Komentari na vest

Vošin bek postavio visoke ciljeve: Drugo mesto u Mozzart Bet Superligi i plasman u grupnu fazu u Evropi!

u

ultraNS

pre 11 meseci

Moze sve sto si napisao, ali prvo da dovedemo nekoga na tvojoj poziciji!!
B

Buksnaaaa2

pre 11 meseci

Smešan si
B

Budjenje!

pre 11 meseci

Sta ima novo oko dolaska pojacanja Hamidou Traorea iz Partizana i Ze Turba, zadnji vezni i napadac!!?? Dovodi brzo!!! Sta radi sportski direktor, sportski sektor, pretsednik, savetnici Tanjga, Tanasijevic, Jovanovic, Vavan, Bronzani?? Alo, nemoj da sa Apoelom kao sa Laskom bude!!
l

lako cemo liga

pre 11 meseci

Evo i ovaj zna, da je crvenoj ljubimici,vec obezbedjeno prvo mesto...
B

Buksnaaaa2

pre 11 meseci

Dečko ni u jednom kontekstu nije spomenuo Blizance
j

jeldolazilb

pre 11 meseci

Jel dolazi levi bek
g

gostVosa

pre 11 meseci

Neophodniji su inostranih zadnji vezni i prvi spic!!!
?

???

pre 11 meseci

Ako ovako razmisljaju svi igraci vojvodine onda mogu da iznenade i udju u grupu lk uz malo srece. Ne znam kakavi su ta dvojica mladih sto su se vratili sa pozajmnica (napadac i stoper), al dobro bi im doslo jos neko pojacanje zbog jace konkurencije. Videli smo u zvezdi protiv zenita kako svi ginu da se dokazu kako bi se nametnuli. Jaka konkurencija tera igrace da daju svoj maksimum.
E

Esex

pre 11 meseci

Toliki grad i toliko mogucih sponzora i opet nista..na delu je silovanje stare dame uz izvlacenje para..ko se nada bilo cemu taj je naivan ko fra sobarica..klub koji postoji da bi se neko celjade prodalo za koji milion koji se brze bolje razgrabi..
V

Vosa NSad

pre 11 meseci

Zvanicno su ponudjeni Joseph Attamah i Geferson Cerqueira Teles koji podjednako dobro pokriva zadnjeg veznog i levog beka. Pored zadnjeg veznog, struka trazi i startnog napadaca.
?

???

pre 11 meseci

Ako je to sve istina i obistini se. Navijaci vose mogu da se nadaju grupi lk. Samo bi im bilo bolje sto pre to da realizuju, bar malo da se uigraju te novajlije sa ekipom
g

gostinjoo

pre 11 meseci

Geferson je legenda u bugarskoj, pokrio bi obe deficitarne poziciji...
4

4CCCC

pre 11 meseci

Slab prelazni rok :/ stettttaaaaaaa. Kakvu priliku imamo a ovi nista.
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

Kakav god da je Partizan, od Vojvodine je jaci. Cak i Novi Pazar ima jaci prelazni rok za sad od Vojvodine. Vojvodina ce sa NP, RKG, R. NIS i Vozdovcem da se bori za 5 mesto, Partizan ako ostane ovakav bice 4, a mrtva trka za 2 mesto vodice Cuka i TSC, cak ja dajem Cuki vecu sansu za drugo mesto jer imaju 4 stranca vise u odnosu na TSC...Endiae, Owusu, Sisoko, Badamosi, Ze Mario, dok TSC ima samo Bence Sosa. Cuki se vratio Aleksa Jankovic i Vidosavljevic, doveli su Stanokvica i Calasana. Po meni drugi TSC ili Cuka. Vojvodina nema igracki kadar i finansije da se takmici sa ta dva kluba.
?

???

pre 11 meseci

Znaci ko ima vise stranaca taj ce biti bolje plasiran. Imala je cuka i u prethodnoj sezonni vise stranaca od tsca pa su bili mesto ispod. Radnicki nis nema sanse da se bori za 5.mesto. Sve dok ovako rade u radnickom ja im ne zelim izlaz u evropu (da nas brukaju), opet ce oni na polusezoni da zamene 10 igraca, a na kraju sezone ostalih 20. Nemaju plan, nemaju ideju, daleko su oni od tsca, cuke i vose. Vosa mozda nije kao tsc i cuka, al pocinju ozbiljnije da rade. Vidi se po tome sto su zadrzali cumica, carevica,doveli radulovica, zadrzali trenera. Radnicki bi to sve izmenjao pa da je bio i 2.na tabeli. Za radnicki k.vec ne znam, nisam nesto ispratio, voleo bi da se i oni uozbilje, zanimljiv mi je to klub
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

???@ Zvezda ne bi prosla Spartu iz Praga i Krasnodar 2017 godine da nisu imali Kangu, Donalda, Boacija, le Taleka, Friponga, Dzona Ruiza. Stranci su najzasluzeniji zasto je Zvezda u usponu od 2017 do danas.
?

???

pre 11 meseci

Dobro ne sme se zaboraviti borajan, zule, savic, krsticic, katai, ivanic, degenek, pavkov i mnogi jos tu koji su ginuli na terenu. Nije samo bitno dovesti stranca, bitno je kad dovedes stranca da pravi razliku. Ti navodis ze marija sto je dosao u cuku, a ne znas ni kako igra. Sta vise statistika mu je ocajna, mlad je, mozda je dobar, mozda i ne, videcemo. Ako se dovodi stranac bitno je da pravi razliku, a ne samo da bude doveden. Zvezda to donekle i moze, al vosi trebaju preozbiljni skauti da bi doveli stranca koji pravi razliku. Tesko je pravog domaceg igraca pogoditi koji je pred ocima, a ne nekog ko je 1000km daleko ili jos dalje od toga.
S

Stejni

pre 11 meseci

TSC, Vosa , Cuka glavni kandidati za drugo mesto bice borbe izmedju ta 3 tima , Partizan ima najlosiju ekipu , nisu ni za 5.mesto
p

prijatelj

pre 11 meseci

Propalo ponovo sa Poletanovicem. Kazu drugi Traore skup. Sad je vec nestalo opcija za ozbiljnog zadnjeg veznog, bice iznudjene odluke. Nije vise dostupan ni Alzirski napadac, koji je bio zelja Bataka. Vrtelo se ime ovde po komentarima. Zubairu je zelja trenera.
M

Menadzerisanje

pre 11 meseci

Nesto bude skupo pa dodje “crni petak” pa pojeftini.
н

нс бој

pre 11 meseci

Полетановић је омражен међу навијачима,боље да не долази,Прошле године је испалио и Збиљић је јавно рекао да је затворио врата Војводине себи заувек,зато не верујем ни да је био опција за довођење
v

v1ad

pre 11 meseci

Poletanovic, Zubairu... slaba su to pojacanja i za Ligu Konferencije. Nego, pominjao se neki Finac, Oni Valahari, veznjak i Ze Turbo, napadac, igra u Kini? Od njih nista?
g

gost 357

pre 11 meseci

Valakari i Ze Turbo jedino, ako ih Voja dovede sa novim kolima MJ Maradone. Kad se prica o propalim komb, treba reci i za levog beka, Jovica. To je Buac isao preko Ljube A advokata. Neka braca Jovanovic, Tanasijevic, Borzan, Vavan nadju zadnjeg veznog i spica, neka uzvrate usluge od kluba sto su dobili.
m

mimiii

pre 11 meseci

Mouhamed Belkheir je taj napadac, zeleo pre mesec dana u Vosu, sad je u Fortuni. Rafael Floro je potpisao za Pazar, ko se seca meca sa Vojvodine sa Panevezys, tad je jako dobro igrao kao ofanzivni bek, kao i brazilac Elivelto.
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Iskreno se nadam da ih Apolon neće otresti ko suvu šljivo ali sve govori da hoće. Nekako su nas naši klubovi svih ovih godina naučili da svako može da ih izbaci iz Evrope, a obrnutu osim onog bljeska sa Samdorijom mrka kapa.
s

strucnjace

pre 11 meseci

S kim igra Apolon?
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Sad znam kako se osecaju slaninari pred pocetak svake sezone.
R

Radamelo

pre 11 meseci

Kakvo drugo mesto, kakva grupa u evropi. Bespotrebno lozenje.
N

Naopako

pre 11 meseci

Biti navijac vojvodine je cist mazohizam…
?

???

pre 11 meseci

Zasto da se ne nadaju? Pa zvezda je izbacivala 3 godine jace protivnike i ulazila u grupe ls. Igrala je hrabro, imala malo srece i evo gde je sad. Moraju da veruju u sebe i da se nadaju kako bi to uz malo srece mogli i da ostvare.
R

Radamelo

pre 11 meseci

Normalno je da se nadaju i veruju u uspeh, al ovo je klasicno lozenje. Jedno je sta oni u svlačionici pricaju a sasvim drugo javno sta govore. Lozenje nikad nije dobro, seti se kako se Borjan lozio posle 5:0 na Marakani protiv Pjunika pa kako smo prosli posle toga u Evropi.
?

???

pre 11 meseci

Al vidi se pomak vojvodine ove sezone u odnosu na prethodne. Veruj mi da oni nisu puno ispod apoela. Vec sam gore u kom.napisao, nisu promenili pola tima, nisu zamenili trenera i ako su bili 5.(sto je njihova realnost bila). Doveli su radulovica, vidi se da rade ozbiljnije. Nije da su kao tsc ili cuka, al ako ovako nastave bice to solidno, da ne kazem dobro. Opet vosa je drzavni klub ne moze odjednom da se preokrene za toliko koliko ti ocekujes, postepeno moze. Uz 100% tuda i malo srece mogu da izbace apoel
S

Saturn

pre 11 meseci

Jaci tsc i cuka
R

Ruy

pre 11 meseci

Jeste al je Vosa jaca od partizana
s

sa exita

pre 11 meseci

A tek Sremska Mitrovica...
#

#Ruy

pre 11 meseci

Jeste jaca od Partizana sto znaci da ce Vosa biti 4 , a ne 2