Komentari na vest

Uz malo sreće na žrebu i igru kao prošle sezone Radnički može do 4. kola LK

P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Radnicki iz Kragujevca je oličenje vlasti,morala,postelja,dobrote,iskrenosti,transparentnosti i zaslužuju DUPKE PUN STADION svaku utakmicu.Pasce i Mornar mada pao bi i Dinamo iz Tbilisija jer je Radnicki sigurno kvalitetniji od obe ekipe.Svakako je zbog puta bolji Mornar nego put u Gruziju.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Radnicki iz Kragujevca je olicenje casti,morala,postenja,dobrote,iskrenosti,transparentnosti i zasluzuju DUPKE PUN STADION svaku utakmicu.Pasce i Mostar mada pao bi i Dinamo iz Tbilisija jer je Radnicki sigurno kvalitetniji od obe ekipe.Svakako je zbog puta bolji Mostar nego put u Gruziju.
A

Auu brate

pre oko 2 meseca

Nije Mostar nego Mornar. To je u Crnoj Gori a ne u BIH. Bar brate.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Hajduk Split... pa da se napuni stadion. A moze da se igra protiv njih. Naravno pod uslovom da ne zas.. u protiv Mornara..
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Bilo bi dobro da se padne neki KuPS, Zalgiris, Zrinjski, mozda cak i malo jace ekipe od tih, jer Radnicki moze da ih prodje. Vreme je da posle onog uzasnog zreba prosle sezone za sve nase klubove i nas Fortuna da pogleda.
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Prognozira Osijek i prolazak Radničkog dalje. Idealan protivnik bili bi Finci KuPS. Malo samonsreće na žrebu treba.
?

??

pre oko 2 meseca

Sve u svemu svidja mi se kod radnickog sto su zadrzali ekipu i na to doveli jos igraca. Kad se setimo pre par godina kako su nasi klubovi radili. Otpuste trenera koji ih je doveo do kvalifikacija i sve igrace razjure, dovedu nove, onda kao nesto ocekuju. Sto se tice zreba voleo bi da im zapadne najslabija neka ekipa, a ako ne bude tako voleo bi hajduk split. Mislim da bi radnicki njih mogao da izbaci zbog tezine utakmice, bez obzira sto imaju gatuza za trenera i neke povratnike od igraca u klub. Skloni su kiksevima. Vosa je ekipa koja mora od ove godine da prolazi jace protivnike od sebe, imaju dobar tim i to mora nekad da se desi ako zele grupnu fazu
1

123123123

pre oko 2 meseca

ispadaju oni svi u ovom kolu i onda se okrecu prvenstvu i kupu.
н

непознат

pre oko 2 meseca

Јако "неправедно" такмичење, можеш сва 4 кола да играш против Сан Марина и Исланда, а неком може да западне типа Виљареал и Фенербахче у 3. колу.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Sreca je uvek bila faktor