Komentari na vest

Viđenje selektora Stojkovića: Video se napredak, ne pitajte mene o klauzulama u ugovoru

o

objetivni posmatrac

pre 2 meseca

Piksi je kkiksa...Tadic mora da igra dok sam ne zatrazi izmjenu.Erakovica i Djurica je mora da povede.Vlahovic mora da igra svaku,od pocetka do kraja.Birmancevic,Savic i Samardzic su takodje morali da imaju znatno vecu minutazu.Sve u svemu ''Draganeeeeeeeee''
g

gostić

pre 2 meseca

Neplanski, neplanski, neplanski, na uraaa kad se primi gol ili počne drugo poluvreme. Krštene akcije za svo vreme bez. Kao klub iz naše lige, a da nisu Zvezda i Partizan, u Evro takmičenju.
g

gagy plus

pre 2 meseca

Vucic barem gradi puteve ovaj nista
r

realno85

pre 2 meseca

ima samo jos jedna vece iskompleksirana budala u srbiji od ovog stojkovica. ime mu je zelimir.
Г

Групни

pre 2 meseca

док си ово смислио на мој е вести си висио ...

РИЦЕ

pre 2 meseca

Овај Пикси постао гори од Жељка Обрадовића...сви су крив сем мене...
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Cela poenta priče je da se o parama ne priča! Da niko to ne pominje! Pretvorili su Savez u lični zabran za nesmetano "premiranje" svojih novčanika! Čekaće da se prašina slegne i sve ispočetka! Oni već ramišljaju o septembru! Odgovornost je davno zaboravljena reč koja važi za naivne (čitaj: budale).
m

miile

pre 2 meseca

glavu dole,uši preko i tišina....ugovor je do 2026te
F

FM

pre 2 meseca

Pa sad vi vidite kako ceo zivot zivi jedna gov...ra od coveka, jer mu se j..e za reprezentaciju, za svoju zemlju, a uzece od svog naroda milku ipo za otkaz.
p

podesen

pre 2 meseca

Video napredak na svom kontu,to je mislio.
G

GETAFIX

pre 2 meseca

Kao da slušam Vučića.
W

Wade

pre 2 meseca

Ovo je sportski portal. Za političke priče i komentare imaš 20 drugih
Z

Zvezdas1989

pre 2 meseca

Mislim da je vreme ti,Terza i Dzaja i da ne zaboravim Mrkelu da se uhvatite za rukice i da idete u padenjak zajedno,jer ste se nakrali u Zvezdi,prvo ste doveli do bankrota,al Terza i Mrkela ce jos gore da ostave zvezdu,Sad je vreme Grobari i Delije barem sad da se udruzimo i oteramo ove koji nam stoje u upravi i kradu pare i da oteramo i saveza ljude,da napravimo zdravije perspektivnije klubove
B

Barabinho

pre 2 meseca

I kokeza
d

deki5

pre 2 meseca

Sta si se uhvatio samo za te 24 godine, daj ostavku i idi, pokrao si Zvezdu sad ces i ovde pare do kraja da uzimas
G

Giga buba

pre 2 meseca

Pa brate cekam vec mesecima hoce li to iko da spomene, svaka cast. Pisao sam milion puta to isto ali nece da mi objave komentar, valjda radi mira u kuci 😂 Sad kad je bio potop, sad odobre komentar 🤨
J

Jedan čovek

pre 2 meseca

Ovakvu budalu svet ne pamti!
S

Svi vide samo ti ne

pre 2 meseca

Ova priča mi liči na onaj vic o makedonskom vaterpolu, napuštali ih u vodu i bilo im bitno da se ne podave jebeš rezultat, tako i Piksi, nismo bili džak za udaranje, alo Piksi, pa fudnal ljudi igraju da bi pobeđivali a ne da čitavu utakmicu vraćaju loptu nazad golmanu da proba da prebaci crkvu kako se to kaže, samo duvaj loptu, jebeš gol, važno je da se ne obrukamo a lova samo kaplje, a navijači misliš da smo veverice i da će da ti odobravamo ovo....sram te bre bilo idi bre sa tog mesta, nemaš pojma, nebi mogao da budeš trener ni Pasi poljane, nije sve u parama malo je i do obraza, zato Ti i svi iz saveza begaj odatle, ne sramotite više Zemlju Srbiju....

РИЦЕ

pre 2 meseca

Ovaj nas prvi ludima, kakav crni napredak...
T

Tacno se vidi

pre 2 meseca

Po tekstovima koji novinar podrzava glavesine u fss
b

bakala

pre 2 meseca

alooo piksijaneru, Mitar je bio premoren, trom, spor, on je morao da izadje iz igre ako ne na poluvremenu onda najkasnije u 60. min. cekao je centarsut koji nije docekao, umesto Mitra u centar se trebao uvuci Vlahovic ili Jovic a Birma je morao da dobije priliku barem pola sata u finisu kao krilni napadac koji bi brzinom, driblingom i sutom mogao da zapreti.
D

Dijaspora

pre 2 meseca

Po sistemu radu i svemu do sad prikazanom...hmmm...Da li su mozda bivši Zvezdin Bahar i Piksi u srodstvu?
W

Wade

pre 2 meseca

Bahar? Jel to beše ona budala što je forsirao klince pa klub prihodovao 20 milki' ili onaj što je doveo neznalicu Glazera?
S

Srbija 1999

pre 2 meseca

Ovaj pijan kao crna zemlja. hahahahahaha
N

NERAZZURI_ALE_ALEEE

pre 2 meseca

Bacio si generaciju!
D

Dr bn

pre 2 meseca

Video se napredak u cemu samo?

FC President

pre 2 meseca

Moj kratki zaključak je sledeći .. Piksi je zalutao u trenerske vode, pozitivna stvar je što smo najzad dobili 3 pouzdana štopera (u odnosu na prethodne godine to ke sada sasvim dobro), bekove nemamo, jako loša improvizovana rešanja su na tim pozicijama, "Arabijjce" je očigledno ubila ta klaj klaj liga gde se lepo vidi da Mitar nije više onaj igrač koji je bio, Sergej apsolutna nula, sramotan odnos već duži period prema reprezentaciji. Definitivno u paru Mitar i Vlahović ne mogu da igraju, vezni red očigledno limitiran i to je naša realnost. Sve u svemu, bolji utisak nego na svetskom prvenstvu u Kataru, ali daleko od naših želja i nadanja!
Z

Zaboravi

pre 2 meseca

Golmana da pomeneš

Fear The Beard

pre 2 meseca

Odbrana je bolja jer smo igrali u niskom bloku,9 igraca iza lopte,na 25 m.Niko od stopera ne zna po zemlji,niko loptu pasom da iznese,a to je tendencija danas.Doduse,to im i nije primarno,i samo pokazuje limitiranost veznog reda i takticku nepismenost selektora.Da ta odbrana stoji visoko,i da mi pokusavamo da igramo,bilo bi kao i u Kataru.Isti su to stoperi,ni bolji,ni gori,samo sada igramo dekadentno,nisko.
j

jsd

pre 2 meseca

Zasto nema ostavke. Samo jos nesto ako imas i trunke obraza objelodani koliko si uzeo para od saveza za ove god. Je li osjecas imalo stida i srama zbog toga.
N

NERAZZURI_ALE_ALEEE

pre 2 meseca

Sloveniji mogli više golova?? Rođače dali ste 1 za taj 1 pišljivi bod u 95.minutu na silu i to je to!! Drugačije ni ne može da tvojom dekadentnom đedovskom igrom!
s

sinatra

pre 2 meseca

covek zivi u nekom svom svetu
P

Pujdo

pre 2 meseca

Izbacite ga iz aviona.
2

22334455

pre 2 meseca

Da li ovaj misli da je narod u Srbiji nepismen fudbalski? Dali se toliko osilio da prica gluposti a za fo ne odgovara nikome? Kakva je to izjava da nismo bili dzak za udaranje? Izjava jednog nazovi selektora? Neverovatno ali istinito. Banana drzava, banana fs srbije ogrezao u kriminalu i korupciji, gde zdrave snage poput Vidica nemaju pristup. DA JE PRAVDE FSS SELEKTOR, CELA VRHUSKA KOLIKO ODMA MORAJU DA LETE NAPOLJE. ALI NAZALOST ZNAMO SVI DOBRO DA SE TO NECE DESITI, A ZNAMO I ZASTO.
Х

Хм

pre 2 meseca

Дали? Неписмен свакако.
p

pp

pre 2 meseca

Za mesečnu platu vrednosti 150 plata hirurga ili profesora, da bi na 9 utakmica što na svetskom što na evropskom prvenstvu ostvario samo jednu pobedu, da je ostao u Japanu morao bi po svim moralnim načelima... Zna se šta da uradi. Ostavka se podrazumeva.
S

Sova1992666

pre 2 meseca

Piksi vrati pare.
M

Michelangelo

pre 2 meseca

Selektore, pa prvo poluvreme protiv Danske nismo imali pokusaj suta ka njihovom golu, nismo mogli loptu da iznesemo napred, vracamo je nazad Rajkovicu, ni jedna ekipa na prvenstvu nije igrala ovako los fudbal kao mi. Tri godine je selektor, za te tri godine nije napravio nikakav sistem, vec svaku utakmicu izmislja pozicije za druge igrace. Protiv Danske nas vezni red nije igrao zajedno ni na treningu u istoj ekipi. Covek je vodio poluamaterske ekipe po Japani i Kini, ovo je top nivo i on nema kapacitet za to. Dakle iz sramote u sramotu on je opravdava plasmanom na Euro posle 24 godine. Sramota je sta on prica i kako lozi celu naciju ne bi li opravdao visemilionski ugovor koji ima...
M

MANOL0

pre 2 meseca

Sat ipo pre pocetka meca igraci ne znaju ko ce poceti i koja ce formacija biti. Sta vise reci.
N

NIKAD NISMO BILI GORI

pre 2 meseca

MANIPULATORU KAKO SPINUJES STVARI . DEKADENTNA IGRA , AMATERU !
J

JOŠ DANAS

pre 2 meseca

Očekujem ostavke: Džajića, Nedimovića i Stojkovića.
v

v1ad

pre 2 meseca

Kakav odvratan i samoziv lik. Odmah krece u naprednjacko "a sta ste vi radili!?" Da ne pricamo kako je ojadio Zvezdu dok je bio predsednik.
N

NIKAKVA IGRA

pre 2 meseca

STOJKOVIC NIJE U VINKLI ,GARANT !
a

aman za aman

pre 2 meseca

Nije problem sto Piksi ne moze vise sa ovim obimom kvaliteta igraca ...nego njegov arogantni stav ,uokviren sa svakim alibijem kojeg moze da se seti?!Ja mu ne zameram na izboru igraca jer prosto bolje nemamo ali izgubiti konekciju sa realnoscu i pricati kako smo se "hrabro borili" i "imali puno sansi"?!?!Objektivno,po svim fudbalskim parametrima bili smo jedna od najlosijih reprezentacija.Tacka!
1

1914

pre 2 meseca

Као што рече Мамић: свугде има будала али ово код нас је централа. Пикси је једна велика сујетна незналица. Далеко му лепа кућа и њему и ономе који га је поставио на то место.
D

Deki maky

pre 2 meseca

Viski je na kraju jos I prezadovoljan..!!!! Ova mafija treba da se popisa....
c

cule87

pre 2 meseca

kaže bila je jedna lopta za Mitra, da je ušla drugačije bismo pričali. s druge strane, bilo je 5 lopti za Dance, da je ušla npr. ona Eriksenova, da li bismo i tad drugačije pričali? ja mislim da bi priča bila ista, sa poentiranjem: "nismo se kvalifikovali u drugi krug, pa šta sad?"
N

Nemanja8989

pre 2 meseca

Jedina TRAGEDIJA SI TI! SRAM TE BILO! DA IMAS GRAM OBRAZA ODAVNO BI OTISAO A NE BI PRICAO NEKE GLUPOSTI KOJE NEMAJU VEZE SA ZIVOTOM I POKUSAVAO DA NAM VREDJAS INTELIGENCIJU! ALI TO TE I JESTE NAUCIO TAJ KOJI TE JE DOVEO! ON NAM VREDJA INTELIGENCIJU I VLADA VEC 12 GODINA! OCIGLEDNO KAO NAROD I NISMO ZASLUZILI BOLJE OD ACE,PIKSIJA I OSTALIH BEZOBRAZNIH PRODAVACA MAGLE.
r

rajaram

pre 2 meseca

sram te bilo ovakve izjave, kad ces jednom reci izvinjavam se ovakvoj publici, narodu u Srbiji, lose smo odigrali, ja sam birao i igrace i taktiku, ja preuzimam odgovornost, dajem ostavku, a novac koji me sleduje uplatio bih narodu na Kosovu i Metohiji ili slično.Koliko sam te volio dok si igrao, toliko zgražavas sadaa sve,ali sve..
M

Mutommbo

pre 2 meseca

Pogrešili smo na planu taktike i te greške nam se ponavljaju konstantno. Siniša Mihajlović je gubio utakmice, ali je gradio sistem i podmladio reprezentaciju. Pixi je jedva bio ispred Crne Gore i Bugarske i iza Mađarske u kvalifikacijama. Uspeh je sam plasman na EP, ali je ranije bilo da se kvalifikuju 16 timova, samo prošli put kada nas je upropastio Krstajić i sada broj učesnika je 24. Nisam nigde naišao ni na jedan komentar da neko opravdava Pixija. Čovek nije u stanju da.prizna svoju krivicu. Obraz kao đon. Očigledno su ga Delije sever sa razlogom. Koja je Pixi ljiga, on se oslonio direktno na podršku iz državnog vrha - čitaj Vučića. Dakle baš ga briga za poredak, za fudbalski savez, navijače i ostalo.
M

Mujagic

pre 2 meseca

Otkaz po bilo koju cenu! Ako mislimo da spasimo sto se spasti moze…
Z

Zvezda 91

pre 2 meseca

Pixeta tanak si realno ....
N

Na obećanjima smo najjači...

pre 2 meseca

Da ima obraza podneo bi ostavku još sinoć, sve što je obećao, ništa se nije desilo, igra nula, rezultat nula, postavka tima nula, moraš da pobediš Dance u zadnjoj uakmici a mi prvo poluvreme nismo šutnuli na gol, ali smo zato osam stotina puta vratili loptu golmanu, samo mi jedno nije jasno jel gleda selektor druge kako igraju utakmice, nego važna je lova, sve drugo pa i fudbal su sporedna stvar, reče on, i da mu je drago što se nisu obrukali i nisu razočarali narod, ko je ovde ovca a ko čobanin...ili smo mi gledali nešto drugo, dočekaćemo i mi uspeh reprezentacije 2076 godine kad se opet plasiramo na neko takmičenje, važno je da nam u stručnom štabu 50 stručnjaka, čak iz Japana, oni malo koštaju, sreća naša, a funkcionera u fs Srbije je malo, da se pojača to pod hitno da se ne brukamo, da povedu sledeći put i dalju rodbinu, malo su porodice samo, sledeći put će navijači umesto plastičnih čaša poneti verovatno kamenje....
S

Savski venac

pre 2 meseca

Piksi slab si trener. Dobar igrac si bio ali trener si za prosecan tim,iz recimo turske lige,nikako vise od toga. Ako imas obraza podnesi ostavku.
-

--////--

pre 2 meseca

""Hajde da budemo malo objektivniji u sagledavanju stvari. Danska je na prošlom EP došla do polufinala, igraju ozbiljan timski fudbal iako nemaju velike zvezde u timu. Imaju lep istorijat učešća na velikim takmičenjima, bili su čak i prvaci Evrope. Dakle, nikako se ne može reći da su ispodprosečna ekipa. S druge strane, koji je naš najveći reprezentativni uspeh? Polufinale SP u Montevideu. 24 godine nismo bili na EP i kažemo da su Danci "ispodprosečna ekipa". Neozbiljno."""

♥️♥️♥️♥️

pre 2 meseca

Ovo je katastrofalno izdanje reprezenracije, ne samo ucesce na zavrsnom turniru nego i u kvalifikacijama. Ako se zadovoljavamo da se pojavimo na zavrsni turnir i budemo najgora reprezentacija , koja igra najgori i najdosadniji fudbal sa jednim datim golom u tri utakmice , najmanje na prvenstvu, bolje je da se ne kvalifikujemo i narednih 24 godina. U odlucujucoj utakmici koju moramo da pobedimo mi izgubimo 45 minuta sa najdefanzivnijom mogucom postavom, mogao je jos samo Babica umesto Mitrovica da ubaci i ugodjaj bi bio potpun. Sramotno vodjenje reprezentacije od selektiranja, izbora postava, postavke igre, sve je bio promasaj. piksi vise nema sta da trazi u reprezentaciji.
P

Policija

pre 2 meseca

Nerešeno sa Danskomje u redu..Gubitak od Engleske očekivan..Problem je gubitak od Slovenije,ali evo i Englezi sa njima nerešeno ,ko i Danci

♥️♥️♥️♥️

pre 2 meseca

Tom logikom onda su i Austrijanci juce trebali da kazu pa dobro poraz od Holandije je ok, sto bi se trudili... E pa nije, fudbal igras da bi pobedio ,nema kalkulacija, izadjes na teren sa najspremnijom i najuigranijom ekipom das sve od sebe da pobedis ko god da je sa suprotne strane pa i ako izgubis znas da si dao sve od sebe...Ovo sta je nasa reprezentacija odigrala u ovom ciklusu je sramota, pocevsi od selekcije igraca gde ti je kroz prvi tim proslo preko trideset igraca ,pa do rezultata sa Madjarskom , Crnom gorom, Bugarskom u kvalifikacijama i igrom na utakmicama na EP. Ne postoji niti jasna slika najboljeg tima, niti formacije kojom se igraju utakmice ,samim tim nema uigranosti, ne postoje automatizmi u ofanzivnim akcijama, jednostavno nema igre samo kalkulacija.
F

Felii

pre 2 meseca

Ovo sto ovaj lik radi ne vredi ni dva dinara obican sarlatan amater.
з

земунчанин

pre 2 meseca

какАВ селектор таква и игра, пита се од гоВАна неправи???
a

alianz

pre 2 meseca

Neverovatno je šta nam rade! Ovaj čovek se sprda sa nama ovakvim izjavama. Jedan dan najavljuje pobedu, Srbiju po uzoru na Real, prica kako naravno idemo na pobedu, mi smo orlovi i ne priznajemo kalkulacije, a onda drugi dan prica kao da je sve ovo najnormalnije. Bas je u fazonu "pa niste valjda ocekivali da prodjemo grupu?!". Mada zasto se i cudim uopste, kvalifikacionu grupu smo jedva prosli, a tu grupu bi prosecan Superligaski klub prosao kao od sale.
V

Volujak

pre 2 meseca

Zamolio bih novinare Mozzarta da iznesu javno kako je podeljen bonus za odlazak na EP. Tj. koliko je stojkovicu pripalo %. Nece biti dobro svakome ko procita.
P

Piksi glodar

pre 2 meseca

Insajderski info-ako Ludi Ser Šamrok Stanoje ispadne iz Evrope za šta su šanse preko 80% Piksi će biti novi trener Partizaija. Uprava i precednik Vu spremili medijsku bombu kako bi skrenuli pažnju sa duga od preko 50 miliona €..

Zvezda ispred svih!

pre 2 meseca

Ovaj se sprda sa nama! Pre nekoliko dana slusam konferenciju selektora kosarkaske reprezentacije gospodina Pesica, a sinoc slusam selektora fudbalske reprezentacije ovog šovinistu i sramota me sto sam se bavio fudbalom, a ne kosarkom.
S

St

pre 2 meseca

Mislim da bi jedan Vladan Milojevic ili Marko Nikolic iz ove grupe izasli sa bar 5 bodova.
u

unpamozzart

pre 2 meseca

E ovo je ono što najviše smeta. Selektor koji nam sad prosipa priču kako smo dobar tim bili, kako svi igraju fudbal, kako nije tragedija što smo najlošija reprezentacija na EP. I on će i dalje da nas vodi. E to je bedak
G

GT2211

pre 2 meseca

Kaze covek uspeh je doci na EP,a najtezi protivnici bili C Gora i Madjarska...jednostavno,covek nije klasa da vodi reprezentaciju,mozda moze neke opstinske ekipe.Mnogo je vece pitanje,ko ga je tu postavio,zasto,i zasto posle toliko godina,jos nije smenjen...igra sramotna.
c

cule87

pre 2 meseca

zato što je zvezdina zvezda. zato što se njegove najbolje igračke godine poklapaju sa godinama kada je naš predsednik sa najvećim uzbuđenjima pratio fudbal. takav igrač kakav je bio, u godinama kad pratiš fudbal najemotivnije, igra u tvom klubu. ti razviješ idolopoklonstvo prema tom čoveku.
S

Skeledžija

pre 2 meseca

Selektor bez imalo poštovanja prema sebi i igračima Nema ideju u ničemu dopušta da u timu igraju igrači koji jedni drugima prckaju žene pa i devojke Nikakvog reda i discipline nema I šta očekivati od njega Pa tako je mogao da budu selektor i pokojni Miša Tumbas On bi rekao Lepo da se igrate nemoj da me brukate i rezultat bi bio isti a možda i bolji
U

U prolazu

pre 2 meseca

Kako nema ideju? Ideja je 125k evropskih novčanica mesečno.
н

нек се припреми

pre 2 meseca

Драгиша Бинић....
P

Piksi poltron

pre 2 meseca

Jedine svetle tačke na turniru Rajković,Mijailović i Jović. Dokle god ova drva glodjoška imaju zagarantovano mesto ima da tonemo sve dublje..
G

Grobari srpskog fudbala

pre 2 meseca

Ne znam da li ste primetili ali sve groboši igraju.Sve Falji Ramadanijevi momci.

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Nešto nisi upućen ovaj spisak igrača za evropsko samo je Luka Jović Ramadanijev igrač.
B

B.C

pre 2 meseca

Koji crni napredak...ti stvarno imaš neki problem u glavi!
D

Divčibare

pre 2 meseca

Dragane Stojkoviću osetićeš gnev srpskog naroda, proklinjaćeš dana kad si se nakrao para od srpskog naroda
a

arroyo

pre 2 meseca

ahahahahaha sigurno evo od tebe tako opasnog se baš uplašio
R

Ris

pre 2 meseca

Kaže idemo na EP da dobijemo sve utakmice, nakon ispadanja kaže "ne možete dobiti sve utakmice"! Na kraju nije dobio ni jednu.iritira izjavama i onda se ljuti na novinare! Pvo poluvreme sa Englezima i Dancima kao da sam gledao našu ligu kada Partizan i CZ igraju protiv bunkera.
l

lisičiji potok

pre 2 meseca

Mislim da je sledeći korak za tebe da ideš kod gazde u Nemanjinu da te peguje
T

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

"Ne pitajte mene o klauzulama u ugovoru..." Neuk, jbg. Prevedeno, ucenjivaće ostankom, i uzeće sve do poslednjeg evra iz ugovora. Nisu bezveze Delije svojevremeno kačile: „Nikad nije bila tvoja. Ti nikad nisi bio naš."
L

Lineker

pre 2 meseca

Ja se uopšte nisam nervirao za razliku od Katara. Tada sam naseo na Piksijeve priče,a sad ne. Videlo se još kroz kvalifikacije da smo krš ekipa sa selektorom amaterom. Ne pravi se pita od gov...
d

dunđer

pre 2 meseca

Rio Piksi mrš iz Srbije!!!
O

Oterajmo prepotenka!

pre 2 meseca

Ova spodoba ne zna za sramotu a obraz mu je kao djon! Sve za pare menadžerske! Pod hitno peticija za smenu Piksija!
v

viko siki

pre 2 meseca

Mi smo bre imbecili kad se organizovano ne pobunimo protiv ovakkvog nakaradnog FSS-a, mora nešto da uradimo ljudi bre
s

sto

pre 2 meseca

pa super vam je kad se gura zvezda, ceo fss je zvezdaski, a sad odjednom ne valja nistA? Kako sejete tako zanjete
R

Reč je reč

pre 2 meseca

Sve bi bilo ok da dotični nike dizao sebe u nebesa nakon plasmana ne svetsko i evropsko prvenstvo .Najavljivao nerealne ciljeve i na konferencijama glumio ludilo kao da smo Brazil i pretio protivnicima a zauzvrat smo igrali najlošiji fudbal od svih timova i nije nam se znalo ni za kakav red.I ono malo što smo bili uigrani uspešno je pojebao svojim tumbanjima i nevidjenim formacijama.Pakuj kofere da ne doživiš govnjivu motku kao kada si najuren iz Zvezde .
C

Cickoo

pre 2 meseca

Ma da je sreće svi iz FSS bi trebalo da dobiju otkaz. Dovesti prave ljude koji umiju i znaju da vode Savez i da podignu odavno posrnuli naš fudbal. Dok se to ne uradi gledaćemo razne Kokeze, Džaje, Bjeke i ostalu ekipu koju je vreme pregazilo.
D

Daždevnjak

pre 2 meseca

Ja sam iz Paraćina i da znaš Piksi da si mi nabio pritisak 170 sa 130 sinoć, krvi bih ti se napio
T

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

A zašto naglašavaš da si iz Paraćina? 🤔 Zeznuti ste kad pijete krv, ili svi tamo imate nizak pritisak?
a

arroyo

pre 2 meseca

iz Paraćina ali živi u Beogradu
S

Skruhavi

pre 2 meseca

Tri tabelete jedan vinjak selektor
D

Duretula

pre 2 meseca

Ne bih delio lično vazdušni prostor sa ovakvim licemerima kakav je Piksi
D

Dunster Boža

pre 2 meseca

Sram te bilo izdajie srpskog roda, mali čoveče Dragane Stojkoviću
d

damaskus

pre 2 meseca

Za tebe je bre motka more samo tako kradljivče naših para, multimilioneru licemerni
P

Piksurda

pre 2 meseca

Ma marš bre prodavaču magle jedan neopevani
T

Teraj stoku!

pre 2 meseca

Koji napredak kad smo imali jedan šut na celoj utakmici?!
t

terajte bre ovo

pre 2 meseca

11 miliona za 3 godine za ovakvog selektora?
T

Teraj govedo Piksulju

pre 2 meseca

Najuriti govedo pod hitno! Koliko je to nadmeno i bezobrazno.. Umesto da ćuti i pokrije se ušima on još njače i kenja kao foka! Bilo je mučno gledati sve 3 utakmice naše reprezentacije.Ubedljivo smo igrali najgori i najružniji fudbal na prvenstvu.
O

Ok

pre 2 meseca

Sve rekao Stojic. Cika Dzajo koferce zajedno sa selektorom koji nije trenirao nijedan ozbiljan klub u karijeri. Idi bre covece igraj sah sa ispisnicima. Uzeo si mnogo para po foteljama. Ali status, naviklo se to. Onakvu postavu moze da izvede samo pocetnik. Najbolji igrac na prvenstvu mu bio Rajkovic. Bez sredine terena, bez napada. Klasika Srbskog fudbala bunarenje u 16 gde samo centarfor moze slucajno glavom da postigne gol. Zali boze onoliko naivnih ljudi na tribini. Kad ti Slovenci pokazu kako se igra fudbal. Ponovo se pokazalo da imena nisu tim. Ponavljam sve rekao Stojic posle utakmice.
T

Triger

pre 2 meseca

Ni početnik ne bi izveo onakvu postavu. Piksi izgleda ne kao da nikad nije igrao fudbal, već kao da ga nikad nije ni gledao.
ш

што би рекли гурбети...

pre 2 meseca

Пикси сајонара....
S

Srxx

pre 2 meseca

Sns poltrončina. Gadiš mi se odvratni čoveče.
K

Kez

pre 2 meseca

Jednostavno je. Pokazao si da ne znas!
j

jutro je pametnije od večeri

pre 2 meseca

Isti gorak ukus u ustima, nije vise ni bitno da li cemo ici na neko veliko takmicenje. Ovo sistemsko unistavanje reprezentacije pocelo je onda kada je Vidić odbijen kao predsednik FSS. Selektor reprezentacije ima godisnju platu od 1.5 milion evra. Nazalost, nije opravdao nijedan evro od te plate. Dok se ne dovede moralan, stabilan i takticki potkovan trener, koji nema izjave koje se kose sa logikom, tada cemo moci mozda da se nadamo prvo golovima, posle i prolasku na nekom takmicenju.
D

Drenko

pre 2 meseca

Ko zna koliku platu ima.. Tu su i bonusi koji su izgleda veći i od plate..
T

Tuturutu

pre 2 meseca

U odlucujucoj utakmici si imao 1 sut u okvir gola za 95 minuta i ti nisi nezadovoljan?Pa ljudi imaju oci,nismo pola presli u prvom poluvremenu, kao da smo igrali protiv All star Brazila a ne protiv jedne ispod prosecne evropske reprezentacije.Ostavka pod hitno!
S

Statler

pre 2 meseca

Hajde da budemo malo objektivniji u sagledavanju stvari. Danska je na prošlom EP došla do polufinala, igraju ozbiljan timski fudbal iako nemaju velike zvezde u timu. Imaju lep istorijat učešća na velikim takmičenjima, bili su čak i prvaci Evrope. Dakle, nikako se ne može reći da su ispodprosečna ekipa. S druge strane, koji je naš najveći reprezentativni uspeh? Polufinale SP u Montevideu. 24 godine nismo bili na EP i kažemo da su Danci "ispodprosečna ekipa". Neozbiljno.
H

Heey

pre 2 meseca

Sve nam je trulo. Trener nam je teski alkoholicar koji samo zna da se hvali. Savez nam je korumpiran. Ne zna se ko je gori.
G

Gaj Kasije Longin

pre 2 meseca

Neda Bog! Za ono sa Vidićem navukli smo veliku nesreću, živi bili pa vidili. Bićemo sve lošiji i lošiji ali Piksi otkaz neće dobiti!
A

Azurino

pre 2 meseca

Stani more moj Dragene, stane barem jedan čas, osvrni se, okreni se, da ti čujem mili glas
j

jojo

pre 2 meseca

Covjece ostavka i povedi ljubimce Mitrovica. Zivkovica . SMS sa sobom.
U

ULTRAS ZVEZDARA

pre 2 meseca

Tako to ide kad je sve trulo u savezu.Kriminalna organizacija koja uzima ogromne pare,instalirajući poslušnike.Samo napred za vodju
k

kojotski

pre 2 meseca

Insajderske informacije su da niko nije znao sastav protiv Danske do sat i po pred samu utakmicu. Da su igrači bili u čudu, jer ta ekipa nikad nije uigravana. To je čist amaterizam. Na video sastanku je tip puštao svoje golove protiv Španije sa SP '90, kao da digne moral. Sama komunikacija se više odvijala na relaciji pomoćnici i igrači, nego selektor i igrači. Na jednom treningu je rekao kako se samo on pita, jer on i preuzima najveću odgovornost, i da je postavljen na tu funkciju sa najviše moguće pozicije u državi (pametnom dosta)... Nije sve do njega, nešto je i do igrača, naravno, ali samo tih par proverenih informacije govori koliko je sujete u tom čoveku. Gradiš igru na jednom ili dva čoveka godinama, i onda ih ne upariš kad je najpotrebnije, te samim tim odmah na startu srušiš hijerarhiju tima. Tim protiv Engleske se trebao znati nedeljama pre utakmice, a ispada da su Đorović i Japanac doneli papir svega par sati pred samu utakmicu, i da je Đorović objašnjavao Mitru i Tadiću kako mi nemamo snage za dva poluvremena, te da se prvo poluvreme "odradi" i da ćemo posle odmora izvesti pravu ekipu. Ja jednostavno ne verujem da to može biti istina. Odbijam da poverujem u te stvari, jer ukoliko je to tako, onda zaista govorimo o čistom amaterizmu, bez ideje i plana.
Z

Zločin koji traje

pre 2 meseca

Moraju da se prodaju menadžerski igrači pa ih stavlja u izlog.
b

babole

pre 2 meseca

Verovali mi ili ne to je tako pa je tako...
P

Pixy

pre 2 meseca

Nema organizacije u igri, nema ideje. Improvizacije iz utakmice u utakmicu. Kao trener Pixy je slab, očajan, a preplaćen.
Z

ZOMBA

pre 2 meseca

Ljudi glavu gore !! Naš fudbalski preporod kreće sa EXPOM '27g. i nacionalnim stadionom, do tada " veseli se SRBski rode "!
P

Pajac

pre 2 meseca

Čoveku treba dati šansu za sledeće svetsko prvenstvo da napravi napredak na svom bankovnom računu Uvek mu je malo Obraz ko čika Miletova pljeskavica
S

Storari

pre 2 meseca

" Gde smo pogrešili na planu borbe i trke? " Otrcano ti je ovo Dragane, hajde možeš ti to bolje.
н

нови

pre 2 meseca

министар спорта.....

goranc333@gmail.com

pre 2 meseca

Kakav bednik
K

Kommarowsky

pre 2 meseca

A sad pravo kod doajena naprednog novinarstva, u cirilicu i objasni kako su nasi porazi, ustvari pobede... Samo to narod ne vidi... Nemoj zaboraviti zastavu.
S

Sunking

pre 2 meseca

Jel ima doček ispred Skupštine?
V

Vani

pre 2 meseca

Kakav demagog i filozof kao sto sultan vrti da imamo dvaput vece plate nego 2012 tako i ovaj non stop vrti jedno te isto da nismo nili na euru 24 godine.... RODJAČE U NIKAD SLABIJOJ GRUPI KVALIFIKACIJA BIO NISI I JEDVA SI PROŠAO... 24 EKIPE NA EURU OD UKUPNO MOZDA 30 OZBILJNIJIH EKIPA U EUROPI, MILION I PO EVRA PO SEZONI DOBIJAS A PRODAJES PRICU DA JE UCESCE USPEH.... gde je ono "BICEMO PRAVI U NEMACKOJ" ??? STA JE OVDE BILO PRAVO... Treba da snosis odgovornost ako imas imalo obraza... PALJBAAAA
D

DejanNbgd

pre 2 meseca

Upamtite svi dobro, muslinovo prokletstvo jos se placa i placa ce se...
н

никола728

pre 2 meseca

АЛИ ЧОВЕК КАЖЕ ПРАТИЛИ СУ ДРУГЕ РЕЗУЛТАТЕ. ПОСТАВИО ЈЕ ФОРМАЦИЈУ ДА ЧУВАМО ИКС И ДА СЕ НАДАМО ДА НАМ ЛЕГНУ РЕЗУЛТАТИ НА ОСТАЛИХ 5 МЕЧЕВА. ОДЛУКЕ ОВОГ ЧОВЕКА СУ БЛАГО РЕЧЕНО СРАМОТНЕ

Banatski Rendžer

pre 2 meseca

Evo šta sam ja video " Crne konje i svatove bez pjesme i tiho bez glasa Odlaze nekud"
D

Darko1101993

pre 2 meseca

Piksla i klauzule to je jedino bitno, on je svoje ispunio smejanje i tapsanjem sefu Oskaru. A vožnjom i guranjem busa je zaradio dozivotni ugovor od 8 m evra godišnje, to ni jedna selektor na svetu nema hahahahaha. Al srBavija ne umire tako lako hahahahaha
G

Gostarena

pre 2 meseca

Ahahahahahah Koliko lazu ovi ljudi, covece. UEFA statistika za 3 utakmice- Clear chances - 0 Shots on target - 6! Ni jednu jedinu priliku nismo stvorili. Ovaj ovde prica i nekoj blizini prolaza, Tadic kaze kako je namestio 3-4 100% sanse protiv Slovenaca, Golman kaze malo falilo za gol, mi sutnuli 6 puta na gol u 3 (TRI) utakmice. Ej. Dancima trebao X, sutnuli ljudi 10 puta, mi ni jednom. Ovo, bre, treba tuci. Nevaspitano i samo laze.
N

Negost

pre 2 meseca

ima top 5 ugovora od 24 ekipe. isli sa crnom kesom da mu skupljaju pare ko i Ogiju bratu.
V

Vicic Jovan

pre 2 meseca

Piksijev Vučić je lepo rekao da nije optimista po pitanju utakmice, eto ispostavilo se da je bio u pravu što nije optimista, sad neka ga šutne, on ga je i postavio na mesto selektora
d

dunist

pre 2 meseca

Nisi dobar Piksi, moraćeš da budeš uklonjen ili je to tvoj ovozemaljski kraj u svakom pogledu
b

bardus

pre 2 meseca

Mali nebeđeni kradljivče državnih para, dok nemamo za leba da jedemo ti uzimaš milion i po da bi opravdavao sujetu svoju posle svakog porata, gadiš mi se
M

Markondes

pre 2 meseca

Zavisio si nas u crno prodavaču magle
г

гм

pre 2 meseca

Ајмо Пикси шетај,доста више твоје демагогије,одлази
V

Visente Del Boske

pre 2 meseca

Ja licno nisam nista ocekivao od nas na ep,jer odgledavsi ono kako smo odigrali kvalifikacije sve mi je bilo jasno kako cemo proci ovde,mucili smo se protiv crne gore,madjari nas gazili,bugari nadigrali dva puta,ejjjj bugari ciji svi igraci igraju u tamosnjoj ligi,i to ne cak ni za ludogorec nego za neki botev,krumovgrad,plovdiv i takve timove,oni nam u dvomecu drze cas fudbala,zatim nepozivanje u tim Erakovica koji je najbolji stoper ruske lige,koji jedini od stopera moze da igra i kao bek,zatim Radonjic i Lazovic koji su svih ovih godina bili tu,mi nemamo vezni red,a gde je Grujic,zasto sansu nisu dobili Belic i Zdjelar,pa cak i Topic koji se ove sezone pokazao kao jedan od boljih zadnjih veznih u portugalu,sve u svemu dok je ovaj na klupi pascemo na najnize grane u istoriji srbije,i biti u rangu gibraltara,andore,san marina....
н

нс бој

pre 2 meseca

За Топића има времена,ако се потврди играчки у јачој лиги или клубу,могао би бити задњи везни за наредних 10+ година.Са својих 1,9 м изузетно поктрељив,вредан играч,много трчи,технички одличан.
H

Huduli

pre 2 meseca

Sve je ovaj čovek pogazio od Katara na ovamo, pljunuo na ceo svoj pređašnji život
D

Daunovac

pre 2 meseca

Mrzim te Piksi jer si preplaćeni nečovek
M

Makni se

pre 2 meseca

E sramoto jedna sramna
н

нс бој

pre 2 meseca

Срећан гол против Португала га је дигао у висине,срећан гол против Словеније му дао кредит.Реално дупло ништа у Катру и Немачкој,па то што добијамо од Пиксија,можемо и од неког из наше лиге,за десети део његове плате. Друже плаћен си за врхунски резлтат,а ти нам представљаш да је успех што смо се квалификовали и што нас нико није нашамарао.
S

Swox

pre 2 meseca

Koji je ovaj Djorovic strucnjak da sedi na toj klupi ko god da je selektor,pitam za druga
G

GostNezvani

pre 2 meseca

ili Bratislav Živković....zvezdin bekovski par.
G

Gost8888888

pre 2 meseca

iIskrenob kad pogledam kako selektor pere ruke i trazi izgovor. Nije ni cudno da kapiten prica onakve gluposti. Kao na primer da je najspremniji igrac reprezentacijen sa 36 godina.
G

Gostza

pre 2 meseca

Riba smrdi od glave, a nakon ove tvoje izjave i 1,5 miliona godisnje, jos vise je zasmrdelo. Ti si trenerski dunster koji ne ume da poslozi ekipu vec tri godine. Sto je najtragicnije smrdece jos tri godine, jer nemas ni obraza ni casti.
L

Latino

pre 2 meseca

U Srbiji 5000 e dnevno,on i Kalinic,a 8000 e Panter preemotivni.Izracunajte nappaljen i navijači!
8

8

pre 2 meseca

Arogancija bez potpore : - idemo na pobedu protiv Dandke - pobedićemo slovence - i na konferenciji pred Englesku nešto slično izjavio. To što staviš dva špica ili čak i tri ne znači da ćeš da pobediš . Nije uspostavljen sistem stalno se nešto menja ,a i oni siroti ne znaju šta treba da igraju .
J

Jambb

pre 2 meseca

Igraci jesu dali sve od sebe za tvoju zamisao, sem mozda Sergeja koji uvek igra nonsalantno, ali to nije ni blizu njihovog potencijala, uigranosti i moderne taktike.
I

Immobile

pre 2 meseca

"Bruka nikada ne ide na životinju, nego na čoveka." Dragan Stojković je opet pokazao da je čovek bez stida i srama, odnosno obraz đon. Sigurno najveći amater, neznalica i prevarant koji je ikada sedeo na klupi ove nesrećne fudbalske reprezentacije. Čovek koji je pripremni meč za EURO počinjao sa 4 štopera, a danas je u drugom poluvremenu izveo tiradu kojoj se smeje čitav svet, a to je formacija sa 3 igrača pozadi i 3 špica. Ko god prati i gleda fudbal zna da nijedan normalan i pismen trener, ne mora biti kvalitetan ne bi uradio ovakvu farsu tačno da ga šlog udari. A ovo što smo danas gledali i postava sa kojom se počinje ključna utakmica je farsa nedopustivih razmera. Neki će da kažu igrao je Mijailović jer nema ko drugi da pokriva tu poziciju. Šta se desilo sa Darkom Lazović koji je dotičnog selektora spasao bruke i sramote u Bugarskoj protiv Krstajića koji ispade ozbiljan stručnjak za selektora Dragana koji ima bolji tim, isksuniji od njegovog. Ako već igramo 3-5-2, zašto u reprezentaciju nisu pozvani za ovo prvenstvo: Milan Gajić, pomenuti Darko Lazović, Aleksa Terzić, Mihailo Ristić, Matija Nastasić, Boris Popović? Andrija Živković koji je danas odigrao fantastično guran na levog spoljnog, u prethodnim utakmicama na desnog gde se potpuno ubijaju njegove igračke vrline, a to je igra 1 na 1 visoke lopte, duge u prostor... To su 6 igrača koja bi ojačala konkurenciju na pomenutim pozicijama. Jedini igrač koji daje brzinu po boku(Nemanja Radonjić) ovoj reprezentaciji nije tu, zbog čega? I kada će nezavisne mediji da objave novonastali ugovor "mistera"? Da li ga je on potpisao i pod kojim uslovima? I kakav je model isplate u slučaju otkaza? Sve su to pitanja koja javnost itekako treba i mora da sazna, jer onai finansira te nesrećne pojave. Igrači ne veruju selektoru, selektor nema rezultate, nema poverenje. Logičan splet okolnosti je da leti napolje, ali ako odleti da li će morati da mu se isplati 1M evra? "Mister" je plaćeniji od selektora Španije De La Fuentea. Ima preko 2 puta veću platu od Matjaža Keka koji ga je nadigrao i pukom srećom je izbegao poraz, a onda se sav podaduo busao na konferenciji. Da mu je Kek uzeo 3 boda, a zaslužio je, Srbija 90 posto ne bi uzela ni bod na ovo takmičenju, što zbog potrebe Danaca da nas pobede zbog drugog mesta, što zbog raspada kolektiva koji se ovako veštački održao. 0 šuteva na gol do 83. minuta, u jednom momentu posed lopte Danske 70 posto i tih 30 smo stekli dodavanjima štopera koji vraćaju loptu golmanu koji je ispucava, 2 takmičenja zaredom golman nam je najbolji pojedinac i to 2 različita. Svi iz FSSa moraju da lete i to nije floskula. Džajić+Bjeković=155 godina, najstariji predsednički tandem u istoriji prvenstava. Nedimović uništitelj svega gde se pojavi i Šurbatović hitno sa njima kao i ostale njihove šlihtare i politički istruirani ljudi koji se tamo ničim izazvanim sukljaju. Laž je da Srbija nema kvalitetnih ljudi, sportskih radnika i trenera. Srbija je imala najboljeg sudiju koji sada luta po zemljama i drugima koriguje regularnost takmičenja umesto to da radi u rođenoj zemlji, a čovek je veliki patriota-Milorad Mažić. Imate fantastične ljude poput Nemanje Vidića, Danka Lazović, Branislava Ivanovića koji bi mogli da vode taj savez normalno. Potcenjuje se sa pričama da su početnici, ne znam kakvo je iskustvo imao Nedimović? Da li treba bata Đora, čika Džaja, Bjeka i slični koji zbirno imaju 1000 godina da to vode? Kandidati za selektora, koji ako se ne promeni kompletna karbarila u savezu sigurno neće doći: -Veljko Paunović (prirodni naslednik ove generacije) -Vladimir Ivić -Slaviša Jokanović -Ivan Jovanović(na korak od preuzimanja reprezentacije Grčke) Ovo su ozbiljni treneri i ljudi, stabilni, pošteni sa ozbiljnim karijerama bez prihvatanja nekih trulih kompromisa i ostalih ucena. Srbija ima i u fudbalu ozbiljne ljude i velika imena, zabluda je da ih nema. I od te reprezentacije i od fudbala u Srbiji može da se napravi ozbiljan projekat, ima dosta potencijala. Problem je što se radni, vredni, kvalitetni i pošteni povlače pred neznalicama, šlihtarama i poltronima.
G

GostNezvani

pre 2 meseca

Apsolutno si sve u pravu! Ali to ne može u ovoj zemlji. Oni smeniše Muslina, Antića, rade na procenat, ozbiljna interesna grupa. Fudbal nije njihov prioritet.
d

da primetim samo....

pre 2 meseca

svaka čast na komentaru i na trudu, samo da primetim ono što Vi - a i svi mi znamo ... Srbija ima i Prvorodjenog...
G

GOST111

pre 2 meseca

PIKSI ODLAZI!
s

samo da pozdravim

pre 2 meseca

brata koji je skoro napisao komentar, videcete kad ispadnemo prve reci trenera bice IGRAMO POSLE 24 godine evropsko, danas svi igraju fudball ahahahah smejurija od tima
P

PosmatracStvarnosti

pre 2 meseca

Video se napredak, a mi na gol nismo šutnuli čestito.Sastav kao da si na lutriji izvlačio. Lepo si od gospodara naučio da lažeš. Oj Srbijo među šljivama nađi neku deblju granu.
N

Napred Piksi

pre 2 meseca

Važno je učestvovati! Gospodinu odmah treba produžiti ugovor na 4 godine naravno uz adekvatno povećane plate prema ostvarenim rezultatima...
B

Bzzz

pre 2 meseca

Naravno, sad je uspeh jer je Srbija na EP posle 24 godine, sramno i strasno jer se narod nervira a ljudi mlate milione... to mu je izgovor... najvise mi je zao jer smo se opet nadali i opet nista i tako ce biti uvek... Drzi covek Mitrovica koji je dosao na izlet, decko je amater otkad je otisao u Arabiju..
D

Delija NBGD

pre 2 meseca

Rade Bogdanović poceo na Rts da ga tovari a voditelji odmah skocili da promene temu eeeh moja Srbijooo..
C

Cccc

pre 2 meseca

Taj nema obraza ni koliko je crno ispod nokta, ljudski bi bilo podnet ostavku posle ovakve anarhije u igri gde se nezna ni ko pije ni ko plaća.Valjda trener pravi igru plan i taktiku zar ne Piksi.
N

N.T.sd

pre 2 meseca

u pravu je covek. utakmica je bila izjednacena do prvog minuta i od 87. do 95. da se igralo jos jedno poluvreme imali bi smo jos jedan sut pa bi mozda i gol dali.

Marsovac B

pre 2 meseca

Okrecemo se basketu
P

Preža

pre 2 meseca

Kada vidiš pored selektora Đorovića i Bratislava Živkovića sve ti je jasno.
D

Da se ne pravimo naivni...

pre 2 meseca

...ali zna se ko jedino može da smeni selektora.
R

Rubikova kocka

pre 2 meseca

Bojim se da naš reprezentativni fudbal poslije ovog eura ide u ambis, i mislim da se dugo vremena nećemo plasirati što na EURO i pogotovo na Svijetsko prvenstvo.... Jednostavno potreban je ozbiljan rez na svim fudbalskim poljima u Srbiji! Ja stvarno ne vidim nikakvu svijetlu budućnost našeg fudbala... Ostaje nam jedino nada da iz generacije U 17 dobijemo par kvalitetnih igrača i to je naravno pod znakom pitanja... Kao spas vidim jedino nekog preozbiljnog selektora koji će pokušati spasiti sto se spasiti može!
К

Коста.1958

pre 2 meseca

Мене као Звездаша је стид и срамота ове људске губе.. Много лош човек.. Никад горег селектора нисмо имали.. Никад..
R

Roki1986

pre 2 meseca

A niko olosa da pita gde mu je darko lazovic smradina prodana partijska
D

Djole030

pre 2 meseca

Da se jos nadovežem. Imamo Paunovica koji je osvojio svetsko sa dosta ovih igrača i ne daje mu se barem šansa da ih vodi. To mi ne ide sa ovim mozgom.
R

Roki1986

pre 2 meseca

Sramota selektore izvini se naciji ljudima koji su vas podrzavali imao si podrsku vecu nego na marakani da ste igrali 35000ljudi na alijanc areni moralno bi bilo da podneses ostavku da odes i ti i dzaja bajden neka dodje vrljko paunovic jokanovic Nikolic ili neki stranac cak i limeni bo bio boji od tebe.
O

Obraz djon

pre 2 meseca

Ostavka druze
P

Paa

pre 2 meseca

Podržavao sam Piksija do sada ali ne znam više šta da mislim. Taktika jeste loša do bola, ali da nemamo kvalitet to je takođe tačno. Što bi rekli selektor i reprezentativci pomešana su mi osećanja.
R

Roki1986

pre 2 meseca

Neboli me toliko sto smo ispali koliko me boli to sto nas placeni novinari i mediji i ovaj pijani piksi prave debilima kaze nismo imali srece aloooo druze sutnuo si na gol prvi put u 72min na tekmi gde juris rezultat a u timu ti takvi majstori vlahovic mitrovic jovic alooo druzeee nemoj nas cepati nego pod ruku sa ovim bajdenom iz fss a neka dodje neko ko ce igrati fudbal a ne ovooo neznam kako se ovo zove... Reci nam slino ljudska gde ti je darko lazovic nulooo ljudska partijska.
v

vidara ra

pre 2 meseca

Lepo je Vidara govorio, eto vam ga sada
d

djole89

pre 2 meseca

najsramotnija konferencija ikada nekog trenera u klupskom ili reprezentativnom fudbalu, ovo je vec vredjanje prosecne inteligencije
K

Klosarcina

pre 2 meseca

Kako nas ovaj debeli kepec pravi budalama. Covek bez obraza....nije klosara sramota poslednjeg mesta u grupi i jednog datog gola,a placen preko milion evra godisnje.
B

Bljed

pre 2 meseca

Lud, glup, namazan... Pikseta...brodolom smo doziveli, sve ostalo je laz. Ako Bog da, da te ne gledamo vise, tebe i svitu iz saveza
8

87

pre 2 meseca

Poltron obican...
G

GAGI PFC

pre 2 meseca

Uzmi kartu u jednom pravcu za Japan i ajde lagano
B

BH

pre 2 meseca

Sumnjam da ga sada Japanci žele,čisto sumnjam
V

Voždovac

pre 2 meseca

Početak kraja je bilo nepozivanje Lazovića, koji jedini u ovoj formaciji može da pokrije celu desnu stranu. Isto kao što Mladenović nije od starta pokrivao levu stranu. Da ne ulazim u dalju analizu, potpuno je jasno da je ovo debakl selektorske/trenerske taktike i ne postoji laž koja će opovrgnuti tu istinu.
I

IndijanaC Dzons

pre 2 meseca

Jedini napredak o kome ti mozes pricati je ovaj iz Krusevca. Daj ostavkubi idi tamo ali nisam bas siguran da ce te uzeti za trenera.
M

Ma da bre to

pre 2 meseca

Ja bi jako voleo da piksi izadje i iznese nam plan i pripremu svake od ove 3 utakmice. Da vidimo koji je bio plan, koga pritiskati, ko je po njemu bio najslabiji igrac protivnickog tima i sa kim je i kako planirao da napadne slabe tacke i zasto nije uspeo? Evo ja cu vam kazem plan engleza protiv nas...preko sake da udare na pavlovica jer je spor. I to se videlo i to je proslo. Da li je moguce da ti ekipu diktira portal? Ubaci samardzica-vazi! Izbaci tadica-vazi bate! Da li je protiv bilo koga imao ideju kojih 11 mogu da odgovore? Ili se sve svodilo na to daj da posaljem 11 bilo kojih i da se molim da ne povedu, pa da u drugom ubacim igrace? Kako si care mislio sa dva zadnja vezna, tri stopera i 2 defanzivno orjentisana wb, i da jedan nije igrao (zivkovic) na svojoj poziciji. Zatvore ti jednog igraca (samardzica) i rese utakmicu...jel moguce druze da nisi imao plan b?
0

07

pre 2 meseca

Nemanja Vidic!
B

Bogoljub Gagic

pre 2 meseca

Jeste video se napredak,u odnosu na Katar uzeli smo bod vise,mozda na sledecem SP ako odemo,uzmemo i cela tri boda,pa tamo negde 2032 prodjemo neku grupu.
v

vidi

pre 2 meseca

to bi bio pozitivan proces sa stanovista nekog sistema e sad da li efikasnog sistema druga je prica...
M

Mikac678

pre 2 meseca

Nije Piksi ništa kriv, njega je neko postavio i na kraju produžio ugovor tako da i sutra neko drugi dođe ništa se tu neće promeniti.
h

halo

pre 2 meseca

Kriv je što se uopšte upleo sa ovom bandom, nije njega niko puškom terao da dolazi ovde, sam je bio gramziv, sam je izabrao da proda dušu đavolu.

vlada899

pre 2 meseca

Ma tako je bre, brate nas Kiksi! Uzmi nam sve pare i vodi nas do 3.mesta u grupi u Ligi nacija! Kiksija za dozivotnog trenera i da sve ostalo u drzavi i Savezu ostane isto! Nemojmo menjati nista braco, sve je ok, bez brige, bice bolje!
D

Djole 030

pre 2 meseca

Ti Muslinu nebi mogo ni pomocnik da budeš. Ali ovo je Srbija. Para vrti gde burgija nece
Г

Групни

pre 2 meseca

мислим да је на неки начин и мит о Пиксију Месији на неки начин завршен ... да је покренуо маш фудбал после дунстера Крстајића и Зумбаковића, јесте, да је било фантастичних мечева, победа успеха, било је ... али овај меиспех је шамар реалности, крајњи домет његовог селектирања и вештине ! да ли ће остати селектор, сасвим могуће ! у овој земљи не смењују неуспешне, само непослушне !
K

Kssk

pre 2 meseca

Gde je pokrenuo,.to je bilo pre tri godine. I to je za analizu, mada je tada imao uspeha. Od tada igra isto samo igrači nisu u takvoj formi i pročitana je igra.
Z

Zdravko Stanišić

pre 2 meseca

Radi se o veoma ograničenom i sujetanom čoveku. On jeste bio izvanredan igrač koji je ako gledamo realno ozbiljnu karijeru završio 1990 na svetskom prvenstvu u Italiji. Usledile su povrede i nedorečenost u Marselju i odlazak u Japan koji je u to vreme bio ono što je S. Arabija danas. On je trenerski analfabeta. Posle Katara mu je trebalo uručiti otkaz. Ako je to preživeo onda one sramne predstave u kvakifikacijama za Evropsko prvenstvo nije trebalo. Trebalo ga smeniti poske utakmice sa Bugarima u Sifiji,idnah u svlačionici. Šta još treba sa uradi pa sa neko lupi šakom o sto i vikne dosta, i odlazio. Neverovatno je da neko ko citira Aleksandru Prijović ima blanko dozvolu da se zajebava sa ovim narodom.
D

Dragan Arsenovic

pre 2 meseca

Mi,smo jedina reprezentacija na Evropskom prvenstvu,koja igri fudbal U NAZAD.CEO SVET IGRA SAVREMEN,BRZ FUDBAL SAMO MI U NAZAD.AKO NISMO IMALI JEDNO 500 PASOVA NA RAJKOVIĆA UBITE ME.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Ti si jedini čovek na kugli zemaljskoj koji je video napredak kod nas. Od svih reprezentacija na ovom EP, mi igramo ubedljivo najgori i najružniji fudbal.
F

Figaro

pre 2 meseca

Odgovori u stilu nadređenog... Da ti nije proširenog prvenstva i najlakše grupe u istoriji kvalifikacija koja je u rangu lige konferencije odavno bi ti leteo. U meču odluke u kom tvom timu treba pobeda ti ulažis sa 6 defanzivnih igrača je odlika neznalice. Stavljati Mijailovića na desno krilo koji ne zna da uputi centaršut je suludo. Nadam se da će ostati nekom bar malo dostojanstva u savezu koji će tebi a i sebi uručiti otkaze.
R

Roki1986

pre 2 meseca

Dabogda se otreznio do beograda
D

Dadada123

pre 2 meseca

I ohladio...
R

Rade B.

pre 2 meseca

Veliki fudbaler, mali čovek i još manji selektor.

The KING sa Sportske

pre 2 meseca

Covek sociopata sa kompleksom izuzetnosti, na njemu se vidi da je mnogo los covek.
k

koler

pre 2 meseca

Mulj od Covjrka
K

Krupanjac

pre 2 meseca

Ti u Iskri iz Runjana ne bi mogao biti trener. Sramoto jedna, neznalice. Ako Bog sveti da da sutra ustanem ujutru i procitam da si dobio otkaz.
J

Jdkss

pre 2 meseca

Neće dobiti i da je izgubio sa 10 nula. Postavio ga jedan čovek koji misli da je bezgrešan i da je Bogom dan za sve, a onda dođe sektor koji isto to misli puta 10. Uz to sujetan, pohlepan, bahat, ne prihvata savet, a neće da prizna da nema znanje. Nego izvrće činjenice samo je pitanje dal to radi i dal je svestan toga ili nije. Jedino je to pitanje i enigma
S

Srbue

pre 2 meseca

Au koja sramota od coveka. Nije mi jasno kako ljudi veruju i podrzavaju ovog coveka pred prvenstvo znajuci da nije pozvao Lazovica jer je javno podržavao Vidica, jasno je kako i zasto je tu.. Mnogo smo skrenuli i otisli u stranputicu kao narod
M

Matorac

pre 2 meseca

E moj Dragane postao si obicna ljiga od covjeka. Vise bi te cjenili svi da kazes podbacio sam i gotovo. Sramota sta sebi dozvoljavas u poznim godinama, a bio si idol mnogima. E moj Dragane ccc
e

e

pre 2 meseca

Sve isto kao Obradovic,samo sto ne kuka na sudije.
G

Gost 0

pre 2 meseca

A on je pa bio pošten,samo je posle zvezde morao da skokne do Japana tetki da odnese lek,nije smeo 20 godina da se vraća u državu,ej dovedes trenera u klub,das mu svoj stan i naplacujes kiriju od kluba u kom si predsednik 😂
t

teren

pre 2 meseca

Covicu, ti li si?
B

Blok63

pre 2 meseca

Sine Dragane…Evo mene je sramota umesto tebe.
Z

Zajec

pre 2 meseca

Kaze kakve veze ime sto se nismo plasirali dalje. Pa on nas vredja i provicira. Ne vracaj se u Srbiju!
М

Марлоне

pre 2 meseca

Главно питање је колико го.ана овај народ може да поједе, па да слуша више небулозе Стојковића. Он нема резултат, уназадио је игру Србије и губи од лошијих или једнаких репрезентација. Шта више треба да учини да добије отказ. Па Муслина сте отјерали послије добрих резултата и солидне игре. Антићу нисте дали да настави да ради са репрезентацијом, иако је Србија тад дупло боље играла, а Писки има милион кредита и оправдања да води Србију и даље, иако се игра срозава.
I

Istina 75

pre 2 meseca

Tri utakmice JEDAN gol u nadoknadi i ti praviš neku analizu. Da imaš obraza odmah bi dao ostavku
b

bre

pre 2 meseca

ti covece nisi cist
I

Igorgost

pre 2 meseca

U prevodu - pare sam maznuo, a vama obezbedio koš jedno blamiranje na velikom takmicenju.
Б

Бск

pre 2 meseca

Овога могу само две ствари да отерају са функције. Једна је смрт а друга је онај који га је поставио и који поставља све живо у овој држави и за све се пита...
I

I šta kaeš

pre 2 meseca

Ostaje žal
D

Dingo

pre 2 meseca

Uzmi taj milion sto si dobio od saveza i nabij ga sebi tamo gde sunce ne sija
A

Aleksaaaaaaaa

pre 2 meseca

Dragan Stojkovic Viski