Vladan Milojević: Nešto mora da se menja! Igramo bez energije, strasti i suza

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.11.19. | 00:10

“Šta će da se desi i ako ne budemo u Evropi? Neće sigurno da se sruši svet“, poručio Zvezdin strateg na pitanje može li ekipa da se odupre Olimpijakosu u Pireju

Teški dani su pred Vladanom Milojevićem. Videlo se to i po njegovim reakcijama na zvaničnoj konferenciji posle najubedljivijeg evropskog poraza u istoriji.

I opet je Zvezdin šef stručnog štaba ponovio već izrečene teze posle teških poraza. Da je neki strah uzrokovao rezultat koji je sprao dobar deo urađenog posla u prethodne dve sezone.
"Generalno, ne znam šta bih trebalo da kažem. Razočarenje - jeste. Najubedljiviji poraz u istoriji – jeste. Hajde da ovo prenoći, pa ćemo da vidimo", rekao je Vladan Milojević.

Izabrane vesti

OCENE – ZVEZDA: Milojevićev greh – tim bez srca i duše! Kanjas noćna mora na sredini i bolna inferiornost Garsije

Agonija... Najteži poraz u Zvezdinoj istoriji

Teško je Zvezdin strateg pronalzio reči. I kada ga jedan od kolega pitao šta je rekao igračima posle utakmice.
"Ništa nisam rekao posle utakmice. Rekao sam im pre i na poluvremenu. Bajern je ekipa koja je pokazala moć, bili su bolji u svim segmentima. Nije mi jasan taj strah još od prvog minuta. Radili smo to da izbegnemo u analizi meča. Taj strah mi mnogo smeta. Ne znam zašto je to tako. Treba da sednemo i razgovaramo zašto je to tako".

Pitanje je da li je ovakva Crvena zvezda spremna da odoli u Pireju i nekako se domogne Liga Evrope?
"Šta će da se desi i ako ne budemo u Evropi? Neće sigurno da se sruši svet. Tu smo, gde smo. Nemamo opravdanje. Mogu samo da kažem da ovi igrači mogu mnogo više. Nema veze ovo sa taktikom. Pre smo igrali sa mnogo više energije, strasti i suza. Možda je to do mene, možda je to do igrača. Ne vidim svrhu da se plašimo. Ne treba da budete hrabri u izjavama, ja nikada nisam bio. Preboleću ovaj poraz na moj način. Nešto mora da se promeni".

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara