Komentari na vest

Vojvodina uspešno prošla prvu kontrolu: Tandem Zukić - Vukanović ubojit po šampiona Crne Gore

Z

Zvlat BG

pre 2 dana

Dobili Jermene 3:2.
k

kendisport

pre 2 dana

@milosjagodina Milanovici nisu kriminalci, da su bar neki kriminalci Jagodina se ne bi potucala po seoskoj ligi. Oni su obicni pilicari, a te talentovane klince daju sakom i kapom cim neki veci klub pozove da im zavrce usi.
M

Milos Jagodina

pre 2 dana

Kako god, posteni nisu. A sve dok je debeli na vlasti, necemo prosperirati u sportu nikako. Lep pozdrav.
k

kendisport

pre 1 dan

Svakako da nisu posteni, to se slazemo. Sitni prevaranti i lopuže.
V

Vojvodinaš je

pre 2 dana

Stiga i levi bek,Lukas Baros.Još samo da se uvede red u klubove pre toga u savez a pre toga u institucije i onda bi i ovakve vesti bile odlične.
A

Auu

pre 2 dana

Ovi Crnogorci baš nemaju pojma o fudbalu.
G

Gostionik43

pre 2 dana

Voso cuj me, probaj Marka Mladenovica iz Frankfurta, omladniski reprezentativac Srbije, igrao kod Krivokapica. Slobodan je igrac od 1. Jula, veliki potencijal!
A

Artegor

pre 1 dan

E, ovo bi stvarno trebalo poslušati.
G

Govorimo

pre 2 dana

Već duže da je Sukačev trebalo da dobije pre šansu od lanetovog pobegulje jer je kompletniji i bolji igrač i tek puni 19g.A isto tako njegov vršnjak Drobnjak treba uz Koraća da bude par centarhalfova.I ge je neozbiljni Elmer. Ćuti i o nerenoviranju zapadne tribine i odlasku Lane lakija bez obeštećenja i gde je Mandarić. Ako on neće da kaže pitajte Vi Mandarića gde je i zašto posle silnih intervjua ćuti više od mesec dana. Zna se da je otišao u svoj bivši klub San Hoze koji je osnovao na 50 g kluba. A sigurno razočaran što se neće igrati na stadionu Vojvodine sa slavnim Ajaksom na 100 g od izgradnje parama simpatizera Vojvodine tada.. Tiho razmišlja ko su oni koji su ga zvali i što je prihvatio da bude potpredsednik Vojvodine
M

Milos Jagodina

pre 2 dana

Sukacev je u Jagodini kidao, bio je najbolji mladi igrac Srpske lige Istok, pre godini dana. Steta sto Jagodinu vode kriminalci Milanovici, imaju odlicne klince.