Komentari na vest

Upozorenje za Kragujevčane iz prve ruke: Sa karakterom Mornara nije se šaliti

I

Istina za seljaka

pre oko 1 mesec

Sram te bilo za komentar.Vidi se da si seljačina,nalupao si se gluposti i ispričao laži da je i tebe sramota.Momci su sve postigli poštenim i predanim radom...nikada ne rade gde se utakmice nameštaju i gde se mulja.Ipak neko ceni prave vrednosti...za razliku od vas koji će umreti od zlobe i ljubomore!!!
V

Vlada Meraklija

pre oko 1 mesec

Zaboravili ste da kada je klub Radnički bio u rasulu i kada su se svi razbežali...da se Pedja vratio iz Super lige da igra treću ligu i da je kao kapiten te generacije dao veliki doprinos da se klub vrati u Super ligu,gde se i sada nalazi!To pravi navijači cene,puna podrška u trenerskom poslu...sportista od glave do pete,samo napred!
M

Mornar Bar

pre oko 1 mesec

Napred Mornar,napred Mornar sa paluba zvona zvone...
M

Meraklija zapad

pre oko 1 mesec

Da je srece da je ovaj stručni štab u nasem Radničkom a ne kojekakvi treneri početnici..
M

Milo SC Topolica

pre oko 1 mesec

Čestitam Pedja za kratko vrijeme si ostavio veoma pozitivan utisak u Baru i kao čovjek i kao stručnjak..Sretno ti bilo...pozdrav od Mila
N

Niški navijač

pre oko 1 mesec

Pedja,svaka čast.Ne obaziri se na zlonamerne komentare...mi prva navijači znamo koliko si dao nasem klubu...U Nišu i nemaš gde da radiš.Samo napred i srećno!
S

Sima..

pre oko 1 mesec

Iz iskustva znam ako o nekom pričaju i izmišljaju razne nebuloze TAJ ITEKAKO VREDI!!!
P

Pravi poznavalac prilika

pre oko 1 mesec

Pravi profesionalci i najbolji treneri u regionu!Potvrđujem! A vi zlobnici,neostvareni,crknite pod lažnim imenom za tastaturom!
N

NEKO KO VOLI RADNIČKI ZAUVEK

pre oko 1 mesec

U moje selo su i on i brat pokušavali da prodaju maglu. Hteli su da budu glavni ali nije moglo. Pričaju ostali po gradu da su bili opterećeni da nekako nekog nađu ko će im finansirati školovanje za licencu. Uspeli su u klubu koji postoji u Popovac i u startu su mučkali,nameštali utakmice mlađih kategorija koje su oni trenirali samo da budu prvi. Mi jesmo seljaci al glupi nismo. Dosađivali su bivšim trenerima Radničkog da ih uzmu za pomoćnike zvali bivše saigrače koji su nešto i postigli u životu i niko ih nije pozvao jer su ih poznavali. Eto ovaj gospodin Đurašković se smilovao i pozvao ga na kratko da ovaj može kasnije da stavi u svom CV da je bio asistent u klubu Prve lige i klubu koji igra evropsko takmičenje. Gospodin Ilić je uvek bio GOSPODIN i to je pokazao i sada kada je ovog početnika uzeo da radi u njegovom st.štabu. Ne verujem da će ostati ovaj početnik trener dugo kod g.Ilića jer on ne voli hvalisavce već samo radnike. Bio nedelju dana sa Mornarom i ko fol pišu navijači Mornara ---Hvala ti Stamenkoviću,Bravo Peđa ko da je on tvorac dobrih rezultata . Odma intervju kod novinara,pa on nešto objašnjava ,daje savete,pravi analize. Samoreklamer ! Željan popularnosti i gazi preko svega i svačega. Prva pobeda g.Ilića i budite sigurni da će se negde oglasiti ovaj hvalisavac da objasni kako su stigli do pobede,poređenje lige u Saudi Arabiji i Srbiji,a verujte da će skočiti sa klupe više puta da on objasni igraču gde je pogrešio. Zato svih ovih godina nema pristup na Čairu i nikada neće biti trener Radničkog. Svi ovi koji pišu hvalospeve o njemu ustvari znaju ko je on. Toliko ima boljih od njega koji su igrali u Radnički i nikada loše nisu kazali za klub a možda im se klub nije baš najbolje odužio. Prava istina je ovo o Stamenkoviću
Z

Zloba i zavist

pre oko 1 mesec

Ne lupaj gluposti...svi koji ih poznaju,znaju da su sve postigli poštenim radom...Eto ima onih ko prepoznaje kvalitet i struku.Sve najbolje u karijeri.Zasluženo sve!!!
N

Neko ko više voli radnički

pre oko 1 mesec

Lično poznajem braću Stamenković.Nikada ružnu reč nisu rekli o svom klubu Fk.Radnički Niš...Edukovani i stručni...sve su zaslužili i postenim radom ostvarili.Ovoliko mržnje i ljubomore...sram vas bilo
K

Kolega.

pre oko 1 mesec

Koliko si ti van fokusa ljudi su samnom završili licence još 2014g o čemu pričas ti,izmisljas neke nebuloze i bljuvotine kafanske..srami se i popi nesto za smirenje..
Š

Šone Mladenović

pre oko 1 mesec

Prvo se predstavi se imenom i prezimenom i ne širi laži iza lažnog imena...jer sve što si izrekao nije istina!!!
M

Marko 05

pre oko 1 mesec

Bravo Pedja,sve najbolje u daljoj karijeri
L

Leva polutka i to bombaš

pre oko 1 mesec

Dečko ima problem u smislu da je najbolji,najlepši a cinkaroš kod svi treneri. Nikada biti neće trener već uvek će postavljati čunjeve i nositi tablu šefu.
B

Bubanjac

pre oko 1 mesec

Pedja je vec ozbiljan trener polako vreme ce pokazati..a ti prvo nauči pravopis i izražavanje pravilno pa onda piši poruke za drugo i nisi!!!CINKAROŠ si ti!!!
B

Bar

pre oko 1 mesec

Bravo Pedja za komentar!U Baru si za kratko vreme pokazao da si odličan trener i još bolji čovjek!Srijecno ti bilo
M

Montenegro-Bar

pre oko 1 mesec

Pedja,hvala i srećno u nastavku karijere...zaslužio si!
b

bata Lale bivši vezni

pre oko 1 mesec

Što ne kažeš da ti je zabranjeno na stadion Čair da dođeš. Pljuješ klub gde stigneš a ne verujem da ćeš se i kod Ace zadržati. Godinama vas niko nije zvao u nijedan ozbiljan klub i sad ti kao nešto objašnjavaš. Mi nišlije dobro vas poznajemo a ovde možeš da pričaš tri dana.Igrali smo zajedno i uvek si se ulizivao trenerima i drukao si sve. Jel možeš na prste izbrojati ljude sa kojima možete kafu da popijete. Malo,ali baš malo eto dva-tri lika mogu vam praviti društvo. Mislim da će ti Aca zabraniti da daješ izjave,gde si šta si,i slično.
N

Nislija-pravi Meraklija

pre oko 1 mesec

Sram te bilo za komentar...Pedja je legenda kluba...Pozdrav od pravih Meraklija!!!
M

Meraklija Pravi

pre oko 1 mesec

Koliko zlobe i neistine u tvojim rečima..Pedja je jedan od najboljih i najedukovanijih trenera sa PRO licencom i ovo sto je napravio je apsolutno zaslužio..na žalost u Nišu nema ozbiljnog fudbala i kluba..Srecno Pedja u daljoj karijeri
V

Vlada Milenković

pre oko 1 mesec

Pedja je bio omiljen igrač medju saigračima i navijačima...pravi vodja na terenu.To što si napisao je apsolutna neistina...Ja sam sa njim odigrao nekoliko sezona i znam šta pričam.Odličan kao čovek i sada gradi trenersku karijeru...To što si ti zavidan i zloban je tvoj problem!
D

Dušan palilula

pre oko 1 mesec

Tu se vidi da ne poznaješ Pedju i da nikada nisi igrao sa njim.Momak najviše mrzi šlihtare i poltrone.Uvek je stajao iza ekipe i borio se protiv uprave za interes ekipe,za plate i premije...Zato ne lupaj gluposti i ne širi laži tu iza lažnog profila
T

Trecepozivac

pre oko 2 meseca

Pedjo legendo pozdrav od tvojih Meraklija
R

RADE sa ISTOKA

pre oko 1 mesec

Ko bre legenda prosečan igrač i da je bio mnogo dobar on bi igrao negde u nekom poznatom klubu. Ako je Smedrevo taj klub moje izvinjenje. Svi vas poznaju i sve je jasno.
M

Meraklije sa zapada

pre oko 1 mesec

Pedja je bio naš omiljeni igrač i pravi kapiten...blizu 500 utakmica...Legendo srećno u daljem radu !
F

Feyo odlazi!

pre oko 2 meseca

Jeste kada bi ovo imao ko da čuje a ne onaj nabedjeni Feja Dudlić koji Radnički vodi u propast!
D

Dragan 1985

pre oko 2 meseca

Bice velika sramota ako Radnicki ispadne od ovih amatera koji jedva dodju do pozicije u crnogorskoj ligi da igraju Evropu. Sa obzirom da smo prosle godine zavrsili kao 11 liga kao sto mnogi kazu, a crnogorci kao 54 liga...onda bi Radnicki trebao petardom sutra da zavrsi tekmu. Ako ispadne to ce biti najveca sramota za srpski fudbal. Cukaricki nikada nije ispao od ekipe u drugom kolu kada je bio favorit. Kvota na radnicki cini mi se 1.50
M

Millllan136

pre oko 2 meseca

Kod nas je u neke 1.3....ali ako..nije problem....sjutra cete gledati krah radnickog...vi kao da ste sila neka ....
V

Vlados

pre oko 2 meseca

Sramota je ukrasti a u fudbalu se nikad nezna..Mornar je mnogo ozbiljniji protivnik nego sto misle u Srbiji!
M

Moki.

pre oko 2 meseca

Gledao Mornar,ozbiljna ekipa..nisu slučajno bili vicešampioni lige..i izbacili Dinamo Tibilisi
G

GOST156

pre oko 2 meseca

Koji li si ti fudbal gledao ako su ti Barani ozbiljna ekipa?
L

Ldk

pre oko 2 meseca

Hvala na informacijama, prijatelju, i srećno na novom poslu. Nismo mi neka uobražena ekipa i navijači pa da bilo koga podcenjujemo, a posebno ne u Evropi. Gubili smo mi od Vodojaže iz Grošnice, znamo šta je muka. Sutra da ispadnemo u treću ligu, isto bi bili uz Radnički. Zato maksimalna podrška za tim Radničkog, Feđu i Đavole. Ja sam cimao ljude sa fakulteta od pre 20 godina da dođemo sutra u Leskovac pa šta bude. RFC1923KGC 👿👿👿
S

Serb

pre oko 2 meseca

Kralju!
M

Milence Pilence

pre oko 2 meseca

Ajmoo Radnički... Možete Vi tooo 💪✌️🍀🐞
D

Djapex

pre oko 2 meseca

Ako Radnicki ne izbaci Mornar, onda je nasa liga bas slaba. Crnogorska liga je pola amaterska. 2 ili 3-0 za Radnicki !