Komentari na vest

Vanja 3/4 meča najbolji na terenu, ali nije baš najsrećniji zbog toga

T

Tln

pre 2 dana

Naljtio se sto nije branio i otiso ukafanu i jos se potuko sa nekim. Jaka je konkurencija i ne treba zaboravit Svilara, vrhunski golman.
Z

Zungul

pre 1 dan

Ta informacija je netačna. Nije bilo nikakve tuče. Ne razvlačite tabloidske priče ko kakve ženetine
V

Vojvodinaš

pre 3 dana

A u Piksijevoj kombinacija reprezentaciji se zove rezervni golman c. zvezde. Kiksi
S

S.Kamenica

pre 1 dan

Piksi voli da se igra sa glavama fudbalera jer misli da je mnogo pametan. Eto Vanja više ne igra, rešili su sve probleme. Da je pametan nikad se više ne bi odazvao.
F

Fanky123

pre 3 dana

VMS, Rajkovic pre svih pa onda ostali, koji nisi manje kvalitetni ali imaju manje iskustva i godina. Realno ko god kuka za VMS sto nije prvi golman, nema argumente za to. I Rajkovic i VMS prema mom mišljenju mogu da brane prvu postavu za reprezentaciju. Nemojte Rajka omalovazavati, isti doprinos su imali i imaju u reprezentaciji kad brane... Potencira se VMS igra nogom, od tog segmenta nd znam da li je nasa reprezentaciji i jednom profitirala... Tako da hvala Bogu imamo i golmana i odbranu, ali smo u sredini tanki.. Sredina svako mora do overi loptu 5x pre nego što je prosledi i uglavnom su to pasovi unazad ioi alibi pasovi a to današnji fudbal ne trpi. Brza tranzicija, lopta u jedan dva dodira i samo napred, pa i ako se u 4 od 5 situacija izgubi treba biti sposoban odmah da je povratiš. Pozdrav braćo Srbi
a

aaaaaaaaaaaa

pre 3 dana

Covek se potukao sa nasim navijacem u nekoj kafani u Nemackoj umesto da je na treningu jer eto kao neka uvredjena mlada cmizdri sto ne brani protiv Engleza i Slovenaca. U Madjarskoj kada smo jurili rezultat nece da ispuca loptu nego zove Madjara 1 na 1 kao ajde pridji mi jer mu je Madjar nesto dobacio. Na SP davi Dzaku umesto da bude pametan i da napuca loptu jer smo isto jurili rezultat. Dobar golman sa jako niskim IQ i problemom sa besom. I onda ga neko ovde zove da treba da brani...
k

koga ces da silujes!!!!

pre 3 dana

navedi mi naseg fudbalera da je iole pametan i pismen
l

lzzzr

pre 3 dana

Rajkovic, Vanja, Petrovic, Svilar, Kovacevic.. nikad vise golmana. Koju trojicu biste vi zvali?
g

grobar32

pre 3 dana

a ne igraju golmani nego igraci....
j

jovanczv

pre 3 dana

4231 Rajkovic Terzic Pavlovic Milenkovic Nedeljkovic Samardzic Sergej Ilic Birmanevic Vlahovic Zivkovic
F

Figaro

pre 3 dana

Svilar i Vanja moraju da budu u reprezentaciji
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 dana

Mogu da budu u reprezentaciji ako pristanu da budu drugi i treći golman i ne prave nikakve probleme prilikom okupljanja reprezentacije. Ali oni to neće već hoće da budu prvi golmani i onda ih ne treba ni zvati. Ja razumem da menjaš u ekipi ono što nije dobro ali da menjaš ono što je najbolje a to su u ovom trenutku golman Rajković i kapiten Milenković to baš nema nikakvog smisla.