Komentari na vest

Viola je Napolijeva sedma recka, Vlahovićeva asistencija u senci poraza (VIDEO)

G

GostLazar

pre preko 2 godine

Evo zasto ne treba vrsiti bilo kakve pritiske na nase igrace. Jako ce biti tesko Vlahovicu da ponovi proslu sezonu, sem par penala, ostao bi na 1 golu iz igre. Zato Jovic nije hteo da ispusti sansu, evo ga u Realu, briga ga, pika fudbal po pola sata, a u svakom trenutku moze da se okrene sreca na njegovu stranu. Iskoristio jednu sezonu i super mu je. Zato mislim da Vlahovic na kraju sezone mora a ide, ako misli da napravi transfer karijere. Mozda dodje do izrazaja njegov talenat, ali to moze samo u jakim timovima, jer timovi kao Fiorentina gde se daje mali broj golova, ne mogu pruziti njemu sansu da pokaze sta zna.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Pa da je on klasa igrac kako se prica po srbiji fiorentina bi davala golove. Nego mi cim imamo nekog igraca koji igra iznad proseka pocnemo price kako je to mesi i ronaldo u jednom kako ga hoce ovi hoce oni kako vredi 100 mil itd. Vlahovic jeste talenat ali je tek iznad proseka u italiji. Da bi bio klasa mijatovica mora decko da radi jos puno.
b

babuebu

pre preko 2 godine

Jedini tim na svetu!
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Napoli koraca, Napoli marsira, igra prelep fudbal, mislim da je to ta sezona kad ce da izgori Napulj!!!
B

Bozija Ruka

pre preko 2 godine

Napoli Osvaja Skudeto ,Niko ih nece Stici kad Juznjacka krv dobije Zalet nema stajanja
R

Ross

pre preko 2 godine

Stice milan samo polako mnogo ste poleteli sa tim napolijem da vidimo sta ce biti kad dodju na megdan milan i inter ima da ih samelju u mleveno meso