Komentari na vest

KRAJ: Austrija – Srbija 2:1

D

Dddddddd

pre 3 meseca

Ljudi,prolazimo grupu Zapamtite!
T

Tg

pre 4 meseca

Gospodine Stojković, molim Vas povucite se sa mesta selektora fudbalske reprezentacije Srbije.
Z

Zovi zenu da duva u slusalicu

pre 4 meseca

Pojedini igraci su u reprezentaicji prvi put igrali na pojedinim pozicijama, kakvo ubijanje u pojam, neki put mi ih bude i zao.
Y

Yoki

pre 4 meseca

Selektor ove “turističke grupe sa šarganske osmice” kome je, kako kaže - sve nejasno nakon utakmice , trebao bi da se izvini i državi inarodu i televizorima. Učinio je da se sramotimo sami od sebe, čak i od televizora na kojima su on i oni. Uz iskrenu ČAST IZUZECIMA, ovo je gomila sebičnih istetoviranih i iskompleksiranih mega-starletica, idealnih za utovar i popravljanje gol razlike. Bezvoljni nosioci (trebalo bi SVETOG) dresa sa specijalno za njih stilizovanim grbom. Naši manekeni sa uvrnutim gaćicama, brčićima, kul tetovažama i besprekornim frizuricama.Naša BRUKA. Pod ovim vizionarom, mi smo pogubljena masa koja ne zna gde udara.
K

Kurjak ili Vuk svejedno

pre 4 meseca

Nisam hteo da gledam Srbiju na TV! Rezultat sam jutros saznao na Mocartu! Čak ne znam ni ko je postigao gol za nas, niti me interesuje! Neću ni da čitam. Neću da pratium Srbiju na EP, a to nije sramota za mene nego za reprezentaciju!
K

Ko real

pre 4 meseca

Srbija nikad gore nije igrala kao što igra od kada je Piksi vodi. Iako je postigla neki uspeh( pobeda protiv Portugala) vidi se da je to bila slučajnost , a ne kvalitet. Piksi nema autoriteta kod igrača niti ume da ih motiviše da pruže maksimum.
D

Don Karlo

pre 4 meseca

Igramo lepršavo, trener tačno zna šta radi, rezultat na euru je zagarantovan. Bojim se da je sledeći selektor opet Mladen Krstajić. Nema greške. Srbijoooo medju šljivama!!!
B

Brale

pre 4 meseca

Moramo da ubrzamo igru, ritam, razbili su nas na suvu fiziku i intenzitet, tek smo im u drugom poluvremenu trkački isparirali. Lazar mora da igra na euru sve 3 utakmice po 90 min, uz Tadića jedini naš tehnički i fudbalski pismen igrač pritom ima snage. Birmančević takođe mora da igra, njegova brzina može da nam doprinese puno. Živković bi bio puno bolji i slobodniji da igra svoju poziciju, na vingbeku je dosta ograničen. Uz bekove najveći problem je vezni red, gde ne vidim igrača koji može da igra box to box,da zatvori sredinu. Ovo što imamo u veznom redu je suvi evropski prosek, dok Austrija na primer ima Sabicera i Lajmera. Sve u svemu mora to mnogo bolje da posloži Piksi, a sve je izvesnije da ne zna kako
b

batabane

pre 4 meseca

Čudo koliko zlobnih, i komentara neznalica. Kao Pavlović, jeste ekstremno borben, ali to nema veze. E moji vi. Borbenost je suština fudbala. Pred toga dečko ima i odlične tehničke poteze. Izabran je i u najbolju postavu austriskog šampionata. To zato što je seoski igrač, kako neki znalci napisane. Strašno. Pa mi da energetski imamo dva Pavlovića, mi bi bili nešto. A mogli smo i da imamo, da se Piksi nije glupiram neppzivanjem Kristijan Belić. Upravo on nedostaje umesto Gudelja.
S

Sherlocked

pre 4 meseca

E moj ti , boli koliko si nepismen . Pominjanjem Belica samo si pokazao da si najveca neznalica od svih.
P

Politiko

pre 4 meseca

Pavlović je u svom klubu suspendovan na 6 meseci. Pre toga bio na klupi
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

ali ljudi SMS ala Salvador Dali s brkovima, šta je ono
D

DovlaBec

pre 4 meseca

Mi umesto da sacekamo da vidimo kako cemo odigrati evropsko da vidimo sta i kako sa Piksijem , oni mu produzili ugovor kao da su slepi i ne vide da je medeni mesec prosao, stagniramo a on ne popravlja nista jos i bahat sad ako puknemo u Njenackoj ima orocen ugovor on ce kao nesto da promeni . Nije lud bio onaj Muslin u vezi Sergeja, decko je nula u reprezentaciji …
B

B.C

pre 4 meseca

Nije slučajno produžen ugovor pred EP ! Neuspjeh je zagarantovan , krivac selektor ( opravdano) dobija otkaz .... isplaćuje se ugovorna obaveza i dijeli se plijen kome koliko pripada! I tako to traje godinama!
D

DovlaBec

pre 4 meseca

Naravno brate B.C sve se slazem sto si rekao i istina je to, zato smo tu gde smo i kao drzava. Oni ce se dogovoriti ppdeliti premije i svi zadovoljni , ali za pare koje on prima on treba celi nas fudbal da usmerava na bolje , postavi mladje kategorije i u njima da vec pronalazi igrace za A tim , ali njih to ne zanima , cilj je pokupiti kajmak .
C

Collossus

pre 4 meseca

Spajića decka dzabe pljujete,nije decko kriv ni za jedan gol,i pritom igrao poziciju koju nikad nije u zivotu,sto se Pavlovića tiče,dečku svaka čast na trudu i želji,ali koncemtracija u pojedinim situacijama velika nula,ali opet je bolji od pojedinih štopera svakako,što se Živkovića tiče,na desnoj strani bolje nemamo,i dečko jedan od retkih koji može da probije 1 na 1, tako da to je sve korektno,i Birmančević mora da dobije minute na euru,uglavnom Gudelj i Maksimović ne smeju da budu starteri
D

DovlaBec

pre 4 meseca

Nema on vise kvalitet za reprezentaciju molim te komentarisi realno ne navijacki . Ispada kao iz voza koncentracija bas losa a u prvoj minutu je bio cist penal , bio sam Iza gola udario je coveka lopta ni blizu …
M

Milos Lj

pre 4 meseca

Po sofascoru Pavlovic naj bolje ocenjeni igrac a Spajic naj losiji.
D

DovlaBec

pre 4 meseca

Veljkovic , Spajic i Maksimovic nemaju kvalitet za reprezentaciju , Zivkovic i Gudelj za prvu postavu i to da budu srecni . Gudelj iz nekih razloga kod mas ne zamenjiv u provoj postavi a jako limltiran igrac . Pavlovic sa svim manama i vrlinama nas najbolji stoper, bekova ni na mapi , Vlahovic sa crvenom LV i frizuricom moze opet u Monaco na slikanje , za njega je Mitrovic Ibrahimovic licno , Jovic deluje kao drugi covek u zadnjih pola godine , golman treba da bude 3 izbor a ne prvi , vezni red spor i trom bez ideje , Sergej kao da fura mali fudbal milion lopti izgubio i Tadic da se oprosti na vreme da ga pamtimo po dobru …
B

BobanB2902

pre 4 meseca

Ovo kako si objasnio ispade da je najbolje i da ne igramo,da batalimo fudbal skroz.Takvi su kakvi su, mozda jos par igraca ali mi bolje nemamo.Fudbal nam nikada nije bio jaca strana cemu lozenje.Piksi je tu zbog lojalnosti ne zbog rezultata.Takva nam je cela Srbija.Ako se lepse predstavi sutra cemo pricati da smo veceras pobedili 🤣
К

КиМ1389

pre 4 meseca

Наши су, какви-такви боље немамо, и то нам је, што нам је! Ко хоће нека гледа, ко неће или не може, нека гледа друге репрезентације! Памтим и 90-те,и почетак 2000-их,и 2010 па наовамо, и никад гори нисмо били у одбрани, и у вези!
V

VGS

pre 4 meseca

Razmislite samo o tome sta je Ralf Ragnik napravio za nekoliko godina od ovih prosecnih igraca Austrije.Podmladio ekipu pa krenuo... disciplina,trcanje,borbenost...takticki odlicno stoje. A ovi nasi.Kao ovce na livadi pogotovo prvo poluvreme...
N

Nema nas ni na mapama

pre 4 meseca

Mi smo u svim nebitnim sportovima odlični a onim najbitnijm smo blaga katastrofa...doduše neki naši fudbaleri mogu da se prebace u balet....ovako ako se bude igralo po viđenom i oće...bićemo polupani ko smrdljiva jaja...
c

collossus

pre 4 meseca

Bar smo jednu stvar shvatili,pozadi moramo sa 3 pozadi,jer bekove nemamo,a ovo eksperimentisanje sa stoperima na poziciji bekova ce doneti da primimo 10 golova na euru,i takodje da gudelj decko ne sme da igra,druga smo ekipa bez njega,Samardzic mora u startnu,bilo ko umesto maksimovica,odnosno Ilic,pa cak i Lukic pre njega,levo gacinovic decko nema veze sa vezom,samo da Kostic pocne da igra,i Vlahovic ne sme u startnu,stvarno se nadam da to svi vide,jer decko nema veze sa loptom,ne moze da je zadrzi,da se zagradi,nista apsolutno,Jovic cak pokazao mnogo vise od njega za ovo kratko vreme,sto se golmana tice,ne znam sta da kazem,vanja ima neke loše procene i onda skine zicer,u svakom slucaju,Piksi dosta greši,i ovo ne vodi nigde,deugo poluvreme malo bolje,fale nam kreatori na sredini.
Z

Zoran 91

pre 4 meseca

Da vam kažem zašto mi nikad nećemo biti niko i nista u fudbalu. Čist vam je primer ponašanje selektora prema nekim igračima. Mali Samardžić gubi loptu prilikom dribling pred protivnickih 16 (naravno opasnost za kontru) i trener urla pored aut linije. Potpuno uredu ali sta je činio kada to isto rade Tadić, zalizani SMS, Živković i onda stanu a protivnik ide u kontru, bar mali Samardžić se odmah vraća. Neko moze da radi sta hoće na terenu neko nesme pokušat dribling. Da ne pričam o Tumbaju postava i niko ne zna šta i gde igra. Spajic igra beka prvi put u životu umesto ako mu već igra da igra stopera sa Velkovicem u paru a Milenković i Pavlović levo i desno i Gudelja zadnjeg veznog umesto balvana Stefanovića.
Z

Zoran 91

pre 4 meseca

Izvinjavam se na grešci mislio sam na Maksimovića ne Stefanovic
M

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

pre 4 meseca

ima Engleska da nam spakuje 3 4 komada za poneti,umesto da uigrava startnih 11 za Euro on daje sansu Maksimovicu,Ilicu i Lukicu.Trener nam je krs.Svaka cast Nedimovicu na izboru trenera alal mu vera omasio ga za sve milione sto prima.
Z

Zabrinut

pre 4 meseca

Kao igrac Piksi je bio fenomenalan,ali kao trener je teska neznalica.Najmanje 50 posto njih,ne zasluzuje da igra u reprezentaciji.
F

Florence

pre 4 meseca

Kakvi dunsteri...umesto Petrovica, Vanja...desni bek Nedeljkovic, pa koliko god mlad bio, mi beka nemamo, lakse bi mi bilo da gledam njega i da gresi nego neki igraci van prirodnih pozicija...Vlahovica sa minivalom kada vide smeju se, Sergej standardno 0 za reprezentaciju...Samardzic na klupi, Birma takodje...kada su usli zivnuli smo malo, ali vec kasno, trebali su od pocetka.Tadic ex fudbaler, dobar, ali usporen, nije vise za ovaj tempo.
s

samo

pre 4 meseca

pavlovic i birmancevic ovo ostalo sve minus al duboki minus
O

Onako01

pre 4 meseca

Strahinja Pavlovic je klasican seoski bek ili stoper. Decko ide kao volina... plus ga je neko slagao da ima napadacki potencijal pa se konstantno lozi da kao on ide napred,on nesto probija... dva pasa nije sastavio. Borben do koske, ali tezak panj
Z

Zveki982

pre 4 meseca

7 dana da igramo nebi stvorili 100% sansu a kamoli dali gol,jad beda i uzas od igre!!! Ni jedna smislena akcija nista,samo trce kao muve bez glave, bez neke taktike u igri,zelja postoji to je neosporno ali Piksi je jedna velika neznalica i narcis!
v

vonijohn

pre 4 meseca

odbrana je teska katastrofa,precizan pas je misaona imenica za zadnju liniju...a ni veza i napad nista spec,tuga...
K

Komentarisemo

pre 4 meseca

Od muke. Da se olaksamo malo jer nam je tesko.
Z

Zabrinut

pre 4 meseca

Samardzic treba da igra pre svih,jedini dobar igrac kod nas.

Dezurn1_Kr1vac

pre 4 meseca

А јел можемо да пустимо да Бугари иду уместо нас ?? Да се повучемо са ЕП , јер реално ми нисмо за ово 😐 . Тужно како изгледамо 🤢
A

Alexx

pre 4 meseca

Sreća naša pa smo na vreme produžili ugovor sa Piksijem inače bi ga teško zadržali posle EP.
g

godt 1234

pre 4 meseca

samo jedno:SMS zlocin koji trje
t

trener svih trenera

pre 4 meseca

u 90 min fudbala nema niti jedan opasan napad po gol austrije
P

Ppp

pre 4 meseca

Cim je izasao Sergej odmah bolje. Ipak ke Mislin trener i vidi bolje od vecine "trenera". Covek stalno prodaje lopte na najbitnijoj poziciji i sav je kao tenk u agilnosti. Sav je usporen i tromb.
G

Gnjat NBGD

pre 4 meseca

Odlicno ovo izgleda za onog ko hoce da vidi. Minimalan poraz u prijateljskoj, da da protivniku laznu nadu i iskrivljenu sliku. A onda da udari kada je najpotrebnije. Iako sam botulja, priznacu da je ono u Kataru bio debakl ali imam osecaj da ce na EP pokidati a sto i da ne lozim se, da uzece i pehar.
P

Pravi Otpisani

pre 4 meseca

Kriger pohapsio otpisane...blago nama s ovakvom ekipom.
M

Miauu

pre 4 meseca

Englezi ima da nas pune!!! Ako se ne pojave na tekmu Samo 3:0
B

Brundo

pre 4 meseca

Zenska reprezentacija pobedi u takmicarskom mecu a ove mule muline ne mogu da izvuku ni neresan rezultat u prijateljskom mecu.
O

Orao

pre 4 meseca

Nažalost loše kvalifikacije. Loša atmosfera, nezasluzeno pozivanje pojedinih igraca, nedostatak bekova i dobiješ to što dobiješ, ali najveći problem jeste što nadolazeće snage nisu čak ni nivo ovih koji sada igraju.
M

Milosssssdsss

pre 4 meseca

Birmancevic katastrofa
I

Ilija Čubri 90210

pre 4 meseca

Ovo nas ceka na EP. Uvalice nam golova koliko im je potrebno a mi cemo juriti rezultat koji nikada necemo stici. Bod je plafon/misaona imenica. Ogledalo drzave i drustva. Po 250k svakom za uspeh!
V

Vulex

pre 4 meseca

Pavlovic Veljkovic Milenkovic najbolje sto imamo, ne treba vise isprovbavati nista, to je sto je..
@

@Vulex

pre 4 meseca

Najbolje za 3+ primljenih po utakmici
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Zato nam Austrija i drzi cas fudbala, jer su nam ti "balvani" najbolje sto imamo. Od SP primamo po 3-4 gola u proseku. Da ne bi Spajicevog skoka ne bi smo dali ni ovaj jedan gol.
K

Kiosk

pre 4 meseca

Tako je. Vas spajic sa livadskih terena pokazao je ono sto svi znamo za zvezdine igrace da im je poziv urucio vas vodja a ne kao i svi koji su dobili zasluzen poziv. Sramite se svi koji pojedete taj sendvic i niste za bolje
K

Kiosk

pre 4 meseca

Vi pricate o odbrani a nas napad niti sredina niko ne moze gol da da! A kad primamo golove kriva odbrana, kada ne mozemo da damo golove kriva odbrana! Snssrbijq!
Ј

Јовић је више

pre 4 meseca

Урадио за 60 секунди него превара из јувеа..
Z

Zabrinut

pre 4 meseca

E moj ti,imas li oci,decko jedva trci.
f

fontana9

pre 4 meseca

evo i ne zainteresovanog debelog centarfora iz Amerike u igri,stvarno smo dno dna.
S

Smesnooo

pre 4 meseca

Srbija napravila 7. izmenu. To nije dozvoljeno. Nastupi nece biti zabelezeni niti ista sa ove utakmice, pravilo FIFA je 6 izmena da bi utakmica bila zvanicna. Ovo je greska strucnog staba sigurno... Tuzno ko radi u nasem fudbalu
@

@odgovor

pre 4 meseca

Kod povreda glave imas +1 izmenu (Maksimovic-Ilic)
G

Gostinjo

pre 4 meseca

Nisi u pravu prijatelju. U prijatelsjkim je dozvoljen broj izmjena po dogovoru obe suparnicke ekipe. Da ne pisem dva kommentara, ovaj gore sto vredja Mitrovica zbog kilaze je promasijo zemlju skroz. Ne igra u Americi vec u Saudijskoj Arabiji.
V

Volim fucu

pre 4 meseca

Jovic tehnicki pismeniji od vecine nasih igraca. To je pokazao sa prvim kontaktom na utakmici
V

Volim fucu

pre 4 meseca

Imamo najgoru odbranu u Evropi, a pojedinci i dalje hvale Pavlovica i Milenkovića, stalnim vlanovima te odbrane.
L

Laker

pre 4 meseca

Koliko smo bolji kako je usao Milenkovic umesto Spajica, srpski bajern rusi Srbiju!
V

Volim fucu

pre 4 meseca

Ne lupaj. Bolji smo jer vise trcimo i vezni red je pokretljiviji. Nema to veze sa Milenkovicem. Izasao Gudelj, to je razlika.
I

Ivan..

pre 4 meseca

Da znas bilo sta o fudbalu razumeo bi da je Spajic igrao desnog beka sto nikada u zivotu nije igrao. To Milenkovic ne igra u drugom poluvremenu, nego stopera. Inace golovi su pali na drugo strani gde Pavlovic igrao beka.
G

Gost Djape

pre 4 meseca

Ostrasceni, Milemkovic je obicna klada, ne bismo dali ni onaj gol da Spajic nije sutirao glacvom, covek nadvisio celu odbranu, a Pavlovic pokupio odbitak. Sto se tice odbrane najkvalitetniji igrac u istoj je Spajic. Sto se tice napada, selektor bi trebao izbaciti ove rekreativce iz saudije i turske i pustiti ove momke sto su usli pred kraj da naprave rezultat, a zadnjih 10 minuta uvesti rekreativce, kada je rezultat vec osiguran.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Danso koji je stavio u dzep Vlahovica i Mitrovica je izasao. Eto neocekivane pomoci za nas.
N

NekoIzMase11

pre 4 meseca

Jedno je sigurno, Englezi nam daju barem 2 gola. Fiks prvenstva. Sa Slovencima mozda izvucemo 1:1. Veliko mozda.
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

Sad vec 2 😆😆😆pa nije bilo 7?😆😆😆
Z

ZOVI POPA

pre 4 meseca

Kakvog Popa, Pravoslavnog, opelo za reprezentaciju! TUGA.
a

aloaloalo341

pre 4 meseca

Da se svi daju na utakmici kao Pavlovic gde bi nam kraj bio,uvek momak dao 200% sebe!
G

Gostgost

pre 4 meseca

Bas o tome sad razmisljam, igra srcem na 300%. Jos kad bi znao nesto, bio bi nam jako bitan igrac.
B

Bruce1ee.

pre 4 meseca

Tacno je decko se daje 200%, ali druze decko nema u glavi, koncentracija mu pada samo tako. Sta mislis zasto ga ne kupi neki klub iz liga petice koji igra Evropu...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

Strahinja Pavlovic - Najbolji igrac reprezentacije poslednje 2 godine. Tacka. Najveca zelja, najvece kohones.
G

Gosttt

pre 4 meseca

On nam je novi Mitrovic. Limitiran igrac koji igra na 300% i zbog cije zelje i slabog kvaliteta ce reprezentacija da pati.
I

Ivan...

pre 4 meseca

Pa ovaj Vlahovic ne zna osnovne fudbalske stvari. Ja ne gledam italijansku ligu i ne znam kako igra tamo. On ne ume da obradi loptu, i da se zagradi. Svaku loptu koju je primio su mu uzeli.
L

Lan

pre 4 meseca

On i Zile su sa tehnikom na Vi, Kalaba bolje obradjuje loptu od njih dvojice..
e

eeeh

pre 4 meseca

Ma ne ume da igra. Samo sto je zvanicno najbolji napadac Serije A ali ne ume da..
V

Vojvođanin

pre 4 meseca

Ajde Rumuni treba mi za tiket
L

Laker

pre 4 meseca

PAVLOVIC NAJBOLJI SRPSKI STOPER H ISTORIJI REPREXENTACIJE, SAM ZAUSTAVI NAPAD DECKO JOS GOL DAO SAMO RECITE NEKU RUZNU REC ZA OVOG DOKTORA
@

@la KER

pre 4 meseca

Ne preteruj! Svaka mu cast za borbu i zelju, ali mora otici u jacu ligu da bi izvukao maksimum i postao ozbiljan igrac! A porediti ga sa na primer Vidicem i Ivanovicem je zaista komicno...
B

Burek

pre 4 meseca

Druže, jesi li se kojim slučajem ranije na Mocartu zvao ,,Lazeta" ?
@

@burek

pre 4 meseca

Lazeta, Jole 39, Guh, su ti tri nika za koja znam da su njegova. Ali on ne staje tu, ima ih jos dosta. Ali provalices ih lako, samo citaj komentare.
L

Laker

pre 4 meseca

Nisam, sto
@

@@burek

pre 4 meseca

E dobro, hvala ti :)))
B

Babaroga

pre 4 meseca

Pavlović tata
H

Hvala Sebastijanu Kupcu

pre 4 meseca

pa je uveo Birmančevića i Samardžića
D

Dobar dan

pre 4 meseca

I? Šta se desilo od kada su ušli. Samo kevćete i kukate ko devojčice
R

Rodaljević

pre 4 meseca

Murinjo je bio slobodan do pre par dana. Trebalo je lepo raskinuti ugovor sa ovim dunsterom i dovesti trenera od autoriteta. Koji bre naši treneri i selektori, to ostalo zaglavljen između Karasijevog gola Grčkoj 73e i Mijatović precke 98e. Potreban nam je debeli abdejt.
Y

Yaya

pre 4 meseca

Murinjo bi ostao zaprepascen nakon prvog treninga kad bi video kakvim defanzivnim i veznim igracima raspolaze
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Mitrovic od kad se naklepao petrodolara iz Arabije, ne pruza nikakve partije u reprezentaciji. Novi Savo Milosevic sa SP 2006.
D

Delija NBGD

pre 4 meseca

Sergej je takva sramota od fudbalera da ovo nigde nije vidjeno. Evo ulaze Birma i Lazar, nadam se da ce napraviti bar neku prevagu.
M

Milojko Arsenic's

pre 4 meseca

Spajić najgore ocenjen igrač na tri sajta. Veze nema, ali je ubačen zbog vodje kao i Mijailović.
M

Milojko Arsenic's

pre 4 meseca

Hvala Bogu izašao je Spajić. Dečko kriv za oba gola. Najgore ocenjen igrač na terenu.
I

Ivan...

pre 4 meseca

On bukvalno nije kriv ni blizu ni za jedan gol. Kakva laz. Izasao je jer je promenjena formacija.
G

Gile78

pre 4 meseca

Mislim da je tvoj tata najvise kriv,zato sto nije koristio gumicu i verujem da se duboko kaje zbog toga!
A

Analitičar repke

pre 4 meseca

Spora igra, bez šmeka, bezvezno trčkaranje, slab duel, nema pregled.
К

Куре на специјали

pre 4 meseca

Одговорно тврдим да се Самарџић кажњава јер је одлучио да игра за Србију и тако заузео место некој менаџерско-терзићевској комбинацији и сад га, константним држањем на клупи, терају да сам оде из репрезенрације и створи простор за оног коме је то и било намењено. Са Павловићем се чекало до краја и сви у савезу и клубу који дрма истим су Бога молили да мали игра за Немачку. Иста прича и за Бајчетића. Куд би са тројицом оних које не можеш прескочити кад састављаш списак, колико је то милиона мање на рачуну "заслужних спортских радника"...
G

Gospodo iz fss

pre 4 meseca

Nacija se seca i zna. Muslin je poslednji selektor koji je vredeo. A vi ste ga sklonili
I

Ivan b

pre 4 meseca

Pitanje za Piksija: kako može reprezentacija da da bilo kome gol kada ga ne napada?!!??? Nema centaršuteva, nema dugih lopti, nema dijagonalećnog centaršuta ništa. Na isti način izvode loptu, šema dodavanja ista bukvalno copy - paste iz akcije u akciju ne razumem!?Mi samo trebamo dugim loptama da tražimo ili Vlahovića ili Mitrovica ništa drugo nikakve gluposti dodavanja, odugovlačenja, ona igranja u zadnjem redu pred sopstvenim golom koja oduzimaju vreme a ne postižemo ništa itd. Samo duge lopte, preskakanje sredine jer zašto bi se cimali kad možemo iz 2-3dodavanja da im budemo pred golom izcimali na teži način kad možemo iz dva_tri dodavanja
M

Misakg92

pre 4 meseca

Dijagonalećnog? Ne znam brate da li si stvarno hteo da napišeš to, ali si me svakako slatko nasmejao, hvala ti😀
Z

Ze

pre 4 meseca

Selektor neće da odaje tajne!
b

budak

pre 4 meseca

Da li mi stvarno nemamo bolje od Andrije Zivkovica, decko nema nista sto bi ga cinilo fudbalerom, a ipak zaradjuje debelu lovu od toga..
M

Mikimico

pre 4 meseca

Prati ti bilijar
P

Ppp

pre 4 meseca

Kazi mi jednu stvar koju nema ili neko od igraca iz naseg tima ima bolju karakteristiku? I da si sposoban samo da gledas fudbal video bi da je jedan od retkih u timu koji ume da prodje 1 na 1. Skoro svaku utakmicu nasu samo on i jos 2 igraca imaju prolaz. Drugo imas snimke pa gleda kada god je izasao svaka njegova zamena je bila rupa na toj strani i ta strana je mrtva. A cim izasao lenji Sergej koji prodaje lopte odmah bolja igra.
z

zivkovic

pre 4 meseca

veze nema
C

Ciganj ali najlepsi

pre 4 meseca

Sto bi rekli ua Mistera: „ goreg nemamo boljeg nećemo naći! „
0

000

pre 4 meseca

Evo je cuvena Piksijeva 3-5-2
D

Dunstercina

pre 4 meseca

A u njoj na terenu 6 nekompatibilnih igraca i 0 bekova
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

I 100 puta bolje igramo,nisu presli pola,kakvih 4 nazad
J

Joksaaa

pre 4 meseca

Ovo je gore od alkohola. I rekao sam 100 x necu vise ovo da gledam i opet gledam dok me komentatori opet po 100 - ti put prave na retarda... I opet i opet i opet isti i osecaj mucnine, gadjenja i ostalog... I ja opet gledam... Moracu da potrazim pomoc psihijatra. Posle svega ovo nije za normalnog coveka
G

Grdne rane

pre 4 meseca

Bojim se da ce Kejn u grupnoj fazi da sebi obezbjedi prvo mjesto na listi strijelaca...
0

015

pre 4 meseca

Lepo sve splavare vratiti kuci i u Nemacku poslati onu decu sto su igrali polufinale EP, ako nista bar ce se boriti do iznemoglosti, ove gledati je pakao.
T

Televizor

pre 4 meseca

Primali bi najmanje 7 golova po tekmi i na taj nacin bi im unistili samopouzdanje i usporili razvoj, mozda cak trajno.
G

Gostgost

pre 4 meseca

I evo, sve sto treba da znate o Piksiju kao selektoru - Pavlovic kiksira i ispada kao iz kamiona, nije uklizao kod prvog gola Austrijanaca, Veljkovic zeznuo kod oba gola, Gudelj nije odbrambeni igrac, Spajic jedini odigrao dobro. Ko je zamenjen? Spajic. I to je to.
L

Laker

pre 4 meseca

Pavlovic nam najbolji stoper u rep placi delijo ovi vasi invalidi veze nemaju pravi penal Spajic u 10sekundi
n

neki dan

pre 4 meseca

kazem ja stavis parice pa koliko god protiv fss i ne mozes da se zajebes za citav zivot
E

Evo razmišljam

pre 4 meseca

šta da napišem što već nije komentarisalo 300 ljudi.Mnogo smo smešni!
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

Apsolutno se slazem da ste svi komentatori mnogo smesni😆😆😆
V

Vojvođanin

pre 4 meseca

Nije dosta što me ovi fudbaleri nerviraju nego još ta reklama za Rajfajzen banku gde imam kredit pola plate ode svaki mesec , ma oni to namerno .
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Napad bezidejan i neuncikovit. Da ne bi Spajica, ne bi smo dali ni taj 1 gol. Zivkovic trckara po desnoj strani bez ikakvog konkretnog ucinka. Gacinovic prosecan fudbaler. Vlahovic, sta taj decko igra? Tadic bi da igra ali nema s kim da odigra dupli pas. Nije dobri i posteni Radonjic tek tako odjavio reprezentaciju.
P

Ppp

pre 4 meseca

Radonjic je uvek odigrao lose u reprezentaciji. Nikada se nije vracao. Odbranu nikada nije hteo da igra i mnogo solirao. Zato i propao pa se vraca u zvezdu.
Г

Где су

pre 4 meseca

Коста Недељковић(кукали смо како немамо бека) , самарџић,петровић и бирмачевић? Докле више да гледамо ове исте суморне и незаинтересоване фаце?
S

Sickter

pre 4 meseca

Zašto pljuvanje naše reprezentacije Srbi moji?!Pa jesu li oni krivi što nacija ima očekivanja kao da smo u najmanju ruku Nemci?!Kada to budemo shvatili možda ćemo realnije gledati neke stvari i podržavati svoje onakvi kakvi smo.Pogledajte naše igrače prve postave gde igraju. Imamo 4 igrača koji igraju u ligama petice i tamo su suvi prosek,Vlahović,Vanja,Veljković,Gudelj.Tri igrača imamo koji igraju GRČKU LIGU EEEEJ Arabija,Austrija,Turska.....šta vi očekujete?Prema tome moj savet bi bio,bez nerviranja,pljuvanja,opušteno gledanje i nada da može da se napravi neko iznenađenje ne prvenstvu i da prođemo grupu!
P

Popsi

pre 4 meseca

Kukam na selektora i 352
l

lele3

pre 4 meseca

Piksi nije takticar i sto pre pojedinci shvate bice im lakse. Sve vise mislim da ovo igraci igraju na svoje znanje i kretnju a ne na takticke naredbe Piksija
@

@lele

pre 4 meseca

Ako je tako, sta ce nam Piksi onda?
K

Kon

pre 4 meseca

Delujemo kao amateri, baš je žalosno gledati naš tim, igru.
D

Dzi

pre 4 meseca

Fali nam klasican selektor na poziciji selektora... Ja sam cuo za laznu devetku, ali mi smo uveli u fudbal laznog selektoraa....cuo sam za "experiment" sa trojicom pozadi, za kockanje sa trojicom napred, ali nisam cuo da neko igra bez selektora.. fudbal se modernizuje ali ipak i dalje svi imaju selektora...mi uveli experiment bez selektora... Vratite Krstajica.
d

dr mr.

pre 4 meseca

Treba im pustiti Hrvate, da vide kako se igra za repku!
@

@dr

pre 4 meseca

Zato sto hrvati i igraju za REPKU a mi srbi za REPREZENTACIJU....
S

SRAMOTNA IGRA

pre 4 meseca

KAKO MOZE I BITI BOLJE KAD SU IGRACI REPREZENTACIJE…SPAJIC, STOJIC, MIJAILOVIC…VISE NIJE DOBAR ERAKOVIC, SAD NE TREBA DA SE PRODA IZ ZVEZDE PA VISE NIJE DOBAR ZA REPREZENTACIJU… SMESNO I JADNO!!! GOLMAN NAM JE KRIMINALAN, A NIJE POZVAN ALEKSANDAR JOVANOVIC KOJI JE TRENUTNO NAS NAJBOLJI GOLMAN… VIDECETE DA NISTA NECEMO NAPRAVITI NA EVROPSKOM ZBOG DVA IGRACA KOJI SU NAJSLABIJA KARIKA A IGRACE PRVU POSTAVU, A TO SU VANJA MILINKOVIC SAVIC I UROS SPAJIC.
u

uzivancija

pre 4 meseca

Igra Vlahovica je najbolji primer na sta lici nasa igra. On trci bez svrhe i smisla. Nikoga sa loptom iza njega , nikoga oko njega. Okrece se, sprinta levo - desno, igra presing , a svi ostali na centru. Znaci, da izvinete, hebo lud zbunjenog. Ipak, samo da nabavimo odbranu i vezni red i bice to dobro na EP.
B

Bože pravde

pre 4 meseca

Ljajić - Siniša lično za sve startere
M

Moon123

pre 4 meseca

Dokle god piksi vodi repku mozemo samo da se slikamo i da se nerviramo
@

@moon

pre 4 meseca

Repku vodi Zlatko Dalic srbine!
M

Madabre

pre 4 meseca

Bitno da su prošli selektori imali vrhunske rezultate, pa je ovaj loš. Ne branim Piksija al nekada smo igrali još gori fudbal. Primimo jedan gol i to je kraj meča, znam da gubimo
M

MAHAČEV

pre 4 meseca

Za prvo poluvreme nijednom nije digao ruke
R

Repac Plandište

pre 4 meseca

Malo sam se smirio a i ovi naši ga nekako umuvase pa sad hladne glave: Nasi su svi do jednog talentovaniji od Austrijanaca. Problem je u intenzitetu i brzini. Pape Sušić je bio majstor koji se radja jednom u 100 godina ali to brate više ne pije vodu. Ovi su ko osice u stvari ne samo ovi nego svi u modernom fudbalu. Igra se fizički fudbal to i Brazilci danas igraju , Nasi kao pod ručnom ko da je lamela proklizala. A i Pikseta tanak. Sa ovim su se složili...
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Pavlovic rupcaga teska.
P

PFC BEST

pre 4 meseca

BAS JE NAJGORI… HAHAHA… NAJBORBENIJI I DAO GOL… BAS JE LOS JBT.
m

milutin 15

pre 4 meseca

jako dugo pratim fudbal, ali da primiš 2gola ta 2 min direktno kroz sredinu,između 2 štopera, nedopustivo za ozbiljan fudbal,ali malo me je sramota ovog mračenja,i ovog pljuvanja po svojoj repr.,poceli smo bolje igrati,Tadić jos uvek daleko najjači igrač,Samardžic mora dobiti pravu šansu umesto SMS, možda je Vlahović trenutno igrac sa najvećim pedigreom u reprez. ali nema srce Mitra,meni bih uvek Mitar pre igrao,i samo ovim pljuvacima na kraju i Spajić i Pavlović među našim boljim igračima,ali vas je toliko mržnja obuzela,da vi više ne možete normalno ni rasuđivati,NAPRED SRBIJA !
B

Biće 2-3

pre 4 meseca

Pravi idu u Nemačku a vi cave ga malo du.... Nemamo drugu zemlju, nemamo druge igrače. Da, oduvace nas Englezi i ko im j... mater ali možemo da se pobijemo sa Slovencima i Dancima svakako
T

Tubeki

pre 4 meseca

Jedina smo ekipa u Evropi koja NE igra Presing
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Jel za to treba da se trči? Pali brate! Zaboravi!
i

info011

pre 4 meseca

Pukli smo u kataru jos da puknemi na evropskom isti igraci isti selektor
D

Džukela klasična

pre 4 meseca

Gde je onaj indijanac koji govori da primamo golove jer je Mitrović spor, gde si sine???
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Evo me, i dalje tvrdim to isto. Ali kakve veze sad ima Mitrovic kad nije ni igrao? I da jeste, bilo bi isto, jer nam je trener Piksi dunstercina. A i da nije Piksi selektor, Mitrovic ne moze da igra presing, ne moze ni da istrci sprint, samim tim je igrac manje u odbrani.
М

Моћна превара од

pre 4 meseca

60 милиона може играти само у овом распалом тиму Јувеа иначе у неком бољем тиму нема шта да тражи
B

Burek

pre 4 meseca

Neko sa 35 godina igra u šampionskom Interu, a neko sa 24 u nikad slabijem Juveu
Б

Бурек

pre 4 meseca

Како год брате, дечко је жешћа превара, 45 мин лопту није дотако.. Да је тим јувеа имало квалитетнији овај пањ нема шта да тражи..
B

Burek

pre 4 meseca

Pa o tome i pričam - Arnautović je za njega tata
j

jsd

pre 4 meseca

ako posle svega sto se desavalo u Kataru selektor opet stavi vlahovica kao startera nisu cista posla, vjerovatno nije u pitanju neznaje selektora nego dokaz da neko iz sjenke vuce konce. A tek braca milinkovic haos, zivkovic . Namjerno pisem malim slovima jer se ocito radi o malim fudbalerima.
N

Nikola 1818

pre 4 meseca

Mnogo jadno i bedno igramo, sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo na EP, nemamo kvalitet a ni pristup, sramota velika
M

Meraklijaa

pre 4 meseca

Ova reprezentacija koja ima najveću rupu na sredini terena koju sam ja u životu video ne sme da se odriče dva igrača koja zaslužuju poziv a to su Belić i Topić.
1

12345zuii

pre 4 meseca

Kad vidim ove golmane Milinkovica i Rajkovica glava ćelava a brada do prsa šta glumite a Petrović od 20 milki greje klupu
I

IQ

pre 4 meseca

.......cekajte bre ljudi da se zalaufamo......
G

Gostivar

pre 4 meseca

Arnautovicu usta puna Srbije, a ovamo krvnicki startuje na nase igrace, dva zuta je zasluzio minimum
&

&

pre 4 meseca

Ne lupaj, vidis da ne igra nista, samo se vrti i ceka poluvreme da ga zamene
X

X

pre 4 meseca

Jedina reprezentacija na svetu koja igra bez oba beka
П

Па питај

pre 4 meseca

Селектора, што је тако? Ту је мали коста какав год да је испуниће очекивања. Где су бирмачевић и самарџић? И докле више ови незаинтересовани ликови?
D

Delija NBGD

pre 4 meseca

E ali RTS koji ulece u tajmingu sad sa ovim reklamama za pivo gde nasi igraci preskacu gajbe dok im Piksi naredjuje hahahahahahahahha
s

sashki85

pre 4 meseca

Austrija dosla da igra fudbal a srbija došla da se igra fudbala. mi smo toliko nazadovali zadnje 4 godine da je sramita gledati kako se vuku po terenu
Z

Zema

pre 4 meseca

Važno je da Vlahović nosi torbu Luj Viton od 10 000eu a na terenu se šećka kao maneken
N

NEKO JE LJUBOMORAN

pre 4 meseca

I TI BI LUJ VITON TORBU VIDIM JA… TI ONDA UZIVAJ U IGRU SPAJICA, BAS JE TOP IGRAC.
G

Gosttt

pre 4 meseca

Sprdnja u Becu. Neki su zalutali u reprezentaciju, a neki u sport.
г

гост1986

pre 4 meseca

Живковић је покидао али покидао.... једну малуна сплаву пре неко вече.... И пријатељске само са Андором и Гобралтаром...
P

Pa da

pre 4 meseca

Od toliko dunstera si našao Živkovića da pljuješ koji igra beka
г

гост1986

pre 4 meseca

Живковић игра бека и то десног... Да дааа
K

Kiksi da je zvao

pre 4 meseca

iz penzije Baneta Ivanovića, Kolarova, Rukavinu i Karleušu Tošića imali bi bolju odbranu od ovih manekena što sad igraju.
M

Minhen

pre 4 meseca

Dada Vlahović treba ispred Mitrovića. On i Jović su dva dunstera i fudbalske prevare. Mitar sa jednom nogom i jednom glavom vredi više od obojice
G

Gostgost

pre 4 meseca

Za Vlahovica se slazem. Be znam zasto si tu dodao Jovica, kad je izmislio fudbal i za njega i za Mitrovica. To sto nas selektor ne zna da ga iskoristi ne znaci da je los igrac, vec da nam je trener neznalica. Nije on dzaba dosao do Reala.
Z

ZGB

pre 4 meseca

Hrvatski c tim je za ovaj par druga galaksija!
V

Veljko9

pre 4 meseca

Sergej i Pavlovic najbolji u prvom poluvremenu, ostali slabo
@

@veljko

pre 4 meseca

Izgleda da ne gledamo istu utakmicu?! 🤣🤣🤣
r

r g

pre 4 meseca

da brani Jovanovic sada bi vodili 0:1

The KING sa Sportske

pre 4 meseca

Zasto ovaj Marko Arnautovic lici na Tom Hardy…
I

Ivan...

pre 4 meseca

Da li je realno da on lagano vrati Gudelja u tim kao da se nista sa njim nije desilo.
S

Saljem poruku

pre 4 meseca

Sta reci? Koju posluku porati?
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Ide leto, sezona kupanja! Kome je do fudbala! Prioriteti!
C

Cirkus

pre 4 meseca

Prvi ćeš da pratiš sve rezultate. Ne znam što se folirate ti takvi poput tebe
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Šteta što se Euro završava 14. jula! Mi taman tempiramo formu oko 15. jula! P.S. Ala ćemo da se iznenadimo kada objave detalje Kiksijevog ugovora!
h

hitt

pre 4 meseca

Da li je uvek igrac sa najvise dodira u nasoj reprezentaciji golman i zasto jeste?
O

Obi Mikel

pre 4 meseca

Mitrović je doktor fudbala za Vlahovića. Fudbal je tvrda muška, prljava igra, sa tim minivalom ne možeš ništa. Mitar nosi dvojicu na leđima i jednog u zubima
I

IQ

pre 4 meseca

Kako smo brzi.......rasturicemo engleze...
C

CINJENICA

pre 4 meseca

NAJZASLUZNIJI ZA GOL JE UPRAVO SPAJIC A NE PAVLOVIC
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Već sam više puta rekao, ono što je Piksi igrao kao igrač od sredine 80tih do sredine 90tih, on je po meni najbolji Srpski igrač svih vremena. Koliko je dobar bio kao igrač, toliko je loš kao stručnjak. Kada je došao za selektora imali smo dobre rezultate jer je samim njegovim dolaskom motivisao igrače, igrali smo dobro više na njegov autoritet i motivaciju nego na njegov kvalitet kao stručnjaka. A šta tek reći za igrače, jednostavno neće umišljene zvezde da igraju za reprezentaciju, igranje za reprezentaciju im dodje kao mini odmor, da se malo odmore, da se vide sa familijom i prijateljima itd itd itdddddd, to je maltene oduvek tako. Uvek su igrali mnogo bolje u svojim klubovima nego za realizaciju, plus što sada ovi igrači i nemaju neki veliki kvalitet. Imam osećaj da dolaze da igraju kao po kazni. Nemaju oni ni pripadnost reprezentaciji ni kult, ni ništa, za razliku od drugih reprezentacija u našem okruženju koji ginu za svoju zemlju, pogotovo to važi za Hrvate. Jednostavno treba se pomiriti sa činjenicom da tako stoje stvari.
p

po kom to

pre 4 meseca

kriterijumu je Pixi igrac kao legenda Nagoje?da je znao da igra znao je da je bio igrac nije..godina u marseju..veroni pa japan..jugovic-lacio..inter..stankovic lacio..inter..savicevic milan ..mihajlovic lacio inter..ivanovic celldi..vidic many ..nije nagoja real madrid
I

IQ

pre 4 meseca

......nego Sergej slabo uvrcio brce.......
M

Menjaj ga piksi

pre 4 meseca

Vlahović je nas najgori igrač trenutno Maneken mali. Mogao je da bude ubica od igrača ali kad su krenule jahte, fufice, kraj price
V

Varka

pre 4 meseca

Tehnika mu je velika nula.
V

Varka

pre 4 meseca

Tehnika mu je jedna velika nula.
R

Retro

pre 4 meseca

Mijailovic bolji od kapitena ekipe Iz serije a. Spajic stojic. Sad ne zove erskovica prodat je a zvao ga kad je bio na klupi u zvezdi,kako je pixi usao lagano u kombine a kad je dosao kako se prozivao sa terzom al smiri ih vodja za dobro svih njih
n

nema vama pomoci

pre 4 meseca

vi ste poludeli
G

Gagi197

pre 4 meseca

Hoće neko da miče ovog tantusa sa gola?
F

Figaro

pre 4 meseca

Opet "najgori" Pavlović mora da nas vraća u život šta bi bilo da je drugačije ne smem ni da pomislim
J

JEDINO STA

pre 4 meseca

JE DOBRO, POSLUSAO ZENU DA NEIDEMO da platimo dve Karte 250 evrica! HVALA ZENO!
B

Biće 2-3

pre 4 meseca

Ja sa ženom idem, i ne može niko to da mi pokvari. Odmah si odustao kao cava. Ako ne kapiraš da bam treba jedinstvo da bi bili sta uradili u našoj zemlji onda ne znam sta dacti kažem. E zato u Nemačkoj treba da budu pravi a ne cave
f

fontana9

pre 4 meseca

Ne valja Pavlovic,pozadi brani gol napred daje,sta hocete vise od njega🙂
h

hahahahhah

pre 4 meseca

Da nas ne bruka vise, nagazna mina, Kežmanova šema
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Ne lupaj, ispao bar 10 puta, kod pevog gola ga mrzelo da ukliza, da je uklizao, mozda bi i presekao pas. U odbrani krater ostavlja, a zalice se napred. Uzas od igraca. To sto ima srece da da gol na odbijanku ne znaci da je dobar igrac, vec upravo to, imao je srece.
D

Definitivno

pre 4 meseca

Pavlovic ima IQ 25 kao svaki navijač crne jugoslovenske drolje
J

Jole al pravi

pre 4 meseca

Generacije dobrih igraca su upropastili menadzeri i ffs, gurajuci ljigave alave trenerske marionete... Muslin mozda i nije neki strucnjak i ako je izborio plasman, ali jedini sa obrazom u celoj prici
L

Laker

pre 4 meseca

PAVLOVIC JE NAJBOLJI SRRPSKI FUDBALER U ISTORIJI REPREZENTACIJE!!!
R

REalnooo

pre 4 meseca

Pavlovic ima IQ 25 kao svaki navijač crne jugoslovenske drolje
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Ako igraci ovo rade iz revolta i bojkota ka fss, piksiju i onima koji su postavili te ljude na celo, onda moram da kazem ALAL VERA MOMCINE. Nemoguce je da budemo bas ovoliko losi, msm zelim da verujem da je tako.
B

Bruka

pre 4 meseca

Pavlovic ima IQ 25 kao svaki navijač crne jugoslovenske drolje
4

4231

pre 4 meseca

proverena formacija odmah kidamo
G

Gost RS

pre 4 meseca

Šta je ovo ljudi,dođem kući kum na ženi a Spajić i Palović na bekovima!
K

KLJEŠTA U RUKE

pre 4 meseca

Gde nam je sad Bogdanov da se ovo prekine na vreme ljudi!?!?!?
O

Operi mopu

pre 4 meseca

Ajmo Dragi aide dušo, kolo da igramo... da prodamo Dragi dušo, kolo da igramo...
p

petarda

pre 4 meseca

Sve je to normalno. Petarda kao od Rusa.
H

Hyypia

pre 4 meseca

Fali samo Lazar Markovic i kompletni smo. Odakle je iskopao Mijata Gacinovica.... Strasno
f

fontana9

pre 4 meseca

Ako Djorovic ne da savet i taktiku propali smo nacisto,koja komedija od trenera i ekipe.
S

SEKS Sergej Eraković Kostić Savić

pre 4 meseca

Kiksi bolje da podnese ostavku posle ove tekme da bar imamo čemu da se nadamo na EP pa makar nas vodio i Radovan Ćurčić.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Koliko nam je Pavlovic najbolji stoper covece.. svaki duel dobija decko
M

MihailoR

pre 4 meseca

Pravda za Varjačića...i Rodića.
V

Vojvođanin

pre 4 meseca

Mi sa bilo kojom skim da igramo i bilo kojom sastavu uvek smo imlične kučke za njih jebu nas kako hoće.Piksi će da doživi nervni slom.
d

drvo

pre 4 meseca

E moj RTSu kad god ti je prenosip ACA uvek poraz, maksimalno remi. Gde više baksuze komentatore postavljate.Ne zna se koji je gori.
N

Nije do ACE

pre 4 meseca

Vec do selektora i menadzerisanja, Aca je ok.
V

VasePravoDanistaneznate

pre 4 meseca

Veselije je na sahranama i parastosima nego kad rts mumije ista prenose. Aca tek ocajan od kada je na rts,a to je puna decenija i vise. Memla.
M

Martin mlt

pre 4 meseca

Ljudi nije ovo do igraca, Postavka ekipe je takva da velika vecina igraca je van svoje pozicije .Definitivno Stojkovic veliki igrac kapa dole , al trener katastrofa nema pojima o tom poslu , veliku srecu je imao da ode na svetsko I evropsko nista tu nije do njega
P

Papa Montero

pre 4 meseca

Kakva drzava takav i fudbal. Steta sto ce Austrijanci stati malo pa nas nece nakantati do vrha! Austrija nam drzi casove fudbala, bas kao i Madjarska. Sa Bugarima smo egal. Tu smo negde. Tigar. Inace Mocart casti sa 2.25 poklon kotom. Hvala vam.
r

realan 1611

pre 4 meseca

čuvamo se za evropsko
g

gostttttt

pre 4 meseca

Maksimoviću, Pavloviću, Gudelju ko vas je slagao da ste fudbaleri
H

Haha

pre 4 meseca

Pavlović za spajica BEKENBAUER
B

Babaroga

pre 4 meseca

Maksimović i Gudelj dva najgora igrača u istoriji reprezentacije
B

Bruce1ee.

pre 4 meseca

Posle Kameruna mi je trebalo par sati i bromozepan da popijem da bih se smirio. Navijacu sad da nas austrijanci napune, da ode i selektor i ovaj olos iz Fss-a.
C

CG

pre 4 meseca

nemoj fss, kakav spektakl su nam spremili za sledecu sezonu: Tektilac - Imt ima da goriiiiiii , ajmoooooo Srblji🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
N

Nemanja8989

pre 4 meseca

Gde god Vucic umesa prste to je osudjeno na propast.
V

Valjda

pre 4 meseca

će ga oboriti neko na ispitu iz košarke inače smo ga ugasili na OI...
D

Delija NBGD

pre 4 meseca

Nemamo vezni red. Ovo je katastrofa. Daj Samardzica i Birmancevica na poluvremenu ako imas mozga Dragane Kiksi.
W

Wahr

pre 4 meseca

Ovaj Tadić kad bi toliko trčao koliko maše rukama bio bi Bolt travnatih terena!
G

Guh

pre 4 meseca

Pavlovic rupa pravi predstavnik skole fudbala Partizana hahahahah
M

Ma sta kazes

pre 4 meseca

Ipak ti ga uvali Pavlovic iz srpske fudbalske skole decko koji uvek ostaci srce na terenu gde god da igra!
M

Miloš 1970

pre 4 meseca

Gazi cigansku sendvic reprezentaciju !!!Dabogda nam na Evropskom dali 15 komada na 3 meča...Nepismena 5 zvezdina zvezda ,ima IQ 25 kao svaki navijač crvene drolje....

Petar.P

pre 4 meseca

Šta radi gosn Piksi, ovako nije ni Krle eksperimentisao. Ne zna čovek šta hoće, nema viziju. Ruku na srce na početku je sve to osvežio, sa dotičnom formacijom, posle je forsirao na silu, pa posle pobudalio pod pritiskom javnosti. Pa pokušava sa nekim improvizovanim bekovima, tako da nije, ni tamo, ni vamo. Mada ono što meni iskreno najviše bode oči je pristup, ovi Austrijanci od starta, energija, protesti kod sudije, kao da igraju finale EP. Dok ovi naši očigledno još šetaju ulicama Beča. Uglavnom štoperi su spori, pa spori, ali jbt sredina, koliko tu ima kurcobolje. Kod prvog gola SMS šeta pored lika koji prodire ka šesnaetercu, boli ga tuki i onda mi neko lupa minuse što priželjkujem Belića. Pa jebote bog, neka brat dobija svaku treću crveni, makar ćemo pokazati zube i neće nam se na centru šetati protivnički igrači. Nama naprosto treba tu neko da seče igru, baš da pokrije te štopere. Momentalno bi stavio njega i Mijailovića, taj dvojac bi preorao teren. Mi jednostavno više treba da se pomirimo sa sudbinom da kvalitet nemamo, ali mogli bi da imamo radnike, ljude koji će igrati srcem, a ne pod moranjem. Dokle god izigravamo neku silu, a to taj Piksi konstantno nameće ne samo javnosti, nego i igračima, tako će nam i biti...
K

Koliko

pre 4 meseca

Daj Stojketa i Mijaijla
A

Acap456

pre 4 meseca

Jel moglo ovo biti zatvorenog tipa, bez publike i tv prenosa, da se ne brukamo pred svetom?
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Ništa čudno.To smo mi.Uvek velika očekivanja bez pokrića.
T

Tragedija

pre 4 meseca

Pa zna se iz cije skole je Pavlovic stub odbrane Srbije... Takvi rezultati takav i stub odbrane.
n

nebojsaaaaa

pre 4 meseca

Treba odmah smeniti selektora. Šok terapija. Inace cemo se osramotiti na EP.
c

collosuss

pre 4 meseca

ljudi,sve kao sve,igramo katastrofa,odbrana standardno losa i sve to,ponovo tandem gudelj-pavlovic briljira sa greskama,nego sta je sa Vlahovicem,decko je fudbaler ili balerina? ne da ne sme i ne moze da igra pre Mitrovica,nego decko ne treba da bude ovde,bitno da fura crvenu torbicu,nije pretrcao 500 metra za 25 minuta,gori od sergeja sa trcanjem,decko ne sme da bude starter nikako.
D

Džukela klasična

pre 4 meseca

Ja to pričam oduvek. Mitrović je tata fudbala za Vlahovića i Jovića zajedno. Da nema njega, ne bismo pobedili nikad nikog
B

Bar Kohba

pre 4 meseca

Ja odigrao 1X i gg, mislim cast nasima, ali navijacki me svaki put zeznu, ovako realno mi ove dobiti ne mozemo. Taktika i sve katastrofa!
3

3+

pre 4 meseca

kvota 1.95 , sta se zezati sa 1X itd..
I

Ivan82

pre 4 meseca

Brate plašim se da te ne zeznu i ovde sa tim golom koji treba da daju...

Bojank91

pre 4 meseca

Vrlo hrabro od tebe da očekuješ da damo gol
S

Sramota

pre 4 meseca

Javno tvrdim da ovi igrači neće da igraju za reprezentaciju i da se trude. Mislio sam da je Piksi za sve kriv.Od večeras ovi što nose dres već večeras svojim kućama da podju.
A

Aranđel

pre 4 meseca

Spajic na desnom beku,a amateri Gudelj i Veljkovic stoperi
@

@Arandjel

pre 4 meseca

I Pavlovic koji je ispao bar 10 puta do sada, a igra na poziciji levog stopera, levog beka, levog krila, zadnjeg veznog, ofanzivnog veznog, i to za sad.
L

Lajs

pre 4 meseca

Pa kad ne igraju u nameštenim ligama i povlaštenim ekipama.On igra samo zato što je u cz inače ni čuli za njega nebi.
G

Gost77

pre 4 meseca

Ljudi moji, pa San Marino ne bi primio 2 komada za 12 minuta haha...kakva smo mi truba od tima! Žali Bože samo što će nam u Nemačkoj izblamirati zemlju kao niko nikada pre...
I

Ivan82

pre 4 meseca

Pa da li je realno da je Spajića stavio na desnog beka??? Pa gde je Samardžić? Ja znam da smo svi mi selektori ali ovde zaista svi vidimo da je selektor najveći problem! Nisu ovi momci krivi...
p

pikaaroo

pre 4 meseca

jedan je spaja kapiten, samo srcka ubaci da ostvaris zelju poludelom dikatoru
D

Definitivno

pre 4 meseca

Ala ste vi poludeli od kompleksa :D
V

Volim fucu

pre 4 meseca

Ovi nasi i dalje setaju po taj Beč
E

Eeeee

pre 4 meseca

Pod hitno Pixija i stručni štab išamarati posle utakmice... Da im to bude zadnja opomena pred EP. Sram ga bilo sta radi...
B

Bida

pre 4 meseca

Nelupaj drug dobro znas koga je postavio za trenera ko vedri i oblaci u svim dportovima u svese mesaaaa
K

K11

pre 4 meseca

Pa uvijek isto, samo sto se ovaj napaćeni narod uvijek nada ali naravno uzalud, nasa reprezentacija je pravi prikaz naše države i stanja u njoj

The KING sa Sportske

pre 4 meseca

Mislim da ce mo imati pravne osnove da tuzimo Engleze za genicid nakon EP!
B

Blaaa

pre 4 meseca

Najvise me boli sto ce svi oboriti kvote na Engleze posle ove utakmice...
R

Repac Plandište

pre 4 meseca

Vidi ovi nedopravljeni Englezi ima da nam deset daju. Mislim nedopravljeno nacija a ekipa im je top. Ovi nasi kurcobani na celu sa Piksetom, bem li ga ne znam sta da kazem. Na njivu samo. Sa ovim su se složili...
г

гостгост

pre 4 meseca

Екстра фудбал
A

Antologijskiiiiiiiii

pre 4 meseca

"Mi jesmo izgubili, ali nismo porazeni".
V

Volim fucu

pre 4 meseca

Ocajan vezni red, Vlahovic u svadji sa loptom, Gudelj nezna gde je levo, nije ga pretrcao samo onaj ko sedi.
I

Idibegaj

pre 4 meseca

Piksi,sujetna dzukela
G

Gost GM

pre 4 meseca

Jesmo raspad sistema, ali ono je bio cist faul kod drugog gola nad Vlahovićem
D

Duduk

pre 4 meseca

Bravo,sta sam rekao circus...Pavlovic,maksikmovic,zivkovic,gudelj I slag na tortu Spajic desni bek? Genius
В

Владан

pre 4 meseca

она шест комада у Гелзеркирхену ће да бидну....сића.. шта ће нас снађе са пиргавцима.....дал може некако да се не иде тамо.....
r

repka

pre 4 meseca

Vracajte Muslina taman da mu se oduzite za ono tjeranje prosli put.
В

Владан

pre 4 meseca

и оно била ружна игра са Муслином
G

Gor

pre 4 meseca

Hahaahahhaah, Spajić, hahahaha, Spajić!
R

Rezultat

pre 4 meseca

Zvezdini legendi, i naprednog rada! Rezultat govori za sebe!
D

Domaćin

pre 4 meseca

Postoji li mogućnost da sada odustanemo od Eura i predamo ga nekom drugom? To bi trenutno bio najlogičniji potez, jer nas tamo čeka neviđeni debakl od sva 3 protivnika!
M

Montana Antonio

pre 4 meseca

Jake fudbalerske noge, jaka egzibicija 🤣
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Kako se sprdaju svi sa nama...hahaha
M

MisteroveBebe

pre 4 meseca

Ja njih ne gledam vec 5 godina i mnogo mi lepo. I glavi i celom organizmu. Evo sedim u baru iznad botanicke baste,cirkam pivo,vazduh milina lipe mirišu. Hrvati ne prime 2 gola na deset tekmi,a ovi vidim na flashscore za 15 min.
S

Sf

pre 4 meseca

Ovo što Piksi radi nije normalno. Sa 4 štopera igra a dvojica Spajić i Pavlovć mu igraju u stvari bekove a nisu bekovi. Spajić ne igra to u Zvezdi za Pavlovića ne znam šta igra, znam da je štoper. Samo čekam trenutak kada će omalenog Živkovića da stavi na gol da brani. On uopšte ne gleda šta mu igrači igraju u klubovima već ih stavlja kako on to u sebi fantazira zato nas i pune svi.
n

nbgbot

pre 4 meseca

Sto bih voleo da nam stave 5 komada,samo jako brate arture
S

Srbenda 77

pre 4 meseca

Ne mogu da shvatim Piksija,ne mogu SMS i Tadić zajedno,oni su isti profil igrača,znaju fudbal,ali spori bez agresije,gudelj i msksimović očaj,ljudi mi nemamo sredine nikako,kao grobar kažem,sramno je da veljković igra glavno cenzralnog defanzivca ,Bleki je dr.za njega,,bilo ko da igra bolji od njega
B

Bruka

pre 4 meseca

Kakva je rupa ovaj Spajić
V

Vpczbr

pre 4 meseca

Bitno da ti je Pavlovic na visini zadatka 🤣 prvi gol njegov i niciji vise
C

CaleB pravi

pre 4 meseca

Zna li neko, da li postoji neka mogucnost da se mi lepo odjavimo iz ucesca na EP ??? Msm, ovo je zaista sramotno, gore cak i od najgorih mojih ocekivanja...
l

lol2

pre 4 meseca

Samo da kazem. Pojeli su nam vezni red sa rezervnim igracima. Zamislite tek da im igraju Lainer i Sabicer veznjaci Bajerna i Borusije..
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Najracionalnije bi bilo da mi odustanemo od EP , da se ne blamiramo bezveze, smejaće nam cela Evropa.Štoperi klasični nam igraju bekove, a Gudelj štopera, to ne rade ni niželigaški treneri.

Psihozza

pre 4 meseca

E jel zna neko dal ima kombicija iz 1 u 1 sa 3+1p & 3+2p? Ako nema, mozzart bi to morao ubaciti makar za nas meč sa eng.
A

Ajvon kolo! Kolo!

pre 4 meseca

uzece milion eura kad se ekspresno vrati i sa ovog izleta. Diko, Bjeko, Surbo, Nedimo po skromnih 250k. Za uspeh, kako cena predociti ovo, sto ni sam ne znam kako da nazovem.
N

NoName1

pre 4 meseca

Vlahović je u prvih 20 minuta više puta pao nego što je dotakao loptu. Dečko je komedija, da li ga je barem sramota?
P

Piksi se samo uklopio

pre 4 meseca

U drustvo toleta, dzaje, nedimovica, bjekovica i slicnih. Pomislih da bi bilo dobro da bude 10 nula, pa da se nesto promeni. Ali znam da ne bi ni tada.
p

podesen

pre 4 meseca

A Pikseta 2 miliona po godini,boli ga uvo.Da je dzek pa da radi za 0 evra,a nagrada za uspeh na EP da bude srazmerno drzavi koju vodi.Da li je normalno da ima 4 puta vecu platu od sekektora Svajcarske,Belgije.Ali on velica Sulejmana,pa sad neka primi 10 komada.
s

sr

pre 4 meseca

Ja ne znam kako neko moze da tvrdi da mogu da se nose sa Danskom. I sa slovenijom je pitanje mogu li da prezive.
a

ajdebegaj

pre 4 meseca

Jedna os sramota u Srba.Reprezentacija FSS
V

Vojvođanin

pre 4 meseca

Strava i užas i užasna strava.
L

Lažni car

pre 4 meseca

Daj mislite ovog iz Kazandžijsko sokače,svi će da poginemo u vodu.
d

diktator

pre 4 meseca

Jedan je spaja kapiten, samo ubaci piksaro i srćka na beka nek bude full vucko czv tim, samo nemoj Belica slucajno zvati
G

Gost92

pre 4 meseca

Ove baletane bi i TSC otresao 3, 4 razlike lagano.
n

nekilik120

pre 4 meseca

molim ekipu da nam donesu magnete za frizider iz nemacke posto bodove sigurno nece
J

Ja sam jaaaa

pre 4 meseca

Kakvo nam je prvenstvo takva i reprezentacija
D

Deki maky

pre 4 meseca

E moj Piksi nazovi treneru.!!!!! Odbrana spaja krivaja-velja nevolja-pavlovic muva bez glave,bekovi u visini do moga k...a central no matori Tadic cika,I Sms brka. Katastrofa.
H

Hahahahahahe

pre 4 meseca

Daj ubacuj Stojica molim te i Mijailovica ako moze jos neko iz Zvezde ko treba da se proda da zaradi madjija neki milion
N

Nebitan63

pre 4 meseca

Od engleza primamo ladno 5 komada
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Sledeci put golman neka se skloni sa gola,mozda ga Tadic ubode.
G

Guh

pre 4 meseca

Ma Bleki je najveći krivac hahahaha
c

cartman499405

pre 4 meseca

Svi koji pristaju da igraju za ovu reprezentaciju se ne razlikuju od nedimovica i dzajica.
T

Twix

pre 4 meseca

Kad budete shvatili da se ne igra za politicare, stranke i funkcionere vec za svoj narod, grb i himnu bice za nijansu bolje.
S

Sf

pre 4 meseca

I za Bjekovića pa počasnog Toleta koji i dalje iz senke vedri i oblači u fss, Džaja je na žalost samo fasada,i služi da se kritike na njega svaljuju a da ovi ostali rade radnje bio sam protiv toga da se upušta u to. Došao je na čelo FSS, a, svi do jedan od Bjekovića, Šurbatovića i ostalih ostali na svojim funkcijama. Piksija nije doveo Džajić on je u fss koliko možda godinu dana. Neće biti da smo bili fantastični pre godinu sa, Bjekovićem kao vd predsednikom fss ili Kokezom , On i Bjeković su doveli Piksija i svi ovi igrači su još tada igrali. Što to ne pomeneš. Svoje partizanovske frustracije leči na drugom mestu.
K

Kiosk

pre 4 meseca

Ahhh joj ne smoooor bleki kriv za oba gola smrcccccc ahahahha...

Bojank91

pre 4 meseca

Šta će tek Englezi da nam rade, ju ju ju
2

2305

pre 4 meseca

treba da igramo sa 4 gundelja pozadi i dva zadnja vezna gundelja i da samo vracamo unazad a golman da ispuca
J

Jole al pravi

pre 4 meseca

Nemoj Erakovica da vodia.. Vodi Gudelja.. Gde ti on igra, jel zna.. Jel zadni vezni, centralni.. Sta igra.. Nema ga ni tamo ni ovamo, rupa, prolazi kroz sredinu ko hoce i kako hoce.. Dva gola za 13 minuta njemu kroz usi.. A ni pavlovic ti nije bolji..
D

Dejooo

pre 4 meseca

Gudelj se nije smeo povesti Covek pola sezone igra nasilu em dugo povredjen.Na Euro moraju ici spremni igraci ,a ne igraci koji su iz povrede izasli pre par dana.
S

Sherlocked

pre 4 meseca

Druze budi realan kod oba gola prvi do strelaca je bio Veljkovic. Oba puta lopta iz sredine ide izmedju dva stopera i cao. Pri tom nisu nesto ni brzi igraci Austrije. Ali zato Saka i Foden su na mlazni pogon. I vec vidim iz sredine ce Ris ili Grilis da opale u prostor Fodenu ili Saki i cao...
9

987

pre 4 meseca

Mnogo smo jaki u PM..
K

Kikili

pre 4 meseca

"Kakav raspad Srbije." Raspad je poceo pre godinu i jace kada je onaj cije se ime ne pominje postavio predsednika FSS-a, kao sto sve mora da postavi jer ON najbolje zna SVE.
B

BrkoviSMSa

pre 4 meseca

A vide naseg Sergeja, vide mu brkova, vidi se da je radio na pripremama za Euro.
С

Сале2323

pre 4 meseca

Извињавам се овде једном брату ког сам искритиковао пишући да Спајић игра десног бека! Мислио сам да Пикси игра са тројицом у последњој линији са Спајићем, кад оно?!?!?! Он бре заиста игра са Спајићем на десном беку!? Просто речено, бриљира Пиксете са својим небулозама. Човек је погубљен!
2

2305

pre 4 meseca

pa pogledaj mu strucni stab i sve ti jasno.gundelj zvani pas unazad mu je najvazniji igrac.decko ne zna sta znaci protok lopte a igra tu poziciju,znas sta je nemanja matic i dalje za ovog propalog DJ a gundelja, tata.
f

fost233

pre 4 meseca

salji Bugare dok ima vremena, nemamo mi para za taj Montevideo...
D

Drax

pre 4 meseca

Dokle će Tadić da (NE)igra za reprezentaciju, naša rak rana! Samardžić je mnogo bolje rešenje!
I

Immobile

pre 4 meseca

Kakva tragedija, kakva je ovo neodgovornost. Amaterski postavljena odbrana, 2 puta zaredom u 3 minuta 1 na 1 sa golmanom iz pasa u prostor. Krstajić je za Piksija genije, hteo to neko da prizna ili ne. Austrija bez Šlagera, Lajmera, Sabicera, Alabe... A ne treba porediti Ragnika i Piksija.
N

NoName1

pre 4 meseca

Pa ko da to zaustavi pas u prostor?? Gudelj???
L

Lazaros

pre 4 meseca

Један велики аплауз за Пиксија, тренерчина, боли глава!! Лепо сам написао пре 2 недеље, Енглези ће нам дати 7 комада!!!
p

podesen

pre 4 meseca

Za poluvreme si mislio.
N

NoName1

pre 4 meseca

za poluvreme
Y

Yashin

pre 4 meseca

Gledam Tek 15 minuta i nikad nisam ovaku nemoc video
v

vroom

pre 4 meseca

Pikseta razvaljuje, takticar taman koliko i Miša Tumbas ili Kale gospodar vremena....
B

Brine

pre 4 meseca

Kad naši budu igrali na ep svaku utakmicu odigrati 4+ i 5+ i mogu se uzeti lepi novci
Z

Zvezda 91

pre 4 meseca

Ne zaslujuju ni da se gledaju. Vrlo lagano poslednje mesto na Euro!
B

Bu2

pre 4 meseca

Gudelj kriv za oba gola!
G

Gosttt

pre 4 meseca

Veljkovic, ne Gudelj.
R

Realnost

pre 4 meseca

I onih par ljudi sto je verovalo da možemo nešto na EP sada će da se vrati u realnost.
P

Puni

pre 4 meseca

boraniju .....
B

Bogoljub Gagic

pre 4 meseca

Jel mozemo da odustanemo od EP?
D

Dzi

pre 4 meseca

Ne moze, mesta su numerisana
K

Kuku majci...

pre 4 meseca

Pa gde ste vi krenuli rođaci? Pa nije ni čudo kad vas vodi nepismeni sns ovac. Jel gleda slina iz lože, ogrnut tastavom?
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Nate,vazno je ucestvovati😂😂😂😂
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre 4 meseca

Вељковић и Гудељ највеће рупе ! Кривци обојица за оба гола.
D

Djape45||

pre 4 meseca

Oba gola prodjoše i ljudi i lopta izmedju Gudelja i Veljkovića kao da u životu fudbal nisu igrali.
H

Halfcine

pre 4 meseca

Pa i nisu...ovaj je u verderu rezerva a ovaj drugi je bio igrac sredine 7 godina i vise jos ajaksu kadigrao,ali onda guza bila teža od nogu,pa otisao na halfa.
e

eeeh

pre 4 meseca

Cim se Musliju javio pre pola sata na dnevniku gde zeli svu srecu reprezentaciji znao sam da cemo ovako poceti baksuz jedan raspali
g

gosttttttttttt

pre 4 meseca

Pavlović, Veljković, SMS, Gudelj nikako u reprezentaciji. Nama treba jedan ozbiljan remont. Ko god igrao odbranu mi smo kanta.
G

Gost22

pre 4 meseca

Englezi ce nam dati 8
P

Punkrti

pre 4 meseca

U prvom
S

Sever73

pre 4 meseca

Naše splavarske sponzoruše u punom sjaju u nepunih 15 minuta 🤣🤣🤣
S

Sherlocked

pre 4 meseca

Sreca nasa sto smo se raspali i pre pocetka EP. Bruka. Aj ostavka odmah pa sta bude.
j

jsd

pre 4 meseca

bravo stojkovicu bravo vanja. od ova 3 golmana ubjedljivo najlosiji ali starter

Psihozza

pre 4 meseca

Al najave je što su sa čovek produžili ugovor hahahah
R

Realno_

pre 4 meseca

Zalostno koliko ne znamo..
f

fontana9

pre 4 meseca

,,zalostno,,care ovo je ,,zalosno,,bas zalosno.
I

IVAN 82

pre 4 meseca

Dobar vam ovaj novi "lider" ekioe Spajic. E treba ovako kad ste sve potkupili i CrvenoZvedaski savez nacinili. Napred Austrija i svi koji budu igrali protiv reprezentacije CZ.
S

Smešan

pre 4 meseca

Jedini koji nije kriv za ova dva gola, ne znam šta gledaš.
U

UJKA MITKO

pre 4 meseca

Od Hrvata se i ne očekuje da navijaju za Srbiju tako da Ivane nek tvoja Croatia uzme Evropsko slobodno a mi ćemo za našu zemlju pa nek je i najgora
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

A vi i dalje smarajte 4 pozadi,4pozadi
G

Gost Djape

pre 4 meseca

Da li moze neka ozbiljnija ekipa umesto nase da ide na evropsko prvenstvo.
N

Nemanja8989

pre 4 meseca

Sramotno je gledati reprezentaciju pod Kiksijem,bas sramotno…
T

TOOOOOOOOOO

pre 4 meseca

IDEMOOOOOOOOO ZURKA 2:0 to vamnje kada igraju igraci poput pavlovica i gudelja, plus ovo menadzerisanje!
G

GostNezvani

pre 4 meseca

Kuku, kuku, kuku.....kao da je Austrijanaca više.
Г

Гост

pre 4 meseca

Јел може некако да се уступи мјесто некој другој репрезентацији, да ми не идемо. Није фудбал за нас. Држимо се кошарке и одбојке.
Ц

Цане

pre 4 meseca

Пикси мајсторе! ове милинковић савиће, гудеља и тадића не бих ни разматрао за било какву конкуренцију...
K

Kendisport

pre 4 meseca

Šta bi bilo da nismo radili na odbrani? 😂 Kiksi Odlazi bre!!!!
a

alllll

pre 4 meseca

ce nas upropaste svi sa trenerom debbiilommm i splavarima blago nama 😂
s

sale brat

pre 4 meseca

Koliko nama treba da neko svati da piksi pojma nema da ne mozes igrati bez bekova da su nam stoperi vecinom spori da gro golova u zadnje 3 godine smo dobijali tako sto nam iz kontre prebace spoljne igrace i naprave visak uvek ili gurnu iza stopera loptu u prostor i onako spori ne mogu da stignu krilne igrace koje bi trebalo da zatvore bekovi
a

ae

pre 4 meseca

igrali smo dobro do 11minuta.
R

RealNo1

pre 4 meseca

15 минута и губе 2-0? Која срамота. Пиксија вечерас смјенити.
G

Grobar32

pre 4 meseca

Evo ga i drugi hahahahahhahahaha
H

Heavy metal

pre 4 meseca

Ovi će da nas pregaze 😂😂😂
D

Dušan 12345

pre 4 meseca

Bravo Piksi genije!
Г

Гост Зрењанин

pre 4 meseca

Најсигурнија игра кад играју наши је гг3+,требао сам то играти али прво полувреме.
M

Medobrundo

pre 4 meseca

Lepo to spakovao Piksi,vidi se da mu čika Alek sprema taktiku🙃
P

Punkrti

pre 4 meseca

Bravo Piksi, takticaru nas 😂

The KING sa Sportske

pre 4 meseca

Gde se stigo sa ugovorom novim za Dragana znali se sta?🙃
D

Delija NBGD

pre 4 meseca

CIRKUS.
A

Apis1917

pre 4 meseca

Na EP bićemo reprezentacija sa najviše primljenih a najmanje datih,otprilike 0-10
I

IMMER WIEDER

pre 4 meseca

IMMER WIEDER IMMER WIEDER ÖSTERREICH
G

GostRadan

pre 4 meseca

Sta bi, primise gol ovi crveni napredni asovi.
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Kaze komentator,lepo je videti gudelja u dresu Srbije😂😂😂😂
M

MihailoR

pre 4 meseca

...bukvalno bi bolje bilo da je Varjačića zvao...bar je čovek bek...a ovako se sprda sa timom... Nije njemu slučajno zabranjeno ulazak na Maru...
f

fontana9

pre 4 meseca

puniii,Veljkovic nije dosao na utakmicu,haha,koja cirkus ekipa sa slinom od trenera.
g

gigosi

pre 4 meseca

to piksi madjionicaru ala ti k
V

Vulex

pre 4 meseca

Bravo Piksi odlicno si radio sa odbranom, najgori trener ikad vidjen!!!! Ovaj veze nema
п

пикси

pre 4 meseca

ОДЛАЗИ!!!!!!!!
K

Kiski

pre 4 meseca

Zatego Piksi odbranu nema sta.
ш

што Пикси није

pre 4 meseca

звао Ђигу бонуса???
G

Gostimirko

pre 4 meseca

Ovo je najgora reprezentacija u istoriji. POTPISUJEM. Totalni amateri.
V

Vl.

pre 4 meseca

Када ће фудбалери да носе дресове који одговарају националној застави као што раде одбојкашице и одбојкаши? Дали је могуће да неко упорно саботира када је опрема фудбалера у питању а ОНИ ћуте као да је репрезентација дрћаве неки нижеразредни клуб.
I

IDEMOOOOO

pre 4 meseca

1:0 bice 7 komada BRAVO ÖSTERREICH 💪💪💪💪
B

Baxter88

pre 4 meseca

Smesni smo ko crtani film!
G

Grobar32

pre 4 meseca

Radili smo na odbrani I rupama-piksi.
L

LukaCFC

pre 4 meseca

Dugo smo se držali....
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Spavate li mirno Englezi?😂😂😂😂
N

Ne moze

pre 4 meseca

Pola da se predje hahHhah BRUKA!
G

Gost98

pre 4 meseca

Zreli smo za jednu petardu!
L

Letaq

pre 4 meseca

Do poluvremena.Sta li se misli sa svega jednim igračem preko pola koji igra odbranu?? Evo I Vlahović potrčao nakon 22minuta
L

Letaq

pre 4 meseca

Znaci opet Gudelj?On će nam sigurno pomoći u paletu sa Ziletom I Mijatom.Obojica metar i zilet,bez defanzive…
T

Twix

pre 4 meseca

Kako je Arnautovic ispostovao srpsku himnu. Ko je vid'o, vid'o je.
f

fontana9

pre 4 meseca

30 sekund Spajic penal .Strasno,sreca pa ovaj nece da ga sudi na pocetku.
h

hahahahahhahahahahah

pre 4 meseca

Spajić i Pavlović bekovi auuuuuuuuuu
S

Srbenda 77

pre 4 meseca

U 9 sek.čist penal za austriju nije sviran
G

Gost22

pre 4 meseca

Cist penal za austriju da se ne lazemo, spajic razvalio onog, toliko o spajicu...
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

AHAHAHAHAAHAHAHAHA utakmica jos nije pocela,a Austrijanci vec u gol sansi😂😂😂😂
L

Laker

pre 4 meseca

Spajic napravi cist penal nakon 10sekundi Boze sacuvaj!!!
D

DekiSum

pre 4 meseca

Pomeraju se ti igrači valjda…kada se brane možda će se gudelj ili jedan od bekova da se spusti da bude 4 u liniji… ali dobro bitno je da su tastatura treneri znalci
K

KEngur

pre 4 meseca

Sto bi rekla keva u Kenguru “Sto im je ruzan dreso deco”
B

Bnn

pre 4 meseca

Ali Spajic u reprezentaciji...
H

Halapenjo

pre 4 meseca

Piksi vec 3 god ne moze da ukapira da SMS i Tadic kao dva ofanzivna vezna/kvinte nema sanse da igraju zajedno protiv nama ravnih protivnika ili jacih. To vise ima smisla protiv slabijih ekipa gde se ocekuje da imamo kontrolu i posed. I Tadic i SMS kreativci ali jako spori za danasnji fudbal da bi igrali u tandemu. Kod Muslina su Kostic i Tadic igrali to i super je islo, treba neko brzi sa jednim od njih dvojice gore iza spica. SMS sa Maksom ili Lukicem u paru iza njih i imas i snagu i kreativu i brzinu. Ovo oko bekova nema smisla vise komentarisati, to nam je sto nam je. Stopere imam osecaj koje god da upari nema neke razlike ali daj bar ovo gore i sredinu sto valja lepo da uskladimo, ovako non stop nove kombinacije kao raspojasana banda.
S

Slavija

pre 4 meseca

Ocekivana Formacija Piksi nastavlja po Starom neka nam je Bog upomoc.
Б

Боки

pre 4 meseca

Напред Србија до победе вечерас...
P

Pley

pre 4 meseca

Pa probaj sada Birmaninečevića i Samardzića iza Vlahovica aman bre Piksi kume brate
S

S5578

pre 4 meseca

4-3-3 4 štopera nema veze ko, svi su prosecćni.. 3 vezni, nema veze ko, svi su prosećni.. Levo Tadić/Kostić, desno Živković/Birmančević, centarfor Mitrović/Vlahović
C

Caslav Gospodarski

pre 4 meseca

Sve sve , ali ZASTO GUDELJ I SMS JEBEM TI LEBAC VISE I KO IH GURA!!! Automatski imamo 2 igraca manje... lik nije igrao mesecima i puff startna postava.... e zivote...
S

S5578

pre 4 meseca

Zato što nemamo bolje
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Svi su bolji od Gudelja.
C

Caslav Gospodarski

pre 4 meseca

Sta rece nemamo bolje??? Erakovic, Veljkovic, Milenkovic.... Stojic... Centralni bekovi. A ne da nam lik koji je propali zadnji vezni igra centralnog beka. Koliko golova treba da primimo zbog njega jos?
D

Duduk

pre 4 meseca

Kakav je ovaj vezni red,jedva cekam da ovo vidim..good luck.
D

Djape45||

pre 4 meseca

Bitno da su tu tastatura navijači. Grobari pljuju Spajića a Delije Pavlovića i tako u krug.
S

Smislov

pre 4 meseca

A svi kiksija. Austrija je light verzija Engleske, protiv kojih se nećemo ni vidjeti. Evo ga, dadoše ga upravo sada.
8

8

pre 4 meseca

kako Srbija počinje sa 13 igrača , a ovi austrijanci sa 11
M

Mikula Ostojić

pre 4 meseca

Spajić desni bek..u današnje vreme takav duduk da igra na toj poziciji.. zgazice nas po toj strani..i od kud on da igra beka...nema ko drugi ?
E

Eseks

pre 4 meseca

Ne igramo sa bekovima.Igramo sa tri stopera i dva bocna igraca..
K

Kiki Golub

pre 4 meseca

E Mikula nisi u toku majstore, ne igra Spajić beka a mrzi me da ti objašnjavam i onako ne bi ti to razumeo.....
V

Vojvođanin

pre 4 meseca

PODVARAK OTPISANIH ,šta reći podvarak (kupus i meso) treba ih tući ko vola u kupusu.Otpisani su oni pre serije Otpisani ali ipak naši su šta ćemo druge nemamo.
E

Eseks

pre 4 meseca

Pisite konstruktivne kritike,pa i pohvale ako zasluze..Batalite Zvezdu i Partizan,batalite mrznju..Ostavite Pavlovica i Mijailovica na miru..Ko je pozvan,pozvan je i gotovo sa tim.Mislim da niko na svetu ne pljuje igrace jer igraju za rivalske klubove..Navijaci liverpula su skandirali Runiju kad igra za englesku a kad su igrali sa junajtedom onda su ga pljuvali naravno..Mozete da nista ne ocekujete od nasih igraca,ni ja nisam optimista,ali kao veliki zvezdas pruzam punu podrsku i Pavlovicu i Milenkovicu..
S

Srbija Majka

pre 4 meseca

Gore je sve ok...ali pozadi opet neke cudne odluke. Koliko vidim Spajic i Pavlovic igraju bekove...a to ne moze izdobriti nikako. To su klasicni centralni bekovi i kao takvi se nalaze na ne prirodnim pozicijama, sto je naravno eksperiment. Vidjecemo kako ce to sve izgledati...ali vidim da je selektor natrpao sesnaesterac centralnim bekovima, i da tako trazi sigurnost u odbrani. Nadajmo se dobrom i naravno zivela Srbija!!!
С

Сале2323

pre 4 meseca

Јеси ти нормалан о чему причаш?!? Какви бре бекови, какви бакрачи Спајић и Павловић!? Ти ниси чуо за систем са три играча у последњој линији одбране, а не са четири? 4-3-3 на пример, или као овде где је систем 3-5-2, с тим што је Тадић мало повученији у односу на Влаховића, па се може рећи да је систем 3-4-2-1, али ипак се ради о систему 3-5-2.. Невероватно какве ствари људи овде пишу?!
G

Gostttt

pre 4 meseca

Katastrofa...
K

Karta za utakmicu

pre 4 meseca

Iza gola 53€ bokovi 76€ sredina 124€ za mene i zenu da dam 250€ prijateljska utakmica, MNOGO je.
S

Srbija 1999

pre 4 meseca

Nikada slabija reprezentacija.
Z

Ze

pre 4 meseca

Zašto bi se džabe nervirali zbog njih. Samo treba ignorisati.
S

Sever73

pre 4 meseca

Svaka ti brate ka u Njegoša !!!
S

Sherlocked

pre 4 meseca

Sve ocekivano. Ista formacija , sa istim igracima , neki opet igraju na pozicijama gde nikad nisu igrali ili samo kod Piksija. I nista ne mozemo od njih ni ocekivati.
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

A ti si ocekivao igrace iz nase druge lige?😆😆😆i to napadacki😆😆😆daj prati kuglanje
У

Угасите Арену спорт

pre 4 meseca

Шта год да се деси,Вељковић мора да игра!
P

Pixy

pre 4 meseca

Sastav i taktika ne obećavaju, Piksi se tvrdoglavo drži svog nekog sistema. Ali, ajde da vidimo protiv prosečnih Austrijanaca na šta ćemo da ličimo.
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

Ma totalnih autsajdera iz Austrije😆😆😆a mi velesila😆😆😆
I

ImeGosTaaaaa

pre 4 meseca

Da imamo i malo neke fudbalske kulture i neke ambicije, ova utakmica bi bila početak EP za nas... Jako, da se uigra ekipa, da se stvori takmičarski duh. Ovaj sastav sad igra i više nikad. Piksi je stvarno odavno izgubio kompas i kontam da ce ovo biti mučenje gledati. Toliko o tome.
G

Gost Rajder

pre 4 meseca

Gudelj ne sme da stane, Gudelj ne smee da staneee
E

Eseks

pre 4 meseca

Opet zile desni bocni a decko klasican ofanzivac..Videcemo taktiku i nacin igre..Mada,poznavajuci piksija i njegovu nenormalnu otpornost prema ucenju na greskama,nema nama spasa.
m

milossss

pre 4 meseca

golman Celzija od 20M vrednosti klupa...
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

Da je stavio njega onda bi bilo sto nije stavio ovog😆😆dokle vise
D

Djape45||

pre 4 meseca

Ako tako gledaš onda Tadić ne bi ni klupe video.
D

DA LI POSTOJI

pre 4 meseca

Opcija za kladjenje, pavlovic pravi kiks? Stavio bih 30€
G

Gostgost

pre 4 meseca

Dzaba, tu ti je kvota 1,1. Nista neces da zaradis. Bolje igraj progresiju na "Pavlovic ne pravi kiks". Em velika kvota, em dok dodje utakmica kad on ne kiksira, nakupe se parice.
P

Prati malo fudbal

pre 4 meseca

Taj Pavlovic je idealnom timu austrijske lige tj. igra ravnopravno sa ovima sto nas razvaljuju da ne valja ne bi ga izabrali u najboljih 11 u proteklom prvenstvu, tako da ciganski rezonujete i treba da znate da Milenkovic i Pavlovic uvek ginu u dresu reprezentacije sto se za neke ne bi moglo reci!
O

Otimista

pre 4 meseca

Razvaliće nas Austija, rezulat 4:1
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

Prodaj stan stavi na tiket uzmi lovu da nam pokazes koliko si pametan😆😆😆
Z

ZZ Crew

pre 4 meseca

Jesam li samo ja alergican na Veljkovica, Zivkovica, Maksimovica?
v

vulex

pre 4 meseca

Zivkovic nam medju najboljim igracima druze..
D

Džukela klasična

pre 4 meseca

Živković dečko u vrh formi celu karijeru. To što igra na poziciji na kojoj nikad ne igra, to je druga stvar
A

Andrija Zivcenko

pre 4 meseca

Veljkovic sigurno, Maksimovic mozda, a ZILE nikako! Zile je fantastican i jedan od boljih pojedinaca, sto u klubu to i u reprezentaciji. Treba nam njegova brzina i prodor, jer po desnoj strani nemamo nikoga, a po levoj treba da bude Birmancevic, ali posto kiksi radi ono sto zna najbolje - da kiksa, mozemo samo da posmatramo...
В

Втб

pre 4 meseca

Ни на једног од наведених, супер су момци и дају увек све од себе, додуше квалитет је мало упитан као и начин њиховог коришћења од стране селектора. Алергија се јавља на Лукића, Гудеља, Ђуричића, Рачића и СМС.
V

Vulex

pre 4 meseca

Na sofascore igramo 4231 ? Mozda ce Spajic desnog beka?
Z

Zauvek zvezdaš

pre 4 meseca

A ko je levi, Gaćinović koji nikad u životu nije igrao klasičnog levog beka.
D

Delfigo

pre 4 meseca

Gde su Birmancevic i Samardžić... E Pixi..
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

Gde su mijatovic i milosevic?😆😆😆
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 4 meseca

Gacinovic pokriva celu levu stranu?!?!?!?! 👀👀👀👀👀👀
l

laker

pre 4 meseca

Cudo nema Mijailovica, ova tekma ce biti pokazatelj da li je Piksi stvarno na necemu radio zadnjih godinu i po dana ili to samo prica za medije.
e

era s'onog sveta

pre 4 meseca

Možemo li mi nekako da pošaljemo žensku selekciju na euro? Devojke svaka čast!!
L

Lfc

pre 4 meseca

Samardzic za vecinu fudbaler! Ali gudelj i spajic cccccc zlocin koji traje
S

Slazem se

pre 4 meseca

Za gudelja i pavlovica zlocin koji traje.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Odbranu sam ocekivao ovako, ali Samardzic klupa a igra Gudelj sto se tek vratio iz povrede... Dok ovaj decko svaku tekmu zadnjih 10kola odigrao odlicno po 90min... jedino pozitivno sto nema Lukica.
O

Oaaaaaa

pre 4 meseca

Samardzic i u prijateljskoj opet klupa. Ako... 🤮
K

Kaouvek

pre 4 meseca

Svaka utakmica druga postava
G

Gosttt

pre 4 meseca

Opet neizbalansirano
J

Junker

pre 4 meseca

Braco nama je takav sastav, ne moze bolje. Nemamo bekove, nemamo defanzivnog vesistu, Sergej i Tadic guse jedan drugog, kao i Mitar i Vlahovic. Nema mesta za Samardzica i Birmancevica.
G

Gosttt

pre 4 meseca

Upravo si napisao par pametnih stvari. Zasto onda igramo sa igracima koji guse jedan drugog? Jeste da nemamo igrace na nekim pozicijama, ali imamo igrace koji te pozicije mogu da igraju na pristojnom nivou, ali to mora da se izbalansira na kontra strani. Sve u svemu, koliko god da nam je losa reprezentacija sto se tice profila igraca, Piksi je cini jos gorom.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 4 meseca

Evo ti jedan izbalansiran tim od igrača koji su pozvani: Formacija:4-2-3-1 Petrović-Milenković,Veljković,Babić,Mladenović-Gudelj,Ivan Ilić-Živković, Tadić, Birmančević-Vlahović Ali ovde nema mesta za neke igrače koji imaju zacementirano mesto u prvih 11 i to je najveći problem.
J

Junker

pre 4 meseca

Milenkovic na beku ne moze jer ga svako pretrci i jos gori je za ofsajd zamku. Mladenovic vise nije za ozbiljan fudbal.
D

Delija NBGD

pre 4 meseca

Ajde da vidimo to Piksijevo "radili smo na odbrani i rupama" na sta lici. Srecno 🇷🇸
D

Dok je

pre 4 meseca

Pavlovica rupetina ostaje!
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

Dok je pavlovic nas najaci defanzivni igrac
l

laker

pre 4 meseca

Pavlovic i Milenkovic su zacementirani sa 3nazad, pitanje je oce li izmedju biti Gudelj/Spajic/Veljkovic