Komentari na vest

Uzalud prvenac i peta Baždara, Orlići ne idu na Evropsko prvenstvo (VIDEO)

O

Opet

pre 9 dana

Sastavljaju tim berzandžije. Sa klupe tek u 70 m ulaze Veličković i Jovan Milošević koji su pored Baždara najbolji igrači. Na šta je spao nekad vrhunski igrač i perspektivni trener Drulović.. Da i njemu rupaši sastavljaju tim
Z

Zeko

pre 9 dana

Kada, se sve sagledam realno treće mjesto u grupi je realno s obzirom na kvalitetu igrača, srećom ima mjesta za napredak ali to trati niz promjena od saveza, trenera, igrača i na kraju faktora sreće
L

Laker

pre 9 dana

Napreduju momci, sa 9:1 do ovoga.. Ali mali Mijatovic sto se glupira po Americi da igra ispred Jovana Milosevica je kriminal!!
b

breb

pre 10 dana

al zato je tu ono bonus pravilo, a mladje selekcije su ceo vek ispod evropskog proseka. Nije tako davno bilo kada smo igrali finala, ponešto osvajali, a onda su stigli bata Djorini stručnjaci u savez, miljenici poslastičara sa palačinkama, sitan kusur menadžersko-mafijaških kanarinaca... i biće još mnogo gore
Z

Zauvek zvezdaš

pre 10 dana

Osnovni problem našeg fudbala je pogrešna selekcija igrača počev od dece, spori smo do zla boga. U prvoj postavi danas nijedan brz igrač a i od ovih što su ušli isto tako, možda ovaj Trifunović iz Partizana ima kao neku brzinu ali mu je znanje mizerno. Da bi ovako spora ekipa odigrala nešto mora da su igrači tehnički perfektni a naši nisu ni to. Juče igrali omladinci isto tako. Od 16 igrača možda trojica ili četvorica postanu vrhunski igrači samo zbog brzine i sasvim dobre tehnike a to su Lazar Jovanović, Matija Popović koji je iz Partizana otišao u Napoli, Andrija Maksimović i Mihajlo Cvetković, od ovih danas mrka kapa, možda Mimović ali Nedeljković je za njega svemirski brod, ovaj štoper Ilić, Šljivić i Baždar ali svakom od ove četvorica treba puno, puno rada da možda završe u Ligama petice, ovi juniori su veći potencijal.
B

Balila

pre 10 dana

Ovaj Drulović je pravi dunster od trenera. Bio je ok fudbaler, ali kao trener pojma nema. Pa facu kad pogledaš sve ti je jasno. Njemu je najlepše kada je pomoćnik tada ništa ne misli. I voli da gostuje na tv kada prosipa znanje kroz tri prosto proširene rečenice. Pa čovek je stvarno smešan, ajde što nezna ništa kao trener, ali mu i ne liči da to radi Pa i Partizan ga ne zove, sada će dobiti otkaz u mladoj reprezentacija i jedino mu ostaje da vodi Zlatar iz Nove Varoši.
N

NadžakDeda

pre 10 dana

Čovek s onakvim oblikom lobanje nikako ne može biti selektor.
А

Аспера

pre 10 dana

Covek sa takvim oblikom lobanje je kao selektor osvojio U19 Evropsko prvenstvo.
f

football

pre 10 dana

Jesmo li mi ikada u fudbalu, tu računam sve reprezentacije, pobedili Ukrajinu? Ja mislim da nismo. Bili bolji, bili slabiji, oni nas redovno uzimaju.
I

IzPrincipa

pre 10 dana

Jesmo. Dobila ih je u maju U-17 reprezentacija na EP za kadete (1-0).
M

Milosevic, momak

pre 10 dana

Koji po svim statistikama, po igri, ima najbolji ucinak, najbolju statistiku- SEDI NA KLUPI. Veliki radnik i borac. Igraju momci koji ne igraju ni za klubove u srbiji. Pa dokle vise guranja?!?
B

Banja_Slatina

pre 10 dana

Koje ti statistike gledaš? Nebitan lik kakvih ima na lopate u Srbiji. Za par godina eto ga nazad u Vojvodinu. Ne razumijem toliko botovanje za njega osim ako ti nije neka rodbina. On, Mijatović, Baždar sve isti princip, smuti pa prospi.
@

@banja slatina

pre 10 dana

Tu tvoju ijekavicu ostavi za tvoje zemljake i pogledaj koju hoces statistiku pa uporedi I da, tata sam mu ( 💪💪) kao sto si i ti neciji “striko”.. umIJES li da nadjes, procitas i razumes podatke sa npr besoccera ili sofe?
@

@banja slatina

pre 10 dana

Ne igra u srbiji, da nisi botina - znao bi
B

Banja_Slatina

pre 10 dana

Bahahahha lik ima armiju botova ladno :))))) Znam gdje igra zato sam i napisao eto ga nazad u Srbiju. Zamolio bih glavnog bota da mi objasni po kojoj statistici je Jovan Milošević ispred Baždara ili Mijatovića. Lik nije bio starter ni u jednom meču u sezoni za uvijek neugodni St.Gallen a ovdje botovi kukaju što ga nema u A reprezentaciji, mladu je očigledno prerastao. Odlični ste botovi, samo nastavite.
@

@banja slatina

pre 9 dana

Jovan Milosevic se najmanje forsira, momak igra u vh ligi, 100 monuta ima 2 gola i asist, IGRA. Bekam 10 utakmica, 0 golova, 0 asistenc. Bazdar takodje 0. Sljivic NE IGRA, greje klupi Aj sad pojedi 2 plasta sena i na spavanjw
n

neba8ra

pre 10 dana

Ovaj Mimovic je napravio penal i prošle nedelje. Evo docekasmo da ga svira, doduše sa malim zakasnjenjem
B

Brale

pre 10 dana

Ovo nije bio penal večeras
T

Trebinje

pre 10 dana

Ovaj Mijatović ubedljivo najgori igrač na terenu. Još jedan menadžerski igrač.
Ј

Јјјј

pre 10 dana

Једино Мимовић и Баждар сви остали дупло голо
N

News

pre 10 dana

Najbolja utakmica mlade reprezentacije poslednji godina
A

Agost

pre 10 dana

Bratu Druli odmah novi ugovor plus svi bonusi. Okrecemo se narednom ciklusu i podmladjivanju reprezentacije.

Bojan Urosevic

pre 10 dana

Ovo jeste već podmladjena ekipa treba u novi ciklus da se ubace još neki igrači a neki su već u seniorskoj večerasnji sastav naši svi 2004 godište i mladji a Ukrajina 2002 godište.