Komentari na vest

Voša dovela štopera iz BATE Borisova – Boris Kopitović krpi rupu u odbrani

M

Monini

pre preko 2 godine

U zavrsnoj fazi pregovara su dolazak Elivelta iz Panivezisa i Andreja Ilica iz Ivanjice. Pregovara se i sa Milovanovicem iz Surdulice, a ponudjen je Andres Ponce.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Voša je sva u rupama kao sir. Spali su na nivo osrednjeg superligaša.
Z

Zozef

pre preko 2 godine

Spic 9, vezni 10? Ima li kandidata?
C

Crvenbeli

pre preko 2 godine

Boris Kopitović je bio jedan od najboljih u čuki a u Bate je bio standardan prve g al je Bate daleko od onog kluba pre 5 g i više i ovu g je bio na pozajmici u prvak u Singapur pa je igrao i u 6 utakmica azijske LŠ gde je da o gol. Bio je standardan u Crnoj Gori do 2019 gde je igrao na 8 mečeva i dao gol. Može osim na centarhalf da igra i na desnom beku i zadnje veznog. Mlad je još ipravo pojačanje. Al uprava jednostavno mora nekog napadača stranca brzog i efikasnog da dovede. Ako neće Čabulu eto nek dovedu Venecuelanka koji ima 25 g reprezentativaca Venecuela Indiosa koji je brz efikasan i već 7 g igra u Evropu 4 g u Sampdoriji 3 u Rusiji. Sigurno bi podigao kvalitet u napadu a i slobodan je pošto naše uprave nisu izdvajale već 30 g neke veće novce od 150 h evra za igrače pod ugovorima sa drugim klubovima. To su sve mogli i pre Evrope pa bi ušli u grupu jer će tamo biti i anonimus iz Gibraltar Jermenija Il Letonije A nekad smo igrali i eliminisali Romu Milan Atletiko Madrid Fiorentine i skoro Bursu Sampdoriju
B

Brdo

pre preko 2 godine

Drugi Kopitović je u Singapuru, napadač
L

Loznica

pre preko 2 godine

Dobar je spic Vozdovca, steta sto ste propustili Prestiza i Maronga. U Vosi se zna sa strancima i klubu i navijacima treba novi, mladi Abubakar, Merebasvili. Ima more kvalitetnih i dostupnih stranica, Vojvodina uvek ima problema sa upravom i organizacijom. Velika steta za klub sa takvom istorijom, potencijslom, navijacima, za takav grad.
b

bff

pre preko 2 godine

Ajd Prestiz je placen 300 Th tesko da to Vojvodina hoce da plati, mislim da je najveci transfer 100Th ako jei toliko/ Maronga sto nisu doveli je totalno glupo i vidi se da tu nije sto ne znaju ili skauting nemaju, (mada nemaju ni to) ali tu je "visi cilj za upravu bio" tako da ode u Makedoniju pored nasih klubova. Nije Vojvodina dovela ni Leandra koji je bio slobodan i otisao u TSC a nije ni Ortiza koji je takodje slobodan, dobar spic za nasu ligu medju boljim. Ali zato ga je doveo Proleter. Tog Calabu pominju stalno da ce doci, kao da Mesi dolazi i opet nista. Toliko ima tih mladih spiceva stranaca samo treba malo volje da se nadje. Pominju Brazilca iz Paneveziusa sto su ih izbacili, a takve lige poput Litvanske narocito Letonske, Uzbekistanske imaju odlicne mlade igrace uglavnom strance koji bi bili vrh pojacanja a ne bi kostali mnogo ili nista.
s

samo vosa

pre preko 2 godine

Odlican igrac koliko se secam dok je bio u Srbiji, daj jos spica i veznjaka pa da igramo ozbiljan fudbal...
B

Borbeni dzivdzan

pre preko 2 godine

Elivelto i Nikolic ili Ilic i zatvaraj kapiju na Vujadinu ili bez njih teraj Samardzica i Dundjerskog kroz istu.
m

mek

pre preko 2 godine

Kopitovic je odlican igrac za Vosu. Sada im fali minimum jos dva pojacanja (vezni i spic obavezno) pa da to i lici na nesto, ovako su ekipa koja je na granici plej ofa i plej auta.
K

Klein

pre preko 2 godine

Ko god gura loptu, a ima neke veze sa C.Gorom potencijalni je reprezentativac.
B

Box

pre preko 2 godine

Ali kad cujem problem je obestecenje. Ne prijatelju nije problem obeetecenje, problem je sto ti mislis da je neko lud da ti da igraca za dzabe
b

balagur

pre preko 2 godine

Nije realno ni u Partizanu da 2 stopera iznesu sezonu,jos duzu ako se udje u Evropu,ne moze se racunati ozbiljno Ostojic.Sta je falilo da se ovaj momak dovede,bez obestecenja,pre samo godinu dana su ga jurili...sto bre ljudi unistavate toliko klub...uff...
h

humska1

pre preko 2 godine

Slazem se da su nasi stoperi slabi, medjutim ja ne vidim ni da bi ovaj bio dobra opcija. I ovaj je rezerva u Bate Borisovu koji je godinama u krizi, po reputaciji je tu negde sa Vujacicem i Sanicaninom nama je potreban bolji od njih. Od dostupnih igraca iz Srbije, verovatno bi najbolji bio Maras koji je standardan u Almeriji, mada kada je i za njega bilo spekulacija, meni je bio neuverljiv ali u porednjenju sa ostalim dostupnim on je verovatno najbolji. Greska je ovo sa Banjakom, pritom i da je ostao nama bi bio potreban jos jedan solidan stoper kojeg je tesko naci od igraca u Srbiji i iz Srbije, a dva stranca je problem i sa organicenjem i rizik zbog komunikacije i pitanje finansija. Nama je Pantic po mom misljenju suvisan ali je trebalo dovesti jos jednog napadaca i barem jednog stopera koji je bolji od postojecih a mozda i desnog beka koji moze u oba pravca sto sada nemamo. Ovako opet smo svedeni na to da se krpimo i molimo Bogu, da li nece neko kiksnuti, da li ce ovi promasiti nekoliko sansi, da se ovaj ne povredi... Mozemo konstatovati da ovo je los prelazni rok, pre svega zbog finansija, a potom i Stanojevic je trebalo drugacije da prebaci fokus.
А

Александар1

pre preko 2 godine

Урош Ћосић нема клуб, као ни Немања Николић, некадашњи нападач Партизана. Они би били одлична појачања за Вошу.
M

MiroslavV

pre preko 2 godine

Elivelto i Nikolic ili Ilic i tim za 3 mesto i razvoj omladinaca. Bez veznog i spica nece biti u prvih 4.
g

gost111

pre preko 2 godine

nama špic nije ni potreban. proradio je mrka i dosta je to
u

unt of voj

pre preko 2 godine

Bice jos dolazaka. Pregovara se vec duze sa Javorom i Macvom za Ilica, odnosno Knezevica. Problem je obestecenja. Djordjevic je dao zeleno svetlo za dolazak Elivelta koji bi organizovao igru i povezao redove, kao i rasteretio Covica. Uprava ima primedbu zato sto je brazilac stariji od 24 godine. Na skeneru je tamnoputi napadac iz Sremske Mitrovice. Dioni nije realna opcija, Chabula je blizu prelaska u jedan klub iz Maroka. Ponudjen je Andres Ponce, napadac sa dobrim pedigreom od strane jedene strane agencije.
h

hghg

pre preko 2 godine

Za tog Brazilcaa jeste problem sto ima vec 29 godina mada sa druge strane videlo se da je kvalitetan igrac i da bi bio pojacanje i razigravao bi madje igrace i davao sigurnost. Mada u toj ligi ima dosta igraca koji su slicnih karakteristika kao Elivelto i koji su mladji. Medju najboljim igracima lige je bivsi igrac Radnika Francis Keremeh 24 godina mada je vise krilni igrac. Bio je dobar u Radniku mada je sada bolji, izuzetno brz igrac i tada je uglavnom asistirao dok je sada medju boljim strelicima i najskuplji igrac lige 700 Th. Tesko da ce ga pustiti i da bi Vojvodina mogla da plati. Ovaj klinac Nauris Petkevicius od 21 godinu vazi za velikog talenta i najveceg, pre 4 godine Lil ga je platio oko 300Th ali nije uspeo. Prvi je strelac lige i vrednost mu je 70Th. Ima u takvim ligama narocito je Letonska prepuna stranaca mladih koji sve vise idu u ozbiljne lige kasnije, ima kvaliteta i mogla bi to Vojvodina pa i nasi drugi klubovi da iskoriste.
N

Nfbc

pre preko 2 godine

Jos kreativan vezista i spic.
G

Grba_NS

pre preko 2 godine

Elivelto i Ponce, Branislav Knezevic i Andrej Ilic..
h

humska1

pre preko 2 godine

Do pre pet godina u Srbiji je najveci kvalitet bio na poziciji stopera, sada je mozda i najdeficitarnija poziciji. Najbolji primer je Partizan, nama igraju dva stopera nedovoljnog kvaliteta od kojih nijedan nije iz Srbije, a treci stoper ima 38. godina. Iz Super lige koji se poslednji pojavio i kada, Milunovic je iz nekog perifernog kluba pre 5,6 godina presao u Bate Borisov ali u bliskoj prolosti nije bilo slicnih slucajeva. Sa druge strane ima dosta stopera u inostranstvu koji su otisli vrlo mladi i sada postoji raskorak u tome da od dostupnih igraca iz Srbije prilicno manjka kvalitet a ovi koji su iz Srbije koji su otisli oni su vec na solidnom nivou pa se nece vracati. I tako Crvenoj Zvezdi je treci stoper Pankov koji ne znam koji kvalitet ima, a mi cemo celu sezonu se zgravati nad Vujacicem i Sanicaninom koji stuoperi modela proizvodnje osamdesetih . A evo i ovaj Kopitovic i on je Crnogorac, a pre toga je u Vojvodini bio Sanicanin koji je iz Bih, a kod nas su bili Banjak i Valijente. Valja razmisliti da igrace sa drugih pozicija priladodjavamo na poziciji stopera sto je tesko izvodljivo ali nema mnogo alternativa ili da dovodimo strance koji ce biti medju najskupljima u ekipi i koji ce pokrivati i ovog drugog stopera koji nije dobar ili i jedno i drugo.
M

Majator

pre preko 2 godine

Sto se tice mladih igraca koji su otisli prerano preko bare, to stoji. Ali nisam isto misljenje sto se tice Partizanovih stopera. Imali smo i imacemo nasih stopera (Pavlovic i Milenkovic koji su A-reprezentativci i Standardni). Pfc ima dva vrlo dobra i talentovana stopera koji ce sigurno dobiti minute ove sezone i ne bi me cudilo ako bi jedan od njih dvojice cak bio starter. (Subotic, Djordjevic) no, ne sekiram se ja za nase stopere. Taman da Ostojic zaokruzi trecu srecu sa jednim od njih, mislim da ce to Djordjevic biti. A da, u Teleoptiku isto ima dva vrlo vrlo dobra stopera koji nemaju ni 18 godina.
I

Iskreno

pre preko 2 godine

Da li ima istine oko Diony-a i Vojvodine? Da li neko zna koji napadac je na radaru Vojvodine?
L

Lala1989

pre preko 2 godine

Elivelto i Andrej Ilic i zatvoriti prelazni. Elivelto bi pomogao Busni i Topu u prenosu lopte, organizaciji. Elivelto bi cak vise znacio od spica, Covic bi mogao na poziciju spica, a podigao bi cenu Kabicu, Topicu, Zukicu, Minji.
i

iskreno

pre preko 2 godine

Da li ima istine oko Diony-a i Vojvodine? Dali neko zna koji napadac je na radaru kluba?
K

Krznar

pre preko 2 godine

Dioni ima mesecnu platu kao startnih 11 u Vosi.
K

Kiwvi

pre preko 2 godine

Nemanja Nikolic, Andrej Ilic
Š

Šamrok

pre preko 2 godine

Šamrok Stanoje.