Komentari na vest

Vojvodina smenila Bandovića, Miloš Veselinović novi trener

K

Kažu da

pre 21 dana

Slavoljub Đordevic dolazi
G

Gossens

pre 22 dana

Kakva je Voša Arsenal takav i Bando Venger.
K

Kako Lazo Bakmaz kaže

pre 22 dana

Loše obaveštena bg žuta štampa. Trener o ladi aca Nemanja Krtolica vodi Vojvodinu protiv projekta 2. Pošto ima pro licencu ako pobedi Vojvodina ili igra nerešeno a bude dobra igra ostaje trener. A čeka Zoran Barišić bivši igrač i trener Rapida. To su prave informacije. Laza uvek prvi sazna u Vojvodini
s

stanislav121

pre 22 dana

Milos Veselinovic je vise analiticar nego trener, on je idealan za pomocnika, nekad teoretski rad i praktiçan nije isto, mislim da je on kao pomocni trener dobra opcija, a kao prvi trener NE..
N

Nebitanlik

pre 22 dana

To sto covek zna da radi i analitiku i sto je teoretski vrhunsko potkovan, ne znaci da nije dobar na terenu. Bas naprotiv, sve sto propoveda je spoveo vise puta na terenu, sto kao glavni trener, sto kao pomocnik, naravno tu opet u zavisnosti koliko je imao prostora. Spasao je Indjiju sigurnog ispadanja, to je bilo ravno cudu. Radnik je u debitantskoj sezoni uveo u play in, Javor i Vozdovac je uveo u play in. No zasto bismo se iole informisali kad mozemo i da suketamo na osnovu nekog povrsnog subjektvinog misljenja.
p

prijatelj

pre 22 dana

Maradona se potrudio da Mingo Veselinovic odbije... Cestitam ko slavi!
G

Gost555

pre 22 dana

Vladimir Janković pravo rešenje. Dok ga je lažni stručnjak Milojević imao u štabu imao je i rezultate (Čuka, Omonia, Panionios, Zvezda) … Čoveku dati pravu šansu.
L

Lazni coach

pre 21 dana

Filozof. Da zna fudbal nije upitno. Nije za šefa. Nijedan igrac nema lepu rec za njega. Prepotentan.

Napad na isteku

pre 22 dana

Zoran Barišić iz Bečkog Rapida stiže.
O

Ono...

pre 22 dana

To bi bilo baš zvučno ime, al' teško.
E

Evo gosta

pre 22 dana

Gotova stvar!
G

Gost emisije

pre 22 dana

Sada malo i o temi. Kakva god da je situacija u sportu, fudbalu i Voši mislim da bi bilo najbolje angažovati mladaog trenera ako ima takvog u klubu, rasprodati ili pokloniti bar polovinu igrača i smanjiti plate, angažovati mlade fudbalere i dopuniti sa nekolicinom omladinaca i tako krenuti u ozbiljnu priču, znam, sa ovima će to ići nikako ali mogu bar da kažem.
N

Nebitanlik

pre 22 dana

Nema nista ovoga, coveka ne interesuje srpski fudbal jer zna kakve se sve malverzacije desavaju u nasem "nefudbalu". Pre nego sto bilo ko krene da komentarise coveka bilo bi lepo da se potrudi i uradi malo domaci zadatak o istom. Sramotno je koliko su ljudi postali zli i zavidni pa udaraju o jednom od retkih koji nije deo sistema i koji je tu gde jeste zbog 100% profesionalizma i kvaliteta. Oni koji kenj*ju da ce sad bas da vide da li je u praksi isti kao i u teoriji su poceli verovatno juce da prate fudbal, neka malo pogledaju njegove rezultate s Indjijom, Radnikom, Javorom i Vozdovcem. Imao sam prilike da popricam s vise njegovih bivsih igraca, svaki trener bi pozeleo da cuje takvu vrstu postovanja i divljenja. Ovi sto komentarisu negativno verovatno nisu u zivotu macku sutnuli s praga, a kamoli loptu, pa nemaju pametnijeg posla nego da komentarisu nekoga ko je jedan od najedukovanijih i najboljih nasih mladih trenera. No zivi bili, pa videli, nadam se cete za promenu malo zapamtiti ovog coveka, pa videti zapravo da ima nade za srpski fudbal, samo se kao i on sve to dobro krije i gura u prasinu.
G

Gost emisije

pre 22 dana

Kako sns glasnik Lazo Bakmaz kaže a blizak je i to baš sa Zbiljićem još nije gotovo a po tekstu bih rekao i neće biti ništa od Veselinovića, kandidati, kako Lazo kaže, možda su Gaćinović, Krtolica... E tako, Lazo retko omane osim u odabiru stranke a sve su na vlasti njegove.

Napad na isteku

pre 22 dana

Na Tajland lažni stručnjače i povedi Maradonu.
Р

Реално

pre 22 dana

Битно да је Милан Мандарић проблем.
@

@znakovi pitanja

pre 22 dana

Ne klipane. Rođen sam 1963 a fudbal sam počeo ko dečak u vrtiću da igram i pratim od 1968.Vojvodinu na stadionu uz tatu i dedu sam počeo 1970 da gledam. Buzdovan i ko ti 7 ne znaju šta je pravi fudbal već samo nameštaljka od 90tih.A da ne govorim da je cela moja i malo starije i mlađe generacije 70tih igrale fudbal od onog na male goliće po manjim uličicama ili na Đačkom do pravog i pionirima i omladincima Vojvodine 70tih. Što takvi ko ti ni ne znaju nit su slušali starije i od moje generacije. Pa nek su i rođeni 40tih prošlog veka. Bar su bili tad vrhunski igrači treneri i predsednici klubova iz prve i drugih liga YU
S

Sima Arauho

pre 22 dana

Pa cekaj zar ne rece ZBILJIĆ da ce da se bore za titulu?!I da imaju drugi tim u zemlji?!
G

Gost emisije

pre 22 dana

Ko veruje i uzima za ozbiljno Zbiljića ili je član pa mora ili mu je iq ispod crte.Niti se on pita niti priča a da nema dozvolu od tata, obećali su mu mesto potpredsjednika u fss ali on se malo zaigrao pa su ga vratili na početni položaj ili fabričko podešavanje i sad polako vraća aplikacije koje su mu izbrisali neke neće moći ni da vrati, tenderi su njegova specijalnost sve ostalo je populizam u koji se on ne razume a trpa se kao da zna.
o

ode

pre 22 dana

arsen
Д

Др Сократес

pre 22 dana

Чим сам баш на овом порталу после Амстердама прочитао како је Воша нашла свог "Венгера" (да ли човек да се смеје или плаче?) рекох себи да је овај до краја августа бивши...
S

Sta kazes

pre 22 dana

Za ovog novog
S

Smajkijaja

pre 22 dana

Bravo za komentar. Ja sam posle prvi tekme Vose sa Ajaksom rekao da je Vosa slabo odigrala mec. Odnosno, dobar rezultat, ali realno je mogla da primi 4 komada. Ajaks u tom momentu nespreman, bez pojacanja, ne igra prvenstvo. Posle tekme, Bandovic kaze da je zadovoljan igrom i da je to pravac u kome treba da idu?????? Vosa je nastavila da igra slabo, pogotovo protiv Maribora. Na kraju kaze i rezultat, ispali su. Rekao sam do septembra je bivsi. I bi tako.
B

Baba Dzaja

pre 22 dana

A onaj sns buzdovan Zbiljić Juzna Bačka reče Voša je najbolji klub posle državne CZ u Srbistanu. Čovek stručnjak za sport a bio oslobodjrn fizickog u školi.
?

??

pre 22 dana

Mislim da je ovo dobar izbor vose, samo da imaju malo strpljenja. Drago mi je da vosa pokusava sa nekim novim trenerima, nece da dovode ove nase ringispil trenere. Nije ni bandovic toliko los, bolji je od polovine trenera u nasoj ligi, al nije za vosu. Za nega je recimo novi pazar, jedinstvo ili tako neki klub, bez velikog pritiska. Vosa je bila preveliki zalogaj za trenera bez veceg iskustva u malo boljim klubovima
p

pritisak

pre 22 dana

u pazaru ti je veci pritisak nego u Zvezdi i Vojvodini zajedno.
@

@pritisak

pre 21 dana

Не лупај глупости, у Звезди је већи притисак него у Реал Мадриду, какав црни Пазар.
L

Lololl

pre 22 dana

Ništa novo. Bolje funkciomišu neki seoski klubovi….
@

@Lololl

pre 22 dana

Kakav maliciozni komentar. Rođače, gde ti živiš; pa da trućaš ovakve gluposti?
M

M. R.

pre 22 dana

Da li je moguće da se na ovaj način vodi klub star 110 godina? Bandović je otkrovenje i osveženje među našim trenerima, a smenjuje se posle nekoliko slabijih utakmica, u avgustu mesecu! Pa ovo nije društvo, nije sredina gde fudbal može da uspe...
Z

Zlatko Psihopata

pre 22 dana

Još jedan Zvezdin covjek na celu Vojvodine i superligaskog karavana. Ne zovu je dzaba novosadska filijala.
S

Smajkijaja

pre 22 dana

Nije psihopata isto sto i bolesnik. Pogledaj u "Vujakliji".
L

Laki strajk

pre 22 dana

Sve dok sportski sektor naprednih pod nazivom Firma ima svoj deo kolača od čika Zbilje, ova klub nastavlja da propada. Maradona ostao. Zbiljić ostao. Kriv trener, opet. Pa dokle?
?

??

pre 22 dana

Vi samo kukate, kao da je vosa pre zbiljica igrala nokaut fazu lige sampiona. Da ostatak lige radi posao kao vojvodina i zbiljic (ne racunam zvezdu, tsc, rkg koji rade solidno) liga bi bila jaca za 50%. Pa ne moze vojvodina preko noci da postane ono sto zelite. Ko kaze da nije jaca sa zbiljicem nego pre zbiljica taj laze ili nije pre ni pratio. Covek nije veliki znalac, al ocigledno je da se trudi i ima zelju
I

Iz sljivika

pre 22 dana

"Popularni Minge" 😂😂😂😂😂
N

Nenad1246

pre 22 dana

Ne vidim ni jedan razlog da se emni trener koji u dvomeču kvalifikacija za Evropu od 1. minuta 1. utakmice ide na penale. I gde su sad oni botovi i novinari koji su nas ubeđivali kako su porazi od Ajaksa zapravo pobede? Trebao je biti smenjen posle Ajaksa ili najksanije prve utakmice protiv Maribora sad je prekasno.
u

unpamozzart

pre 22 dana

Menjaju se kao gaće. Sad dovedite Lalata zvanog "Ovoga mi krsta"
S

Sava reka

pre 22 dana

Verovatno najbolji moguci izbor od domacih, mladjih trenera. Veselinovic, Savic, Lazetic, Rogic jedino imaju neki potencijal i volju. Veselinovic je vodio treninge i bio glavni asistent Ivicu u Watfordu, Makabiju, Paoku i Krasnodaru, imaju osvojene trofeji, trenirao je zaista ozbiljne fudbalere, pripremao utakmice i kordinisao celokupnim strucnim stabom. Potrebno mu je vreme i podrska, setite se da je Lazetic prakticno izbacio Metalac u nizi rang sa dobim timom koji je imao, a posle napravio sistem u TSCu. Koliko je trener bitan, vidi se i na primeru TSCa, nakon odlaska Lazetica.
Z

Zubus72

pre 22 dana

Pre bi rekao da je u TSC-u sistem napravio Sabo,alito je samo moje mišljenje.
D

Dzi

pre 22 dana

a dugorocno resenjeeee? a titulaa? aaa stabilan klub? a napredak na svim nivoima? aa moderan trener ? a evropski fudbal?
v

vare

pre 22 dana

pre 20 dana ste pisali hvalospeve o.ovom treneru
Š

Šarani

pre 22 dana

Za sve su krivi blizanci nja nja nja, Gledajte svoja posla umesto što kao partizanček tražite greške u sebi. Naložili ste se na evropu i utakmice protiv Ajaksa i zaboravili od čega se živi. Poleteli do neba. Vidi se odmah mali klub, onaj koji slavi minimalne poraze kao velike pobede. Ali samo blizanci na usnama i u mislima. Nikada da naučite.
н

нс бој

pre 22 dana

Ко ти дрма кавез
G

Gagi197

pre 22 dana

Konačno i oni da pogode sa izborom trenera
B

Balila

pre 22 dana

Za loše rezultate Vojvodine uopšte nije kriv Bandović, već gazda kluba Zbiljić. Bandović je loš trener bez dobrih rezultata, a Zbiljić je mislio ako je napravio rezultate u rukometu da će isto tako lako uspeti u fudbalu. Kada slušate njegove intervjue sve će Vam biti jasno. Toliko izrečenih gluposti i naivnih izjava da prosto pomislite jer se ovaj čovek šali ili je stvarno toliko inteligentan da će biti prvak države, da će uraditi ovo ili ono. E, moj Zbiljiću nije ovo ugostiteljstvo gde si uspeo, ovo je Srbski sport koji traži mnogo više od tvoje delatnosti. Smejaćemo ti se još godinu, dve, tri dok ne odeš iz fudbala. Sada si dobio da vodiš i Zajednicu prvoligaša i obeća dosta promena i uspeha. Mnogo veći i pametniji od tebe nisu uspeli da ništa da promene a sada ćeš tek ti to da uradiš. Zaleteo si se i postaješ smešan da ne kažem klovn. Odavno u našem fudbalu nije bilo ovakvog lika. Zašto se ne ugledaš na Obradovića iz Čukaričkog, koji se ne eksponira, a godinama uspešno vodi klub. Iskreno rečeno kada te čovek pogleda deluješ smešno i za zabavu da te nema bilo bi dosadno.
N

Nenad1246

pre 22 dana

Može da bude samo srpski sport nikako SrBski.
o

osmeh

pre 22 dana

Zbiljic je bio u odbojkaskom klubu,a ne rukometnom.
@

@Balila

pre 22 dana

Pa, zna se ko je kriv, Maradona Jovanović.
@

@ns boj

pre 22 dana

Tako je. Nisi imo sreće ko moja generacija koja prati Vojvodinu od kraja 60tih do 89 kad je zadnji put Vojvodina bila svoja vođena od pravih sposobnih Vojvodinaša koji su osvojili 2 Titulu YU
?

??

pre 22 dana

A koja je tvoja generacija? Ti si se rodio 40ih godina za vreme drugog svetskog rata? Svi ste vi ovde sve preziveli i sve videli
B

Bolje

pre 22 dana

Da uprava da ostavke jer će i oni biti smnenjeni kao glavni krivci za loše igra zadnje 2 godine i lažna obećanja nazadnih. I dokle više treneri iz bg i okoline Pored naših legendi dokazani Vojvodinaša i stručnjaka Zagorčića 53 g Džimija Marića 64 a evo sad se iz Singapura vratio naš najveći stručnjak legendarni Bobe Pavković 68 pod kojim je Vojvodina 2001 igrala najlepši fudbal i koji je uz Muslina najzaslužniji što je reprezentacija otišla na SP u Rusiju 2018.I umesto da Bobe bude selektor posle Muslina fss postavi početnika i poslušnike. Tako to biva kad se previše snova a stvarno se premalo zna.. Pevao je 70tih Bobe sa Balašević em u Ranom Mrazu
S

Smehh

pre 22 dana

Ova Vojvodina vazdan najavljivala čudo a nisu ni za drugu ligu
S

Sf

pre 22 dana

Patrenutno su baš na mestu koje vodi drugi ligu. Mnogo su se ložili na utakmice sa Ajaksompa poleteli toliko da je pad bio bolan a otrežnjenje surovo
V

Vazda

pre 22 dana

Ne vazdan
D

Dejan Pizon

pre 22 dana

Covek neznalica
K

Kg

pre 22 dana

Kako sad to? Bio čudotvorac do skoro
L

Lere

pre 22 dana

Rekao sam da izvodjenjem drugu postave prosle godine protiv Zvezde I bruke od petarde radi evrope I ispadose od kiprana a i ove godine blamaza protiv cuke radi Istih razloga unistavaju imidj kulturu I sve ostalo u klubu koji zasluzuje bolje . Sta ti time ucis mlade fudbalere . Sljedecu utakmicu mozda dobijemo a ovu cemo namjerno izgubiti . Ajde to reci mesiju ronaldu ili legendama Vojvodine. Ne prave se tako pobjednici vec kultura gubitnika
D

Drndo

pre 22 dana

To sto tvoj Partizan igra sklanjalice ne znaci da i Zvezda to radi
p

prc

pre 22 dana

Za tvoju informaciju ta prva postava je više primila golova kad je ušla u poluvremenu od druge tako da bi bili u svakom slučaju napunjeni do vrha
d

d..g.

pre 22 dana

Znači protiv Čuke blamaža, a protiv Zvezde sklanjanje. Nešto se i vi sklanjate u zadnje vreme. Doduše u Evropi se ne pojavljujete.
V

Vuuct

pre 22 dana

Moraš, Mesi, u školu!
G

Gostina

pre 22 dana

Vodi ti racuna da vi ne izvodite drugu postavu na derbiju,da ne bude 26-0 sutevi u gol. Mani se ti vose,prodali su gomilu igraca ove sezone a vi doveli nove i opet je vosa bolje odigrala od vas. Za sada ste vi znalci sa prvom postavom dobili preko 13 golova samo u evropi. Evropa je merilo a? Znaci da nista niste bolji od vose,cak je vosa bolja i onda samo mozemo reci da igrate zatvorenu ligu?!
Z

Zvlat BG

pre 22 dana

Neozbiljan klub sa neozbiljnom upravom! Koliko vi šansi propuštate da nešto uradite, pa to je strašno! Napravite jedan korak napred, a onda pet nazad! Bezveze!
н

нс бој

pre 22 dana

Тако је од кад навијам за Војводину,од почетка 90их.
Đ

Đukin fan

pre 22 dana

Ne vredi!!!Upropastise ih MNG lažni treneri,kombinacije transferi polovnih vajnih igrača!!!Odavno ista matrica propadanja,sad već godinama isti model!!!
2

2305

pre 22 dana

resice to Boske zna on i fudbala
P

Pedja108

pre 22 dana

Kako bese ono: Pazi, Vosa gazi. A oni vise poraza nego pobeda. Ovamo najave borbe za titulu, a nigde tih rezultata. Pogotovo se Vojvodina obrukala u Evropi. Posle Ajaksa su dobili protivnike da se lagano plasiraju. I nista.
Z

Zauvekgost

pre 22 dana

Milosa Veselinovica cenim i kao coveka i kao trenera. Mnogi ne znaju da sve sto je do sada postigao je uradio zahvaljujuci cistom fanatizmu i ljubavi prema ovom poslu. Ko god je od kolega imao prilike da porazgovara s njim i da isprati pa i njegov samostalan rad u Radnickom, Indjiji, Radniku, Javoru i Vozdovcu zna o kakvom se vrhunskom strucnjaku radu. Hvala Bogu da je covek odlucio da krene opet samostalno kao glavni trener da radi. Zelim svim velikim strucnjacima koji pljuju po njemu da zapamte svoje reci, pa cemo opet da analiziramo Vojvodinu na kraju sezone.
I

Immobile

pre 22 dana

Smeniše montenegrinsku prevaru, sve mi ga nešto žao. Kada sam pisao o njemu i njegovim prevarantskim potezima, o njegovom stajanju, bez emocija kao Hari Poter tada su ga pre svega na iznenađenje mnogih branili navijači Vojvodine i naravno određeni portali i novinarčići po zadatku od Zbilje karikature. Danas ga svi ti isti portali napadaju, pa pišu o njegovim lošim rezultatima... Pitam se gde su bili kada je slučajno završio 4. Trebao je da završi 5, tada je Vojvodina igrala prelep fudbal i ostale nebulozne naslove koje sam čitao o ovom apsurdnom stručnjaku. Nikada širi roster Vojvodina nije imala, dosta iskusnih igrača sa ozbiljnim CVom, ima i perspektivnih igrača poput Ivanovića i Sičenjea i stranci su vrlo korektni... Šta reći, a ne zaplakati... Samo mi nije jasno da su navijači Vojvodine, većinski, ne poslati po zadatku, branili njega a napadali upravu koja je istog tog trenera štitila i nalazila opravdanja za njegove haose. Neshvatljivo i vrlo kontradiktorno. Pa on je čovek izgubio od Napretka koji ne zna gde trenira, na kom stadionu igra i gde se nalaze sve sa ovim Stevanovićem na klupi koji je totalno pogubljen, ali totalno.
E

E moja Voso

pre 22 dana

Bas šteta šta se radi ovom klubu bas bas šteta ovaj priča isto da smo svi poremećeni. Lazeticu propao ti i Seher i sve kombinacije sto radiš sa sve Tanjgom. Kažu Tanga rekao sj Zbiljica skroz obećao i sad uradio
Z

Zajebancija

pre 22 dana

Ja ne znam sto Minga ne dovede Matica za pomoćnika druga svog onda bi Vojvodina sigurno dobro igrala prvih 6 minuta
M

Minga cudak

pre 22 dana

Sad znam sto ga Minga zovu ovaj gleda ko iz tudje glave kuku ove bruke koga doveli. Promenite mu dobavljača dajte nešto kvalitetnije ovaj gleda u plafon kad priča a rečenice ko da smo maloumni svi. E moj Zbiljicu šta tebi rade pa j te ko nikog sa ovim likom
G

Gost555

pre 22 dana

To onaj sto lici na Sasu Ilica?
V

Veseli pevac

pre 22 dana

Bolji je Aleksandar Veselinovic. Samo mi nije jasno kako Rastavac nije mogao uspesno da vodi Vosu, on je dobro vodio Radnicki.
V

Veskooo

pre 22 dana

Poslusajte Slaninari https://youtu.be/3ka3l0jv510?si=W0psnYAQhGOzTVNW https://youtu.be/8GpZbuCC9PA?si=BOMRIBocaNKNqfF7
Ž

Žocara

pre 22 dana

Vojvodina je uvek bila nebitan i neozbiljan klub, tako da stvarno ne znam zašto joj se pridaje značaj u medijima.
G

G0RAN

pre 22 dana

Da nece vestacki Vozdovac i IMT mozda?
L

Lane zna sve

pre 22 dana

Sednes sa Lanetom i on ti objasni kako Vosa funkcioniše sad. Otišao mu mali u Zvezdu jer mu objasnili odande da ne treba da ostane u Vosi jer će igrati play out ove godine zbog izjave da idu na prvo mesto.
A

Auu grobari

pre 22 dana

Koliko je vama u glavu dobro pa samo zavere neke vidite.
н

нс бој

pre 22 dana

Нека смо га сменили,крив је за све.Селектирао је целу екипу,одрадио припреме,екипа је у слободном паду,психички и играчки,6-7 текми не може да их тргне.Имамо добру екипу а игра нула. Да је Бандовић показао неки напредак на прошлу сезону па да му даш шансу,да се стрпиш,овако чекали би ништа. Срећно Веселиновићу,доста га хвале,ако покажемо неки систем,игру,дати му шансу на дуже .Мора тренер да уведе неке принципе,да се види печат.
F

FL

pre 22 dana

Dobru ekipu imate? Zbiljucu ti li si?
м

манки

pre 22 dana

реци ми који су принципи по теби добри, одушевио си ме, желим да се развијам, молим те ми кажи?
G

Gosttt

pre 22 dana

Pa druga ili treca najbolja, zavisi kako oh kotiras u odnosu na TSC
V

Veselineeee

pre 22 dana

Kažu tera Njegoša, Radulovića, sve ove sto nisu hteli za Bandovica sad da igraju. Ovo je plan da se očiste glavni i skroz sroza Vosa. Igrači su po direktivi ljudi iz Fss Pravili haos zadnjih dana i o tome se čuti. Iza svega stoji Lazetić njegov mobilni proveriš i vidiš ko šta kako i zbog čega samo mislim na glas hihi hihi
M

Minga stari Fss predavač na licencama

pre 22 dana

Pa ti ako obuces debelu jaknu na klupi Vose ti si trenercina. Ti druže jelku nećeš okititi u Vosinom dresu. Došao si da sj našu Vojvodinu i da igramo play out. Popovic ti menadzer a zna se iz koje menadzerske agencije si doveden sve se zna Minga moj. Sledeća utakmica tvoji bodovi sve se to čuje.
K

Koja evropa

pre 22 dana

Ovaj momak dobija sledeću utakmicu jer isti je menadžer oba kluba odn trenera. Zategnite sad tiket i uzmite koji dinar. Iza svega stoji ozbiljan lik.
D

Doveden da bi lakše otišao glavni

pre 22 dana

Momak je doveden da bi sledeći leteo predsednik kluba jer davati izjave idemo na prvo mesto a ne pitati Terzu znaci plan da se na suptilan način otera Zbilja. Jedan poziv je čudo tako moras i kraj to se danas desilo očigledno.
B

Blade123

pre 22 dana

Niste vi smešni, vi ste žalosni...
K

KendySportiććč

pre 22 dana

A zašto nije smenjen Feđa Dudić??? Ko njega drži i dalje na klupi Radničkog iz Niša ??? Kako to, da on ostane a Bandović ode ??? Jok, šta je sledeće 😉 smena Klark Kenta posle Bodo Glimta, a da Feđa ostane na klupi. #KapijeŠumadije
k

kendisport

pre 22 dana

Nije smenjen jer je Slavko Perovic gospodin pa mu je oprostio decenijsku sramotu protiv Mornara. U svakom drugom klubu bi bio isto vece na putu za BiH. Eto rekao sam ti sto nije smenjen, aj na spavanje sad
Ц

ЦЗ НС

pre 22 dana

kendiasport@ У суштини српски клупски фудбал, између осталог, јесте "високо" котиран јер се тренери мјењају као чарапе. Није одиграно ни 6. комплетних кола, а смјењено је да знам 4 тренера. Агонија се наставља!!!
Ž

Žocara

pre 22 dana

Nije Niš nego Kragujevac budače neopevani .
I

Ibuvctc

pre 22 dana

Klark za sve ove ostale u ovom milenijumu, koji su u Srbistanu radili- Ančeloti! Izbaciti Krasnodar, ljudi najbolji stafion u Evropi imaju.Salcburg, korporativna kombinacija.Pobediti Klopov Liverpul...Kakvi Zbiljići, Nezbiljići...Covek Murinjo!
C

Chiske

pre 22 dana

UH toliko sam bio ljut posle zadnjeg poraza da sam u momentu pomislio ma terajte Bozu vise ovo je previse ali onda sam sagledao siru sliku: Igrao egal sa ajaxom (skoro egal), izgubio u Mariboru zbog kradje sudija, izgubio od tsc zbog neujednacenog kriterijuma sudjenja i nedostatka napadaca, jeste kriv za poraz od cuke, igra u gostima vec 2 meseca, igra maltene sa samo jednim centarforom. I sada ako je Boza jedini krivac onda ne znam. Drugo igraci Vose su promasili nepromasivo u zadnjih 4 utakmice, koiko puta prazan gol, pa dve precke protiv Maribora, pa Seri masi glavom prazan gol pa Dele masi prazan gol pa Ivanovic masi 5-6 zicera na isto toliko utakmica. Boza jeste kriv jednim delom ali najvecu odgovornost snosi UPRAVA!
G

Grga Cvarak

pre 22 dana

Znaci, zato je Vojvodina ispala iz Evrope – zbog sudijske kradje? E ljudi, ljudi, nikad ne znate prihvatiti poraz kao normalan svijet, uvijek je neka kradja u pitanju. Iskreno, postaje malo naporno koliko smo nenormalni vise sa tim.
д

др фудбал

pre 22 dana

а где су лекови!?
A

Arnaut

pre 22 dana

Prika, tebi uvek sudije krive. Moras da vidis jos siru sliku, od ove tvoje siroke...
J

Joca Klisa

pre 22 dana

Brate mili, reci samo kako je uprava kriva za sve te promašene šanse koje si naveo ovde? Ajd molim te, baš me zanima kako si došao do tog zaključka.
S

Slaninar

pre 22 dana

Znači, po tebi je UPRAVA kriva za sve to što si nabrojao.....sve te promašaje igrača, pa jel UPRAVA treba da da gol !?! Najlakše je vikati uprava napolje odn.najpovršnije! Evo za tvoju info da ti kažem da čisto malo drugačije gledaš na stvar (kao i 90% ljudi ovde). Do pre dve godine plate u klubu su kasnile po 6 meseci, (ajde probaj ti da radiš 6 meseci bez plate) igrači koji su bili na smeštaju u sportskom centru nisu imali šta da jedu - jel tako ili nije? to su činjenice! od kako je došla ova UPRAVA plate za zaposlene (i igrače) su tačne u minut. Trening centar nikada lepše nije izgledao, Karađorđe dobija novu travu ne može niko da kaže da Vojvodina ne napreduje i da ne liči na moderan klub. Naravno, za sve je potrebno vreme ali pomaci se vide. Ima tu naravno i promašaja u sportskom sektoru ali nema li ih i drugde?!? Samo hoću da kažem da strvari treba gledati malo šire i u većem vremenskom intervalu a ne suditi i seći na osnovu trenutne rezultatske krize. Mišljenja sam da ako bi uprava otišla da bi se klub srozao i raspao jer ukoliko nema novaca nema ni kluba. Velika većina nema pojma koliko sredstava mesečno je potrebno za funkcionisanje jednog ovakvog kluba kakav je Voša.
C

Chiske

pre 22 dana

Ne samo sudije vec sve ukupno a ako niste gledali prvu protiv Maribora (nopistojeci penal i nepostojeci crveni) onda se suzdrzite komentarisanja jer ispadate teski glupanderi. Poenta je da je Boza najmanje kriv i da vecu odgovornost snosi uprava! I sta sad, dovesce Veselinovica ili koga vec i skinuti ga za 6 meseci...
I

I hocemo

pre 22 dana

Evropu ! Kako ? kad na svakih 6 meseci menjamo trenere ! Kao da Vosa osvaja sve svake godine i ima opasne rezultate pa sad trenutna situacija ne valja ! Pogledajte M Junajted koliko dugo trpi Ten Haga. Dao sam primer . Pogledajte koliko dugo je ovaj trener u Bodo Glimtu, valjda 7 sezona. U prve 2 nista nije osvojio. koliko je dugo Marko Roze bio u Salcburgu. Gde smo to videli te promene trenera na 6 meseci ?! Nismo videli od Spanaca, Engleza, italijana, Nemaca, Francuza ! To ne rade ni po Rusiji, Ceskoj, Slovackoj, Madjarskoj ! To ne rade ni Slovenci , Hrvati. Ali rade po Bosni, Makedoniji, Albaniji. ocito je to nas fudbalski nivo !!!
J

Jedan poziv menja sve

pre 22 dana

Tako je kad okrene se iz saveza i kažu Minga se uzima i stavlja se Matic za selektora i to je to. Jasno ko dan
M

Minga terzin

pre 22 dana

Bez brige sredjuje se utakmica sledeća poklon od madjije da smiri Ns. On doveo Mingu sad opušteno kokice u ruke i gledajte dobar bezobrazni film hihi
F

FSB

pre 22 dana

Mingo navija samo za klub iz Obrenovca, treninge drzi mladjim, za dz. Ne zanimaju njega veciti, vece snove on sniva... Mislim da je Vosa izazov, dobar klub, najstariji. Dobar tim, dobri navijaci, sad treba dokazati da je dobar trener. Pravi izazov. Pitajte bilo kog mladjeg trenera dakaze kakav je Vesko.
M

Moj komsija

pre 22 dana

Vesko je moj komsija. Posvecen do fanatizma, sve sto ima ulaze u napredak i razvoj i vreme je da podigne klub popup Vose na visi nivo. Dajte mu sansu, vreme i dobicete nesto sto vam sada deluje kao naucna fantastika.
g

grobariiii

pre 22 dana

Kakav bre komsija, sta prosipas neku pricu ovde, sad si prvi put cuo za coveka. Samo neka lupetanja za lajkove.
П

Пеђа РС

pre 22 dana

Може ли нама неупућенима да се одгонетне ко је Марадона у Воши 😁
C

Chiske

pre 22 dana

Marko Jovanovic SD Maradonjinjo
s

salesman999

pre 22 dana

tanka je linija od srpskog vengera do sut karte
t

teslamen

pre 22 dana

Zbiljo oteraj sportskog direktora on je za sve ovo kriv, lopov i prevarant koji je tu samo radi kombinacija. Ima u Srbiji par njih koji bi taj posao radili vrhunski, a ti trpis ovog kleptomana
M

MikiSever

pre 22 dana

Novi SD, novi sef omladinske skole umesto Gruje, Gaca Ivanovic!
P

Paoka

pre 22 dana

Veselinovic je radio u Krasnodaru, Makabiju, Watfordu, Paoku... Vodio 90 posto posla Ivicu. Posvecen, posecuje seminare, moderan trener, analitican,potrazite na YouTube. Bolji izbor tesko da ima, dajte mu podrsku I strpljenje. Coveka je iz Obrenovca, navija za Obrenovcane, prosao sve faze od omladinskog vodjenja i beton lige... Ovaj je klasa i liga iznad Gacinovica, Lalatovica i slicnih.
z

zmagole

pre 22 dana

Pa da analitican na youtube i arenisport. Klasican laptop trener, Gacinovic i Lalatovic su klase za njega, dobice otkaz do nove godine a onda upravo dolazi jedan od ove dvojice da vadi sta se moze izvaditi
K

Koan

pre 22 dana

Toliko igrača stranaca u našem fudbalu,mogli bi barem da probaju i sa nekim stranim trenerom, recimo sa nekim mladim Špancem, Portugalcem.
B

Bilbord

pre 22 dana

Jovanovic je rekao da nece potpisati Veselinovica.
k

kendisport

pre 22 dana

koga boli ona stvar sta je on rekao, ko da se pa pita puno. Kako Zbiljic kaze tako ce i biti
E

El Maestro

pre 22 dana

Maradona ima svoje 3 predloga. Pokusava da izbusi Minga. Zbiljic se raspitivao u fudbalskim krugovima i rekao Mingo ili Rogic. Problem je sto Maradona pregovara sa Mingom.
k

koliko jos

pre 22 dana

trenera nije smenjeno u ovoj ligi?
d

da li su

pre 22 dana

da li su i smenjeni Beba Kruzevic i Dragan Vukicevic?Ofenbehera za glavnog trenera
O

OmG

pre 22 dana

Kakav crni Ofenbeher, samo nam jos trebaju navijaci blizanaca na klupi. Bilo bi kao sa Malbašom..
K

Komentator

pre 22 dana

Zamislite da u PL Junajted ili Liverpul tako menjaju trenere i da Klop vodi na svakih 6 meseci Totenhem, pa Everton, pa Brajton...
?

??

pre 22 dana

Ne mozes to tako da gledas. To su timovi koji dovode provere trenere, kao i igrace. Nema trenera koji ne bi radio u liverpulu. Ko ce da dodje u vosu, spartak, novi pazar? Zato tako i jeste
k

kad ce uprava

pre 22 dana

da smeni sebe..promenili desetak trenera i uvek je izgleda do trenera..da su vodili svoje firme kao vojvodinu koga bi menjali ili ...tj sta znaju da rade u zivotu?
д

дошао са тек

pre 22 dana

пресађеном косом,а одлази ко Елвис Присли...
K

Komentator

pre 22 dana

Pomešao si ga sa Ostojom
p

prijatelj

pre 22 dana

Nije Mingo gotova stvar, Maradona ima svoje komb. Treba podrzati Minga, da nam procenat SD ne sastavlja tim(sklonio Seida i jos neke).
k

komedija

pre 22 dana

koja komedija od nase lige i naseg fudbala sramota vise sta neznalice iz uprava rade nije ni cudo sto smo poslednji u evropi i treba tu da budemo
P

Pobeda je resenje

pre 22 dana

Nema brige za njega on verovatno sad ide u Arsenal ceka Premijer liga.
Č

Čuš

pre 22 dana

Ovo onaj sa Arene, ja mislio neki igrač, a on trener omladinski.
D

Darko 1234

pre 22 dana

Milos Veselinovic je bio trener Javor Matisa odakle odlazi u Paok!
A

Ajnstajn260

pre 22 dana

Sad da vidimo da li je milos veselinovic na deli toliko dobar ko sto palamudi po predavanjima i televizijama
D

Dzi

pre 22 dana

95 posto nije, 5 posto nisu mu dali da implementira svoje zamisli...
s

savage007

pre 22 dana

Vodio je I FK Indjiju, author teksta neka se malo nadogradi, to mu je bio prvi samostalni angazman. Imao nadimak Murinjo, po tri sata pusta video snimke protivnika I analizira utakmice sa igracima, pusta video do sitnih detalja
Л

Лазар

pre 22 dana

Ала их је скаутирао, свака му част.. !
?

?!?

pre 22 dana

A lad lete Vukan Savicevic, Ivanovic, Radulovic...
N

NoviSad021

pre 22 dana

Ko sta?
l

lopta je okrugla

pre 22 dana

Tanka je linija od Vengera do otkaza.
ч

чомбе

pre 22 dana

радио сам у том клубу, ово је срамота. сваке године иста ствар од напада на титулу до испадања у Европи и смене тренера јер је он наравно крив. појединци који тренутно доводе играче ће бап лепо бити уписани у историју Војводине, толике новце имају а само су себи направили паре а клуб осрамотили
m

mile struja

pre 22 dana

sad se čeka da Ajax smeni trenera pa da dovedu Bandovića