undefined
undefined

Veljković posle osam godina u Verderu ide u Španiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.08.24. | 17:10

Srbin ima izlaznu klazulu...

Izgleda da je došao kraj! Posle osam godina uspešne saradnje, Verder i Miloš Veljković (28) rastaju se godinu dana pre isteka aktuelnog ugovora. Kako javlja Bild, ali i još neki provereni izvori, srpski reprezentativac s najdužim stažom u nekom klubu (osam godina), preseliće se u Baskiju. Konkretno - Pamplona, Osasuna.

O Veljkoviću je pre dovođenja Odilona Kosunua razmišljala Atalanta, u igri su navodno bili još i Ren, Roma i Al Hilal, međutim biće da su Španci bili najbrži i najkonkretniji.

Izabrane vesti

"Istina je da smo zainteresovani za igrača na štoperskoj poziciji. Nameravamo da postignemo dogovor što je pre moguće", kazao je generalni direktor Osasune, a Bild preneo ciljajući na Veljkovića.

Verder se u celoj priči ne pita praktično ništa, jer otkriveno je da Srbin ima izlaznu klauzulu postavljenu na 5.000.000 evra. U prevodu, Baskima ostaje samo da se dogovore sa igračem oko ličnih ulova.

Nemci pišu kako je klub sa Vezera već pikirao zamenu i da će to biti doskorašnji centralni bek Šturma David Afengruber (23), koji je trenutno slobodan agent.

Govorka se i da bi najzvučnije pojačanje Verdera ovog leta trebalo da bude Isa Kabore (23) iz Mančester Sitija.


tagovi

Miloš VeljkovićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara