Komentari na vest

UEFA koeficijenti: Srbija na pragu glavnog cilja, luda sreća i dalje nas prati

P

Pivo5

pre oko 2 godine

Da jedna tako siromasna zemlja kao srbija stigla 11.mesto to je neverovatan uspeh. Da zvezda igra od sledece godine direktno u LS to je jednostavno fantasticno. Mi srbi moramo da shvatimo kad nas Niko ne ometa, nema ratova mi idemo napred. Naravno da je to bajka jer problemi u srbiji su strasni. Samo podatak da 67% Nema kanalizaciju. A kamoli drugih Tema....... Ok ljudi dosta filozofije.
D

Džunglaši

pre oko 2 godine

Nije to uspeh, to je poraz da se ulupavaju državne pare u sred Evripe, u sred 21. veka, takvu divljinu nema niko i zato i jesmo siromašni jer smo klasični indijanci zaostali u uređenosti.
T

Tirke BSK

pre oko 2 godine

Zamlaćivanje. Liga je amaterska i i gra se zbog 1-2 budžetska kluba i svi se prave blesavi jer 91% naroda navija za ta 2 kluba. Mora da se uvede praćenje smanjenja procenta te bolesti sa 91 na niže grane, i tada će stvari zaista biti bolje, pre toga nema ništa od toga, nastavak Diznilendam zaostajanja i samozavaravanja.
G

Gost Pera Trta

pre oko 2 godine

Onda da uvedemo ministarstvo za pracenje ko za koga navija pa kojim slucajem ja koji sam iz Subotice navijam za Zvezdu a ne za Spartak popijem zatvorsku kaznu ako se isto delo ponovi dobijem smrtnu kaznu.
T

Tirke BSK

pre oko 2 godine

Pero trto, vidiš kako te je zabolela istina. O toj patologije je ovde reč, ti bi da meni zabraniš i da iskažem istinu. Nacija je potreban lekar a ti kako hoćeš.
p

pratimmmm

pre oko 2 godine

to bodovanje 20 godina,samo jednom smo bili blizu 15 mesta,sad smo uspeli uzeti to 11 i imacemo sledece godine lepu mogucnost i ove sezone sa dva kluba imamo sansu opet da odbranimo,bice teze al videcemo...al zato od sledece godine sampion direktno,nema kvalifikacija,drugi ce tesko stazom nesampiona,3 obezbedjena lk 4,5 nista od njih ispadaju brzo,tako da u startu,delice se sa 5 klubova + manje utakmica u kvalifikacijama,mislim da od tog trenutka krece pad,mozemo jos ostati u top 15 al svake sledece godine cemo padati,osim ako zvezda i partizan ne nastave sa lepim rezultatima i taj treci klub sto bude usao u grupe,mora biti i on dobar,sad je lepo ali bice padovaa
Z

Ziki33

pre oko 2 godine

Pod hitno smanjiti ligu na 10-12 pa da se svi timovi bore za mesto koje vodi u Evropu a dadruga liga bude jaca. Samo tako mozemo da odrzimo yo 11-to mesto. Tada bi se zvezdi i partizanu prikljucio jos koj tim. Pozdrav za sve i dosta vise prepucavanja ko donosi vise bodova.

Bürgermeister

pre oko 2 godine

Imamo jedan klub, jedne poluamatere i ostali su amateri. I ta liga je koja? I koja hoce da bude? Veliko pravom imaju englezi, nemci, italijani i spanci. I treba da imaju svoju ligu.
N

Nejbi

pre oko 2 godine

Bravo crno beli ! Bravo za rast koefcijenta. Ko ce ako necemo mi crno beli grobari. Ovo ostalo je obicna buranija.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Hahahahahahaha.... E, Zeks, sta uradi od svoje dece!
A

Ab

pre oko 2 godine

Dok smo tu to mjesto zaslužujemo... Da ima jačih liga ispod nas, ima, ali njihovi predstavnici to moraju dokazati (pokazati) u Evropi....
D

Djule13

pre oko 2 godine

Ubrzo ce mo preci i Austriju i Belgiju, a mozda i Skotsku, samo jako...
A

Alen RS

pre oko 2 godine

Da se razumjemo , sledece sezone je Zvezda direktno u LS a pfc u Kvalifikacijama, jeli tako???? To je oni sto zelimo da znamo , nista vise , bas me briga za igru ako su rezultati i uspjesi tu.
K

Kkkk

pre oko 2 godine

Možda će Vojvodina ili Čukarički direktno u LŠ a CZ i Partizan da se bore za kvalifikacije za LŠ i LK???
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Partizanu je najbolje da igra ligu konferencije jer jedino tamo moze da sakuplja bodove. U LE a narocito u LS bi bio topovsko meso. Sreca je sto za pobedu u LK dobijas isto bodova kao za pobedu u LE i LS. Tako da recimo Partizan dobija isto bodova za pobedu nad ovim Hamrunima,Vaduzima,Rigama,Dundalcima itd.kao Zvezda nad Bragom,Ludogorecom,Olimpijakosom,Liverpulom...
A

Aca.BG

pre oko 2 godine

Pustite price o koeficijentu, zna se da je Zvezda najvise doprinela za naš fudbal. Crvena zvezda 14. najuspešniji klub u istoriji UEFA takmičenja. Crvena zvezda se definitivno nalazi u grupi evropskih velikana koji su obeležili istoriju UEFA takmičenja, ali ne samo zbog činjenice što je 29. maja 1991. godine postala prvak Evrope. Prema podacima specijalizovane platforme koja se bavi statistikom Swiss data najtrofejniji srpski klub nalazi se na visokom 14. mestu na osnovu osvojenih poena u istoriji evropskih takmičenja, tačnije od sezone 1955/1956. Crveno-beli se sa osvojenih 101.867 poena nalaze ispred ozbiljnih giganata kao što su Seltik, Liverpul, Atletiko Madrid, PSV, Arsenal, Čelsi, Pari Sen Žermen i Borusija Dortmnund, a ispred nje su samo Real Madrid, Barselona, Benfika, Bajern Minhen, Juventus, Ajaks, Mančester Junajted, Porto, Dinamo Kijev, Rendžers, Milan, Andreleht i Inter.
M

MaloKoncentracije

pre oko 2 godine

@Gostinho: tako je, moglo bi da se desi da nemamo direktnog učesnika u grupi ako ove sezone ligu šampiona osvoji tim koji u svojoj zemlji završi ispod četvrtog mesta.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ne razumem zašto smatrate sa ovim tabelama kada nemaju smisla do kraja kvalifikacija? Neko ko krene iz prvog kola i ima svih 8 pobeda umesto tih 8 bodova kada uđe u grupu lige konferencija automatski dobija kao i svi 2 boda umasto 8. Dakle totalna budalaština trenutno. Kada se završe kvalifikacije onda lepo analiza ne samo bodova nego i onih koji nas jure za 11to mesto i u kakve su grupe upali. Kao što je Ukraina prošle sezone zbog dva kluba u liga šampiona ostala bukvalno bez bodova.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Veze ti nemaš.

кацпизачио

pre oko 2 godine

Сам пласман у лш доноси додатних 4 бода, односно у нашем случају 4/4=1, што ти дође као 4 победе у квалификацијама за национални коефицијент. Кад узмеш да доста екипа пролази сам једном победом у сл коло, или са два ремија па на пенале и те како има везе ово што се дешава у самим квалификацијама.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Pa ti saberi bodove iz lige sampiona pre 3 godine. Zvezda ima samo bodove iz grupe. Iako je više od 4 boda uzela u kvalifikacijama. Važno da ti imaš veze a čuo si za bodove pre dve godine kada su novinari počeli da pišu o tome.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ukucaš Mens Club coefficient Wikipedia pa pročitaj al treba znati i sabiranje jbg.
u

uefa

pre oko 2 godine

Druze brkas klupski i nacionalni koeficient. To sto ti pricas se odnosi na klupski koeficient (bodovi se dobijaju u zavisnosti do koje faze je tim stigao), a nacionalni se racuna za svaku utakmicu tj. ako tim pobedi u oba meca dobija u nasem slucaju 0.25 + 0.25 poena (1 poen za pobedu / 4 jer imamo 4 tima u evropi; dogodine cemo imati 5 pa se ce se deliti sa 5).
G

Gost123

pre oko 2 godine

Deliš bodove za nacionalni ali na osnovu klupskog koji sam objasnio kako se računa.
A

Aleksandar1988

pre oko 2 godine

Svaka cast Partizanu i Zvezdi koja će pored poraza na strani kod kuć da juri prolaz u vatrenoj atmosferi. Ispod 15og mesta da padnemo ove sezone teško da možemo, u domenu naučne fantastike. Što znači da ćemo sigurno imati 5 klubova u Evropi i 2 u LŠ 2 godine za redom. Ali je najbitnije da se odbranimo od Svajcarske, Ukrajne i Norveške kako bismo 2 god za redom zadržali 11 poziciju na listi liga po koeficijentu. Važno da znate, 11 pozicija donosi 3 sigurna učesnika u grupnim fazama. 1 u LŠ, 1 u LE i 1 u LK. Da uživamo pa koliko god da traje. Samo napred.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ne donosi 3 sigurna. Drugi kreće u 2.kolo kval.za LŠ i ako prvo kolo izgubi ide u kval.za ligu konferencije.
.

....

pre oko 2 godine

Iz 2. Kola kval za Lš primer Aek fener ides u 3. Za Le, pa dalje konferencija 4. Kolo primer aek partizan -----> partizan hamrun, tehnicki realno je da pobedis 1 od 3 dvomeca kao 2. Da budes u nekoj grupi, pogotovo jer bi one tamo godine tu bio 2. Tim Norveske u nekom momentu
G

Gost1212

pre oko 2 godine

Donosi tri kluba u grupama sigurno. Ako sledece sezone Rusi be igraju,nas vicesampion krece od treceg kola stazom ekipa koje nisu sampioni! Eventualnim porazom u tom trecem kolu,ide direktno u LE,ne igra plej of za LE
G

Gost123

pre oko 2 godine

@gost1212 ne donosi. Rusi su iza nas i ne znače nam ništa za sledecu. A i ove gde su bili ispred uefa nije pomerala celu zemlju već samo klubove. Tako je partizan otišao u ligu evrope a ne u ligu šampiona.
A

Aleksandar1988

pre oko 2 godine

Vicešampion 11 lige kreće iz 3 kola kvalifikacija za LŠ a ne iz drugog. Aek, Mitjiland, Dinamo K i Fener su igrali drugo kolo kvalifikacija za LŠ jer su im lige bilo od 15 do 12 mesta na listi koeficijenata. Druga bitna stvar, timovi koji u kvalifikacijama za LŠ u nešampionskoj stazi ispadnu u 3 kolu NE idu u PO za LE već direktno u grupe. Jedino što ako igraju PO za LŠ dobiju više novca. Tačna je informacija.
Z

Zeljkoludi

pre oko 2 godine

Nije bitno da li smo sada trenutno zasluzili da budemo na tom mesto ali je bitno sto smo na tom mestu i dva ulaska u LS za neki nas tim znaci da nema vise dugova pod uslovom da nece otici u dzep pola. Naravno samim tim vise se igraci motivisu i po manjim klubovima i za trening i utakmice i lakse neko hoce da dodje u nasu ligu i bolje moze da se proda i sve to vuce jedno drugo i napreduje nam liga pa mozda za 3 godine i zasluzimo objektivno to mesto. Naravno bitno je da veliki vodja prestane da forsira ideju da liga ima 16 klubova nego da i druga liga bude dobra sa lepim stadionima pa ko uspe da se izbori za prvu nek ih pokaze ovamo pa ako zasluze nek je igraju jer nema dovoljno dobrih igraca za toliko ekipa i nema potrebe da ima takvih utakmica nego sve treba da budu jako jako bitne i da se svako bori za bodove i protiv CZ i Partizana a ne da se predaju i kao ma nema veze ima da uzmemo negde drugo protiv ovih sto bas nemaju pojma jer su nam ovde svejedno male sanse i te neke fore.
P

Puma

pre oko 2 godine

Makijavelizam je također poznat kao osobina ličnosti koja se odlikuje u tome da je osoba toliko usredotočena na svoje interese da je sposobna manipulirati, zavaravati i iskorištavati ostale kako bi došla do svog cilja. Sklona je lažima, laskanju, cinizmu, niskim razinama empatije
i

iz 1 u x

pre oko 2 godine

kako Zvezdasi kažu, oni sami donose bodove, samo su oni zasuzni za ovo, nego koliko su doneli bodova sinoc?
G

Gostttt

pre oko 2 godine

U prve 3 utakmice je zvezda donela vise bodova nego partizan…

Pavle_ovde

pre oko 2 godine

A nas sampion ima kvalitet za LS?
G

Gost123...

pre oko 2 godine

A čiji šampion ima kvalitet da igra današnju Ligu šampiona? Ni jedan šampion neke evropske države nema kvalitet da se ravnopravno nosi sa četvrtim timom bilo koje lige petice, može samo povremeno da iznenadi nekoga, a da igra ravnopravno nema šanse!
k

kojotski

pre oko 2 godine

Gledam ovu tabelu pa se sve pitam, kakvi su onda ovi ostali ako smo mi na 11. mestu.

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Pa donelo nam je dosta to Sto su prosle sezone I Zvezda I Partizan prosli grupe I stigli cak do 1/8 finala obe ekipe Ovi sto su ispod Nas su imali Po jednu ekipu u 1/16 finala nakupili smo bodove Zvezda I Partizan koliko se secam su prosle sezone zajedno osvojili 24 boda nekako POSTO od naredne godine imamo 5 ekipe ide nam na ruku da I Ove sezone Zvezda igra Ligu evrope zato sto nije Realno ocekivati da u ligu sampiona osvoji dovoljan broj bodova da Bude 3 u grupu da bi prezimila u evropu .
G

Gile 88

pre oko 2 godine

Ako ne izbije rat na Kosovu
G

Gost089

pre oko 2 godine

Bitno je da Zvezda dobije Maccabi i da Prodje u LS a Partizan tuce taj Harun na Malti. Onda bi imali 3150 poena i idemo u Grupnu Fazu. Mi branimo 6000 poena. Opet bi napravili pola Posla. Puno Srece za nas Fudbal. Nije Bitno ko kupi poene u proslosti je Partizan kupijo sada Zvezda.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Gost089-14/15 - Zvezda 0, Partizan 7 15/16 - Zvezda 0, Partizan 10,5 16/17 - Zvezda 3, Partizan 1 17/18 - Zvezda 14, Partizan 10,5 18/19 - Zvezda 13, Partizan 6 19/20 - Zvezda 10,5, Partizan 10,5 20/21 - Zvezda 15,5, Partizan 3,5 21/22 - Zvezda 7,5, Partizan 8
О

Одбрана

pre oko 2 godine

Срам те било. Звезда је 2021/22 са понедом над Ренџерсом освојила рекордних 15.000 бодова. Срећа па постоји интернет!
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Одбрана-Nisi skontao i ne mogu ti pomoći....
G

Gost123

pre oko 2 godine

@ slaba odbrana a što ne dodaš i sezonu kada ste igrali ligu sampiona? Te godine je Zvezda uzela više bodova od vas iako je ispala u kvalifikacijama. Kada već nešto radiš radi do kraja. Idi sve do 1955god kada ste po direktivi umesto šampiona Hajduka igrali prvu utakmicu lige šampiona i još se hvalite time.
@

@Slaba Odbrana

pre oko 2 godine

Slaba Odbrano, racuna se samo poslednjih 5 sezona za koeficijent. Nemoj da mi ides od Kulina Bana.
G

Gost1978

pre oko 2 godine

tako je mi njima direktno mesto u ls, oni nama batine po stadionu
G

Gile 88

pre oko 2 godine

Razumi jednom da niko ovde ne igra ni za koga nista tebi ne vredi nacionalni koeficijent ako ti je tim slab ni sam Bog ne moze da pomogne.
G

Gostinho

pre oko 2 godine

Još krajem prošle sezone pričalo se kako prvak države u sezoni 22/23 ima obezbedjeno mesto u Ligi šampiona, a od skora se piše kako će prvak države u tekućoj sezoni "najverovatnije" biti direktan učesnik LŠ. Na kraju će ispasti da će prvak krenuti od prvog kola kvalifikacija za LŠ ..
d

druze

pre oko 2 godine

nisi upucen izgleda.Mesto je zagarantovano gleda se tabela na kraju prosle sezone.Tako da mozemo da padnemo sad na 25 mesto ali sledece sezone prvi ide u ls ali ce se onda one tamo godine racunati po tom 25 mestu
m

mustafaaa

pre oko 2 godine

fazon ti je ako onaj ko osvoji ligu sampiona obezbedi ucesce i preko lige, da bude u top 4 u premijer ligi/bundesligi/la ligi, onda imamo ucesnika, sto ce vrlo verovatno da se desi
G

Gostinho

pre oko 2 godine

Pa u tekstu se nigde ne navodi ona tamo sezona?! Inače, koliko razumem mi imamo direktnog predstavnika u LŠ sledeće sezone recimo nekih 95%, ali postoje varijante po kojima ne bi smo imali?
@

@Gostinho

pre oko 2 godine

Ne 95% nego 100%. Šta ti nije jasno? Tabela od prošle sezone se računala za narednu, ne za ovu sada trenutnu. To je novi sistem koji su uveli. Sada se borimo za to da i 24/25 imamo direktnog učesnika u LŠ, zato što ćemo 23/24 imati zbog toga što smo bili 11 na kraju prošle sezone.
C

Cjepka123

pre oko 2 godine

Dobro je.Držimo se.
0

058

pre oko 2 godine

Čekaj malo od luda sada da Partizan skuplja i da je skupljao bodove kad cigani laju na sav glas da su oni SAMI napravili taj podvig.
k

ko o cemu

pre oko 2 godine

Skupili ste protiv AEKA ahahhaha
S

Skakadak

pre oko 2 godine

To je ono sto sam spominjao,pobedili maltezane i sada vec ramisljaju da ce u finale LK
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

U 3 meca i dalje imate manje pobeda od nas tako da mi i dalje nabijamo nacionalni koeficijent
d

druze

pre oko 2 godine

skupljala bi i zvezda u periodu od 2008 do 2017 da je uefa tad izmislila trecerazredno takmicenje sa florom linfildomi takvima gde ce se pobeda racunati isto ko i ona u ligi evrope ili ligi sampiona nidje veze.Da nije bilo toga vi bi uveliko cekali sledecu godinu za evropu
@

@druze

pre oko 2 godine

ne bi. Zvezda je tad gubila polovinom jula od Ksamaksa i nekih trecerazrednih klubova koji bi igrali to trecerazredno takmicenje.
n

niszvezda

pre oko 2 godine

Gde iskopa Xamax...to je bilo 95. i to je prva sezona posle sankcija...
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

druze-Jebiga trebalo je pobediti Slijemu,Černomorec,Levadiju,Irtiš,Helsinki,Suduvu,itd kako si to zaboravio,kud nisi spomenuo,da je uefa izmislila brisanje 5-godina unazad i branjenje saka jada poena.Nije valjala ni LE pa sad ispade po meri.Da nije tog trećerazrednog takmičenja Zvezda sledeće godine ne bi direktno išla u LŠ,misli malo o tome,ne bi bili 11na listi.01/02 - Zvezda 3, Partizan 4 02/03 - Zvezda 6, Partizan 6,5 03/04 -Zvezda 6, Partizan 6 04/05 - Zvezda 2,5, Partizan 12,5 05/06 - Zvezda 7, Partizan 5 06/07 - Zvezda 2, Partizan 4,5 07/08 - Zvezda 5,5, Partizan 2 08/09 - Zvezda 1, Partizan 6 09/10 - Zvezda 4, Partizan 6,5 10/11 - Zvezda 0,5, Partizan 9 11/12 - Zvezda 2,5, Partizan 3 12/13 - Zvezda 3, Partizan 6 13/14 - Zvezda 2, Partizan 2 14/15 - Zvezda 0, Partizan 7 15/16 - Zvezda 0, Partizan 10,5 16/17 - Zvezda 3, Partizan 1 17/18 - Zvezda 14, Partizan 10,5 18/19 - Zvezda 13, Partizan 6 19/20 - Zvezda 10,5, Partizan 10,5 20/21 - Zvezda 15,5, Partizan 3,5 21/22 - Zvezda 7,5, Partizan 8,
J

JPG

pre oko 2 godine

Druze nijednu godinu nisi ubo...zvezda 5 unazad 15,10,6,7,8...partizan unazad 7,2,6,2,7...o cemu ti pricas i kojom metodom racunas?
p

po statistikama

pre oko 2 godine

koje si naveo poprilicno je jasno da zvezda u periodu svoje dominacije uzima daleko vise bodova nego sto je to radio partizan tokom svojih 6 godina.Cak sta vise partizan je u to vreme slavio kad sakupi 3 boda u ligi evrope tako sto nakon pet sramnih poraza na minus 10 po ledu dobije sahtjor u zadnjem kolu koji je vec pre toga obezbedio prolazak.Pametnom dosta i nemoj mi pricu kako niste ulagali niste imali tim kako je to bio uspeh sa tim igracima.Bukvalno ste nam otimali igrace branio vam reprezentativni golman,stoper vam bio covek koji je stub atletika,vezni medo koji je posle igrao po ozbljnim timovima.Opravdanja nema.Sad gledaj i uci kako igra pravi sampion zemlje tokom svojih 6 godina dominacije.Samo sto zvezda za tu svoju dominaciju ima i pokrice u evropi.Pali su salzburg jang bojs liverpul olimpijakos umalo se izbacio milan sa dva neresena,keln,braga i mnogi drugi.A partizanov skalp tokom njegovih 6 godina hmmm.Sahtjor u nebitnoj utakmici i anderleht
@

@po statistikama |

pre oko 2 godine

Dosta dugacko ma 100 posto imao je Partizan budzet od 50 miliona jedno 10 ak stranaca a svaki Zvezdin od ovih je skuplji a neki neuporedivo skuplji od Klea za koga su javno tada na konferenciji rekli iz Zvezde da ga nece zato sto ne vredi ni 200 hiljada. E takav je igrac prakticno nas uveo u ligu sampiona Partizan tada usao sa ulozenih 30000 evra . To sto su kasnije neki lansirani i napravili karijere dobre to je bas zasluga Partizana koji je tako i ziveo od prodaje igraca, opet i tada su lopovi uzimali velike procente od transfera. A sta je Zvezda radila tada izbacivali je redovno u sezoni kupanja vidi se sto je stavio covek koliko je Zvezda doprinela koeficijentu da pokaze tada u Evropi da nije zasluzila da bude druga, ne od nje je cesto i treceplasirana Vojvodina dalje stizala a opet je Partizan skoro svake sezone morao da titulu overava u derbiju u kome je jednom i za butinu sviran penal Zvezdi.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

po statistikama-Šta kažeš nema opravdanja,a ovamo nabrajaš neke igrače,reprezetativni golman čija karijera je bila u padu istu oživeo u Partizanu,Kleo olako pušten,nisu ga otkupili i Partizan je to iskoristio i kupio ga ,Medo doveden čini mi se iz Helsinkija,a štoper-prepoznat kao veliki talenat,to što su oni posle igrali za neke velike klubove,koga to zanima.Partizan za šest godina četiri puta igrao Evropu,jednom izbačen zbog navijača i jednom ispao primio gol u poslednoj sekundi protiv Genka i čini mi se te sezone ispao i od Šamroka,ниje bilo sreće u ta dva meča,ko nije gledao,ima jutjub,kao što nije bilo sreće protiv Auzburga,Az Alkmara itd.Da je Partizan u to vreme dobijao 20miliona za ulazak u lš i uložio 10-miliona za igrače druga bi se pesma pevala.Porediti današnju Zvezdu u kojoj je ušlo preko 120-130-miliona ako ne i više sa tadašnjim Partizanom je van svake pameti.Kao što vidiš i u zvezdinoj dominaciji Partizan skoro redovno igra Evropu i ono što niko od zvezdaša ne vidi,šesnastina finala i jedna osmina finala i to sa kakvim igračima.Poraz od Bešiktaša očekivan i jedna utakmica sa Šarloa,šta bi više od svega nabrojanog.Pitanje gde bi bila Zvezda da AV nije došao na vlast,ništa ovo bez njega ne bi bilo moguće ,jednima doveo Dr Terzića,drugima doveo Vazuru i Vučelića,jedne uzdiže druge uništava,itd a privatizaciju ne dozvoljava otud onaj бункер,razoreni jug,kontroliše i jedne i druge....
G

Gost123

pre oko 2 godine

Pa vama je Lazar Marković primao platu kakvu ima Katai!!! O čemu pričaš? Plaćate igrače na nivou Zvezde koja te pare zaradi u evropi a šta će revizija posle Vazure pokazati videćemo. Samo da ne bude bugarski scenario pa da vaskrsnu dva partizana Bože sačuvaj.
G

GrobarKosmet

pre oko 2 godine

@druze a da vi ste igrali sa nikad jacim Slovanom…pokri se usima