Komentari na vest

Uvek je neko drugi kriv

g

galimimus

pre 1 dan

sto ne napisete ovakav tekst i za KK? ii niima je uvek neko drugi kriv
D

DZG Rudes

pre 1 dan

Ovo je kao neka preslika Hajduka kod nas, zastrasujuce slicno...
D

Dragan VG

pre 2 dana

Juce gledao Triestinu i Atalantu U-23. Dobili Atalantini mladi 5:1, Vanja Vlahovic spakovao lagani het trik. Aplaudirao mu je ceo stadion domacih na kraju. Decko se fantasticno kretao, svaki put je bio na pravom mestu u pravo vreme. Kada Grobari prestanete da prodajete vrlo talentovane igrace za tepsiju ribe, i dajete za dzabe ono sto ce buduci klub prodatati za milione, tada ce i vasem klubu krenuti bolje. Ovaj mali je sada bolji od svih vasih spiceva u proteklih par godina, sa 18 svojih 18 godina. Problem naseg fudbala je to sto glavonje u upravama ne mogu dovoljno da sacekaju, vec ajde, daj to sto se nudi i nosi. Mora se sto pre izvuci kinta i krenuti sa ugradnjom. Tu mislim na SVE klubove.
V

Vlada61

pre 2 dana

A ovde niko ne spominje kako im je poklonjen stadion
p

popic

pre 2 dana

Kad vec pitas evo kontra pitanje Ko je izgradio stadion marakanu? Da slucajno nije dr.Terza ili Dzaja ili sportsko drustvo C.Z ili su ga izgradili narodi i narodnosti SFRJ. Kao i stadion JNA
G

Gost657

pre 2 dana

Zika zivac je deuzrni krivac. Kupite sebi ogledalo gospodo, sedam godina vas nema dovodite kojekave strance. Dajte juniore da igraju, lopovi
N

Negost

pre 2 dana

Jako jednostavno - kriv je trener prvi sa sve takozvanim strucnim stabom, zatim sportski sektor koji je odobrio dovodjenje ovakvih igraca (Stanojevic je doveo njih 12 a na primer oterao Saldanju koji blista u novom klubu) i na kraju uprava koja sve to aminuje. Ko drzi tu upravu i zasto, o tome se ne prica.
F

Fakat

pre 2 dana

Zasto bi Stanoje bio kriv ? Pa on nijednog igraca nije doveo, sve ih je Duljaj doveo zajedno sa Vucicem i Vazuricom....:)))))
G

Gogsi

pre 2 dana

Najbolji naslov :)

Aleksandar Kazazic

pre 2 dana

Zna se ko je pravi krivac.Nego se svi prave da ne znaju
Z

Zeko

pre 2 dana

Sada je manje važno ko je za ovu situaciju kriv, mahom znamo krivce i sa njima treba rasčistiti stvari kasnije i do kraja. Prioritet je naći ljude koji znaju i hoće klub izvaditi iz živog peska u kome se nalazi, svakim danom u pesak se propada sve dublje. Moram reći da sam pesimista u pogledu dobrog i brzog rešenja.
r

ričiboy

pre 2 dana

Drug Tito
B

BOLESNICI NA TOPČIDERU

pre 2 dana

Dobar naslov, uvek nam je drugi kriv, gledano kao narodu za te kolektivne stvari. I kad Crvena petokraka bude gašena, kao i Partizan, uvek će neko drugi biti kriv jer dolazi naplata parazatiranja. I onaj ko bude pokrenuo gašenje biće obasipan uvredama, drvljem i kamenjem jer preseca vrpcu parazitiranja na državnom budžetu, preseca vrpcu s organima pretnji i fantomki itd. ... A ruke će mu se pozlazizi od tog hrabrog i časnog dela.
B

Bu2nski

pre 2 dana

Ja kao stari zvjezdas ne mogu da se otisnem utisku da partizanovci i navijaci koji stvarno vole klub,ne mogu da se organizuju i blokiraju trening ekipe,ulicu,pristup stadionu...bilo sta dok se uprava ne smijeni i dodju ljudi koji vole klub. Drugo,zvezda je sad prejaka za nekim trcanjem za njom i bacanja para na neke propale fudbalere,dovesti sve mlade igrace do max 22-23 godine,sve sto valja iz svoje i drugih skola,zadrzati ih na okupu 3 sezone minimum i napraviti respektabilan tim koji se bori za titulu i koji ima ozbiljnu vrijednost...sve ostalo je nista.
R

Rlev

pre 2 dana

Ovo poslednje u vezi snage klubova to slušam vec 8 godina pa i više i Grofova Zvezda je bila navodno prejaka a Partizan jadan i bedan sada je nažalost to postala realnost jer ovo urušavanje kluba traje predugo ,ali Partizan ovakav ako bi imao normalnog trenera mogao bi na kraj da izlazi makar sa timovima kao što su OFK a ili IMT bez problema.Situacija u klubu izgleda nerešivo i neće se sigurno rešiti tako što će navijači da maltretiraju igrače prekidanjem treninga može izazvati kontra efekat.Sustinu problema te ljude štiti država oni su ih postavili oni ih stite ali legende klub bar oni koji su jos zivi do skoro se nisu oglasave i kritikovale bilo koga.
G

GostRadan

pre 2 dana

Vazura je kriv zbog Asana. Takodje i Diabate je pobegao. Zasto? Vazura je kriv zato sto je uhvacen sa oruzjem, strpan u zatvor, pa pusten i ucenjen. Kriv je zbog Duljaja, Stolice, Petrica i Stanojevica. Kriv je sto je dopustio Kralju i Cirkovicu da dovode diletante i da se tale sa menadzerima. Kriv je zbog Vucelica, i na kraju kriv je jer katastofalno vodi klub. A da, kriv je sto nije jos isto vece, kada smo izgubili od Dinama 6:2 smenio trenera.
C

COOL

pre 2 dana

Bravo za naslov,naravno da je neko drugi kriv a ako ćemo pošteno krivi su oni koji nisu dozvolili da Crvena Zvezda bude ugašena.
P

Pedja108

pre 2 dana

Slazem se uglavnom sa tekstom. Medjutim, poznato je i da Natho nije u stanju da odigra utakmucu. Pogledajte Ronalda kako trci iako je odavno za penziju.
I

IVAN 82

pre 2 dana

@ ujka zitko i ostali. A cemu smo zasluzili ovaj Aparhejd krcunovi sledbenici?? Sto za 75 goda postojanja nismo imali presednika SAVEZA. Sto vam je kad ste trebali da se ugasite,zahvaljujuci vasim presednicima sto su dovodili kapom i sakom, tadasnji taj mrzni Tadic vam kao presednik drzave daje tada 4M godisnje Sponzora. Mi danas imamo ovu trovacnicu od 1,2M sada posle 15 godina.Taj Tole sto je 2 godine bio presednik Partizana davao kao prrsednik FSS izdavao licence i davao sredsta. A danas!! Danas imamo poltrone u upravi koji ne smeju da kazu nista. Pogledajte sudijksu organizaciju i sudije koje trebaju da sude u crveno beloj opremi postenije bi bilo. Ali vi zvezdasi ste realni ko kad k... prica o postenju:!!
@

@ivanA

pre 2 dana

Pises traceve i maksimum poluistine... Lazes sebe, a sad hoces i druge... Places ovde bez trunke dostojanstva, sve sto ste vi radili bilo je olicenje postenja? Ovde nema postenih sine! I nije Zvezda sama sebe unistavala, to je bajka u koju samo ti verujes! Samo zbog jedne stvari mi nije zao sto vas je stigla karma, pesma kako se gasi Zvezda i Toletov barjak...taj barjak najvise govori o moralu takvih poput tebe i o vasem nazovi postenju... Saberi se, nemoj se brukati vise sine...
A

Alberto Bueno

pre 2 dana

Sve sporne titule u jugoslaviji vama su pripale vraćena vam je šajberova titula oduzeta je vardaru titula idata vama jel to ugnjetavanje iz onog perioda gde se toliko pomagalo zvezdi... A zaboravio si kup kad je milijašu poništen čist gol i vi osvajate te sezone pa kup gde je vojvodina napustila finale zbog poništenog gola tad vas to nije tangiralo nego ste se silili i slavili sve te trofeje i bavili se nama i pevanjem o nama gasprom nije došao zbog tadića nego zbog škundrića čiji je on i dan danas čovek od poverenja koji je tad bio ministar energetike nama ista ta država nije platila licencu u najtežem momeznu nego ste vi igrali bez ikakvih problema mi kad smo bili ugnjetavani imali smo igrače iz treće lige poput lekiće ili neke polutalente poput slavka perovića i gume bogdanovića treba li još da nabrajam ili si ukapirao razliku?
N

Naravno da jeste

pre 2 dana

Naravno da jeste sravnili ste nas sa zemljom i mediji i država i sada u fazonu glumimo žrtve u fazonuuvek je neko drugi kriv. Ovo nikada ne bi smeli da napišete da je zvezda u pitanju. Još uvek nas ima mogo preko milion u ovoj zemlji...
N

Nenad1246

pre 2 dana

Pa dobro šta bi vi teli? Daju vam pare kolko treba za licence za igrače za trenere samo poželite i pare stignu ostalo je još da samo otvoreno kradu za vas na terenu jer ste fudbalski nesposobni ali gospodo prošlo vreme suđenja po pravilima jojića i pantića sad se sudi po fudbalskim pravilima. Vreme je da se ili naviknete i prilagodite fudbalu ili da nestanete. Gospodo izbor je na vama.
B

BokiUSA

pre 2 dana

Druze cak I vas guru kaze da je ovo naj jadniji a naj skuplji tim Partizana u istoriji. Tim vam vredi (nista po meni) 30 mil eura. Sa tim parama vi MORATE da igrate svake sezone LK minimum (grupno) a vi se brukate. Dovodite anonimuse iz Francuske amaterske lige. I ne zelite da platite za igraca koji bi vam vredeo. Ali kupujete neke za koje niko nije cuo...
K

Koan

pre 2 dana

Misao JSD, bez obzira na sekciju, je da su drugi krivi i da su svi protiv njih. Na fudbalski i košarkaški klub smo se odavno navikli. Poslednji je rukometni klub gde, gle čuda, nije Zvezda već Vojvodina kriva. Vaterpolo klub je "ljut" što im je poklonjen bazen ali ne, to nije dovoljno, svi ostali klubovi su trebali biti ugašeni, da budu večiti prvaci. Odbojkaški klub isto tako, izazvali sukobe, prednjačio njihov trener.. Ali, znate kako, od filozofa do duhovnika, nema koji nije rekao... Onaj koji je stalno nezadovoljan i ima zamerke... Neka problem potraži u sebi.
D

DjulaMeshter

pre 2 dana

Oni kad bi izgubili od Reala njima bi bio kriv predsednik ili neko drugi, nikad oni. Isti mentalitet od vodstva do navijaca. Bave se glupostima i izmisljenim protivnicima. Zato i jesu tu gde jesu.
S

SeoB

pre 2 dana

Da ponovim ono što sam napisao kada je Milorad Vučelić na predlog Duška Vujoševića jednoglasno izabran za predsednika JSD - Milorad Vučelić je prodao zemlju Srbiju. Šta je za njega jedan Partizan. Nek vam je Bog u pomoć.....
M

Mirnes Šišić

pre 2 dana

Tada su bili egzaltirani izborom, jer je predlog došao od samozvanog generala i alhemičara, pa se nije dovodilo u pitanje. Jedini je kiks što su zaboravili u kakvim uslovima je alhemičar pravio rezultate, i nisu se zapitali zašto isti nikad ništa nije uradio van granica Srbije. Njima je bilo dovoljno što je ovaj likovao nad raspadom Zvezde i iživljavao se. To je za prosečnog navijača FKP jedina i dovoljna referenca.Kakav predlagač, takav predlog, a rezultat se sada vidi jasnije nego ikad.
М

Марлоне

pre 2 dana

Партизан има неспособну Управу и неспособне навијаче.
N

Nbg

pre 2 dana

U pravu si al do pola, Partizan ima nesposobne navijace ali i veoma sposobnu upravu, koja vrhunski obavlja ono za sta je postavljena. Spomenik da joj podigne komsinica
P

Peki30

pre 2 dana

Krivi su mnogi i to ovim redom: 1. Veliki šef, koji je onomad rekao da igrači Partizana imaju 2 leve noge, a onda se potrudio da to pretvori u samoispunjavajuće proročanstvo, jer je postavio poltronsku upravu, koja ćuti, trpi, ne oglašava se i upravo radi za šta je i drže; 2. Tandem M.V., jedan farsično dao ostavku, koja je odbijena, drugi se po zadatku jedini i oglasi, odbio zahtev za ostavkom protesta navijača, jer nije dovoljno jaka: čitaj, dok navijači ne odu na Andrićev venac i ne dignu se spremni na žestoke proteste, nema ništa. Tandem MV je verovatno i ucenjen i ne smeju da se pomere, predsednik MV je kućni prijatelj sa velikim šefom i jasno je ko ga tu drži. 3. Treneri poput Stanoja i dr. koji daju legitimitet tandemu MV, pristaju da ih troše, ali za dobre pare, prodaju ime i integritet kod navijača za keš. Takođe ćute radi para, govore kako su igrači dobri, iako iz aviona se vidi da nisu. Da Stanoje ima obraza podneo bi ostavku i rekao kako nema kvalitet i ne može ispuniti ambicije sa ovakvim sastavom. Ćutanje daje legitimitet MV i velikom šefu. 4. Igrači nisu ništa krivi, limitirani, ni blizu nivoa ambicija, bolje ne mogu. Rešenje: veliki protest, ozbiljan, pred palatom Velikog šefa, zahtev za hitnu smenu tandema MV, uprave, skupštine, novi izbor iskrenih i odanih klubu, a ne poltrona velikog šefa. Sve ostalo je mlaćenje prazne slave, pa i ovakvi tekstovi
R

Raša P

pre 2 dana

Niko ne spominje 3. V koji je i statut kluba menjao da bi ovo rukovodstvo ostalo. Ko je klubski restoran dao mafiji. Gde su sada uvoznici banana iz CG da pomažu kao pre. Inače 3.V nije iz vlasti nego je teška opozicija. Ko je zvao Torcidu da menja vođe na tribini? Navijač koji okrene leđa klubu koji je u problemu to bi uradio i prijatelju u problemu!
i

ivan1970

pre 2 dana

bavite se posledicama, vazura i vucelic su UZROK!!!
D

Driver 8

pre 2 dana

Verovatno. A sada kaži ko normalan bi se prihvatio tog posla?
p

pod hitno

pre 2 dana

treba to zakatanciti
U

Ujka Žitko

pre 2 dana

Gasi tu tvorevinu
p

pod hitno

pre 2 dana

treba to zakatanciti
У

Ујка Житко ПФЦ

pre 2 dana

Ми смо највећа секта домаћег фудбала
У

Ујка Житко ПФЦ

pre 2 dana

Ми смо највећа секта домаћег фудбала
B

Bio bi ravnodusan

pre 2 dana

Prema jsd i njegovim mukama da njegovi rukovodioci nisu pricali o avangardi, gigantu, instituciji i slicnim glupostima. Posmatrao bi ga kao bilo koji drugi klub u ligi da nisu njegovi navijaci prihvatili pricice svoje uprave o vecitoj nepravdi koje eto oni podnose. Da se bar jedan javi i kaze izvinite za toletovo vreme.
o

oticice i

pre 2 dana

On 😉
b

bgd011

pre 2 dana

Najveci problem su usidreni foteljasi znamo koji, ne zele da mrdnu odatle jer privilegije, lova , udoban zivot, tesko ce to ici!

Ујка Житко ПФК

pre 2 dana

Vreme je da stanete ispred ogledala i da se dobro pogledate i da se zapitate: Sta mi je ovo trebalo u zivotu? Ali dobro,vi obraza nemate! Sta se ceka,idite vise iz Partizanove fotelje!😡😡😡😡
T

Tako je od pamtiveka

pre 2 dana

I kad izgube sa 5:0, kriv je sudija što je svirao penal u 89. minutu za protivnika. Nikada nisu priznali da nemaju pojma u datom trenutku.
D

Drvo

pre 2 dana

Velika greška Partizana je što su doveli Muju u odbrani, a nisu Hasu u napadu. Ne ide Muja bez Hase. Time su uvredili Fatu, pa im je sudbina postala fatalna.
v

v1ad

pre 2 dana

Dzaba im pricate (po 100i put). Drugi su krivi. U toku je velika zavera protiv Partizana. Na Partizanu se koplja lome u Trump-Haris debati, a i Putin bi do sad dobio rat u Ukrajini da se nije zavozao oko saplitanja Partizana. U medjuvremenu, su se Arapi i Jevreji pomirili radi udruzivanja protiv zajednickog neprijatelja - Partizana.
m

mixM

pre 2 dana

Krivi su Vazura i Vucelic i kriv je onaj koji ih je tu postavio i onaj koji ih stiti, jer je on navijac ovog drugog kluba.. On je duh koji lebdi!!!
Z

Zvezda 91

pre 2 dana

Ne znate nista.
D

Dachazvezda

pre 2 dana

Za 8 godina propadanja i aparthejda, grobari se skupili - - NIJEDNOM ISPRED JUGA!! NAJVEĆI njihov protest - pre dva meseca njih 50tak potpisalo neki papir, a i to nestalo!?!?!✌️✌️✌️ JUNACI!! Probajte da se skupite negde, vas 30-50-100hiljada!! (IMA VAS TOLIKO!) Za dva dana bi se sve promenilo! Al nekako vam milija tastatura i da kmečite 💪
a

arroyo

pre 2 dana

evo dolaze čim odgledaju do kraja simfoniju

Ујка Житко ПФК

pre 2 dana

Ljudi,mora doci do totalnog restarta! Prvo od uprave kluba,pa igrackog kadra i trenera.Secate se kad je Stanoje ratovao sa tadasnjom upravom kluba 2011.god,a zasto sada ne ratuje sa ovom upravom?Pogazio si sve Stanoje! I onaj tvoj dobar prvi mandat na klupi Partizana! Vreme je da se sklanjate drugari....👋👋👋👋
Z

Zauvek zvezdaš

pre 2 dana

Velika greška je što godinama misle a i dan danas je tako da je neko drugi kriv za njihove neuspehe. Velike zasluge za takvo mišljenje imaju i mediji koji su isto tako mislili ili možda i nisu ali su javno pisali u korist Partizana i opravdavali njegove neuspehe kao da su svi protiv njih a oni dobro rade ali eto ne daju im da taj njihov rad dođe do izražaja dobrim rezultatima i osvajanje trofeja. To kukumavčenje i vikanje dršte lopova uz pomoć Vučelinih medija a i dan danas je tako jel su u medijima i dalje Vučelini kadrovi iz devedesetih ili njihova deca je prošlo 2017 godine i tu je bio kraj. Možda se neko ne seća ali ima nas što se dobro sećamo kako se sve odvijalo tog proleća gde je po medijima išla kuknjava kako je sve neregularno i kako svi rade protiv Partizana sve do večitog derbija u plej ofu i boksovanja bez lopte Frimponga na sredini terena od strane Leonarda pa do gola Tavambe posle čistog faula nad golmanom Manojlovićem i žmurenja čuvenog sudije Grujić a grobari Čokot kao da ništa nije video. Nakon poraza Zvezde od Voždovca na krovu i preuzimanju prvog mesta sve je bilo regularno i pošteno za iste one koji su dve trećine prvenstva svaki dan vikali i pisali da ništa nije pošteno i da svi rade protiv njih. Pa da je tako bilo ti što su radili protiv Partizana nebi dozvolili da Zvezda izgubi od Voždovca. Nakon osvojene duple krune stižu nam neverovatne bajke o moćno i jakom Partizanu kome niko ništa ne može. Takođe sledi neverovatna svakodnevna medijska hajka na zvezdinu upravu a pre svega Terzića da je silne pare potrošio i izgubio namešteni titulu a u Evropi ispadanja u sezoni kupanja,i da Terzić mora da leti naglavačke iz Zvezde. Upravo tad je počeo kraj Partizana, Terzić je preživeo i zakleo se samom sebi da će uništiti Partizan i da Partizan neće videti titulu dogod je on u Zvezdi,zbog toga što ste bili arogantni i bezobrazni zaboravljajući koliko vam je taj isti Terzić pomagao da dominirate i odvajate titule dok je on bio u FSS i Ofk Beogradu, otkida je bodove Zvezdi a vas je puštao, bio u sprezi sa Bjeković em, Babovićem, Ćurkovićem, Damjancom, Ramadanijem, dovodio vam igrače, itd, itd.Naučili ste godinama tako da osvajate titule, osvajali bi i dalje dve godine Partizan pa dve godine Zvezda i tako u krug samo da ste se fino ponašali tog juna 2017 godina a ne da budete arogantni i šikanirate i nipodoštavate Zvezdu i njenog prvog čoveka, tu vam je bio kraj. U svakom slučaju hvala vam grobari što ste pomogli da se Zvezda vrati tamo gde je uvek i pripada la kroz svoju istoriju, da svake sezone igra sa najboljim evropskim klubovima a vi pothitno promenite sebe i spasite svoj klub ne glumite ludilo da su svi protiv vas. Ako to uradite pomoći će vam i ta Zvezda da zajedno unapređujete i uspešno predstavljati srpski fudbal u Evropi.
D

Dejan56

pre 2 dana

Sve si u pravu, osim identiteta čoveka koga smo iznervirali 2017. godine pa nas uništava, biće da je to onaj kome je skandirano i tada, a i danas, a Terzić koliko je bitan i ima veze i sa vašim uspesima i našim neuspesima dovoljno govori da ga niko nikad nije ni spomenuo, a posebno Grobari. Da vam poživi taj vaš Terzić još dugo, niko vas bolje ne uništava od njega, toliko promašenih transfera, bačenih para (4 miliona samo Baharu, Motike od 2.5mil evra itd), kad ode videćete finansijsku pustoš. A onome gore kome se i dalje skandira nek se samo vrati ovo što radi FKP i to je to
Z

Zauvek zvezdaš

pre 2 dana

Taj da je hteo da vas uništi da vas više nema taj vam nebi ni dozvolio da uradite to što ste uradili 2017 godine sa sudijom Grujićem, niti bi dozvolio da Zvezda izgubi od Voždovca i vi osvojite titulu pa čak i dupli krunu kada Mažić ne vidi da Milenković sa dve ruke ruši Boaćija. Taj isti već godinama nebi vam ni plaćao licencu da igrate Evropu i samo da te podsetim on je već bio na vlasti kada nama nije platio da igramo Evropu. Takođe taj isti bi vam zatvorio stadion i pozatvarao sve odgovorne sa stadiona i iz kluba kada je našao tamo što je našao a što je bilo u vlasništvu vašeg vođe navijača. Ali džabe vama nešto objašnjavati vi ste nepopravljivi i to iz ovog tvog komentara se da i zaključiti vama je uvek drugi kriv za vaše neuspehe i brodolome. Pa što bi taj trošio silne milione na vas i u fudbalu i u košarci već toliko godina kad može ladno da vas sutra ugasi da vas više nema. Sledeće što će da uradi postaviće Ostoju da vam vodi i fudbalski klub i dalje će vam davati pare kao i do sad. I šta je on kriv što vi jedva osvojite drugo mesto u našoj ligi i onda odete u kvalifikacije za Evropu i ispadnete iz sva tri takmičenja. Pa šta ti misliš da je on budala i da nebi voleo da je u Beogradu umesto četiri imao osam gostovanja stranih klubova sa svojim navijačima i 8 puta utakmice sa 50000 navijača od kojih će svaki da ostavi barem 10 evra gradu Beogradu i zemlji Srbiji i ljude Srbe koji će zbog fudbala četiri puta mesečno po dva do tri dana zaboraviti na svoju muku i probleme i osećati se srećnije i bolje zbog svojih ljubimaca sportista. Imamo dva evroligaška kluba najviše zahvaljujući tom čoveku koga okrivljujete za vašu propast a veruj mi da bi on bio najsrećniji da imamo i dva u LŠ. A vi i dalje verujte da neko hoće namerno da vas uništi i da radi protiv vas. Ako tako budete i dalje razmišljali nikada se nećete oporaviti i stvarno će te se ugasiti.
D

Drvo

pre 2 dana

Čekajući Lolitu kao trenera JSD, još samo to, završni čin propasti, simfonija destrukcije.
t

tisikaomadjija

pre 2 dana

Dok je zvezda dovodila 40 igraca i masila 35 iz francuske 1, engleske 1, spanije 1, nije bilo nikakvih problema. Niti bi ova uprava, ni ovi treneri kod njih mogli da sastave mesec dana, leteli bi na glavacke. Svi znamo o cemu se ovde radi , kako rece njihov ministar ''pomazemo im na 300 nacina'', drago mi je da sns zvezda sa 100 miliona eura budzetom nema problem jer u svakom selu dobije poklon penal
Č

Čup

pre 2 dana

A kad dodje monitoring Uefe ko plaća licence (nisu mali iznosi), da te podsetim da ta sns zvezda nije igrala Evropu 2014, dok vi sad imate aladina uz čarobne lampe prošle godine 3,2 u decembru i na proleće još 1,5 miliona da bi rekordno ispali iz sva 3 takmičenja.
M

Molim te

pre 2 dana

Navedi te igrace i klubove iz kojih su dosli
t

tisikaomadjija

pre 2 dana

Bruno Matos, Vered, Van La Para, Parker, Tomane, Bakajoko, Dioni, Kulibali, Falko , Žander, Rikardinjo, Kanjas, Sumaila, Garsija, Ebisilijo, Jirka, Babunski, Mouče, Ruiz, Fibel... Edson Silva cuveni, Spiridonovici. Pa Risairo, pa onaj Kafu iz Bordoa sa platom od 900.000 eura i tad ste igrali ligu sampiona. Pa Motika od 2.5 miliona na pozajmicu u slovenska sela, onaj iz Lucana od 2.5 miliona na pozajmicu u drugu ligu, A ovi ovi Milsoni i Serifi od 5 miliona jedu malu decu, Pume i drustvo. U sustini sns zvezda ne masi igrace
М

Марлоне

pre 2 dana

Док је Звезда играла Европу редовно, Управа Партизана је уништавала Партизан у сваком погледу. Не могу се поредити тим који има редовно приходе од Европе у милионским износима, са клубом, који три пута испадне из Европе за једну сезону. Само ове сезоне ће Звезда имати 80 ак милиона еура прихода, зарађених, а не поклон од државе. Партизану треба 8 година да толико приходује, тако да се појачања не могу ни поредити, као ни трошкови на појачања. Већина тих појачања што си их навео су дошли за џабе.
E

Evo ovako

pre 2 dana

Bruno Matos dosao iz Novog Pazara. Vered dosao iz Izraela. Van La Para dosao iz Engleske druge lige. Parker dosao iz Engleske 3 lige. Tomane dosao iz 12to plasirane ekipe Poetugala. Bakajoko dosao iz Svajcarske. Dioni dosao iz Francuske 2 lige. Kulibali dosao kao slobodan igrac., Falko dosao iz Serije B. Žander dosao sa Kipra. Rikardinjo dosao iz Serifa. Kanjas dosao iz Sekunde. Sumaila dosao iz mesta kojeg nema ni na mapi. Garsija dosao iz AEK-a. Ebisilijo dosao kao slobodan igrac. Jirka dosao iz Slobacke. Babunski dosao iz Barselone C. Mouče dosao kao slobodan igrac. Ruiz dosao iz Juzne Amerike. Fibel i Edson Silva cuveni dosli iz Ruske 2 lige. Spiridonovic dosao iz druge lige. Pa Risairo dosao kao slobodan igrac. Kafu je dosao iz Lige 1, dakle jedina istina u celoj tvojoj lazi, ali laz ti je plata koju si naveo. Dakle, decko, idi leci se. Iskreno ti kazem.
D

Deyan X

pre 2 dana

Petric je sve lepo rekao u jednoj izjavi( mozda bi oni i otisli al im neko neda) plus recenica Duljaja (,neki ljudi ovde ulazu ozbiljan novac) ... Tako da, niko nije kriv dok se propada. Bice krivi sko zaustave propadanje.
m

matoriekspert

pre 2 dana

Nije "neko drugi" jer mi već godinama znamo ko je to i javno ga prozivamo ali vi kao i Arena koja tada spušta reglere, jednostavno ne smete da objavljujete
D

Drvo

pre 2 dana

Na koga misliš, tadić ili dačić?
S

Samo VOSA

pre 2 dana

Naslov sve kaze lepo, UVEK JE NEKO DRUGI KRIV!!!!! Ovako iskreno i ono sto cela Srbija i misli i zna jos niko nikada nije To su vas vasi tako vaspitali! napisao! Svaka cast Mozzarte!!!! Svi to vide,cak i grobari,ali najteze je priznati,mnogo lakse je upirati prst u sve oko sebe i lagati samog sebe! To gospodinama,zato ste tu gde jeste. radite godo
H

Hladni radijatori

pre 2 dana

Kosi Tata kosim ja.....
Z

Zvoni tel

pre 2 dana

Vučela,jel zvao gazda skoro,šta kaže dragi naš deda Vučela,jel dobro radite ti i Vazurica i njegov Šok...jel šef zadovoljan ili još psuje deda Vučelu?
U

Ujka Žitko

pre 2 dana

uvek sprdacina sa malim klubom
H

Helsingborg

pre 2 dana

Neke stvari vi zvezdaši nekako previdjate.Ko je postavio Vazuru sa manje od 30 godina starosti da vodi klub? Ko ne dozvoljava da se on smeni? Zašto je Partizanovim bivšim igračima zabranjen pristup stadionu? Šta mi kao navijači tu možemo da uradimo? Dali vas je sramota kao navijače CZ što vam rukovodstvo bira sudije pored dominacije ? Jel vas zadovoljavaju ove titule? Jel vas zadovoljava titula pripisana iz 46? Gde je Spartakova titula iz te godine? Pogledajte sebe prvo a nas ovakav Partizan ne zanima jer je pod okupacijom a to se vidi po broju komentara gde ste vi oko 80 % na svaku vest o PFC. Što se mene a i većine Grobara tiče mi bismo rado u stečaj pa od nule u petu ligu a Vazura neka vodi sa Terzom CZ jer je ovde zadatak obavio.
A

Ajt polako

pre 2 dana

I još nešto,zašto se na svakih mesec dana pojedini navijači pozivaju na razgovor u službu. Vazuru je postavio šef severne tribine i Vazura NE SME da ode!
M

Milojee

pre 2 dana

Majstore, kakve veze konkretno ima Zvezda sa tim što ne možete da najurite Vazuru?
a

arroyo

pre 2 dana

svi otišli na simfoniju pa zato prazan stadion
B

Blaki

pre 2 dana

To pitaj profu rimskog prava Vuletića koji je tako napisao novi statut da je Vazura faktički nesmenjiv,a ovlašćenja veća od predsednika Fk Partizan.
B

Bijadokija007

pre 2 dana

Sine kad su nama bili blokirani računi, ugašena voda i struja imali na dresovima sms broj za pomoć na marakani je bilo 30 000 ljudi svaku utakmicu. Tada ste vi svi zajedno sa Stanojem pevali kurva se gasi kurva umire. Tišinčina!!!
Z

ZOMBA

pre 2 dana

Svaka čast za kometar!!!! A ovaj " novinar" otkrio rupu na saksiji!! Ovakav FKP ne vredi komentarisati, na ovome se radi od 2012g.
@

@helsinboj

pre 2 dana

Eee ovo je pucanje po šavovima i samo Zvezda i Zvezda kriva....naslov ti lepo govori...
s

samo

pre 2 dana

Nalupao si se za medalju.Da nije bilo sankcija,rata izvlacenja para iz Zvezde i prebacivanja u Partizan devedesetih(Mirko Marjanovic),danas bi Zvezda slavila 50 titula i imala tri cetiri lige sampiona,a vi bi bili na 15 titula.Tako da je trenutno stanje bas onakvo kakvo i treba da bude,Zvezda pet puta jaca od Partizana.
G

Gost123...

pre 2 dana

Kako vas nije više blam da toliko spinujete i skidate odgovornost sa sebe. Tog Vazuru je u klub doveo Vuletić, koga je opet doveo Žarko Zečević, koji je i predložio i podržavao Vučelića za predsednika, jer je ovaj u klubu još od osamdesetih. A naravno da nikako da spomenete da je Vučelića za predsednika JSD predložio i gurao lično Duško Vujošević. Sam Vuletić je napisao statut po kome je uprava praktično nesmenjiva. A sve to je izglasala jednoglasno i skupština fudbalskog kluba i skupština JSD. Dakle, direktno ljudi iz kluba i te vaše legende. Apsolutno niko nije niodakle postavljen, sami ste ih birali, jer i navijači su imali mesto i u skupštini FK i skupštini JSD.
d

dejanera

pre 2 dana

1: Vazuru je u Partizan doveo debeli profesor. 2: Bivsim igracima Partizana nije zabranjen pristup nigde. Uostalom sta su Duljaj, Ilijev, Savo, Kralj..... 3: Mozete da napunite stadion i da trazite smenu uprave zajedno! A ne da budete podeljeni u 5 frakcija koje jedni druge ne mogu ocima da vide. Isti oni navijaci koji zajedno grme u Areni i prave vrhunsku atmosferu (o vredjanju ne bioh ali ono ostalo je odlicno) kada dodju (a slabo dolaze) na JNA se svadjaju medjusobno. A razlog su pare koje neki dobijaju od kluba a neki ne a i oni bi da se tale! 4:Rukovodstvo Zvezde bira sudije taman koliko je i Partizan birao za vreme Toleta kada su derbije sudili :Grobari Cokot" i slicni! 5: Da! Zadovoljan sam titulama jer mi drugu ligu osim ove nase nemamo! Vi imate i ovu ali i ligu drzave iz koje su vam dosli vasi najbolji igraci prilikom osnivanja. 6: Da. Titula iz 1946-e je titula koju je Zvezda osvoila u takmicenju koje je bilo prvenstvo Srbije. Spartak je osvoio prvenstvo Vojvodine. Takodje Zvezda treba da vrati (u UEFA je ona registrovana na Zvezdu) onu titulu koju je osvoila 1986-e! 7: Na kraju se slozismo! I ja bih voleo da Partizan ode u stecaj! Ali ne u petu ligu nego od beton lige kao novoosnovani klub! Da vam se oduzme sve sto imate i da se namire dugovi pa ako sta ostane da vam se vrati a ako ne sakupljajte lovu za placanje sudija u opstinskoj ligi! ps. Ako imas jos kakvo pitanje slobodno pitaj! Rado cu ti odgovoriti!
s

spiritus movens

pre 2 dana

Gde je OFK-a? Pogledajte sta je Terzic uradio od OFK Beograda, rekli bi donedavno Grobari.
r

realnost

pre 2 dana

Aleks, okreni ovu dvojicu i razreši ih dužnosti. Budi muško
H

Host

pre 2 dana

Samo i isključivo smo mi navijači Partizana krivi, i niko drugi. Kucamo komentare ovde, niko nije izašao na ulice, niko nije pravio protest ispred kuca ljudi koji su uzurpirali klub. Sigurno to nece organizovati oni koji se sada cude sto im je oduzeta tribina. Bojkotom da oteras ljude koji su tu postavljeni da niste klub ? Nemojte da se Salomon.
G

Glas iz naroda

pre 2 dana

Nikad nije bilo do drugih, uvek je bilo do Partizana. Ako je i bilo argumenata, da se Partizanu uzimalo, itekako mu se pre toga davalo ili posle, svejedno. Ta prica kako drugi grizu protiv Partizana, a ne protiv Zvezde, vec nema argumenata. Ker se zalece kad ima smelosti da napadne, a ovaj Partizan se nudi. Kad vec pricate o krivcima, za lose rezultate. Vazura jeste pri vrhu, ali je Stanojevic na samom vrhu, a odmah ispod njega su navijaci, kojima je uvek neko drugi kriv, bas kako i kaze naslov. Dok navijaci Partizana, a tu mislim i na simpatizere, ne shvate da jedino oni mogu da poprave stanje u klubu, ovom nekad velikom klubu nece biti bolje. Bice mu sve gore, a moze jos mnogo gore. Sve ove akcije navijaca su besmislene i kontraproduktivne i vec godinama ne daju nikakav rezultat, a sve je pocelo sa onim dezmekastim profesorom sa Pravnog fakulteta. Taj je sve ovo zakuvao,a kleli su se u njega, jer su bili slepi kod ociju da vide sta sledi. Tako da taj "Tango smrti" umesto da bude prepoznat kao jedna od najsramotnijih titula Partizana, on je slavljen, a ispostavice se da ce biti i poslednja, mozda i u istoriji ovog kluba!
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Ne znam čemu ovolika frka, oni su uvek bili mali klub 🤏 i ovo je njihovo prirodno stanje. Lepo je biti kraj tebe partizane jer ti igraš pored Marakane, komšije tvoje prvaci su Sveta uvek treći i to nam ne smeta.
T

Tvrtko1

pre 2 dana

Prvaci tojota kupa
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

@Tvrtko. Dečkić idi na sajt Fife I Uefe pa vidi. CRVENA ZVEZDA ŠAMPION EVROPE I SVETA!!!!!!!!!!! Pride još 3 polufinala kupa šampiona, 5 četvrtfinala kupa šampiona, finale kupa Uefa, polufinale kupa kupova. Najveći, najtrofejniji i najpopularniji klub u ovom delu Evrope i šire. Plači plači.
j

jojo

pre 3 dana

kako bi ono Stanoje. K.... se gasi. Ajmo svi.
M

Mirnes Šišić

pre 2 dana

Zanimljiv je taj svojevrsni mazohizam kod navijača JSD, vezano za obožavanje tada najboljeg i nepogrešivog Stanoja. Lik je ušao na penale u LŠ, tamo u grupi uzeo nula(0) bodova, ali su ga široke grobarske mase obožavale. Prvenstvo zna se kako je uzeo, i ko se tad pitao, i kako je izgledala Zvezda. Dao je sebi za pravo taj diletant da vređa Prosinečkog, igrača koji je igrao i za Real i za Barsu. Parkirao bus u revanšu 1/2 kupa, iz aviona se videlo da je neznalica. Ali, ipak je tada bilo važnije ono pevanje u svlačionici i ona glupa konferencija za štampu u kojoj poziva druge sa da osvoje neki bod za srpski fudbal. Takvi istupi, a ne njegovo znanje stvorili su od njega nekog idola među grobarima. Ovo sada, nije samo karma, već logičan kraj i prasak jednog naduvanog balona.
s

samronjizam

pre 3 dana

lazes me samroje
2

234567

pre 3 dana

Samrok je izbacio Partizan iz Evrope protiv Lugana izmenama, juce je doneo pobedu Ofk Beogradu izmenama. Uprava+Samrok+Ilijev=KATASTROFA I KONACNO UNISTENJE PARTIZANA
Z

Zeks ti li si

pre 2 dana

Penaltko nema snage da igra 60 min mora ga zameniti, e sada sto imate tim od 30 mil a ne znaju da igraju to nije niciji problem nego vas.
U

Ujka Žitko

pre 3 dana

uvek sprdacina sa malim klubom
U

Ujka Žitko

pre 3 dana

uvek sprdacina sa malim klubom
U

Ujka Žitko

pre 3 dana

uvek sprdacina sa malim klubom
P

Pixy

pre 3 dana

Grobari, gde su protesti protiv svojih lopova?!
C

Cccc

pre 3 dana

Eto neka su svi sa vana krivi ali da ovaj partizan ne moze da sačuva dva puta gol prednosti protiv jednog OFK Beograda pa vi niste onda normalni. Do god ne shvatite da je problem u struci bolje biti nece. Metla vas ko stigne sto u fudbalu sto u košarci. Ebi ga ako izgubiš 8 ili slovima OSAM puta za redom od istog kluba i istog trenera sa istim trenerom i istim igračima onda je nesto do tebe i tvog trenera i tvojih igrača.
D

Dachazvezda

pre 3 dana

Majku mu!!! Zamisli samo... Da se ispred juga skupi 20-30 ljudi pa opočnu da skandiraju protiv države i uprave nedelju dve!!! Pa sve bi se rešilo za 2 dana!!! Al grobarima nekako milije da kucaju na tastaturi i da kmeče 7-8 godina!! Tako misle da ce BRZE I LAKSE DA reše stvari izgleda!! A u svakom slučaju, kako i naslov kaže NEKO DRUGI JE KRIV, NISU ONI!!
D

Dejan Cz

pre 3 dana

Gledam Stanoja posle utakmice. Vidim ubijenog coveka u pojam, skrusenog, ojadjenog, dezorjentisanog. A onda se setim kako je nekada zajapuren od mrznje pevao kurva gasi se. Pa gde je sada ta kurva, a gde je njegov Partizan. Karma je cudo.
T

Taribo West

pre 3 dana

Moglo se lako rešiti. Angažovati Jovetića, moglo se možda i do Nastasića koji je dugo bio bez kluba... Ovako napad nikakav, neefikasan, odbrana isto porozna... Ti igrači što kod nas igraju u napadu i odbrani su za Radnički i Napredak, nisu ni za TSC, Čuku i Vošu, a ne za Partizan...
r

rajaram

pre 3 dana

najveci problem sto vise nema omladinaca, evo Aleksic otisoa u Sanderlend za 4 milke, u Partizanu ga nisu ni prepoznali, Ilic Andrej je u Lilu, adokazivao se po Norveskoj, a ima ih jos dosta, ali ovo su dva upečatljiva primjera, da niko ne "VIDI"takva dav talenta..drugo selekcija ovih afrikanaca, ubi boze, trece dajte sansu Đ.Jovanovicu, dobar je napadač, pokazao se i u Makabiju i slično, Kalulukao napadac sinoc 3 stopostotne sanse..eto to je dio, a da nema krivic eVucica, Zvezde ili Terzica...
S

Soko

pre 3 dana

Vrlo povrsna analiza. Mozes biti i priglup da utvrdis da je tim los. Ali rezultati nisu nastali juce navijaci ukazuju pet godina na mnoge situacije koje guraju klub ka nestajanju. A osnovno je rukovodstvo kluba koje je neko postavio. Sve ostalo su posledice.
S

Sima Arauho

pre 3 dana

Ovaj tim je osakaćen nestručnim vodjenjem ser Šamroka koji nije u stanju da da gol sa igračem više celo jedno poluvreme.
5

555x

pre 3 dana

Ma nije valjda sponzu FK zvezdane?nije onaj sto se zaklinjao kao radikal da ce da ugasi Partizan,nije on kod koga je sva nov u zemlji?divni ste 🤮
ш

шуми

pre 3 dana

да хоће да угаси партизан не би пљачкао Звезду и не би држао Терзића који нас уништава.А чуј како то да неће да уништи кк партизан за који је ове године из државне касе издвојио 25 милиона а у последње 4 год слоро 100 милиона и извукао Вас из блата
d

d. g.

pre 3 dana

Pa recimo i Joksa je kriv sa svojim nerealnim tekstovima. Kriv je fss, sudije, država, a oni su bezgrešni. Stanoje im je samo sa Saldanjom smanjio kasu za par miliona evra. Sa svojim pojačani a će ih ugasiti. Grobari su na internetu jaki, a ni jednu akciju za spas kluba nisu sproveli. Možda je već kasno.
a

arroyo

pre 2 dana

nije joksa kriv ništa nego lekar koji mu je promašio terapiju
S

Srbija 1999

pre 3 dana

Opet drzava kriva ! hahahahah
k

koler

pre 3 dana

partzan dobija 300 eur od svakog Saldanjinog gola i 200 eur kada Sadik uđe na teren
K

Kaze

pre 3 dana

Jokso ako ništa drugo ovaj karambol Partizana pospešuje tvoju kreativnost i pisanje, kad bude decenija bez titule tad ćeš tek da se izbrusiš kao ozbiljan takmac u novinarstvu...
D

Darko11193

pre 3 dana

Uvek je neko drugi kriv a svi zapravo znamo ko je kriv i sad i pre a i ubuduće, vodja jedan covek duh koji lebdi covek koji se pita od toaleta do aviona za sve u ovoj srBaviji. I onda se svi kao prave coravi i gluvi, ko je dove Vazuru i vucelu ko ih drzi posle 8 godina bez titule bez Evrope sa 50 m evra duga i opet se svi prave coravi i gluvi ko je dove terzu i dao mu da radi sta hoce da daje sinovima klubove da pravi 10 filijala u ligi da ima sudije u džepu i opet se svi prave coravi i gluvi i pravice se dok vodja ne ode i uvek ce neko drugi biti kriv dok je on tu a svi znamo ko je kriv i sad i pre a i ubuduće
G

Grobarijus

pre 3 dana

Da je samo to sto si nabrojao pa ni po jada...nego puta milion Jos stvari koje radi radio je i radove Partizanu dok mu 100000 ljudi ne dodje pred vrata ..ne grobara placenih,obicnih ljudi
D

Dachazvezda

pre 3 dana

A zamisli da se skupi ispred juga 20-30-50 hiljada navijača (iako ih Partizan ima milionE, realno!!) pa da pevaju protiv države, uprave, vlasti, dve tri utakmice!!! Rešilo bi se sve u 5 dana!!! Al nekako izgleda da svi grobari vole da kucaju na kompu, tastatura im hram!! I tako oni 7-8 godina! Kao kmeče, plaču, nešto se kao žale, nisu oni krivi, sve neko drugi kriv i ? AJMO DALJE!!!
G

Gost Rider

pre 3 dana

Ma nemoj?A kako to da vas ne mrze u kosarci a mrze vas u fudbalu?Ovamo imate najveci budzet na balkanu
D

Dddd 1975

pre 3 dana

Lepo su vam napunili glavu razni Pantici itd zalosno je sto verujes u tu pricu ali verovatno ti je lakse tako . Ali zato u kk se sipaju milioni i to nema veze sa ovom pricom
S

SUNĐER BOB

pre 3 dana

Isto je tako i kad igrate u evropi? isti krivac? pa da inace ste nabolji klub u evropi..
Đ

Đukin fan

pre 3 dana

Tim je bio tankog nivoa ali prodajom Saldaje,Markovića i Severine gde jeste klub ubrao 7- 8 miliona € je zaista osetno oslabljen i to je knap borba za neko 3-4 mesto i u ovoj preslaboj super ligi!!!

Proficap

pre 3 dana

Konacno veoma realan tekst.
c

cikadeks1982

pre 3 dana

Sve se vraca sve se placa,setite se snimka gde stanoje peva k.... gasi se,e stiglo vas je i tek smo poceli
V

Voja34

pre 3 dana

Sa obzirom kako se ponašate ovih godina, ako je ovo karma, ni vas kao kluba ali ni vas lčično neće biti za koju godinu. Razmisli još jednom o ponašanju i karmi.
G

Gost1234

pre 3 dana

voja34-kako se ponasamo to??? Niti vam zelimo nestanak kao vi nama, niti se bavimo vama!!! Jel treba da nas bije karma sto smo iskoristili svoju sansu a vi niste kada ste trebali??? Nego vas je taksista Djuric zakopao kada ste bili najuspesniji u istoriji!!!!! Zvezda se u Evropu vratila sa drugoligaskim igracima i trenerom iz Panioniosa, i posle je na tome sagradila ovo sto sada gledamo. Klub je rastao iz godine u godinu. Ne najbolje da vas pustimo da pobedite??!?!!!? Vi ne volite svoj klub vec mrzite Zvezdu!!! Da ga volite spasavali bi ga sad kako znate i umete, a vas umesto toga ima samo po portalima!!!! Lepo je covek napisao karma vas je sustigla i nema nameru da vas pusti da se izvucete………..
M

Mihajlo123412

pre 3 dana

Druze ja bih cak rekao i da se ponasamo okej u odnosu na zasluge, nige nijednog grobara da cestita i kaze bolji ste od nas uvek je drzava kriva i neko treci...
@

@Voja34

pre 3 dana

A kako se to ponasamo? Daj neki primer.
L

Legor

pre 3 dana

Partizan ima ime i na papiru plaćenije igrače ali po kvalitetu je iza OFK-a i Vojvodine. U kvalifikacijama za evropska klupska takmičenja se nisu proslavili i pokazali na terenu da nemaju tim za evropska takmičenja. Jednostavno u Evropi ne možete da igrate fudbal na ime i slavnu tradiciju i da se provlačite kao u fudbalskoj ligi Srbije gdje vas van terena guraju pri vrhu tabele da bi se kvalifikovali da igrate u Evropi da li kroz kvalifikacije ili učešće u Evropi.
s

ssssaa

pre 3 dana

istina
Р

Рекбуџио

pre 3 dana

Тако је ништа Вазура није крив, ту и тамо за пар тих неких ситница али ништа страшно.
3

30.550.000€

pre 3 dana

Vredi partizan, toliko o finansijama, znaci imaju drugi najskuplji tim u Drzavi, imaju trenera koji je igrao LŠ e sada sto oni imaju problem izmedju sebe to je njihova stvar! Teraju Stanojevica a kada su igrali LŠ i uzimali toletove titule bio je najbolji na svetu, niko kao on. Pitam se realno gde je problem?
P

Problem.

pre 3 dana

Je sto limitiranim igracima daju veliku platu koju ne prave nikakvu razliku, za vreme Toleta Partizan je imao trio Moreira-Zuka-Dijara, ovi preplaceni ni kopacke ne mogu da im nose.
P

Problem@

pre 2 dana

Tolika je trzisna vrednost, znaci nije to Vazura izmislio i to nema nikakve veze sa platama, vec TRANSFERMARKT procenjuje trzisnu vrednost igraca, ne mesaj babae i zabe, jer imate tim od preko 30 mil.
U

Uprava FK Partizan

pre 3 dana

Sve ide po planu, mi radimo ono za šta smo dovedeni, da Zvezda bude prva.
r

rajaram

pre 3 dana

druze ne znam sta ti nije jasno, bar smo dvije klase ispred vas, bar zadnjih sezona, pa nasi trecepozivci, Mituljikic, Ado, Anan, Knezevic, Gobeljardo, centralni bek Aleksej Vukicevic,Uroš lazic,(otisao Kahvic), su vas dobili juce, stvarno dobar meč bio..bice kidanje za plej of...a sto se nas tiče, ono, fino je dok traje ovo trpanje...
N

Nero Wolfe

pre 3 dana

Pa šta je čudno da Zvezda bude prva,od osnivanja je bila dominantana uprkos svim pritiscima (na početku ucene igračima da dođu u državno-vojni projekat-Mitić odbio nalete svojim karakterom uz pomoć zvezdaša ,Jezerkića uspeli prisiliti i uništili mu život i karijeru),razna dovođenja likova s fabrikovanim biografijama ( Bobek,Brozović,Matekalo...),jedina anomalija je bila između 1992-2014 i zna se zašto.kad nam je samo povremeno dozvoljavano da budemo konkurentni tek toliko da ne bi izbila pobuna,i kad smo imali gori tretman nego naši preci u osmanskom carstvu.
Ј

Јаковљевић

pre 3 dana

Одличан текст!
f

fdgd

pre 3 dana

Krenuo sam u skolu i odma sam prestao da pratim fudbalski klub basket cu da pratim do kraja prvog polugodista pa cu na kraju da placem kao svake godine.

Bojank91

pre 3 dana

Da su se na vreme bavili svojim, ane tuđim klubom...
Н

Нико као ја

pre 3 dana

Звезда је крива!!! П.С Натхо је врхунски играч, најбољи. Видели сте како је бриљирао у Европи.
S

SeoB

pre 3 dana

I Saldanja. Proslavio se prošle godine protiv Noćelanda i u ovim kvalifikacijama.. Dva brutalna gola protiv Dinama, naročito onaj drugi kad se sapleo i naleteo na loptu stomakom
m

ma neee

pre 3 dana

svi unistavaju partizan I svi drugi su krivi, sudije, zvezda, FSS, PIKSI, Dzaja, VUCIC, uefa, fifa, NBA league, Euroleague , kradu ih, krivo je more, vetar, sunce, mesec, kisa, kriza na bliskom istoku, retrogadni merkur, Saturn, itd.... Svi drugi su krivi, samo je AVANGARDA I INSTITUCIJA upravu.... Nemoj te tako
N

Nisu

pre 3 dana

Nisu svi krivi. Krivac je jedan.
L

Lazar Romanic

pre 3 dana

Ja i dalje zelim u partizan
D

Delije delijr delije delije

pre 3 dana

Podrska za Stanoja i Vazuru od Delija,i Ilijeva obavezno da vratite i za to velika podrska od nas.
A

Alo Železnik

pre 3 dana

Pa kako ne ih ne bi podržavali kada imate zajednički cilj, da Zvezda crvena bude prva.
D

Dejanii

pre 3 dana

Nadam se da će na kraju sezone otići Obradovic iz Partizana, a samim tim Ostoja odluciti da sjedne u fotelju FK Partizana. Ostoja je dobar biznismen, sve je stekao sam svojim radom, nije ništa dobijao zdravo za gotovo. Ja to govorim kao Zvezdaš, dosadno mi je kada je Partizan loš, a i sranje je za evropska takmicenja. Prije svega mi je stalo da srpski fudbal ide ka sto većem nivou i da se sto bolje predstavlja u Evropi. Teško može Zvezda sama sa slabim protivnicima iz naše lige… Da je neko normalan na celu Partizana onda bi vjerujem rastao i Partizan uz Zvezdu. Zvezda dovela igrače koje niko nikada ne bi pomislio da će doći kada bi neko rekao na početku prelaznog roka.. šta mislite, da je neko normalan u upravi partizana da li bi promaklo Partizanu da dovede barem jednog takvog igrača kao Zvezda? Jedan Puma bi Partizanu dosta značio. Pustite komplekse i prepucavanja. Zvezda je daleko jača, a Partizan je u ogromnom problemu. Budite realni dami prema sebi. Nadam se samo da će sto prije da se završi ovo sa Partizanom.
4

49238

pre 3 dana

Тако је,Остоја је све сам створио са својих десет прстију сем што је високо позициониран у председништву владајуће странке...
č

čukač

pre 3 dana

Ostoja sve sam stvorio?Kako?Dok je prodavao papriku ili dok je gitovao i šmirglao kola u garaži u kojoj pored kola si jedva imao mesta da se okreneš?Pa kako ne napraviše tolike pare,bolji majstori i farbari od njega?Kako rođače??

Delija

pre 3 dana

Kako mi je zao partizana 😂
b

bakarinjo

pre 3 dana

Jedan poziv resava sve da se ne zajebavamo!! E sad sto mu je telefon u kavaru,a ne zna se kad ce na popravku to je vec drugo..
Б

Белграно

pre 3 dana

Али, али Станоје је тај, он је тренерски маг, како сад то...Али како је се тај бусао и ликовао, шта би Станоје, јел и даље смешно Шамроку наш?
J

Jug jug

pre 3 dana

Pišu da je Vazura doveo ove igrače, Jovanović, Natho i ILIĆ, jesu igrači, ali ove druge su doveli Kralj, Stanojević i Ćirković. Što se abolira Stanojević? Ne može mesecima da napravi igru od TRI akcije ili mehanizme kako ih sada krste. Čovek nije dorastao Partizanu! Setimo se Grčke i Turske. Oteran i nije smeo da traži isplatu do kraja ugovora. A ovde 2.1 mil za tri godine i stan na BG vodi. Struka je 99%kriva, a Stanojević najviše.
K

Komentator

pre 3 dana

Kriv je Kim Džong Un
V

Vodja iz loze

pre 3 dana

Balkanski kim da

Gold Digger

pre 3 dana

Posto su navijaci rezultata digli ruke od svog kluba, pa prate samo kosarku, zasto bi nama bilo zao sto se taj klub gasi ? Naprotiv, sladimo se.
T

Tarzan

pre 3 dana

Ko je krivac ti il ja,ajde reci nek se zna?Jes da sam te varao i po malo lagao.......Cuveni Milic Vukasinovic.
V

Vlada79

pre 3 dana

Iskreno, uz dužno poštovanje ali Partizan trenutno nema ni jednog igrača koji ima potreban kvalitet za ozbiljan klub, što je Partizan nekada bio. Možda bi golman mogao da prodje ali ovo ostalo je tuga!
s

samo

pre 3 dana

Procena je da ovaj tim Partizana vredi 30 miliona,a ako se uzme u obzir da Ilic nije Partizanov i da su neki igraci realno bas precenjeni,dolazi se do toga da vise od 30ihraca vredi 15 miliona.Znaci tu su na tabeli gde i treba da budu,
Z

Zarkovina

pre 3 dana

Partizan dobija novac od drzave,ali ga pogresno ulaze,zasto,to treba da kazu oni koji tu rade,a sve su Partizanovci,Kralj,Ilijev,Petric,Duljaj,Cirkovic i ostali
c

crvenčanin

pre 3 dana

Da bi se bar sačuvala uspomena na veliki klub mislim da bi obo što je ostalo trebalo staviti pod katanac i kud koji mili moji.To bi bio dobitak za sve.
M

Mile led

pre 3 dana

Na koji veliki klub??????
r

rrrr

pre 3 dana

Pa i ofk je igrao u trecem rangu takmicenja a takodje je veliki klub,zasto ne bi i vi tamo gde vam je mesto.
v

voja34

pre 3 dana

Sramno je komentarisati kvalitet igrača kada imaš neznalicu na klupi. Saldanja je za 15 minuta u drugom klubu i jačoj ligi pokazao da je klasa. Kod Stanojevića je potonuo. Kod lošeg trenera svi izgledaju loše. Umesto da se kritika usmeri na neznalicu Stanojevićča i one koji su uz njega iz lukrativnih razloga ili kompleksa ličnih doveli klub do ovoga, sada vam smetaju igrači. Koji uzgred budi rečeno i jesu ovde jer ih je neko(čitaj trener i uprava ) angažovali.
B

Blade123

pre 3 dana

Na osnovu čega je Mađarska liga jača od naše, voleo bih da nam objasniš te parametre...A inače igrao je kup, ne prvenstvo...
r

rrrr

pre 3 dana

Saldanja klasa?Au.
C

CardasSaldanjos

pre 3 dana

Klasa igraci ne idu u Madjarsku jedino drogirani ako su i da je cifra sa 10tak brojeva. Ferencvaros ne moze ni 1/3 para da odvojibu prelaznom roku..nema koga da proda prvo.
N

News

pre 2 dana

Klasa igrac dao golove protiv amaterskog kluba I napravise novinari Ronaldo od njega
b

bokibre

pre 3 dana

Ovo je sve taktika. Partizan ne zeli da bude drugi, da nebi morao opet da igra tri puta za ulaz u grupe evopskih takmicenja. Videli kod TSCa kako to ide da bez pobede ides u LK. Tako da to namerno igraju katastrofalno, da bi na kraju zavrsili kao treci. Samo moraju da pripaze da nedaju prevelik for i da ne zavrse u play outu
v

vlada1951

pre 3 dana

ne znam tačno sa kojim pritiskom ne mogu da se nose fudbaleri Partizana... prosečna poseta na njihovim utakmicama se piše sa tri cifre a televizijske prenose više ne gleda ni bliža rodbina fudbalera.
D

Dejanii

pre 3 dana

Ima li stvarno neko neki podatak koliko se gleda Partizan na TVu? Tačnije koliko se gledao i koliko ih sada gleda

Fear The Beard

pre 3 dana

Nije uvek je neko drugi kriv,vec bi trebalo da se kaze,uvek su isti krivi.Ceferin,Lekovic,Uefa,Savez,Drzava,Zvezda,Kontrola leta,Gssp,Arena tv i njihovi mikrofoni pored terena,Rts,benzinske pumpe,Vodovod,Gradsko zelenilo.Propustio sam mnoge druge krivce,za nastavak liste krivaca konsultovati pre svega Z.P,sadasnjeg i bivse trenere,i igrace.
D

Dejanii

pre 3 dana

Sto ih provociraš jbt… Zamisli da je na celu Zvezde neko ovakav kao sto je ovaj debeljko iz Partizana. 🤣🤣

KoRn

pre 3 dana

Ribice su krive.
X

XD

pre 3 dana

Sećaš li se lepi moj Stanoje, kako si samo pevao pod jugom? Kako ide ono "hiljadu poruka...". Sećaš li se dobri moj, pošteni Ivice, kako si u kameru na Marakani urlao "je.i ku..u"? Sećate li se dobre moje komšije čiji lik je na zastavi kojom ste ponosno mahali jugom? Nemojte sada da spamujete "ničija nije gorela do zore" i "karma je čudo", jer upravo vi sad žanjete ono što ste sejali. Izaćiće vam ne jednom, nego hiljadu puta na nos sve što ste uradili. Sve što možete jeste da se radujete Zvezdinim porazima u LŠ, to su vaše najveće pobede.
g

gostić

pre 3 dana

Au brale, ala si ga sročio... ništa ja tu ne b' dir'o.
D

Dejan Cz

pre 3 dana

Bravo za komentar
đ

đl

pre 3 dana

sad se prave ludi sad su stručnjaci za košarku mada i tu je situacija katastrofa
G

Gost nedragi

pre 3 dana

Prosle godine ste vristali na sav glas posle osvajanja zlata na evropskom prvenstvu nase muske sahovske reprezentacije Doduse,tek nakon osvajanja titule,jer do tada niste objavili ni rec o tome! Evo, proslo je vec polovina sahovske olimpijade!, ubedljivo najjaceg takmicenja tog genijalnog sporta,a vi i dalje bez slova. Znaci,oni moraju postati svetski prvaci da bi zasluzili makar jedan red na vasem cenjenom "sportskom" portalu!? Za to vreme vagoni gluposti o Stanojevim greskama iz prelaznog roka, Vosinom povratku na staze slave posle jedne pobede,renesansi Zvekijevog i Mrkeleleovog OFK-a , vasarskim ligama,klubovima i igracima. Svaka vam cast na istrajnosti!
Ч

Чакарита

pre 3 dana

Много, али много нам пуца она ствар за шахом.
G

Gost nedragi

pre 3 dana

@ Cakarita Tebi puca ona stvar zbog tvog Drkusica. Al',mnogo,mnogo!
А

Аспера

pre 3 dana

Imamo ceo tim nepotrebnih igraca: Lazarevic, De Medina, Mujakic, Jurcevic Scekic, Arijaga Kalulu, Zahid, Goh Nikolic Vise nego pristojna postava bi bila Jovanovic Zivkovic, Ilic, Filipovic, Antic Kovac, Stjepanovic Zubairu, Natho, Trifunovic Dusan Jovanovic Sa klupe dobijaju sansu Grimaldo, Kanute, Djordje Jovanovic, Alilovic, Simic. Ostalo su prinudne izmene. Da je uprava radila domacinski nasa trenutna postava bi bila: Jovanovic Filipovic, Ilic (kao nas igrac), Markovic, neki LB Stjepanovic, Kanute Vanja Vlahovic, Natho, Mircetic Saldanja Na klupi Stevanovic Roganovic, Kovacevic, Simic, Antic mladi vezni, iskusni vezni tipa Radin, Docic,... Trifunovic, Aleksic, Jevremovic Marko Milovanovic Na dvojnim registracijama bi bili Alilovic i Dusan Jovanovic ako se ispostavi da su bolji od nekih. Problem je sto je vecina ovih igraca ili poklonjena (Vlahovic, Jevremovic, Saldanja) ili je pobegla (Aleksic, Mircetic) ili se ne racuna na njih (Kanute, Kovacevic) ili cak prerano prodata (Ilic i Milovanovic).
g

gost pec

pre 3 dana

Klub nam je kao i stadion...raspad sistema...uprava mora podneti ostavku...jer je klub urušen do temelja...od omladinske škole do prvog tima...nema struke...svi su pobegli...ostavka svih u klubu...to je rešenje
S

Sherlocked1

pre 3 dana

Joksicu , nista nisi napisao sto se vec ne zna. Samo si malo ovde olabavio Vazurin uticaj sto je sramno . Jedino sto verujemo svi ovde Stanoju je to da ga Vazura nije ispostovao i verovatno mu nije doveo igrace koje je on zahtevao. O Stanoju i njegovom mentalnom stanju je izlisno bilo sta pricati posle izjava o Saldanji najboljem i najvrednijem igracu koji je klub imao. On mora da radi sa tim sto ima , njihove sposobnosti ne mogu biti bolje od ovoga sto prikazuju. Samo pogledate Mujakica i takva je cela ekipa. Njima je najbolje da ne izadju i izgube 3:0 , jer ce popiti 5.
R

Rocksteady

pre 3 dana

Da li stvarno nekog u Srbiji zanima sta se desava u begradsko-komunistickim blizancima?
P

Pa tebe

pre 3 dana

Najpre čim komentarises :))))
l

lazha

pre 3 dana

Dobro sve je to u redu, ali zasto niko ne prica o reprezentativcu Djordju Ivanovicu i njegovom ucinku? Kako je onakav igras dosao do reprezentacije i ko je njega zvao tu? Jel tu pozvan da bi mogli da ga kasnije prodaju? Bas me zanima Piksijevo rezonovanje kad je odlucio da onog lika pusti u igru. Cime ono doprinosi?
L

Lady

pre 3 dana

Isto kao Stefan Mitrovic, koji pri tom nema minuta odigranog vec duzi period. Hvala na paznji
Б

Белграно

pre 3 dana

Јовановић је један од најсмешнијих и најсрамнијих играча који је икада позван у репрезентацију и добијао минуте у истој. Нама је оно играло у Бугарској и сад у Данској и ми смо се нечему надали на тим утакмицама. Играч за Дубочицу и Врање.
S

Streptomicin

pre 3 dana

Ako cemo iskreno, ni Aleksandar Mitrovic nije mnogo bolji od Stefana. Hvala na paznji.
@

@Lady

pre 3 dana

Stefan Mitrovic je do pre par meseci igrao svaku utakmicu za Veronu. Sto sa klupez sto oe pocetka, ali je bio u rotaciji. Jovanovic maltene ni minut pitaj Boga otkad, i "supertalentovani" Ilic ni minuta otkad je otisao iz Partizana.
X

XD

pre 3 dana

Pošto se Ivica bombaš "vratio" na funkuciju sportskog direktora realno je da se Ivica Kralj oproba na poziciji šefa struke pošto mu kao sportskom direktoru nije baš išlo.
J

Jelenko P

pre 3 dana

NIJE UVIJEK neko drugi kriv. Krivac je JEDAN a ovi drugi su samo izvrsioci onoga sto im kaze. I tako ce biti dok je ON tu gdje jeste. Vazura, Vucelic, Stanojevic, Stolica, Petric, Duljaj i sada opet Stanojevic , Kralj i vaska Cirkovic Milivoje su samo izvodjaci radova.
v

vlada1951

pre 3 dana

ON vam je vaskrsao košarkaški klub i već godinama plaća licence za Evropu da nas tamo lepo brukate. Sve to naravno narodnim parama
S

Ser Alex

pre 3 dana

Pogrešno postavljaš stvari. Recimo da taj o kome pričaš hoće i želi da uništi Partizan, on nije krivac, on je neprijatelj. Ne možeš da kriviš neprijatelja što sprovodi svoju agendu, već je kriv onaj ko mu to dopušta. A to su svi kojima bi trebalo da je stalo do toga da Partizan bude dobar. A ja ne vidim nigde te ljude. Ne vidim ni navijače, osim možda par stotina, do 5 hiljada, ne vidim ni one koji su postali neko ime zahvaljujući Partizanu. Očigledno je da dobrobit Partizana interesuje jako mali broj stanovnika ove zemlje. Zato se malo ko i tangira.
Z

ZV

pre 3 dana

Deluzije,manije gonjenja,šizofrenija....
S

Sone Gospodin

pre 3 dana

Zašto vredjaš i omalovažavaš legende tvog voljenog kluba,trenera Stanojevića,velikog golmana Ivicu Kralja,dobrog beka Milivoja Ćirkovića koji vas je kao klub uveo 2003.godine protiv tada velikog Njukasla sa velikim Alanom Sirerom,prihvati da ste nemoćni i da ste 10godina udaljeni od zvezde,dok vi pljujete i vređate zvezdu,njihove porodice što je dno dna,zvezda je napredovala kao klub a tvoj klub nazadoavao,tako da sve što vam se kao klubu dešava sami ste krivi a ne kao što uvek tražite dežurnog kriva zvezdu.Sportski pozdrav
j

jel

pre 3 dana

Pa koga bi ti,Ancelotija?
J

Jelenko P

pre 3 dana

Za G. Ser Alex.- A TI ODLICNO ZNAS kako prolaze kako prolaze ONI koji se suprotstavljaju VELIKOM. I sam si svjedok tome kao i svi mi ostali.
J

Jelenko P

pre 3 dana

Za G. vlada 1951- KK Partizan je vaskrsao ZELJKO OBRADOVIC .A prava BRUKA u EVROPI je KK CZ-a koja DOBIJA DVA DO TRI PUTA VISE NOVCA od DRZAVE nego KKP a PRETPLATILA SE NA PREDZADNJE MJESTO U EURO LIGI.
1

12345m12345

pre 3 dana

imas li dokaz za to sto pricas? da vas unistava? kako onda u kosarci cvetate i dovodite najskuplje igrace?
H

How Yes No

pre 2 dana

Prvo, pa je l hocete da se borite za klub ili necete? Kakve su to price "kako prolaze ovi, oni..." Pa ako vas on unistava, zasto onda pristajete da dobijate pare od njega? Sto ne kazete da necete, i suocite se sa svojim izborom? A ne ovako, on nam smeta dok ne daje pare, a kad da pare sve je ok, i zato necemo da se bunimo jer ako se bunimo, nece nam dati pare. Znaci, obraz vam je na prodaju? Druga stvar, Zeljko je bio slobodan sezonu pre nego sto je dosao. Tada vam je trebao trener, niste mogli da ga nadjete. Zasto tad nije dosao, nego godinu dana kasnije, kad je taj na koga kukas dao rekordni budzet za ove prostore? I te price o tome kako je Zvezdin budzet veci kaci macku o rep, sam Ostoja je rekao da vam je budzet sesti u Evropi, a pritom vam u budzet ne ulaze plate skupih igraca i trenera (ovo je vec Zeljko sam rekao),. Znezda je redovno po svim zvanicnim podacima imala najmanji ili drugi najmanji budzet u EL. I ne znam zasto lazes kad su te em demantovali ovi tvoji iz kluba, em ima zvanickih podataka. Cinjenica je da ste u kosarci drzavni projekat tog istog na kog kukas, i da vi imate 3x veci budzet od Zvezde. A ti se izbori sa ovim sto sam ti rekao ako mozes.
D

Danilo911

pre 3 dana

Uprava je najvise kriva, jednostavmo ljudi su se otrgli kontroli i rade sta im je volja.Sa druge strane, krivi su i svi koji se prihvate posla u ovakvom Partizanu, nekad su bili legende a sad su rame uz rame sa Vazurom i vucelom.Sami sebi ukaljase obraz.Mnogo vise postovanja od mene ce imati oni koji odbiju da dodju u ovakkav Partizan nego ovi sto se prodaju za sicu i na taj nacin aminuju ovo sto se radi.Jel Partizan klub za koji treba da igraju Owusu, Jurcevic,Mujakic,Zubairu,Scekic itd itd da ih ne nabrajam sve sad dugacka je lista.Hoce li neko da se usudi od novinara da pita Stanoja ko dovodi ove igrace i da li je to kadar za Partizan!?!?Sta se desava sa ovim drustvom, u kakvom svetu mi zivimo, jel novinari nece ili ne smeju da postavljaju prava pitanja!??!?Stanoje, Iliev, Kralj, Nadj, pa i Petric i Duljaj i svi koji se uhvate u kolo sa ljudima iz ove uprave i prihvate da rade u ovakvom Partizanu su nista manje izdali klub od VV tandema.Uprava napolje, Stanoje odlazi i daj nasu decu da igraju kad se za tutulu ocigledno i ne borimo!Hocemo Partizanove klince a ne inostrane amatere na terenu!
J

Jelenko P

pre 3 dana

Sa ovim dijelom komentara " pa i Petric, Duljaj" SI SVE REKAO o sebi.
R

Raša P

pre 3 dana

Koje klince? Pa u Teleoptiku ne mogu da igraju! Nego odgovorni za kasu su krivi za propadanje tima, omladinaca, stadiona i svega čega su se uhvatili. Misli li su da posle 2017. dolazi njihovo doba ali je došao krah. Koliko god država pomagala, spasa NEMA. Partizan bi samo mogao da izvuče neki bogati šeik i niko više. 2 godine bez Evrope je početak kraja!
s

senseimaster

pre 3 dana

Pa vlaljda vidiš na konferencijama Žoca da novinari ne smeju da postavljaju prava pitanja,nije ovo ništa novo,ne znam zašto se isčuđavaš
D

Danilo911

pre 3 dana

Klinaca uvek ima, i sigurno su bolji od doticnih stranaca koji ne osecaju klub.Sto se tice Petrica i Duljaja se slazem, veliki grobari jesu al ovo im nije trebalo.Bolje da su se samo zahvalili na ponudi i odbili.A ovo za Zeljkove konferencije i pitanja ocigledno da nemas pojma, Rada je uvek tu da pita sve i svasta a znamo iz cije kuhinje to dolazi.
?

??

pre 3 dana

Partizan ima krs tim, to je napravio vazura. Ne okolisajte vise novinari ne pravite se i vi ludi. Zna se ko je kriv, vazura i niko drugi
V

Vdd

pre 3 dana

Nekon drugi je više kriv, ali se pravimo ludi.
a

arroyo

pre 3 dana

raširiće crnobeli albatros krila onako nekako s proleća, sad kad se pobede javor i spartak radovaće se joksa povratku mini atletika
Г

Грдне ране

pre 3 dana

Напокон реалан и итекако тачан наслов
S

Stanoje dunster

pre 3 dana

Stanojevicu odlazi zauvek
E

Exe

pre 3 dana

Samo katanac
T

Trebinje

pre 3 dana

Samo nameštene utakmice mogu da dobiju, sada je to jasno
2

24.232

pre 3 dana

Uvek neko drugi prvi objavi vesti i saopstenja gde se opozicija izvinjava poziciji... vama izgleda neprijatno.
Z

Zanimljivo

pre 3 dana

Uprava koja za 9 godina ima 1 titulu nije za nista kriva i jos je tu, Partizan je jos uvek kao drzavno preduzeće, pa valjda ako nemas rezultata i uspeha, valjda se to menja.
S

Stanoje dunster

pre 3 dana

Stanojevicu odlazi zauvek
S

Stanoje dunster

pre 3 dana

Stanojevicu odlazi zauvek
H

Heroess

pre 3 dana

Doveli su 11 igraca da nije mozda Stanoje samrok kriv?
G

Grobars

pre 3 dana

Stanojevic prvi da ode ,on je sacuvao Vazuru
M

Ma

pre 3 dana

Sta ima mi da pricamo, kada nam Kalulu imitira špica,pa to nema ni u seoskoj ligi kao sto ima u Partizanu, ovo je toliko mucno i jadno nasta spao Partizan,jos Stanojevic sinoc ladno usao u raspravu sa nekim od gledalaca sto ga prozivaju, pa sta on hoce da mu aplaudiraju i da mu kazu bravo Stanoje, kada sam video da Natho izlazi a uvodi Šćekića znao sam da ce izgubimo, sve u svemu bice ovo mucna sezona ako se bude 5 ove sezone da budemo svi srecni na zalost.
H

Heroess

pre 3 dana

Doveli su 11 igraca da nije mozda Stanoje samrok kriv?

Toto-ko-tunjo

pre 3 dana

Mogao bi taj naslov 'ladno da bude moto kluba, ako ne i ime.
X

XD

pre 3 dana

Šta kluba? Celog JSD.
N

Neznalica

pre 3 dana

Ako ste konacno shvatili da je do vas, cestitam, to je prvi korak na putu ozdravljenja. Ali videcemo da li ce da vam se odrzi ta spoznaja...
V

Vodja iz loze

pre 3 dana

Kakav naslov sponzora komsinice 🤣
b

batabane

pre 3 dana

Do koga, vas, do koga nas. Zna se do koga je, i to već godinama. Ista sila je postavila i Vazuru u Partizanu, i Terzića u Zvezdi. Svako od njih izvršava svoje zadatke, i to uspešno.
N

Neko 13

pre 2 dana

@batabane I šta ste vi povodom toga uradili? Organizujte se, smenite vlast, pa će i uprava da ode.
D

Djokuza

pre 3 dana

Samo vazura nikad nije kriv! Krivi su 15 trenera i 70 igraca sto je promenio vazura i njegova skupstina!
2

234567

pre 3 dana

Daj bre, koga vise zanima dunsterska uprava, dunster trener i igraci koji nisu ni za zonski fudbal.
j

jsd

pre 3 dana

Pa krivo je pravilo bonus igraca i sudije koje sebi daju za pravo da sviraju penal. Za vrijeme T. Karadzica to nije smjelo dase desi. Tole vrati se.
N

Neka

pre 3 dana

Se vrati samo igraci koji su tada znali da igraju fudbal i nista vise.
F

Fudbalista

pre 3 dana

Stanojevića ostaviti u Partizanu do kraja mandata, možda u sezoni 26./27. uspe da napravi igru i rezultat kakav navijači očekuju od njega, ne znam zbog čega.
R

Raša77

pre 3 dana

Aj ti prvo pravopis nauči...
Д

Деда Сава

pre 2 dana

Није лоша идеја, за то време он Пикси да иду у вечерњу школу за тренере...
G

Godzila

pre 3 dana

Protivnici više grizu protiv partizana jer znaju da su loši, znaju da mogu, znaju da smeju da napadnu jer partizan nema kvalitet da ih kazni. Protiv Zvezde kad bi krenuli u nadigravanje primili bi 5 komada. Zato se protiv Zvezde igra bunker i ako prodje neka kontra odlično a ako ne prodje možda bunker uzme bod.
G

Ghost gosta

pre 3 dana

Ne razumem u kom kontektu poredis Zvezdu i Partizan i ostale klubove? I zasto navodis samo Zvezdu i Partizan, a ne npr. Mladost Lucane, Cukaricki ili Spartak iz Subotice?
G

Gennaro

pre 3 dana

@Ghost gosta Zato sto niko od tih klubova nema renome Partizana koliko god on kljakav bio. I ostali imaju vecu satisfakciju da pobede Partizana nego Mladost iz Lucana. Veci motiv sta god. Kao i Zvezdu u vreme 2344.
T

Tomislav V

pre 3 dana

Situacija je izuzetno tužna i može se reći da niko drugi nije kriv, isključivi krivac je rukovodstvo kluba i ljudi koji su donosili odluke skoro celu zadnju deceniju. Zvezda igra ligu šampiona, zarađuje desetine miliona evra od iste dok Partizan gubi od Zvezdinih filijala i rezervnih timova, prosto neverovatno i nepojmljivo. Izgleda da nema svetla na kraju tunela nažalost. Ako se uskoro ne pokrenu neke strukturne reforme u klubu, ne sanira dug i povećaju prihodi Partizanu preti scenario FK Rad i to je kranje izvesno i vidljivo.
D

Danilo911

pre 3 dana

Uprava je najvise kriva, jednostavmo ljudi su se otrgli kontroli i rade sta im je volja.Sa druge strane, krivi su i svi koji se prihvate posla u ovakvom Partizanu, nekad su bili legende a sad su rame uz rame sa Vazurom i vucelom.Sami sebi ukaljase obraz.Mnogo vise postovanja od mene ce imati oni koji odbiju da dodju u ovakkav Partizan nego ovi sto se prodaju za sicu i na taj nacin aminuju ovo sto se radi.Jel Partizan klub za koji treba da igraju Owusu, Jurcevic,Mujakic,Zubairu,Scekic itd itd da ih ne nabrajam sve sad dugacka je lista.Hoce li neko da se usudi od novinara da pita Stanoja ko dovodi ove igrace i da li je to kadar za Partizan!?!?Sta se desava sa ovim drustvom, u kakvom svetu mi zivimo, jel novinari nece ili ne smeju da postavljaju prava pitanja!??!?Stanoje, Iliev, Kralj, Nadj, pa i Petric i Duljaj i svi koji se uhvate u kolo sa ljudima iz ove uprave i prihvate da rade u ovakvom Partizanu su nista manje izdali klub od VV tandema.Uprava napolje, Stanoje odlazi i daj nasu decu da igraju kad se za tutulu ocigledno i ne borimo!Hocemo Partizanove klince a ne inostrane amatere na terenu!
T

T combo

pre 3 dana

P R I V A T I Z A C I J A !!!
L

Lsla

pre 3 dana

Sve je tačno sem jedne stvari koju vi zvezdaši nekako previdjate.Ko je postavio Vazuru sa manje od 30 godina starosti da vodi klub? Ko ne dozvoljava da se on smeni? Zašto je Partizanovim bivšim igračima zabranjen pristup stadionu? Šta mi kao navijači tu možemo da uradimo? Dali vas je sramota kao navijače CZ što vam rukovodstvo bira sudije? Jel vas zadovoljavaju ove titule? Jel vas zadovoljava titula pripisana iz 46? Gde je Spartakova titula iz te godine? Pogledajte sebe prvo a nas ovakav Partizan ne zanima jer je pod okupacijom a to se vidi po broju komentara gde ste vi oko 80 % na svaku vest o PFC.
P

Popa

pre 3 dana

Sudeći po praznim tribinama gostujućih navijača Grobari su digli ruke od Partizana. Bilo je ono jedno "odbrojavanje" pre dva meseca vec i yo je to. Nista uradili nisu niti ih zanima. Ne zanima nikoga i zato će kada uskoro uđe inspekcija i domaća i UEFA taj klub da se ugasi
O

Ojo

pre 3 dana

Volimo Jureka više od bureka
K

Ko je kriv?

pre 3 dana

Ma ribice su krive, pacovi su krivi.... 🤣
D

Dendrolog

pre 3 dana

Niko od novinara ne potencira da je ovaj tim Partizana procenjen na 30 miliona evra po transfermarktu. I da nikad nisu imali probleme kao što je neplaćena licenca za Evropu, a o benzinu u kosačicama i šamponima u kupatilima da ne pričamo. A tad je gospodin sa klupe u transu pevao određene pesme koje su spevali navijači koji sad kukaju.
B

Beksoni

pre 3 dana

Ja ne razumem delije kako ne shvataju da za ovo jeste Zvezda kriva. Zvezda je kriva sto Partizan nije izbacio krstenog igraca iz skole poslednjih 5 godina, sto nema gledalaca na utakmicama, sto Kalulu dodaje protivnickim igracima u noge, sto su nestale njihove pare iz Evrope i prodaje igraca i sto nema para od Zidjina nigde. Ja ne shvatam kako vi to ne vidite da je to Zvezdina krivica? Mislim ne znam kako, ali ocigledno da jeste.
e

etoo

pre 3 dana

Stanoje samrok je kriv
R

Ralelelel

pre 3 dana

I ja kazem, kriv je onaj sto im je dao 70m u kosarci za 3 godine da ih Zvezda ometla 8:0, a kriv je i onaj sto im je platio licencu i zmuri na dugove, porez, da bi JEDINI U ISTORIJI ispali iz sva tri takmicenja! Samo zelimir i stanojka nisu krivi!
T

Trebunjac

pre 3 dana

zanimljivo nema ponovo kritika za trenera
T

Trebinje

pre 3 dana

mogu samo namestene utakmice da dobiju