Komentari na vest

Vlahović postaje Atletikova primarna meta: Fjorentini 50.000.000 evra za srpskog napadača

T

Tuborg

pre gotovo 3 godine

I on i Milenkovic mora da idu dalje isto vazi za SMS. Vreme je za jaci klub ili jacu ligu ovo sada je stangiranje.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Nisu lige važne koliko kontinuitet i garantovano mesto u prvom timu. Lepo bi bilo da završe u Atletiku ili Arsenalu, na primer. Ma da bi Everton i Sosijedad možda bili pametniji dugoročni izbori.
a

ali99

pre gotovo 3 godine

nevezano za ovo , kako je atletiko samo bezveze bacio lovu na felix , mali se uopce ne uklapa u njihov stil igre i uglavnom ulazi samo sa klupe, kao da su tek tako hteli samo da bace pare koje su očerupali od barse za grizmana
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Najveca greska bi mu bio odlazak u ateltiko. Evo mu feliks kao primer. Nema mnogo prostora za napadaca u atletiku zbog colovog stila igre. A napadac bez samopouzdanja je nesto najgore. Bolje bi mu bilo da ostane jos sezonu u firenci.
P

Pizarro

pre gotovo 3 godine

Grešiš. U Atletiku baš napadači najbolje "uspevaju". Prosto koncept je takav da svi trče i rade za tog napadača i on može maksimalno da dođe do izražaja. Pogledaj samo kako su godinama unazad igrali napadači Atletika. Jedino je Džekson Martinez bio promašaj. Što se Feliksa tiče on je skroz drugačiji tip igrača u odnosu na Vlahovića. Po meni on je ofanzivni vezista i kreativac, a takvi teško uspevaju u sistemu poput Atletikovo. Stoga bi po meni Dušanu prelazak u Atletiko bio pun pogodak. Svakako mnogo bolja opcija od raspalog Totenhema.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Sve je bolje od ostanka. SMS je pogresio, umesto da ide napred on tri, cetiri godine stagnira u klubu koji ne napreduje. Fiorentina je jos gora po tom pitanju, mali pomak mu nista ne bi znacio.
j

juzni

pre gotovo 3 godine

razlog da jos vise zagotivim ATLETIKO
D

Dambi

pre gotovo 3 godine

Kao što sam vam savjetovao bilo bi sjajno da se na ovu vijest i slične nadovežete koliko bi naši klubovi (u ovom slučaju Partizan) dobili novca zbog UEFA solidarnosti. Mislim da bi u ovom slučaju bilo 3% tj. 1.5 mil EUR. Evo, više nego transfer Gavrića nažalost.
5

50 милиона за овог

pre gotovo 3 godine

Дај боже да опет понови сезону од 20 голова
U

Uhhhh

pre gotovo 3 godine

S obzirom na visinu i snagu biće štoper kod Simeonea🤣
a

aa

pre gotovo 3 godine

Dogovorite se,,ujutro je vijest da ga svi zele,uvece je vijest da ne ide nigdje