Komentari na vest

Voždovac želi ekspresan povratak u elitu: Zmajevi sa dve rakete nokautirali Dubočicu

P

Prva liga bez briga

pre 8 dana

Izvadite statistiku koliko su utakmica dobili klubovi u kojima su treneri bili Savić(vršac, pre toga kolubara, Smederevo...). Šašić(dubočica, kolubara...) Aničić( Sloven, rudar pljevlja) Bratić(Radnički s.m,Novi sad...) i,, selektor"Branković iz Trajala ko
i

iC032

pre 8 dana

Ljuljaj Javore
A

Astoria

pre 9 dana

Šteta što je Flemings iz Voždovca (najbolji njihov igrač prošle sezone) ispušten i što nije prešao u neki bolji klub, tipa Čukarički ili TSC. Momak je imao odličan učinak, bio na pozajmici iz Tuluza, na kraju bez obeštećenja potpisao za Ajman Club iz Emirata.
k

keruzzi

pre 9 dana

Ja stalno ponavljam, zapišite ovo i postavite na headline sajta sledeće sezone: FK Grafičar i Voždovac ulaze u SLS, a ostaju i Čukarički, IMT, OFK uz zvezdu i partizan,a one tamo godine FK Zemun i Radnički Novi Beograd. Terzić liga like this. OFK Beograd ove sezone završiće na drugom mestu, živi bili pa videli.
V

Voždovački

pre 9 dana

Direktiva je bila da Voždovac ispadne, sada se vraćamo i ako bude poštenja, nikad više nećemo ispasti. Od manjih klubova, najzdravije rade Lučani i Voždovac.
N

Nenad1246

pre 9 dana

Klubovi bez ambicija. U Lučanima misle da će doveka moći da varaju sa ovim klincima što im se namešta da liče na talente. Besmisleniji klub od Voždovca nepoatoji. Nema ništa ni ambicije ni navijače.
P

Pro licenca Smederevo

pre 9 dana

Dubočica u teškoj situaciji dovede Savu Šašiča za trenera!!!???? Čovek zalutao u fudbal i gde god se pojavi on je,, stečajni upravnik" On i njegove američke veze😀... Veća neznalica a prepotentniji čovek ne postoji.....
H

Holse

pre 9 dana

A stadion prazan kao da je kuga..nije samo do stadiona ima nesto i do fudbala ..mislite napravite nov stadion i bice pun..da da..ljude ne zanima ovakav mulj od fudbala kakav god da je stadion..
S

Stari puk

pre 8 dana

Ne nego ima nesto do mentaliteta Naroda. U nemackoj se pune 5 Liga, sa gorim fudbalom i terenima. Ljudi vole fudbal, atmosferu, da slave sebe, grad i tim. Znaju da prave festu i bez 1 lige i Bayerna. Sve je do stava. Mi nismo zasluzili ni Stadion ni Srbiju!
K

Kup

pre 9 dana

Ovo nema nigde, Mladost Gat ostala u ligi, nameštanjem rezultata svi to znaju, ali niko ih ne dira...pošto je finansijer, bitan lik u vladajućoj partiji...