Hames Rodrigez
Hames Rodrigez

Veliki povratak na mala vrata: Hames Rodrigez deset godina posle potpisa za Real opet u Španiji

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.08.24. | 15:27

Samo sada u Rajo Valjekanu

Blistao je na Svetskom prvenstvu 2014. godine, davao spektakularne golove kako je hteo, a Florentino Perez uvek hoće – spektakl. I madridski Real je istog leta doveo Hamesa Rodrigeza u transferu vrednom 75.000.000 evra.

Tačno deset godina kasnije Hames se vraća u La Ligu. Samo ovog puta ne na velika vrata, već na ona malena, koja mu je otvorio Rajo Valjekano.

Izabrane vesti

Simpatični klub iz madridskog predgrađa na sličan način je svojevremeno uspeo da pribavi potpis Radamela Falkaoa, još jednog obožavanog Kolumbijca, mada daleko od zenita svoje karijere. Ni Hames nije u cvetu mladosti, davno su prošla vremena kada su se pred njim strepeli protivnički defanzivci, poslednju sezonu proveo je u Sao Paulu, pre toga igrao za Olimpijakos, još ranije za Al Rajan…

I kad su svi pomislili da se samo čeka trenutak da ozvaniči kraj Hames je zablistao na Kopa Americi na kome je poveo Kolumbiju do finala u kome su poraženi od Argentine, ali je Rodrigez sa golom i čak šest asistencija proglašen za najboljeg igrača turnira.

Evropa je ponovo obratila pažnju. Možda ne baš Real, ali Rajo ume da očara na trenutke. U prvom kolu ove sezone je uostalom savladao Real Sosijedad u gostima. Sada nam je svima dao još jedan razlog da mu posvetimo vreme.

Hames je stigao kao slobodan igrač i potpisao ugovor na godinu dana sa opcijom da se saradnja produži na dodatnu sezonu.


tagovi

Hames RodrigezLetnji prelazni rok 2024Rajo Valjekano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara