Vojvodina smenila Bandovića, Miloš Veselinović novi trener

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.08.24. | 22:38

Očekivan rasplet na Karađorđu

Odlično proleće, problematično leto i –rastanak! To je put koji je Božidar Bandović prošao u Vojvodini. Posle poraza od Napretka, prethodno i evropske eliminacije od Maribora, rukovodstvo novosadskog kluba odlučilo je da smeni Božidara Bandovića, objavio je Sport Klub. Isti izvor navodi da će Vojvodinu u nastavku sezone voditi mladi Miloš Veselinović.

Biće ovo samostalni posao popularnog Minga posle dužeg vremena. On je u Srbiji radio u Voždovcu i Radniku, da bi potom bio pomoćnik Vladimira Ivića u Makabiju i Krasnodaru.

Izabrane vesti

Negde se i očekivalo da će rukovodstvo Vojvodine reagovati posle velike rezultatske krize. Novosađani su odigrali solidan dvomeč protiv Ajaksa, ali su izgubili korak u prvenstvu, da bi potom doživela i eliminaciju od Maribora. Krah na međunarodnoj sceni, uz samo četiri osvojena boda u dosadašnjem delu Mozzart Bet Superlige uticali su da Bandović i Vojvodina postignu dogovor oko završetka saradnje.

Pamtiće se da je iskusni stručnjak predvodio Vojvodinu do finala Kupa u Loznici, i sasvim zasluženo stigao do evropske karte.

Vojvodina je napravila vrlo zanimljiv izbor. Od kada se pojavio na trenerskoj sceni Miloš Veselinović je pokazivao ozbiljan trenerski talenat i posvećenost poslu. Imao je lepe rezultate u Voždovcu i Radniku, prepoznao ga je Vladimir Ivić koji ga je brzo uvrstio u stručni štab. Međutim, Veselinović je očigledno odlučio da se osamostali.


tagovi

Božidar BandovićMiloš Veselinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara