Komentari na vest

Vojvodina u Humskoj traži izlaz iz krize: Krtolici glavobolja zbog bonusa

L

Lalegale

pre 18 dana

Moze iks
Z

Zvlat BG

pre 18 dana

VIDAK BRATIĆ PODNEO NEOPOZIVU OSTAVKU! "DRŽAVO, SPASAVAJ FUDBAL!"
£

£

pre 18 dana

Nece ga naci, morace da odigraju zajednicki za gromadu
н

нс бој

pre 18 dana

Ако не можемо распали партизан да победимо онда смо стварно у кризи,тј,пропасти и ситуација је онда алармантна.
P

Pedja108

pre 18 dana

Pazi, Vosa gazi. Tako im je isao slogan, pa su to prekinuli s obzirom kako su gazili. Ovo jeste duel dva luzera. I sad u nasoj ligi taj isti Partizan ce lagano dobiti Vojvodinu, jer ovi ne smeju ne da pobede, nego ni da daju gol. Partiznau u Evropi svako lagano daje gol, nema utakmice gde ne prime, ali kod nas je to celicna odbrana, neprolazna. I sve se to radi, da bi se eto kao odrzala neizvesnost prvenstva, da bi eto izgledalo ljudima interesantno. Sve tako do proleca, kada krene objektivno sudjenje i onda Partizan krene da zaostaje, jer nema vise pomoci.
S

Salpingidis

pre 18 dana

Zasto ovaj mec nije odigran juce kao sto je bilo predvidjeno rasporedom? Pisalo je da se igra 31. avgusta.
V

Vratice se rode...

pre 18 dana

...Dusko Krtola, sef strucnog staba, Aki pomocnik, Švaba menadzer a Ekser Direktor!!! Malo su se uloge promenile...😀
L

Logitech

pre 18 dana

Imam osećaj da će nas Voša večeras pobediti i baš u ovom kolu prekinuti niz loših rezultata, ne zbog trenera jer nikad nisam čuo za tog Krtolicu, nego koliko zbog toga što Stanoje nema pojma, u svakom mandatu je sve lošije vodio ekipu.
K

Kakva

pre 18 dana

Šašava glavobolja. Nemanja Krtolica u prvih 11 ima 2 bonusa Radulović a i Veličkovića. Na klupi 19 g Sukačev krilo 20 g Popović vezni 19 g Drobnjak chalf 19 g bek Bukinac. Plus omladinci koji imaju profi ugovore 17 g vezista Peranović i 17 g cfor Borovi a. I svi su bili ili su omladinski reprezentativci. Veći je problem što stariji igrači nisu u formi sem vanserijskog Serija i Poletanovića
a

abc

pre 18 dana

Sad gledajte šta su nizovi, kako se igra kad se protivniku zabrani bilo kakva otpor, kako se od tima koji prima golove kao na traci od ispodprosečnih timova u Evropi Partizan pretvara u "goropadnog lava".
Z

ZbiljaMagija

pre 18 dana

Dok je parazit napredni tu gde jeste, nama nema napredka.
ђ

ђорђе

pre 18 dana

Војводина узима играче од Звезде, редовно јој уступа бодове и финале купа, али не учи од исте како се обављају летње припреме. Зато понавља прошлу сезону: испадање из Европе, пад на дно табеле, промена тренера, па наиђе пауза, а онда се доводе нови играчи и тренер и прави игра. После грешке која је учињена сменом Раставца, уследила је грешка кад је смењен Бандовић. Добро, сад се чека Лалатовић: у паузи, за Нову годину, тек - он је први пик. У међувремену ће се купити шпиц, до сад није могло, јел?, још по неко, а утећи ће ко год може. Управа која доноси паре, али не уме да створи систем, па нема резултате. Сутра почиње школа, нахватајте неку децу по двориштима, да имате бонусе.
A

AJMO VOSO

pre 18 dana

Sada ili nikad, ovi su reciklirani MOZES VOŠO DO SVA 3 BODA!
V

Vladaa

pre 18 dana

Nisu mi jasni negativni komenari na racun Zbiljica i Vosine uprave. Pa ta uprava je dovela dobre igrace Petrovica, Serija, Sicenjea, Bamidelea, Radulovica, Vukanovica, Crnomarkovica i ostale. Vratila Rastavca kome nije islo ali nije imao ni dobar tim. Podize klub iz dan u dan u infrastrukturnom smislu, organizacionom, finansijskom i igrackom smislu. Smatram da Zbiljicu jedino nije dobro razmetanje u stilu uzecemo titulu a realno tesko je i treci da budu i u stilu idemo na grupnu fazu LE ili LK. Prosto osim Zvezde ama bas niko nema kvalitet iz nase lige za plasman u neku grupnu fazu jer bi se do sad neko plasirao. Sa tim izjavama puca sebi u noge ! Eto ja jedino to vidim kao minus !
v

vlado071

pre 18 dana

Samo hrabro, igrajte bez kalkulisanja, zebrice su fuš klub, fuš ekipa, mogu samo na dernjavu i prijetnju!
N

News

pre 18 dana

Kako moze biti derbi izmedju 5og tima I 15og? Lagana pobeda Partizana koji ce sada imati niz od 15ak pobeda u superligi a nemogu nikog da pobede u Evropi
t

tika-tak

pre 18 dana

Teško ide derbi to jedino nemogu da nameste 🤣
N

NoviSad021

pre 18 dana

Zbiljo gde su spicevi?
P

Pobeda je resenje

pre 18 dana

Ovo je duel dve ocajne ekipe,sa ocajnim trenerima i ocajnim upravama.Ista situacija je i u Radničkom iz Kragujevca i Tscu iz Bačke Topole.

Napad na isteku

pre 18 dana

Jel Sičenje bonus?
H

Holse

pre 18 dana

Zbiljic uništava klub na sve moguće načine.
м

манки

pre 18 dana

а Варадона( Марадона), а Ваван а Вукадиновић које је одвео сваког од последња три тренера? а добри и поштени директор омладинске школе Грујић Душко?
G

Gost emisije

pre 18 dana

Ma jok, ako pročitamo ova poslednji intervju ili ti 14 zadnje 2 godine onda brige nema, Voša je šampion ali nam nije rečeno. Pa tako, kaže, odbojkaški klub samo traži novac a u novcu nije sve moraju da rade( inače obojkaši od 3 uzeli 2 trofeja) a onda tender baja kaže, Voša ima na računu kao nikada i za transfer Ivanovića će oboriti rekord(Kačar 3 mil pre 15 g je odprilike kao sada 15mil.) i kao u svaki intervju, ja, ja, ja Ja, Jaaaaaa gosn predseniče, ti si samo mali izvršilac želja partijskih drugara