Printscreen
Printscreen

Voždovac želi ekspresan povratak u elitu: Zmajevi sa dve rakete nokautirali Dubočicu

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.09.24. | 20:38

Tim iz Zaplanjske ulice ubedljiv u 6. kolu Mozzart Bet Prve lige Srbije

Grafičar je i dalje na vrhu, stopostotan, a ako je suditi na osnovu malom uzorku sa početka sezone najveći konkurenti u borbi za prvu poziciju biće mu Mačva i pre svih Voždovac. Na temeljima čvrste odbrane – primio samo jedan gol za 540 minuta fudbala – tim iz Zaplanjske ulice nastavio je pohod na Mozzart Bet Superligu dopisavši u šestoj rundi drugoligaškog karavana novu, četvrtu pobedu. Na gostovanju Dubočici ubedljivih – 3:0 (2:0).

Zmajevi su pitanje pobednika rešili već do poluvremena. Domaćina je na isteku pola sata igre ošamutio mladi vezista Mihajlo Milosavić, ispalivši sa oko 25 metara ‘raketu‘, koja je zakačila prečku i završila u mreži, da bi u smiraj prvog dela Bogdan Petrović iskoristio grešku protivničkog defanzivca i nesebično proigrao Milana Kolarevića, koji je duplirao prednost.

Izabrane vesti

Fudbaleri Dubočice ni u nastavku nisu uspevali ozbiljnije da ugroze prednost rivala, a da će se Voždovac neokrznut vratiti u Beograd dalo se naslutiti u 80. minutu kada je Dušan Živković zbog nesportskog starta zaradio drugu javnu opomenu i ostavio saigrače na cedilu u završnici utakmice. Trijumf je još jednim atraktivnim golom, ovog puta sa ivice šesnaesterca, potvrdio rezervista Đorđe Belić, koji je baš iz Dubočice letos stigao na Krov tržnog centra.

U mečevima odigranim u istom terminu Sloven i Zemun su u Rumi podelili bodove (1:1), dok je Javor golovima u drugom poluvremenu savladao Trajal u Kruševcu (3:1).

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 6. KOLO

Subota

Dubočica - Voždovac 0:3 (0:2)

/Milosavić 31, Kolarević 42, Belić 87/

Sloven - Zemun 1:1 (1:0)

/Vilotić 35 – Ostojić 86ag/

Trajal - Javor 1:3 (1:1)

/Đurović 31pen – Zuvić 20, Stanisavljević 77, Milošević 90pen/

Smederevo - Radnički Sremska Mitrovica (u toku)

Nedelja

16.30: Radnik - Borac 1926

16.30: OFK Vršac - Mladost GAT

Ponedeljak

18.30: Mačva - Grafičar

18.30: Sloboda – Inđija

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Dubočicafk voždovacMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara