Komentari na vest

Vojvodina na Banovom brdu juri rekord star 20 godina

V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Takenat i igrac, kao nebi i zemlja. Zukic je treceligaski igra, Jelicic silidan drugiligaski, Topic za Radnik i slicne klubove bez ambicija,Kabic je jos talenat ali ako ovako nastavi i Zukic bi bio igrac za njega, Novevski ko ga je gledao zna koliko on može jer on nije ni talentovan, i tu je problem sto i ova uprava hoce da udovolji navijacima sa talentima koji to vise nisu ili upste nisu.
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Najbolji derbi u ligi u poslednje 3 godine kada igraju ova dva kluba. Obicno se zavrse golovima, a ne kao veciti derbi 0-0 ili 1-1
A

Archie

pre preko 1 godinu

Malbašić koji je tek oporavljen i u upitnoj formi da bude u startnoj postavi pre Čumića koji je prošlu utakmicu eksplodirao?
M

Marko021

pre preko 1 godinu

E PA TO JE TA “STRUKA”…. Sad ce te da vidite ko ce sve da ode iz kluba; koliko upropascenih talenata. Veze ovi nemaju
M

Marko021

pre preko 1 godinu

Kleli su se u decu iz Omladinske skole kad su dosli… namazali su se lepim bojama… gde su ta deca?????
U

UltraNS

pre preko 1 godinu

Sugestija Mozzartu: ovakvu i slicne derbi utakmice ispratiti u tekstualnom prenosu uzivo, ima nas koji bismo uzivali u tome. A pritom se popularise i liga. Idealno bi bilo pokrivanje celog kola u tekstualnom multiprenosu, kao sto komsije rade. Sportski pozdrav iz Srpske Atine!
S

Slaninar

pre preko 1 godinu

Ne mogu da stignu bice uzivo komentarisanje zvezde u 5 pa partizana u pola 8, prevelika je to organizacija da bi se uzivo komentarisala “neka “ Vojvodina. Zato cemo i sve da ih oderemo ove godine. Naplaticemo im sve.