Komentari na vest

Valensija precrtana: Španci skratili spisak stadiona za domaćinstvo Mundijala

L

Lanmi69

pre 3 dana

Kao veliki ljubitelj Valensije,zalim sto se nece igrati tamo,stadion nije top ali ce nov biti,kad bude bio,100x bolji,elem slazem se da je grad bolji i od Barselone i Madrida...a onaj Singapurcanin sto vodi klub dno dna.
M

Malagueno

pre 3 dana

La Rosaleda u Malagi? Pa taj stadion je premali, derutan, 15 godina se u njega nije investiralo. Dobar je samo za susrete nizerazrednih ekipa, u koje nekada sjajna Malaga FC nazalost vec godinama spada.
L

Lago di Como

pre 4 dana

Gde nađoše Valensiju da precrtaše, jedan od najlepših gradova u Španiji, po meni lepša je i od Madrida i od Barselone, što se tiče njihovog stadiona sigurno bi to završili pre 2030. Mogli su umesto ovog stadiona u Barseloni od 40 000 da kandiduju Benito Viljamarin ili Olimpijski stadion u Sevilji, em bolji em većeg kapaciteta.
a

ae

pre 4 dana

Kartuha je taj iz Sevilje stadion.
S

Spodoba1

pre 4 dana

Pre svega da znate da je tada 100godina od prvog svetskog pa su odlucili da odaju pocast tome mecevima ( tri ) u tim zemljama. Nisu mogli da im dodele prvenstvo jer je infrastruktura prelosa, od stadiona, puteva i hotela. Mogli bi jedino par stadiona da ispune uslove a poznato je koliko u Juznoj Americi nema novca za ovakve poduhvate ( osim Brazila koji je ekonomski najjaci mada i oni su se zestoko zaduzili sa Svetsko i OI )
r

rsczz

pre 4 dana

Znaci jos jedno definitivno dosadno prvenstvo u najavi, bice kao i proslo Europsko po kvaliteti. Staviti onda samo u Spaniju i kraj price...
T

TD/UPDP/LNS

pre 4 dana

KATASTROFA! Nije bilo tesko pogoditi koji ce gradovi tj. stadioni otpasti, ali, nisam ocekivao da se nece igrati u Valensiji, umesto nje je (sva je prilika) upao Las Palmas. Mrzi me sad da potrazim tu vest koju ste svojevremeno objavili, ali, pogodio sam sve gradove osim Valensije:-(
1

145 5

pre 4 dana

Nažalost Valensija nije kao nekada. Klub vode škrtice, kojima je cilj prodaja igrača, opstanak u ligi. Novi stadion je započet ali nikako da ga dovrše. Novac je problem. Verujem da se stariji ljubitelji fudbala sećaju one Valensije koja je igrala ligu šampiona svake godine, a okršaji sa realom i barselonom bili spektakl.
Б

Блок

pre 4 dana

Само три утакмице у Јужној Америци ?!?!
Б

Блок

pre 4 dana

Ау...ово је још горе од оног ЕП ,широм Европе ... Која глупост. Замисли игра ти тим у Аргентини па у Шпанији ...то може да приушти само ...
R

River plejt

pre 4 dana

Veca glupost od ovakvog organizovanja prvenstva sveta ne postoji .....
r

rea

pre 4 dana

Izbace (Novu) Mestalju, ostave 2 stadiona iz Barselone i 2 iz Madrida. Mogli su komotno da stave da se igra samo u ta dva igrada i liše ljude mučnih putovanja.
a

ajde to

pre 4 dana

nego ostave stadion Las Palmasa koji je zapstao u proslom veku...