Komentari na vest

Umetničko delo neprolazne vrednosti

I

IVAN 82

pre oko 2 sata

Steta za ovu ludu glavu sto ode u Saudijsku Arabiju. Lagano bi mogao igrati 9tku u Arsenalu,Celziju ili Totenhemu. Lagano i u Milanu,Napoliji i gde vec ne. Steta najbolje godine zasto ne juri za trofejima Evropskim,nego Azijskim!!??

Ујка Житко ПФК

pre oko 3 sata

Kevin De Bruyne je prvi negodovao protiv liga nacija.Cisto gubljenje vremena ono bezveze trosis energiju.Mislim da mi svaki igrac bio za to da pre igra finale LS sa svojim klubom nego finale liga nacije sa reprezentacijom!
+

+

pre oko 3 sata

Najjaci su mi ovi koji Mitrovica sele u vrhunske klubove a on mucenik ne moze da potrci, niti da se sa zemlje odlepi. Brzo su zaboravili da je on godinama bio u Engleskoj, svima ispred nosa, i ne samo da vrhunski timovi nisu hteli da ga dovedu, nego cak ni osrednji. To ne da govori, nego vristi o njegovom kvalitetu. Za reprezentaciju mu ide dosta bolje jer se em trudi mnogo vise, em mi i dalje igramo fudbal na bunarenje od pre 40 godina, a i igra 90 minuta svaku.
s

soichiro

pre oko 3 sata

da je srbija igrala dobro i ofanzivno na SP u nemackoj, mitar bi dao golove...i onaj protiv portugala za prolaz je dao zato sto ga je piksi uveo iz ocaja...tadica i njega razdvojiti je fudbalski greh...i dalje imamo rupe u odbrani, ali nam je zato napad katastrofa..ovo protiv svajcaraca je slucajan autog i izmisljen gol mitrovica...i dalje svajcarci bili bolji...u rusiji smo bili egal i da je sudija svirao onaj penal nad mitrom, dobilibi ih tada...nije ni van basten davao golove bez rajkarda i gulita, pa nece ni mitar...zapravo hoce, al ne moze bas svaki put.

Ујка Житко ПФК

pre oko 3 sata

90% fudbalera je protiv liga nacije! Nebitno takmicenje,bezveze prenatrpan raspored! Ali za nas je to vrhunsko takmicenje! Brzo pada u zaborav blamaza na EP!😂😂😂😂A sto se tice Ahmeda Mitroglua,svetska klasa! No1 Arabija like this!😂😂😂😂
L

Luča

pre oko 3 sata

Mene je Luča najbolji sve sam mu na Tviteru i instagramima Lajkovac i fejvivaonda ne bi udaeaomovee samare lade
G

Goroatad

pre oko 3 sata

Da nije bilo Žila i Sašo Luče Lukičay ništa.
b

bosko2020

pre oko 4 sata

Da je pametan Arsenal i dovede njega, imaju brza krila, jak vezni red i cepaj Mitre sine.
D

Dobitna kombinacija

pre oko 3 sata

Jos samo da on moze da trci u Arsenalovom ritmu duze od 3 minuta i to je to
S

Sto ga nije dao

pre oko 4 sata

na EP u Nemackoj?
n

nola1.

pre oko 4 sata

zato sto nije panter iz zeleznika
P

Pobedili Svajcarsku

pre oko 5 sati

iz petog puta, pise se kao da su usli u finale EP
J

Jovanczv

pre oko 5 sati

I dalje najdrazi gol kockastima🇷🇸🫡🦾
V

Veljko9

pre oko 5 sati

Klasa od igraca, izbacio Akanjija stopera Citya pa vi kazite da moze samo u Arabiji hahah, da ne zaboravimo golove Liverpulu protiv VVDa i protiv Arsenala isto
G

Gde ga je izbacio?

pre oko 5 sati

Svega ti
K

Kaze

pre oko 4 sata

Darko Kovačević je izbacivao mnogo bolje igrače dok je briljirao u dresu Real Sosijedada, poput Fernanda Jera, Pujola, Donata, Roberta Ajale, Abelarda, Ivana Elgere, Marćene... Napravili ste od Mitrovića kao da je Šuker. Daleko je on mnogo igrački od Davora Šukera, Meha Kodra, Predraga Mijatovića, Edina Džeka, Darka Kovačevića, Alena Bokšića, Mirka Vučinića, Sergeja Barbareza, Ivice Olića, Maria Mandžukića... Imao sam slučaj gde me navijač Partizana ubeđuje da je Mitrović bolji od Berbatova. 🤣 Trebaš kao Florijan Radičoju dati 4 gola na 4 utakmice na Mondijalu, ili maestro Hristo Stoičkov na 7 mečeva 6 komada 1994, kao i Radičoju na tom Mondijalu. Manite se više Lige Nacija, velikih mečeva kvalifikacija s Litvanijom, Crnom Gorom, Jermenijom...
Ј

Јел су обавестили

pre oko 5 sati

Џају да смо јуче играли???
A

Anđus

pre oko 5 sati

Džaja se čudio što drug Tito i drugarica Jovanka nisu došli na utakmicu.
M

Mosquito

pre oko 4 sata

za "Andjusa" "Tito" je bio na utakmici.
I

Inzaghi

pre oko 5 sati

Šteta što nije igrao na čizmi, bio bi pravi Luka Toni. Odavno takav napadač nije bio na Apeninima.
K

Kako

pre oko 5 sati

Nije pa dzeko tata
c

cikaniki31

pre oko 5 sati

Uvek deluje najtromiji na terenu, al itekako zna da istrci sprint, izbaci protivnika, zaobilje. A tek sto se odbijaju od njega...Igra glavom u top 5 u svetu. Nek ga kupi taj Mancester, da je englez do sad bi ga kupio neki veliki klub 7 puta...
+

+

pre oko 4 sata

Doduse, samo jedan sprint po utakmici, ali dovoljno da se grobari upale
Б

Белграно

pre oko 6 sati

Пре месец дана сам имао осећај да је завршио са репрезентацијом због неких чудних ствари, и није било добро само кад помислим. Колико битних голова је овај човек дао за Србију, синоћ опет, и опет га он даје овима, који су нам постали највећи фудбалски непријатељи последњих година. Митре, још дуго да те гледамо, и боже здравља до 100 голова у репрезентацији. Иконо!
D

Djoksi

pre oko 3 sata

Hteo je da završi dok je Piksi tu ali je dobio poruku od našeg tate koji ga je zamolio da dođe i da pomogne i tako se Mitar našao na spisku.
B

Batistuta1

pre oko 6 sati

Loziona do utorka.Jos eventualno Dancima uzmemo bod,kojom srećom i to je to.Pisete gluposti,kao i uvek.
s

svašta

pre oko 5 sati

Niko nije verovao da ćemo posle 3 utakmice imati 4 boda. Tako da su već ispunili momci očekivanja
Б

Белграно

pre oko 5 sati

Апсолутно нико није очекивао 4 бода ни на крају ове групе, а не после три кола.
@

@svasta

pre oko 5 sati

Tvoja ocekivanja su verovatno ispunili i na SP u Kataru i na EP u Nemackoj kao zadnji u grupi
m

mileeeeeee

pre oko 6 sati

Steta je sto je izabrao Arabiju pre nametanja u Evropi. On je igrac bar za timove prvog sesira Lige Evrope. Dakle Roma, Totenhem, Sporting, Porto, PSV itd. Ali ajde, njegova odluka. Bitno je da za Srbiju trese mreze. Ono sto je lose, Piksiju golovima cuva posao.
£

£

pre oko 5 sati

Nazalost, u tim timovima treba da se trci.
G

Gost999

pre oko 6 sati

Kakva poslednja recenica. Tako grobarska
K

Karlo Veliki

pre oko 4 sata

Piksi nije za selektora, kao što ni Maksimović još nije za reprezentaciju... Inače, Piksi je bio mozda najbolji srpski igrač svih vremena, dok je Maksimovic trenutno samo talentovan.
S

Samo jakooooo

pre oko 6 sati

Večno zahvalan bratu kad ga je spakovao kockicama na Mari. Srušio se stadion, iz 15. reda sam došao do 1. reda i opet nazad do 15. reda
m

muaaaaaaaa

pre oko 6 sati

Mislim da je on protiv kockica imao i stativu na tom mecu. Bas smo se bili izmasili tada. Ne znam zasto ga je Mihajlovic u Zagrebu drzao na klupi. I njega i Tadica, Mladenovica, Ljajica i sve koji su iole valjali u tom momentu.
p

pa dobro šta

pre oko 6 sati

Jooor diiiifeeenssss iiiizz teeeeriiiiifaaaaaaj Kakve golčine je brat davao kroz karijeru, to je nerealno. Brat je sigurno u top 10 najboljih golgetera glavom u istoriji fudbala. A takođe je izbacivao i slao po pljuge i pivo sve štopere u najjačoj ligi sveta PL, takođe i Savića. Remek delo je ovaj gol. Kažu ne može da potrči a brat stigao izgubljenu loptu, pretrčao 40m i ubio pauka
G

Guess

pre oko 6 sati

Aman dosta više. Preteraste