Komentari na vest

Vensan Kompani zvanično na Alijanc areni! U Bajernu znaju da je gladan

N

NijeZaEngleskuIdeUBajern

pre 3 meseca

Sada već uobičajeno da ko nije za Englesku ide u Bajern da bude drugi:))))Posebno je lepo videti Kejna koji je napustio Totenhem u kome je postao igrač da bi kao osvojio titulu, a osvojio je nula trofeja:))))
B

Bata Želja

pre 3 meseca

Ovo je totalna neozbiljnosti ovako velikog kluba ali možda i nije loše da se malo promeni odnos snaga i neki drugi klub uzme titulu jer je postalo malo monotono bundes ligi ali eto Bajern na tronu opet za sezonu dve!!!
B

Betoven95068

pre 3 meseca

Ovi u Bajernu su prolupali.
F

Fc Bayern

pre 3 meseca

win lose or tie bavarian till i die
Z

ZV

pre 3 meseca

QQ tebi sa tobom
I

Ion

pre 3 meseca

Ovi su prsli skroz. Sledeće godine Bundesligu uzima Dortmund ili modža čak Štutgart, nema šanse da Leverkuzen opet ima tolko sreće ko ove sezone.
P

Piolista

pre 3 meseca

Mislim da je vreme da BVB uzme titulu
D

DDF

pre 3 meseca

Borusija Dortmund i Bajer Leverkuzen jedina dva kanditata za titulu sledece sezone,Bajern dok se uredi i sredi bice u zaostatku za njima,Stutgart tesko da ce uopste ponoviti ovu sezonu jer odlaskom Girasija i verovatno Undava to vise nece biti ubitacan tim poput ove sezone...ocekuje nas jos jedna vrhunsko zanimljiva sezona bundes lige😉
D

Druze

pre 3 meseca

Koja sreca leverkuzena ljudi odrali sve imaju 30 bodova vise od dortmunda taman i da nisu dali sve te golove u nadoknadi i dalje bi bili 15 bodova ispred dortmunda
E

E svasta

pre 3 meseca

Odigras sezonu sa jednim porazom i dodje internet strucnjak da kaze da je titula osvojena na srecu :) :) :) . Treba imati i hrabrosti da se napise takva glupost.
B

Bolje da

pre 3 meseca

su vratil Hajnkesa ili Hicfilda ..... Ispadnes s jednim barnlijem u drugu ligu,ali si kadar da vodis jedan Bajern ...... Slistice ga cuvena ,,svlacionica" za mesec dana .....
v

vlada1951

pre 3 meseca

ispadnes sa jednim Barnlijem... kao da je čovek uspeo da ispadne sa Arsenalom ili Liverpulom meni to tako zvuči... inače za Vinsenta Kompanija svi živi kažu da je najkulturniji fudbaler kog poznaju, čovek zna da napravi atmosferu, zna čovek i fudbala učio je od Gvardiole, prošle sezone je ometlao Čempionšip kao retko ko, nije on kriv što Barnli realno nema ni e od ekipe za PL sportski pozdrav
b

bosko2020

pre 3 meseca

Ne znam da li moze biti losiji od Tuhela. sumnjam.
K

KIMI 85

pre 3 meseca

Cuj gladan, pa ga to preporucuje za neke uspehe. Nesto tamo debelo ne stima cim nijedan iole ozbiljan trener nece u Bajern. Jos je taj zelen za ovoliki tim, pogotovo sto mu Barnli nije odisao nekim kvalitetom fudbala. Mislio sam da su oni pajaci iz Milana poludeli, ovi ih zeznuli..
R

Robert Lewandowski

pre 3 meseca

Flik je hteo da dodje, ali je uprava želela da krene u remont sa mladim trenerom i to je to. Videćemo kako će se snaći, smejali su se mnogi i kada je Lever preuzeo Alonso, De Rosi Romu, Mota Bolonju...
K

KIMI 85

pre 3 meseca

Pa prvo, Cabi je vodio drugu ekipu Sosijedada, nije odmah skocio u Lever. A sto se tice ostalih, ne mozes porediti Romu, Bolonju sa Bajernom. Od Bajerna se odmah trazi minimum titula i bar polufinale LS. Nije isti pritisak biti ambicije, sto naravno ne umanjujem njih kao trenere.
R

Robert Lewandowski

pre 3 meseca

Kompani je osvojio Cempionsip sa pola snage. Alonso je bio manje dokazan trener kada je dolazio u Lever, nego Kompani sada, objektivno... Slažem se za Motu i De Rosija, ali to ne umanjuje njihov uspeh. Mota će dobiti šansu u Juventusu, videćemo kako će se snaći. Uvek ti je rizik sa mladim trenerom. Bajern je uzimao do sada iskusne, često nije bilo dobro i sada su se odlučili da daju šansu perspektivnom treneru. Moguće je da će uspeti da napravi dobru atmosferu u svlačionici, bio je kapiten Sitija, Belgije i vrhunski štoper. Ne mogu da tvrdim da će biti dobar, ali ne mogu ni da ga omalovažavam dok ne počne sezona. Bajern je povukao rizičan potez, videćemo kako će to izgledati. Arteta je isto bio pomoćnik Gvardioli, pa se super snašao u Arsenalu.
G

Gost "

pre 3 meseca

Lalatović bi im bio ideala
S

ShoGlee

pre 3 meseca

Bilo idealno za Lalatovica...
K

Kosta11

pre 3 meseca

Bolje son dajsa da su doveli.
Š

Šibar 61

pre 3 meseca

Ja mislim da se gazda brnlija štipka za obraze,sve ne veruje pali 10 mil.sa neba,još bonusi,moje mišljenje 90% da bi dobio otkaz
P

Portista

pre 3 meseca

Hahhahaaa, pa ovi prsli načisto. Kako su krenuli stručne trenere da biraju u Minhenu ( iz straha, jer u strahu su velike oči), nek se spremi Stanković Neimar po Beogradu Dejan! E tek sad bih voleo da Leverkuzen uzme još tri titule uzastopce.
Y

Yashin

pre 3 meseca

Ja licno neznam kakav je trener kompany Ali Burnley je ove sezone ispao. Znaci nezna da motivise. Danas je jedan od najvaznih posla, motivacija i da spojis sve igrace Tako da se svi postuju. Dobar primer za to je po meni Leicester City kad je ranieri pokazo sta znaci kad svi zajedno se bore. Taktika, spremnost danas imas za sve trenere, Ali hemija tima i da se svi bore to je tesko. Sve mladi milioneri koj ih boli uvo.
D

Dr9

pre 3 meseca

Ne znam se pise odvojeno.
G

Gostgist

pre 3 meseca

Barnli je igrao dopadljiv,napadacki fudbal.Za opstanak je nedostajalo i malo srece,ali vise kvaliteta.Komoani je dobro vodio ekipu,prosetao se kro cempionsip,pre toga doduse nije briljirao u Anderlehtu..Velika kocka uprave Bajerna,a kocka se,neka oprosti "mozzart" retko isplati..ali,uvek je moguc i dzek pot..🙂
K

Koan

pre 3 meseca

Bajernu je svlačionica postala problematična i trebao je neko ko je sa "strane" da ih "zategne" . E sad da li baš Kompani, da li ima taj autoritet, nisam siguran.
T

TokiTocaTole

pre 3 meseca

Mogli su Gasperiniju da ponude ugovor. Pa evo ga i Poketino je sad slobodan. Stefano Pioli, možda čak i Mauricio Sari ili čak i Joakim Lev. Sve višestruko bolje opcije od Kompanija koji užasan bio i u Belgiji sa Anderlehtom.
N

NR

pre 3 meseca

Dace Bog da Bajern ne osvoji BL dugo, dugo.
.

.....

pre 3 meseca

Sledeće godine osvajaju lagano. Ove su se sklonili da razbiju monotoniju.
J

Jovan Bayern

pre 3 meseca

Sa srecom ❤️❤️❤️
К

Коста.1958

pre 3 meseca

ако већ ниједног озбиљног тренера нису могли да ангажују, требали су ангажовати ЈУПА ХЕЈНКЕСА да узме још једну триплу круну.. има у њему још жара иако му је 79 година.. каква је то главешина швабска то је за приче..
B

Brko

pre 3 meseca

Ma najbolje bi bilo trenerski tandem Heynckes-Hitzfeld. Zajedno skoro 200 godina iskustva
Б

Белграно

pre 3 meseca

Довели би они, него он више неће. Спашавао их пар пута и обећао жени да више неће тренирати никог, читао сам неки интервју са њим где је причао о томе.
n

nikola 1818

pre 3 meseca

Ne bih da sad govorim lose o Kompaniju, treba mu dati sansu, mozda se covek stvarno dobro pokaze, ali generalno neko moje misljenje je to da je Bajern morao svim silamav krenuti po Sebastiana Henesa, poznaje ligu, Nemac je sto je meni iskreno oduvek bilo najbolje resenje za Bajern, naravno Tuhel se nije tako pokazao, ali ako pogledamo unazad to je tako, pritom Henes ima 42 godine, mislim da ima veliki potencijal i drugo osvojeno mesto sa Stutgartom je velika stvar, ne secam se da je Stutgart bio na prve tri pozicije jos od ere igraca kao sto su Kakau, Mario Gomez, Kedira i tako dalje, tako da smatram da ako vec Nagelsman nije zeleo (iako smatram da je to jedna od najvecih Bajernovih gresaka) da su morali da ozbiljnije krenu po Henesa, ali ajde da sacekamo mozda i Kompani bude dobar nikad se ne zna.
N

Navijac Bayerna iz Bavarske

pre 3 meseca

Mladi Hoeness je vec planiran za buducnost. Treba prvo obaviti smenu generacija, oprostiti se od dva veterana i onih koji su "pali u formi", malo zategnuti dizgine ... Bayern uvek planira bar 5 godina unapred, nikada od danas do sutra.
V

Vjk

pre 3 meseca

Sta ovi rade..
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

U leto 2006. pikao fudbal u B19a (Novi Beograd). Doveo ga Goran Lovre.
P

Prvi put

pre 3 meseca

Ovo prvi put vidim do sad, covjek ispao sa ekipom iz prve lige, i jedan veliki Bajern dovodi takvog trenera... Svasta
N

NR

pre 3 meseca

Pepel. Sta drugo reci.
D

Dr.Ale

pre 3 meseca

Bajernov sunovrat je krenuo od kad im je Braco Salihamidžić postavljen za direktora kluba!Bolje da su Lalatovića stavili za trenera,nego ovog koji je bio ,,uspešan" sa ,,Barnlijem"...
G

Gost 098

pre 3 meseca

Ne bih se složio. Kahnov otkaz Nagelsmanu je početak. Imali su sve u tom trenutku. Kahn je bio sjajan golman ali kao direktor ili šta je već radio u Bayernu je 0.
B

Boze boze

pre 3 meseca

Kahnov hahahah svasta
F

FCB 1900

pre 3 meseca

Mlad trener. Tek mu 38 godina. Kao igrač bio je top štoper. Stamen igrač jak ko beton. Eh sad, biti trener giganta kakav je Bayern to je već poduhvat. Samo su mu dve opcije u igri: ili će ga pojesti pritisak u Bayernu jer se uspeh traži uvek sad i odmah. Ili će ga Bayern lansirati u orbitu najboljih svetskih trenera. Kako god, neka je srećno i trofejima berićetno!
T

Tokitocatole

pre 3 meseca

Hahah stamen igrač - čovek pola karijere povređen. Smejurija.
@

@@@@

pre 3 meseca

Gde su oni tipovi što su govorili Bajern može koga hoće da dovede. Svi su ih odjavili. Tuhel,Flik,Murinjo. Spao Bajern na Kompanija.
B

Brko

pre 3 meseca

Murinjo nije kontaktiran. Tuhelu je ponuđeno da bude jednu sezonu tu, on htio duže. Flik se sam nudio na jednu sezonu
R

Robert Lewandowski

pre 3 meseca

Bajern je mogao da uzme Murinja, Flika, De Zerbija, Kontea... ali nisu hteli i to je to. Odlučili su da krenu u remont sa mladjim trenerom...