Komentari na vest

Vojvodina sprema zvučno pojačanje: Ivan Šaponjić za jači napad

d

daxo

pre 4 meseca

odakle vam da dolazi da costa?
B

Benny

pre 4 meseca

Iz División Profesional Clausura iliti elitnog ranga Bolivije i to iz trenutnog vodećeg kluba Bolivar. Da Costa je inače brazilski napadač koji je ponikao u Atletiku iz Paranensea. Pre Bolivije, igrao još u Meksiku, Paragvaju i Kolumbiji. Klasičan centarfor, 29 godina, visok 185 cm i igra desnom nogom.
n

novosadista

pre 4 meseca

Pu, pu, daleko bilo, pomeri se s mesta!
M

Micabp

pre 4 meseca

Moze a odmah ga poslati u Kabel ns,,kalenje"
Z

Zoran 91

pre 4 meseca

Usrećiće se Vosa s njime.
Z

Zlatiborac23

pre 4 meseca

Ne ohrabruje me bas ovo pojačanje,mislim da je tanko bas i za napad na top 3 a kamoli za Evropu,možda jedino kao neka rezerva.. ali opet ne treba suditi pre vremena. Ono zbog čega mi je drago je to da su vesti o Tsc,Voši pa i ostalim klubovima sve više propraćene na ovom sajtu,imaju dosta komentara i mogu da se vide razna mišljenja,što znači da se naša liga prati,što mi kao ljubitelju fudbala,pa čak i ovog našeg mulja,jako prija. Kakva god da je,ipak je naša i mislim da je dosta napredovala u odnosu na neki period od pre 10ak godina,još kad bi sredili terene bilo bi to mnogo lepše za oko. Sportski pozdrav i navijjamo za domaće na evrosceni!
V

Vanecious

pre 4 meseca

Drug, sta bi ti zeleo? Da li si ti svestan da vojvodina ulozi sada 20 mil u tim opet nista nije garantovano?? A sta ces posle ako ne prodjes? Svi palite na neka imena,BOMBE i gluposti.Treba to i uigrati.Prvo zadrzite trenra duze od godinu dana,to nek je prvi cilj
A

Astoria

pre 4 meseca

Ja zaista ne znam ko moze da insistira na njegovom dovodjenju...cenim da to moze da uradi samo neko ko nema dobre namere prema FK Vojvodina. Ovaj transfer bi bio van svakog razuma!
U

Uhlebljenje

pre 4 meseca

Gospodo iz uprave, Fk Vojvodina nije i nikada neće biti (barem ne u očima nas vernih navijača) mesto za "uhlebljenje" ili pronalaženje posla igračima čija je karijera u silaznoj putanji. Naručito ako govorimo o igračima iz Beogradskih "večitih". Da li je ovo još jedna propala epizoda pod nazivom: Malbašić? Takođe, dokle ćete Gospodo iz uprave u naš voljeni klub dovoditi igrače iz Zvezde i Partizana koji tamo nisu našli mesto pa će im naša FK Vojvodina biti "luka spasa"? Dobro razmislite šta radite.
?

??

pre 4 meseca

Al kad cujem to "uhlebljenje" povraca mi se. Svaki taj za koga vi kazete da trazi "uhlebljenje" moze da vas kupi sa sve kucom i okucnicom. Ne brinite vi za njih i njihov hleb, da ne dodje u vojvodinu nasao bi "uhlebljenje" negde drugde kao sto je do sad nalazio. Najbolje jos da kazemo kao je ronaldo u arabiji nasao "uhlebljenje". Nadjete neku novu rec ova ne ide definitivno uz danasnje fudbalere
L

Logitech

pre 4 meseca

Dobra zamena ako prodaju Mihajla Ivanovica.
M

Ma kakvi...

pre 4 meseca

Taj nije zamena ni za sebe samog, a kamoli za Ivanovića. Loš igrač, ne treba ga ni razmatrati.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

Al su se usrecili ….
G

Gost555

pre 4 meseca

A da Vosa dovodi Joveljica onda bi mislio da je dobar posao?
G

Goust

pre 4 meseca

Ne moze on da potpise za Vosu, kad dolazi na utakmice KK Partizan. Zar ne? Zar nije vosa oterala kapitena Malbasica zbog toga?
н

нс бој

pre 4 meseca

Само ако ће играти за кикирики.Не свиђа ми се уопште,ако мисле да продају Ивановића и да Шапоња буде први нападач,ми смо онда много слабији,а бацамо паре.
н

нс бој

pre 4 meseca

Проверено готова ствар Шапоњић и Асано,штампају им се дресови,Мандарић одрадио.
J

JapanacHomma

pre 4 meseca

Koji Asano, onaj što je redovno igrao prvu postavu u bundesligi, dao 6 golova, da ga nisi možda pomešao sa Hommom o kom se priča?
T

Treba reći...

pre 4 meseca

Kako jeste, krš od igrača, pre bi trebao da ide u neki Tadžakistan ili da završava karijeru. To što nije imao karijeru kao svet, to je do njega samog i njegovog menadžera.
O

Ono...

pre 4 meseca

Ovaj fudbaler bi trebao da pojača IMT ili tako nekog. Definitivno nije za Vojvodinu.
v

v1ad

pre 4 meseca

Jako slabo pojacanje. Vojvodini treba jos neki Seri, ne Saponjic ako hoce nesto da uradi. Inace, izgleda mi da Vojvodina ima vise srece sa bivsim Zvezdinim nego Partizanovim igracima. Radulovic, Vukanovic, Petrovic i Savicevic su svi nosioci igre, Malbasic uklonjen iz tima zbog navijanja za Partizan. Just saying.
S

SUMADIJSKI.GIGANT

pre 4 meseca

Dobar igrač. Nikad neću da zaboravim u Kragujevcu selektor sin Tomislava Nikolica utakmica omladinaca Srbija Francuska. Na jednoj strani Šaponjić Jovica na drugoj strani Mbape. 0:2. U Kragujevcu nakon Pelea igrao je i Mbape.
И

И

pre 4 meseca

Школски пример колико млађе категорије не значе ништа. Лик имао 190цм висине са 14 година, док су вршњаци били 150 и нормално да је био виши, јачи, бржи. После кад су га ови физички достигли и престигли, исподпросечан играч.
F

Fer1

pre 4 meseca

Tako i moj drugar iz osnovne,u sedmom razredu vec imao 80kg i sadasnju visinu,dostigao svoj maksimalan rast sa 13 godina. Vec mu i brada rasla. Davao 3 gola po utakmici,a nije znao da pimpuje do 3. Vec u seniorima nije mogao da igra ni beton ligu jer nema ni tehniku ni znanje ni brzinu. A kad je bio klinac pricali da ce u Zvezdu. Tad je bio najbrzi jer je imao duplo veci korak od ostalih.
Г

Гос'

pre 4 meseca

Све си лијепо река, селектирају их као за баскет/рукомет. Само да су високи и јаки, остало небитно.. Што каже један ех колега, код нас никад не би могли да прођу Ћави, Инијеста, Модрић..
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Amin! Sve potpisujem!

Usput

pre 4 meseca

Gos ne mogu baš da se složim... Naši fudbaleri nikada nisu tehnički mnogo zaostajali za drugima nego upravo fizički. Evropski Brazilci,koliko god to sad apsurdno zvučalo ali nije slučajno Brazilci a ne Nigerijci.Uostalom pogledaj reprezentaciju,koliko nasih igrača ima ozbiljnu motoriku,dupla pluća...Od fizike imamo visinu ali to nam je genetika.Evo i sad mladi, Portugalci su ih okrenuli na fiziku. Duša im u nosu u 60min.
Г

Гос'

pre 4 meseca

Мислио сам на снагу и висину, не на брзину ту смо танки увијек били..
M

Miloschichich

pre 4 meseca

Saponjic je izuzetan primer sta ucini covek od sebe ako je umisljen i lenj. Bio je duplo talentovaniji i bolji od vlahovica ali je dusan treningom nadoknadio sve, a gospodin saponja zna sve i ume sve i ne treba mu trening..
J

Joba

pre 4 meseca

Ne slazem se
E

Eseks

pre 4 meseca

Decko nije nista posebno a sigurno trazi solidno para..Meni se ustvari uopste ne svidja kako igra..Ima taj neki skok i moze nekad da se zagradi al slabo je to za evropu
Г

Гис

pre 4 meseca

Звучно да, делотворно тешко.
Г

Гоуст

pre 4 meseca

Ма дај,молим те,па овај не би био појачање више ни у Златару из родне му Нове Вароши.
Z

Zlatar Nv

pre 4 meseca

Slazem se brate, zato ga nismo ni kontaktirali ;)
O

Otac Makarije

pre 4 meseca

@Zlatar nv ide u Jasen Brodarevo, provereno.
Z

Zlatar Nv

pre 4 meseca

@Otac Makarije Moguce brate, nije nista iskljuceno, Brodarevo finansijski dobro stoji :)
?

??

pre 4 meseca

Bolje da ostave u napadu ovog klinca sto vec imaju. Ako saponjic dodje, on ce imati manju minutazu, a bolji je
C

Chiske1

pre 4 meseca

Borovina, ove sezone 42 gola, jos je u omladincima dao 2 gola i jednu asistenciju imao za 4 utakmice.
?

??

pre 4 meseca

Jel vidis kako se komentarisu vesti klubava za koje se ne navija? A ne kao ti, sa konstantnim prozivanjem i vredjanjem
C

Chiske1

pre 4 meseca

Prozivam iskljucivo da bih vas nervirao! hahahah
A

A to

pre 4 meseca

Rade, znaš već ko. Znači zezaš ovde ljude iz dosade. Nije tebi lako druže, kakve ovde glave obleću, po ovim portalima.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Slazem se a vi sto se trigerujete ste posebna prica hahaha
?

??

pre 4 meseca

Pa znam da to radis da bi nas nervirao i onda neki nasi rade da vas nerviraju, pa to tako ide u nedogled. Gubi se smisao zdravog komentarisanja i ovi komentari postaju dosadni za citanje. Treba da razmenjujemo misljenja, ima jako dobrih poznavalaca fudbala koji imaju nesto pametno da kazu, a nece da komentarisu zbog stvari koje se ovde rade. Ne verujem da ja mogu da uticem na vas, al bilo bi lepo kad bi bilo sto manje takvih ljudi koji to rade. Eto ti to mozes da promenis, mozda utices na jos nekog da to promeni, pa mozda nekad ovi komentari budu licili na nesto. Tebe smatram za malo razumnijeg momka pa sam zato tebi i skrenuo paznju
d

delija sombor

pre 4 meseca

kurton pojacanje
V

Vojvodinaš je

pre 4 meseca

ne zanosite se ,on ništa ne odlučuje tu je da daje nebulozne i kontradiktorne intervjue i tu se zavrsava sva njegova odluka ,samo jedan primer ,pre dve godine je rekao da će stadion bit6renoviran pa teren nov, i šta bi ,neće ga biti ni sledeće sezone ninterena ni renoviranja a ako bude teren onda je to od fss na ogroman pritisak uefe
A

ApsolutnoJa

pre 4 meseca

Ja mislio on obesio kopacke o klin
N

Novosadjani

pre 4 meseca

Neka hvala !
M

Markan77

pre 4 meseca

Zvucno 🤣🤣.
B

Belgrano

pre 4 meseca

Katastrofalan, mizeran igrac. Superliga bi trebala da je na takvom nivou, da ovaj vise ne moze da popuni redove ni u davljeniku iz Prve Lige, a ne da pojacava jedan od Top5 timova Srbije. Strasno i tuzno.
h

hmhm

pre 4 meseca

Jedno ozbiljno pitanje za navijače Vojvodine. Zašto ste se svi nakačili na Medojevića? Svaki drugi komentar je o njemu? Čovek ne igra iole ozbiljan fudbal pa praktičo od odlaska iz vašeg kluba. I sad mislite da je on pojačanje za vas?
Y

Yeaa

pre 4 meseca

Nisu u pitanju samo fudbalski kvaliteti. On ne bi bio u startnoj postavi, već bi bio podrška Njegošu Petroviću u rotaciji sa njim. Medojević je mnogo bitniji pre svega zbog svojih liderskih karakteristika i kao kapiten koji bi držao svlačionicu, a pride je veliki navijač Vojvodine u koga navijači imaju veliko poverenje...
н

нс бој

pre 4 meseca

И ја сам мишљења да је долазак Меде био потребан раније.Сад једино у ротацији и симболично.Као појачање за Европу може својим искуством допринети али не и пресудно дићи квалитет екипе на потребан ниво. Свакако треба га довести јер је наш 100%.
N

Navijac88

pre 4 meseca

Nadam se da neće prići blizu Novog Sada ali prvo bih ovu vest uzeo sa rezervom jer mi je čudno da vesti o Vosi plasiraju novinari bliski bg klubovima.Vise mi ovo liči na naručen tekst.
Г

Гос'

pre 4 meseca

Окле су овог извукли да ми је знати.. Сјећам се прије пет година, потписао за Атлетико. Реко мене/нас неко грдно ложи овдје..
H

Hvala

pre 4 meseca

Lepo ali šta će nam večiti talenat koji ne može ni u drugoj ligi Turske da igra. Uprava nek stavi prst na čelo jer pored našeg super talenta 17 g Borovine koji je potpisao ugovor na 3 g sa svojom Vojvodinom budalaština je praviti ugovore sa ovakvim igračima. Isto tako ne treba ni Medojević sa se vrati iako je dete Vojvodine 6 bivši kapiten zato što ne može više zbog povreda da igra na nivou od pre 14 ili 7 godina. Trebaju nam igrači u punoj formi tehnički obučeni brzi i izdržljivi. Ima ih sigurno ima i bez braće Grima po celom Svetu a i kod igrača Vojvodine koji su na pozajmica a 2 godine a svi su bili kadetski i omladinski reprezentativci.. Da ih ne nabrajamo....
M

Markan77

pre 4 meseca

Kakva pojacanja. Bolje da i ne idu u Evropu, dzaba da se brukaju..
e

eto tako i nikako drugacije

pre 4 meseca

Ovaj picopevac neka zaobodje Karadjordje i sveto ime Vojvodina.Ima svog Pantera,Zeksa,Ostoju i Pantica...pa nek ostane u Areni i neka gleda Evroligu.Za bolje i nije.
P

Paa

pre 4 meseca

Ništa ni od toga, jer HKKP neće igrati EL.
O

Otac Makarije

pre 4 meseca

@Paa…kad bi tebe neko nesto pitao mozda bi tako i bilo, malo Krcunovce…
N

Naopako

pre 4 meseca

Zbiljo, Maradona! Ne zezajte se sa navijacima! Taman smo krenuli da vam verujemo! Ovo nije pojacanje ovo je sprdacina, mozlim vas dovedite pojacanja kao Seri, Korac i Njegos!
Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

I ovde pocinje i zavrsava se svaka ambicija price o velikom rezultatu.
n

nick123

pre 4 meseca

nemojte tako ljudi,pa ipak je dopao iz jedne od najboljih omladinskih škola u evropi 😂😂😂
D

Dinga

pre 4 meseca

Koliko kompleksa od ‘malog’ komsije.
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Momak je prestao sa ozbiljnim fudbalom još u omladincima Partizana, sve posle toga je agonija! Pre za Zlatar Nova Varoš, nego Vojvodina!
Z

Zlatar Nv

pre 4 meseca

Ne treba nam brate trenutno, popunjeni smo na svim pozicijama :)
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Ovčar Markovica? Da li treba njima?
Z

Zlatar Nv

pre 4 meseca

Verujem da ce im dobro doci, ako pre toga izbore opstanak u zoni :)
K

Kup

pre 4 meseca

Morate mu prvo objasniti da ne sme na utakmice Partizana...
D

Drvo

pre 4 meseca

Sličan mozak kao Radonjić, samo nije ni brz.
P

Paa

pre 4 meseca

Ne bih rekao. Radonjić je Ronaldo lično za ovog. Seti se samo tekme protiv Portugalije i biće ti sve jasno.
.

...i...

pre 4 meseca

On ni u Partizanu nije igrao,a nece ni ovde. Njega cekaju splavovi Beograda.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Cista kombinacija. Al dobro pre ih je bilo na tone ako samo ovaj bude onda smo na konju!
P

Przenica

pre 4 meseca

Ovaj posecuje evroligaske utakmice patlidzana. Samo nek igra drugu tursku, gde je postigao jedan gol.
B

BondNS

pre 4 meseca

Hocu da znam koliko je moj deo? Citamo Medojevic, Japanac, a ono Kombinijanac.
V

Vasa 1914

pre 4 meseca

Јуче сам читао интервју у Дневном са спортским директором. Питања су била веома директна. На питање о комбинацијама и процентима, рекао је: “Шта је било, било је, идемо даље.” Сада скаути, он и тренер одлучују само у интересу клуба. Данас излази вест да клуб жели Сапоњића? Ово је жестоко вређање интелигенције навијача Војводине! Ово је смејање у лице. Ово је разлог губљења поверења и празних трибина. Језиво.
p

prijatelju oglasi se

pre 4 meseca

prijatelj neka kaže jel ovo istina i šta ćemo dalje u prelaznom roku.
P

Prolaznik1

pre 4 meseca

Šaponjić i oštrina to je oksimoron
S

Sferopulosov Fmp

pre 4 meseca

Jako loš igrač. Baš baš loš.
Б

Блок

pre 4 meseca

Ако игра као пре 4-5 година ,онда није појачање.
Z

Zvezdas Breda

pre 4 meseca

Uobicajno za Vojvodinu, bombasticne najave, a dovode kombinacije. Gde su Medojevic, Radoja, Homa, Da Costa, Flemings, Karikari, Zubairu?
д

д.г.

pre 4 meseca

Пази наслова! А требао је да буде Шапоњић после 4 године стрмоглавог пада покушава да се врати фудбалу. Резерва у другој лиги Турске појачање за Војводину. То онда довољно говори о Војводини.
S

Steva ns

pre 4 meseca

Ovo je najveća prevara i najmenadžerskoji igrač svih vremena srpskog fudbala njegov menadžer je ladno ucenio simeonea i atletilo da ako hoće da oblak produži ugovor moraju da kupe šaponjića za neku siću iz benfike inače taj atletika nije video ima 26 jedino i otprilike toliko golova u svojoj karijeri ako voša misli sa ovim da napada titulu ništa od toga kao i uvek
R

Rodman93

pre 4 meseca

Bravo, može dati 4 gola u sezoni. Sve što da preko 7 golova, ja častim navijače Vojvodine pivom u oblikom broju koliko ih bude prosjek na kraju sezone.
a

a inace

pre 4 meseca

Drugi prosek u ligi.Ako ovaj dodje...tesko nama.
0

021 021

pre 4 meseca

Zbiki nemoj, nemoj ovo da das da rade! Kabel i Novi Sad imaju jace napadace od ovog.
Ђ

Ђорђе Чварков....

pre 4 meseca

намазаћу шине сланином да му воз којим долази у Нови Сад не стане у станици.....
S

Silovich

pre 4 meseca

Ahahahaha... Moze u Majdanpek da mu zavrsi transfer Zivan.
B

Bulevarac

pre 4 meseca

SokoL da se zaustavi u Subotici 🤣🤣🤣
M

MJ 10

pre 4 meseca

Ako je za Mladost Gat, mozda bude u prvih 18!?
G

Gio13

pre 4 meseca

Nema ni u Gatu mesta, tamo je Šušnjar:))
M

Milenko Cadjava Mehana

pre 4 meseca

Vecito najave, evropa, titula, kup, a ne mogu da isplivaju od menadzera i kombinacija, procenata. Zato su iza TSCa.
p

pitanjceeee

pre 4 meseca

Pa to i jeste sustina.Odkud ti u Vojvodini??
i

igraj voso

pre 4 meseca

Dajte Medojevića, a ne ove Evroligaške posetioce
N

NoviSad021

pre 4 meseca

Nemoj Zbiljo ovog srece ti tvoje,taman ste krenuli sa solidnim pojacanjima i onda bunar.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Ovaj transfer je slika i prilika Vojvodine! Duvanje, puvanje, planovi, licitiranje imenima, ludilo, rastemo, osvajamo titulu za 2, najkasnije 3 godine, i onda dovedu Saponjica. I sta ti to govori? Da su samo u menadzerskim kombinacijama, i nista vise. Ovaj momak je na silu izguran, kao i svi Partizanovi "talenti", zavrsio kao igrac preko kog je njegov menadzer prao pare iz Atletika, nesto igrao u Slovackoj malo na ime kluba iz kog dolazi (Atletiko), i to je to, zavrsio kao rezerva u turskoj drugoj ligi. Cak i u Partizanu dok je bio, svi golovi su bili na neke odbijanke. I ti njega dovodis za neki veliki projekat... Sprdnja...
d

dok je tako nema napretka

pre 4 meseca

Imas toga u svim klubovima,negde manje negde vise.
S

Sferopulosov Fmp

pre 4 meseca

" bez kvaliteta i isforsiran na silu kao svi Partizanovi talenti"??? Jovetić, Nastasić, Milenković, Obradović, Radonjić, A.Živković, Ljajić, S.Lukić, S.Pavlović, Birmančević, Mitrović, Vlahović.
K

Kudravi Gaucos

pre 4 meseca

Daj ostavite se ovih kombinacije, potpisite Medojevic i Hommus, bre! Daj Zbiki, nemoj da svaki put proture nekog svog! Ovaj nema snage za 45 minuta.
p

prijatelj

pre 4 meseca

Ovaj igracje je dobio negativnu ocenu od Kuntica i Zivkovica iz skaut sluzbe, pa ce sad vreme pokazati ko odlucuje o transferima i na koji nacin. Pozdrav za grupicu oko Maradona, Vavana i navijaca, Tanasa i ekipicu i Tanjgu. P.S. Kroz amera ernesta, govori MJ Maradona
C

Chiske1

pre 4 meseca

Ja sa nadam da je ovo neka sala iskren da budem. I da nece doci zapravo...
Z

Zbiljo

pre 4 meseca

Nemojte molim vas, u drugoj turskoj ligi 1 gol dao, centarfor. Savićević al crni.
S

Sta rade

pre 4 meseca

Da li ste normalni? Ovaj samo ako će biti treċi napadač
1

123123123

pre 4 meseca

Ko je bre ovaj?!?!?!!
R

RealNo1

pre 4 meseca

Звучно појачање? Од Новог Зеланда нико о њему ништа не зна.
С

СРБИН007

pre 4 meseca

Војводина се појачава за 8 место
E

Evo ga

pre 4 meseca

Još jedan, koji je kao klinac otišao. I sad se vraća da oživi karijeru. Kako ti ljudi i roditelji ne shvataju, da malo koji će uspeti kad ode mlad. Slušaju menadžere i njihove bajke, a ovi samo gledaju da uzmu pare. Moraš prvo da sazriš kao čovek i ličnost a tek onda preko. A te pare šta ste dobili već su otišle a njihove karijere se ugasile.
L

LFCC

pre 4 meseca

Sta ce nam ovaj, rizik dal ce proigrati a vec je i mator za fudbalske prilike
M

Mator

pre 4 meseca

Sa 26,bravo.