Komentari na vest

Veliki povratak na mala vrata: Hames Rodrigez deset godina posle potpisa za Real opet u Španiji

i

iskrenogovoreci

pre 24 dana

dosadni su sa ovim likom, bio nekad dobar i popularan ali pre jedno 10 godina, njegovo vreme je proslo odavno, dosao da cupa karijeru kao falkao nekad u rayu, a dao je tipa 2 gola za 2 godine, tako ce i ovaj. ovo je vise medijski potez kluba kako bi prodavali dresove kolumbijcima , a ima ih mnogo u madridu i spaniji.
M

Makks

pre 24 dana

Ti si sam sebi dosadan.
q

qwertyyy89

pre 24 dana

Lik nije ostarao 10 godina fizicki.
S

Saturn

pre 24 dana

Majstor fudbala , al samo kad se cela igra podredi jemu , kad se oko njega sve vrti , a moderan fudbal ne trpi vise 10-ke gde 10-ka odnosno poluspic / prednji vezni sada najvise trci , izlazi na stopera , izlazi na zadnjeg veznog , a on nije taj , on je da mi das loptu i carobni stapic . Svakako ima harizmu starih asova i milina ga je gledati
P

Pobeda je resenje

pre 24 dana

Mogla je Zvezda da ga uzme kod Mister Vladana bi se uklopio samo tako i znacio bi Zvezdi za Evropu.
E

El ghost

pre 24 dana

Koliko se zahebao sa Realom. Umesto da he lagano razvio karijeru. Mogao je da bude tata-mata igre. Ovako je previse lutao.
P

PapuLa

pre 24 dana

Bukvalno je obrnuto, ugrabio je Real i zaradio lovu koju je mogao da sanja, bio u Bajernu, osetio i PL gde je vec bio u velikom padu. Napravio je karijeru na onaj gol protiv Brazila. Svakako je odlicno prosao, taj gol ce pamtiti vecito, Kendru Lust takodje, sta mu treba vise..
U

U Tem Denveru

pre 24 dana

Majstor fudbala. Na zalost glava nije ispratila talenat…