Komentari na vest

Vojvodina pala u sudijskoj nadoknadi, Seri pokazao da je klasa

K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 mesec

Zvezda je pocela da sakuplja bodove tek od 2017 godine. Nasa liga je bila tada na 25 mestu. Da je Partizan u period 2008-2016 ispadao kao Zvezda u 2 i 3 kolu, nas fudbal bi bio na 48 mestu. Zahvaljuci Partizanu nasa liga je stagnirala izmedju 25 i 28 mesta. I onda kada je Zvezda pocela konacno da igra fudbal 2017-2024 nasa liga je skocila do 11 mesta, ali sve zahvaljujuci ubacivanjem drzavnog novca u Zvezdu i Partizan. Partizan je donosivao bodove u ligi konferencija, u ligi Evrope kada je Savo bio trener, i pre toga vise grupnih faza. Ne mogu da pisem koliko je pobeda doneo Partizan u grupnoj fazi trebalo bi mi vremena. Ali Partizan je od samostalne Srbije 2006 do danas doneo 30 000 bodova, ali se to brisalo vremenom naravno kao i svake godine sto se brisu koeficijenti. Ako Partizan nista nije doprineo, odakle mu onda klupski koeficijent 25 500, a sto nema kao Cukaricki 5.500? Kada nesto pokusavate da napisete, onda dobro razmislite pre nego sto ispadnete glupi.
B

Bas iskreno

pre oko 1 mesec

Osam godina Crvena Zvezda nabija bodove za ovu ligu, i ovo joj bude hvala. Da se pojave likovi sa turskoh sajtova da napusavaju rukovodstvo Zvezde, da se pojavi neki bosancerosi da napusavaju trenera koji je najzasluzniji za te bodove, da se udruze trecepozivci (eh kad bi bili trecepozivci ali ajde…) da kukaju na Zvezdu. “Gospodo draga” vama je Zvezda ovo dala za dzabe, da mozete da igrate evropu i vi, i Cuka i TSC i ovaj nesrecni Partizan. Sve sto je jedan klub godinama gradio vi baciste u bunar. Lepo se kaze da je evropa merilo - i definitivno jeste. Gazi vas ko stigne kako stigne. Ali ne, nate’ kriv je Terza i AV…namestena liga za Zvezdu kme kme kme. Sada se vidi da liga nije namestena jer niko od vas nema kvalitet! Nije Maribor mala maca, ali brate nije ni bauk. O Partizanu bolje da ne pricamo, neko dole napisa Lisa Ann - samo kad njeno ime kazes stanes mirno, ta rava ima samopostovanja jer nju gazi onaj kojem dozvoli a vas gazi ko stigne ko god da je, i to za dzabe.
s

samo da kazem

pre oko 1 mesec

Koliko si ti jedan tuzan i nesrecan covek, ej u pola 3 ja bre razmenjujem neznosti sa zenom a vidi sta radis ti nesreco. Kakav zivot jadan, bedan, skoreo..
@

@bas

pre oko 1 mesec

Umesto sto si otvorio dusu i ovde namlatio gomilu besmislica, poseti doktora i otvori mu se, ali BAS ISKRENO. Dala nama zvezda ahahhahaahahahahahahahahaha stidite se znate vec cega jer obrazxa nemate
@

@bas iskreno

pre oko 1 mesec

Postoje losi ljudi, maliciozni i oni sa dna kace. Ti si nivo ispod dna kace.
B

Bala

pre oko 1 mesec

Jel istina da nije bilo prenosa na Areni? Nisam uspeo da gledam zbog posla...
М

Марлоне

pre oko 1 mesec

Држава може да улаже у фудбал, али само према резултатима, а не на лијепе очи некоме лова, а неко нека се мучи.
V

Vanecious

pre oko 1 mesec

Bitno da su se igraci odmorili. Ne daj boze nikome umoran igrac.
D

Djapex

pre oko 1 mesec

Radnicki Kragujevac ispadne od Mornara, Partizan primio 9 golova od Dinama pa kući izgubi od osrednje Lugana, Vosa ne može da pobedi Maribora... sad vidimo da prošlogodisnjih rezultati nisu bili greska, nego jednostavno Superliga je jedna od slabijih liga u Evropi. Uvek je ista prica... kad je proleće, stvori se slika da nam je liga dobra, da su Vosa, Cuka, i ostali spremni za Evropi, nadamo se grupnoj fazi itd, a kad dođu kvalifikacije, gubimo sve. Pod hitno treba da se smeni rukovodstvo FSS, da se smanji liga od sledeće sezone, da se privatizuju klubovi (za CZ i Partizan, da se nadje sličan sistem kao za Bayer, Barselona, Real), da se naprave B timovi koji mogu da igraju do prve lige gde će mladi igrači moći da igraju, da se stadioni srede,... imali smo sansu da podignemo na više nivo našu ligu sa 5 klubova u Evropi, ali sada smo još slabiji.
С

Скуби Ду

pre oko 1 mesec

Мишљења сам да је проблем у методологији рада на тренингу, почевши од најмлађег па до сениорског узраста. Када погледамо наше играче, заостају у снази, брзини, креативности, тактици, техници... Спорт, исто као и техника, пролази кроз еволуцију, напредује, развија се, уводи новине... Приступ који смо до сада имали, треба мијењати.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Ni Bajern ni Barselona ni Real nisu privatni klubovi.
D

Djapex

pre oko 1 mesec

Zato sam napisao da za CZ i Partizan treba da se nadje nešto drugačije od privatizacije, neki sistem kao Real, Barsa ili Bayern. A ostali klubovi da se privatizuju. Što se tiče metoda rada, isto smo mišljenje, ali takodje mislim da u mlađim kategorijama neigraju uvek najbolji, nego najbogatiji ili igraci menadžera, pa čak imamo takve primeri u reprezentaciji Srbije gde je na primer pozvan Bazdar ili Mijailovic, koji su posle napravili transfere.
B

Bruka za ginisa

pre oko 1 mesec

Vojvodina i prtizan imaju isto zanimanje ko Lisa Ann,nije ih odeljo samo onaj ko je zurio na autobus!
a

a uprava Vojvodne

pre oko 1 mesec

su istaknuti akademici i strucnjaci koji su se sami probijali kroz sport a doktor Terzic ih sputavao...terza odlaziiii
s

srka

pre oko 1 mesec

Gol koji su primili u zaustavnom vremenu, nekako je postao zaštitni znak naših klubova u Evropi. Verovatno će ih koštati i prolaza u narednu rundu. To smo mi. Fudbal se igra dok sudija ne dune poslednji put u pištaljku, mi to nikada nećemo shvatiti.
C

Chiske

pre oko 1 mesec

Evo moje teorije, cuo sam se i sa ljudima koji su u Slo pa sam sve povezao. Znaci ovo je bila cista kradja i znalo se da ce da bude kradja jer su u dogovoru bili Ceferin, AV i Terzic koji su ionako pajtosi. Ceferinu znaci da Maribor prodje dalje a ova druga dva preziru Vosu pa je naredjeno Areni da ne prenosi utakmicu. Sa stadiona mi javljaju da je bila cista kradja kakvu ne pamte isto kao sto sam i video na prokletom Turskom sajtu koji je prenosio. Znaci mozemo slobodno da kazemo da ce se Maribor svim silama pogurati u sledece kolo... Penal nije bio, crveni nije bio! Jedino 8 minuta produzetka ima nekog smisla zbog izlezavanja da budem fer. Njima kazu sa stadiona je bilo dozvoljeno da sakate nase igrace i igrali su rukom u 16 sto ja nisam uspeo da vidim na sugavom snimku preko kompa koji je zabadao stalno!
N

Naopako

pre oko 1 mesec

brt ovo cak i ima nekog smisla
T

Terza Magija

pre oko 1 mesec

hahahahaha....ja ne verujem sta sta citam i sta ovaj covek pise, sacuvaj boze🤦 Pazi ti njega "pokro" ih Terzic u Sloveniji protiv Maribora🤣🤣🤣 isto onaj Terzic koji toj istoj Vojvodini dao 80% igraca koje imaju u timu,i koji im pozeleo da prodju Ajaks u proslom kolu,i sad odjednom ih "pokro" tako sto je bacio crnu magiju na Ceferina uz pomoc Milana Tarota...taj fazon! 🤣🤦
D

Dinamo 9.kom

pre oko 1 mesec

@Chiske... Znaci provereno znas da vas Terza 'pokro' preko Ceferina u Sloveniji a to si video na kompu dok si igrao Majnkraft i Teletabise! Svaka ti cas,stvarno si "strucnjak za fudbal" i Murinjo bi ti pozavideo! 😂
c

ciske oladi

pre oko 1 mesec

chiske brate navijam za vosu, ovo sto ti pricas veze nema. kao prvo arena nije prenosila jer maribor ima ugovor sa sport klub, drugo penal cist, trece crveni cist, nije povukao nogu na vreme.
N

Nanas

pre oko 1 mesec

Decko, tebi bas nije dobro izgleda,sta napisa covece 😂😂😂😂, ja samo mislim da je u to bio ukljucen i Erdogan, posto je turski strim bagovao...,to si zaboravio reci.. 😂😂😂
o

oprcgr

pre oko 1 mesec

ovaj covek pod hitno mora kod nekog doktora sta on prica ovo je neralno.Uozbilji se malo sredi svoj zivot umesto što pises ovde po ceo dan gluposti , ako ti treba pomoc javi se da nadjemo nekoga da ti pomogne
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Изгубили смо јер нисмо заслужили боље.Нисмо имали петље за отворен фајт,зашто,против кога то играмо.Није се видела идеја у игри,кад се одбранимо нисмо ишли одлучно у транзицију и напад,већ смо умртвљивали игру,то је премало за Европу.Имамо квалитет,дај да видимо колики,сами себе лажемо,кад ћемо показати тај квалитет,кад испаднемо,па на ИМТ,Сурдулица.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 mesec

Nisam gledao zbog basketa. Al verujem u pobedu Vojvodine ovde od 1 razlike. Posle sta ce biti bice. Sve najbolje.
š

ša e be bilo a

pre oko 1 mesec

Provincijski klubovi kukaju na beogradske, daš im šansu, nikad ništa ni za vreme sfrj ni sad. Samo beogradski klubovi treba da igraju. Tri u Evropi maximalno, Zvezda, Partizan i legendarni OFK.
V

Vanecious

pre oko 1 mesec

A gde si se ti zaleteo? 😅glumis ovde da ste neka metropola? Nema veceg sela od beograda.Nemate ni metro a ni kanalizaciju u 2024 god!!! 😅😅😅 ta tri fudbalska kluba vode isti ljudi..Nemate ni krstene terene,ni svalcionice..Sve isto kao na selu.Pogledaj samo onaj pasnjak oko marakane i sve ti je jasno.Partizan i ostale ne vredi ni komentarisati
D

Dragan 1985

pre oko 1 mesec

Moralo je da se produzi jer je glupi Carevic koji vecito pliva u prazno krao vreme, izlezavao se. Vosa nema 10 i 9 to se videlo kada je igrac izasao sam ispred golmana, posle cega je usledila kontra i penal. Nadam se da je Bandovic uvideo da Svicevic ne bi trebao da startuje, i da pod hitno nadje napadaca. Neka stavi Serija u spic zna da da gol.
G

Gogi123

pre oko 1 mesec

Znas da si nikad blizi grupnoj fazi, da te zreb pogledao i za naredno kolo...I ti gubis u nadohnadi od Maribora nemas volju i koncetraciju.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Страхота... Само порази наших тимова! Ко нас је клео, није дангубио!
M

MMikloŠ

pre oko 1 mesec

OZBILJNA PREVARA OD KLUBA, stalno nešto kao oni su drugačiji, stara dama i slične patetike. - vodi vas isti napredan lik kao CZ/Partizan - uprava je isto politika - imate jedno 10x poraza u Evropi - nista niste uradili za koefocijent Srbije - poklanjate igrače CZ
Z

ZapadFirm

pre oko 1 mesec

Stigao je Medojević posle par meseci aktivne kampanje po forumu, kao što su nam doveli Kajevića ista ekipa ( bilo lepo u Amsterdamu? ) dovodi i ovog istrošenog sedog rekreativca ( za lepu platu, koja se posle razdeli ). Ljudi koji pišu da vole Vojvodinu.

RICE

pre oko 1 mesec

Овде је Чеферин умешао своје прсте!!!
K

Ksks

pre oko 1 mesec

Bravo majstori! Samo hrabro i samo napred! Gurate jako srpski fudbal!
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

Ode Seri dalje... To je jasno,da neće ostati duže od sezone.. Šteta ljudi... Mi većito ganjamo taj rezultat iz minusa... Prepustimo,da drugi diktiraju.. A mi.... Izbaci jednom ta muda na terenu,izgini... Pokaži tu želju,sposobnost... Kako ste mogli te prve utakmice sa lakoćom po tri komade da pakujete... Nije valjda naša liga največi motiv,plafon,koji smo sposobni da dohvatimo... Ajde NAS OBRADUJTE i PRODJITE OVOOO!!!... NED*JEB*NI SMO POSLE DVE GODINE SUŠE I MEĐUNARODNIM UTAKMICAMA... 🍀🐞
l

lesaab

pre oko 1 mesec

B.topola da bude prepuna, kao i B.luka! Partizane sa 4 3 3, u šv, pa sta Bog da. odoše nam bodovi u kur..

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Jel moze Vosa nekad da izdrzi do kraja? Redovno gube pred sam kraj vec godinama, dajte ljudi odmah napad u Topoli i metnite im 2 komada nemojte ono nase srpski na penale samo
N

Navijac88

pre oko 1 mesec

Bandovicu sram te bilo mozes li jednu utakmicu da zatvoris u tri euro utakmice dobiješ golove od 85-95 min.sramotno.
М

Микула Остојић

pre oko 1 mesec

Црвени није требао да буде . 6 минута је продужио.. а у 8 су дали гол..за паметне и искрене љубитеље фудбала доста
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Jel opet slavimo poraz kao pobedu?
F

FKCZ1991

pre oko 1 mesec

Recite Carevicu da nastavi da se izlezava, mozda ce mu sledeci put sufija skratiti nadoknadu a ne produziti i vise nego sto se izlezavao! Doke vise ovaj seljacki fudbal? Gde su ga ovome naucili? Javite mu da je kriv za ovu nadoknadu
X

XxTheOnexX1

pre oko 1 mesec

Pa pali kad se valjaju i kradu vreme umesto da igraju muski, 3 puta u 6 minuta izigravaju kao da su im noge polomili.. Igrajte fudbal, nista glumci brate
M

Mister M

pre oko 1 mesec

Za malo da Vosa uzme bod mocnom Mariboru. Sudija je dao crveni velikoj Vosi plus penal za Maribor. Kradu nasu Vosu i u Evropi. Nas je Banda bolji od Ancelotija hahahahahaha
@

@Mister M

pre oko 1 mesec

Ma lugano brate
G

Gagi197

pre oko 1 mesec

Izvini Misteru,ali u kvalifakcijama nemaju bodovi,tako da Voša nije mogla da uzme bod,idi uči tablicu množenja,uskoro škola počinje
G

Gagibot

pre oko 1 mesec

osvojicete prvenstvo i Ligu konferencije, nemoj se srditi