Komentari na vest

Vredelo je čekati Boginju! Sveto trojstvo predsednik – direktor – trener dalo svima lekciju

M

Misasbc

pre oko 1 mesec

Cristiano doni 2001-2002 jedan od najboljih igraca u tom trenutku na svetu... steta sto je ostatak tima bio krs
M

Misasbc

pre oko 1 mesec

Cristiano Doni... kakav sut je on imao.....
A

Artur2

pre oko 1 mesec

Kad pomislim na Atalanty prvo pomislim na Marka Napia..stariji znaju ko je to
M

MANOL0

pre oko 1 mesec

Vojska u kamionima na ulicama bergama. To je istina. Istina je i da su ti snimci stariji od korone skoro 10 godina. Istina je da su u njima prevozeni migranti. Za ostatak teksta,hvala.
N

Nenad 01010100101

pre oko 1 mesec

sad da vidimo poštenje protiv Torina
A

Aligieri

pre oko 1 mesec

Sjajan članak! Bravo za Atalantu, forza calcio!
Z

Zipssa

pre oko 1 mesec

Ali kako je gasperini pročitao i onesposobio svaki plan alonsa,kao da mu je ovaj diktirao igraću to i to pa ovaj postavio kontru
P

Pisao

pre oko 1 mesec

Sam pre neki dan kako marketing premier liga hajpuje igrace i trenere. Najbolji primer de zerbi takodje italijani kao i gasperini samo sto gasperiniju nije do popuka al eto trenutno radi u precenjenoj engleskoj i samo zato se pominje kao potencijalni trener celsija bajerna i mnogih. Isti slucaj sa kvazi igracima palmerom medisonom bovenom koji skupa nemaju 10 meceva u ls a vode se kao igracine kao da je svaki u najmanju ruku grizman. Zato im klubovi ne igraju nista a i reprezentacija. Fantazi i marketing ih sve napravio na legende ali problem nastaje kad to treba pokazati na terenu
Z

Zoka sa 3 oka

pre oko 1 mesec

Stavite atalantin grb na brzo biranje ovo kad se klikne na serie a, koga briga za nebitni lazio koji nikad nije u bitnom takmičarskom duhu,kao i roma

elmagico

pre oko 1 mesec

pa dobro Roma od pobede nad Barsom svake godine bar polufinale izvuce u LE LS ili LK
J

Juventino10

pre oko 1 mesec

Atalanta definitivno zaslužuje!!!
@

@vlado

pre oko 1 mesec

I ako mi je gotivan Leverkuzen ove godine,svim srcem sam navio za Atalantu.I ne da je zasluzeno pobedila vec je zgromila protivnika kojem je nakon ovogodisnjih uspeha malo usla voda u usi. Inace,moja prva saznanja o Seriji A poticu iz 90 ih kada je Pipo kao golobradi klinac tresao mreze u plavo crnom tresu i te atmosfere na stadionu u Bergamu. Atalanta je fudbalska romantika.Bravo.
B

Bravo

pre oko 1 mesec

Kakav tekst milina citati, zelio bih josh vishe ovakve price samo napred ljudi ima nas koji zelimo da procitamo nesto kvalitetno ne samo trach rubriku. Josh jednom sve pohvale!!!
H

Hvala Lukmanu

pre oko 1 mesec

Čestitam,odličan tekst!Inače,bilo je lijepo gledati sinoć pravo finale koje je konačno izbacilo heroja.Finala LŠ zadnjih godina su bila baš očajna,pogotovo kada se jedan Siti brani sat vremena.
O

Ognjen Vranic

pre oko 1 mesec

Aleksandre, svaka čast na tekstu. Bilo je zadovoljstvo procitati ga... Pozdrav za Bilecu iz Berlina
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD.,.,.

pre oko 1 mesec

Prvo, veliko hvala autoru gospodinu A. Gligoriću za ovaj prekrasan tekst. Drugo, kapa dole velikom treneru Gasperiniju i njegovim igračima. Atalanta sinoć nije pobedila Bajer Leverkuzen, Atalanta je sinoć sravnala sa zemljom svog protivnika,,,, ,,, i to čisto i zasluženo da čistije ne može biti. Senjor Gasperini i Atalanta sinoćnom igrom i pobedom u finalu vraćaju veru u izvorne fudbalske vrednosti.
M

Maestro

pre oko 1 mesec

Sjajan primer kako treba razvijati klub i pametno ulagati novac!Strpljenje,rad,kontinuitet,skauting,sve ono sto mi necemo nikad imati,kod nas se sve svodi,na kombinaciju,politiku,menadzere....
4

4-4-2

pre oko 1 mesec

Kapa dole autoru teksta...Bravo!
H

Hvala

pre oko 1 mesec

Hvala puno za tekst!
P

Portista

pre oko 1 mesec

Nije zgoreg pomenuti i Mina Favinija, covjeka koji je stvorio modernu Atalantu, tj. njenu skolu. Perkasi ga je u klub doveo u tom svom prvom mandatu 90ih, i ostao je godinama tu, sve dok se nije penzionisao malo poslije Gasperinijevog dolaska. Bastoni, Dzek Bonaventura, Lokateli, Kaldara, a nekad ranije veliki Pjetro Vjerhovod, Stefano Borgonovo, Domeniko Morfeo, itd. su njegova zasluga. Takodje i blizak prijatelj Antonija Perkasija, koji je nakon Favinijeve smrti imenovao Atalantinu akademiju-'Mino Favini'. Bio bi lijep i jedan tekst o njemu, jer moderne Atalante ne bi bilo bez njega. Calcio di Periferia je uradio odlicnu video-biografiju o njemu, doduse na italijanskom jeziku.

elmagico

pre oko 1 mesec

aoooooooo Domeniko Morfeooo kolko sam ga voleo
m

milutin 15

pre oko 1 mesec

jako bih voleo,kad bi napravili ovako iscrpnu analizu,koliko državu Srbiju koštaju titini blizanci,koji su u državnom vlasništvu,koliko oni godišnje gubitke,koje narod plaća,da se objavi imovinska karta njihovih funkcionera u zadnjh 40g, počev od džaje,cveleta,piksija,zeke, bjeke pa sve do današnjih
G

Gost "

pre oko 1 mesec

Napravili bi oni da smiju, a i kome bi verovali tekstu ili Terzi , Vučeli , Vazuri itd....
N

NR

pre oko 1 mesec

Bilo bi je l ti verujes nama ili svojim ocima. Hleba i igara. Masa mora necim da se zabavlja. A to je trenutno najveca mrznja izmedju navijaca Parfizana i zvezde.
b

bašamrkalj

pre oko 1 mesec

Koliko sam bio srećan kad je Boginja provincije uzela, kakav mali - veliki klub. Nikad neću zaboraviti kada su mi Iličić i Remo Frojler poslali dresove sa posvetom, kakva su to gospoda, obožavam Atalantu. Josip je zaslužio da bude sinoć u timu, kakva je to igračina kako je igrao onu sezonu kada je počela korona. Šteta što je upao u tešku depresiju. Pogledam ponekad Maribor, nije to više taj čovek. Inače je ljudina ovako. Hoću da Dučić napiše neko premotavanje vezano za Atalantu, nekad sam voleo da čitam Prelevića, više ne. Još jednom, bravo Atalanta, goreće Bergamo na dočeku!
0

011

pre oko 1 mesec

Svaka cast. Zasluzili su.
К

Кљаки

pre oko 1 mesec

Победила је организација. Зна се унутрашња структура клуба ко шта ради,постоји поверење у тренера,добра селекција фудбалера .
G

Gost99

pre oko 1 mesec

Ja ne znam sta se palite vise na ovu Atalantu, to je fudbalski klub kao i svi nije zena
I

Istražite malo

pre oko 1 mesec

Jugoslavija je dvaput igrala finale Eura, 1960e i 1968e koje pominjete. Svaka čast Atalanti
1

101

pre oko 1 mesec

Bravo Atalanta.
G

Grčić

pre oko 1 mesec

Nema ništa bez privatizacije klubova! Hitna privatizacija! Početi od Crvene Zvezde i Partizana! U upravama oviih klubova glume menadžere sa tuđim novcem! Prave ogromne gubitke, koje posle država Srbija pokriva!
K

Kimmi

pre oko 1 mesec

Iako razumijem sentiment, daleko od toga da je privatizacija rješenje. Daleko je više klubova koji su propali neko koji su napravili ovo što Atalanta. Klubovi su stvar gradova, ili dijelova gradova i kao takvi moraju da budu više od puke privatne svojine nekog bogataša. U pravu si, naravno, da ovako kako funkcioniše kod nas jeste nakaradno i služi, dodao bih, promociji određenih ljudi, po 'leba i igara principu
@

@Grčić

pre oko 1 mesec

Privatizacija kod nas nece proci kako mali perica zamislja. Pogledaj primere iz,Bugarske i Rumunije. To nas ceka. A ne Atalanta. O tome mozemo da mastamo samo.