Komentari na vest

UEFA bez milosti za crno-bele: Partizan dva puta kažnjen za jedan dvomeč

B

Bane15

pre 27 dana

Sta im radis Zoki hahaha
V

VAZURA VUCELIC MONSTRUMI

pre 27 dana

OVO JE SVE POSLEDICA ,,UPRAVE" PARTIZANA . KILAVI AMATERI I NESPOSOBNI usli u SPORTSKE VODE. NISTE NAM KLUB
S

Sf

pre 27 dana

Svi ih mrze
P

PITANJE SVIH PITANJA

pre 28 dana

Jel moze gore od ovoga???
K

KILAVI AMATERIZAM

pre 27 dana

MOZE I GORE AKO SE UPRAVA NE SMENI !
f

fenomeno

pre 28 dana

Stvarno je jadno i bedno ovo konstantno iživljavanje uefe nad Partizanom. Stvarno prelazi sve granice. Nije mi drago iako sam Zvezdaš, i uopšte svako kažnjavanje za skandiranje, za transparent je debilizam čisti. Ali je fascinantna i još jedna stvar. Kad ulaziš na vesti ovog tipa tačno znaš kakvi su komentari. Zoki sredio, tetrapak Zoki, Laković i Vučić protiv Partizana itd... A siguran sam da 90 % ovih ljudi koji komentarišu nisu ni znali ni ko je Laković ni da uopšte ima neku funkciju u uefi dok onaj Pantić (Ilija Čvorović) nije krenuo sa svojim nebulozama i teorijama zavere
m

metalika moj dobar

pre 28 dana

nasa najveca kazna je vazura
P

Popov

pre 28 dana

Tetrapak stiti sto je dobro
R

Ros

pre 28 dana

A protiv Genta će kazniti Partizan jer je stadion prazan i niko nije mogao da vikne ništa.
R

Realan 2

pre 28 dana

Evropu videti necemo ali 30 dovedenih igraca za 3 prelazna roka hocemo....
m

metalika moj dobar

pre 28 dana

zato sto se na svakom odlasku-dolasku ugradis pa ti vidi baki kolko se tu mulja . Da ti usna harmonika neku crkavicu ti dovedes svoje dilbere ugradis se isforsiras sutra prevaris neke arape kako igrac igrao standardno , evropu trte mrte ...jos ako ih vodi neki nas trener to se lakse proda onda opet u krug ulazi od te prodaje u novog krsa i to je poenta danasnjeg partizana .Ni cigani nisu bolji al ovaj nas je bas uzas pa njih cini boljim
S

Slanina

pre 28 dana

Da li ikada navedu tacno sta je kazna, rasizam zbog toga i toga u toj i toj minuti i slicno? Setite se pre godinu dana finale LK, navijaci Vest Hema gadjaju stalno igrace Fiorentine, pogadjaju ih, razbiju glavu kapitenu i dobiju 50.000e i jednu utakmicu u gostima bez navijaca. Da nasi to urade bombardovali bi nas.
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

A kome bi trebalo to da dostave? Nama ovde? Hoces da neko iz UEFE visi ovde i odgovara na vasa pitanja? Jel bi onda bilo ok? Te stvari su dostavljene onima koji treba da ih cuju/procitaju. Zasto pretpostavljas da Vazura nije primio kompletan izvjestaj za sta tacno nas kaznjavaju? Zato sto to Mozzart nije objavio? Pa, ljudi, bas ste smijesni sa ovim svojim teorijama zavjere. Kao da imate 5 godina. Na tom nivou vam je racionalizovanje.
S

Sub

pre 28 dana

Dokle god budete zivili u proslosti ovo ce se desavati
G

Gost1234

pre 28 dana

Ja kao zvezdas te pitam sta su to oni tacno skrivali da ih ovoliko kažnjavaju??????????????
N

Nema gostujucih navijaca

pre 28 dana

u sektoru za gostujuce navijace. Lepo kupite karte za istok i eto vas protiv Genta. Big deal.
B

Bane1989Ns

pre 28 dana

pa vama se ni ne isplati da igrate bilo kakvo takmicenje.Drzava platila licencu za Evropu.To malo para sto je Partizan dobio za ispadanje iz Evrope dali na ispade navijaca.
К

Капитен

pre 28 dana

Поред тога што ћемо ове године ући у историју као први клуб који је испао из свих европских такмичења, ући ћемо и као клуб кога су казнили за све домаће и скоро све гостујуће утакмице. (штета што није прва усна Србије позвао Зокија да затворе улаз за Гробаре и против Лугана, па да будалаштина буде још већа)
X

XD

pre 28 dana

Nameštaljka.
J

Jasna poruka

pre 28 dana

U Luganovcima se prostakluk ne toleriše
N

Nekac035

pre 28 dana

Ovde samo se Zvezda i partizan kaznjavaju. A ovi ostali, kad gadjaju casom igraca, navijac utrci u teren. I drugi navijaci pale baklje na evropskim utakmicama…. A nisam procitao ni jednu vest da je neki klub kaznjen.
R

Ronkev

pre 28 dana

Od nasih u Evropi, Firma, Djavoli i Blue Betyars ne gadjaju igrace.
@

@ronkev

pre 28 dana

Zato sto ih sve ukupno ima 14...
@

@ronkev

pre 28 dana

Kakvoj evropi?
R

Ronkev

pre 28 dana

@Ronkev Bolje i 14 nego vasih 0.
P

Picmalac

pre 28 dana

Tu je sinfonijski orkestar...
з

зока_мип

pre 28 dana

да, али ти то не разумијеш. да је се бар неко сјетио да ти поклони буквар па да знаш писати...
c

cirkusa

pre 28 dana

Lakovic namestio ahahahhaha
i

in

pre 28 dana

I Zvedini i Partizanovi navijaci smatraju da je uefa mafija. Jedino kad dobiju novac od uefe sve je na mestu. Kolko smo retardi da ucestvujemo u takmicenju koje organizuje mafija U takmicenju nisi obavezan ucestvovat.
D

Dinga

pre 28 dana

Grobari, šta ste se raskokodakali, svi su protiv vas hehe
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Tacno sam znao da ce nas opet kazniti. Culo se fino na snimku sta se skandiralo, tako da nema potrebe za onim nasim standardnim "neko nas mrzi, pa zato". Nije zato. Nego je zato sto smo stoka. Zato nas kaznjavaju. Zato sto nam se ne moze nista normalno reci. I da se ne lazemo, ono skandiranje "Kosovo, Srbija" nema nikakve veze sa patriotizmom – to mozes da prodajes nekom strancu koji nema pojma o zivotu, ali evo, ocigledno da to ni kod njih vise ne prolazi – vec je u pitanju klasicna provokacija jer znamo da smo u Svicarskoj, znamo koliko ima Albanaca tamo, znamo da im (u Luganu) igraju Albanci i sta se onda pravimo blesavi? Ko fol, nedaju nam da volimo svoju zemlju, sta li? Ne voli se zemlja tako. Zna se dobro sta je ljubav, a sta su smislena provokacija i mrznja. Pa, nije niko lud, pa da ne vidi sta radimo. Ali tako je to kad mislimo da smo pametniji od sviju, a glupi smo da gluplji ne mozemo biti. Pa, covjece, zivotinja bi do sad naucila sta se smije na utakmicama, a sta ne. "Sreca" samo po Partizan, pa svakako nemamo nikoga da nam dolazi na te utakmice (izuzev naravno te stoke zbog koje nas non-stop kaznjavaju).
P

Pera1234

pre 28 dana

Isto tako skandiranje Kosovo-Srbija nema veze ni sa diskriminatorskim ponašanjem i rasizmom, pa smo opet kažnjeni. Kako to objašnjavaš?
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Objasnjavam to tako sto smo za skandiranje politickih parola kaznjeni za skandiranje politickih parola, a za diskriminatorno ponašanje i rasizam smo kaznjeni zbog diskriminatornog ponašanja i rasizma. Znaci, pricas o dvije razlicite stvari. Fino ti u clanku pise da smo kaznjeni za vise stvari, a ne samo jednu. Kaznjeni smo za, da citiram clanak, za 1) rasističko i/ili diskriminatorno ponašanje, 2) transparente neprikladne za sportski događaj i 3) zbog paljenja pirotehnike.
В

Вукосав

pre 27 dana

Управо је у томе и поента да они кажњавају а ни сами не знају да објасне и појасне каква су то расно-дискриминаторска скандирања? Коме су објаснили? Где, како? Узели су ФКП на зуб, на тапету па их кажњавају за свашта нешто. А и ови су толико глупа управа да немају једног нормалног правног тима да обори ове УЕФИНЕ неосноване казне. Не може Косово је Србија да буде разлог да затвараш цео стадион. Ово је иста прича као са протераним руским клубовима и спортистима. Чиста политика и ништа више. Зашто да Партизан игра без публике целог лета 3 утакмице код куће?
Ђ

Ђакон Авакум

pre 28 dana

Ови нису нормални. Одакле нама толики новац да платимо казну??
A

Avangardija

pre 28 dana

Ne boj se, platice Cale. Nema brige.
Z

Zeleznik

pre 28 dana

Laković udara po Partizanu na zna se čiji mig. Svaku, ali svaku evropsku utakmicu ćemo dobiti kaznu. Zato je možda i najbolje da ni ne igramo tu "Evropu".
I

I eto

pre 28 dana

Opravdanja za neigranje evrope
D

Dejan 52227828

pre 28 dana

A kao inače igrate 😂😂😂
@

@Zeleznik

pre 28 dana

Igrali biste vi Evropu trčeći, ali ne možete jer vas svi trpaju do čepa...
L

Laktasi

pre 28 dana

Kiselo grozdje... 🤣🤣🤣
g

grastion

pre 28 dana

Navijaci Legije prave koreografije protiv uefe i za kaznu im zatvore tribinu, a onda na sledecoj utakmici sa druge tribine opet prave koreografiju protiv uefe i pale baklje i nikom nista, ali zato kada navijaci Partizana pevaju protiv vrhovnog i rio tinta odmah se zakljucava stadion, uefa je definicija duplih standarda
D

Djape45||

pre 28 dana

Za ubij Srbina, i ubistvo navijača samo novčane kazne, zato Srbima čim stigneš zatvaraj tribine. Sramota.
A

Agamemnon

pre 28 dana

Opet su svi protiv Srba?
B

Bok

pre 28 dana

Kada su vikali Vučiću p....u, nisu kažnjeni zbog vrijeđanja predsjednika već zbog diskriminatorskog odnosa prema LGBT populacijom, jer su iz konteksta te rečenice zaključili da je biti LGBT, nešto loše i pogrdno za navijače. To je živa istina samo se ne objavljuju detalji disciplinske odluke u našim medijima. Ispade nam Vučić opet kriv, a ovaj put ni kriv ni dužan. Koji rasizam, koja diskriminacija prema igračima Lugana, pa u Partizanu je pola tima sačinjeno od tamnoputih igrača, a nisam čuo da su njih vrijeđali.
D

Dinga

pre 28 dana

Vodi ga kuci.
r

rrrr

pre 28 dana

Vučić je uvek kriv,a koliko je dužan videćemo uskoro.
K

Karlo Veliki

pre 28 dana

Jasno je kao dan da se UEFA umesto na strani sporta priklonila snagama koje u Srbiji cine sve da se JSD Partizan unisti.. Nije tesko pogoditi da Srbiju u UEFA "zastupa" Lekovic, pa ce se od njega i traziti odgovornost da grobarima objasni svoje postupke. Mrznja prema Partizanu koja sa bolesnom strascu otice iz glave maloumnika je ocekivana,a sa druge strane nikad grobari nisu bili jedinstvaeniji da svoj klub brane, pa je za ocekivati da ce jesen u Beogradu biti vrelija od letnjih temperatura..
K

Komentator

pre 28 dana

Vas grobara u fudbalu nema više od 4 hiljade, prema tome Vazura nema čega da se boji
D

Da li ste

pre 28 dana

Vi stvarno tako jadni,bedni a pre svega glupavi.Jel ti znas da je Zvezda troduplo vise kaznjena od tvog Partizana.Sto covek nije onda izbacio Albaniju i Hrvatsku sa EP posle onog sramnog skandiranja kada je tako moćan.Dodje covek procitaj tri komentara i brzo sa ovog portala da bi mu glava ostala normalna.
K

Karlo Veliki

pre 27 dana

"komentatore", nazad u prvi razred... Ne znas da brojis.
8

8

pre 28 dana

Njima sirotima tek što ponovo počela da dolazi publika da ih gleda kako dominiraju u Evropi kad ono opet bez publike, dok bila korona bar bili ravnopravni sa protivnicima.
C

Cordova

pre 28 dana

Idem na partizanove utakmice 20 godina (na sve tribine) još nisam čuo bilo koji vid rasističkog skandiranja.
I

Idiokratija

pre 28 dana

UEFA sve termine tipa "pederu", "cigani" i sl. tretira kao rasizam i najstrože kažnjava, tj. zatvaraju se tribine. Za pirotehniku, tuču na tribinama i ubacivanje predmeta na teren mnogo su blaži, pa se samo plaća. To su u Zvezdi naučili, osim kad je magarac vređao Zlatana Ibrahimovića.
S

Smislov

pre 28 dana

Ima diskriminacije, a za rasizam ti vjerujem. Kada predsjednika države skandiranjem poistovjećuju sa LGBT populacijom, onda je to diskriminacija te populacije jer za UEFA oni nisu u rečenici u afirmativnom kontekstu već su u uvredljivom.
M

Mauro Tasoti

pre 28 dana

Zbog "Kosovo je srce Srbije" i sličnog skandiranja koje UEFA shvata kao rasističke i nacionalističke parole Partizan plaća preveliku kaznu.Nikakav rasizam ne može da bude kod navijača kluba čiji dres nose Afroamerikanci,crnoputi igrači,jedan Korejac,Jedan Čerkez,Jedan Bošnjak i koje sve tu vere i nacije više nema.Ovde se radi o Kosovu i stavu UEFE i Evrope da ovo skandiranje nije prihvatljivo.Velika opomena i za navijače Zvezde večeras jer se ovako lako može desiti da igraju na Rajku bez navijača neku od sledećih utakmica.
K

Komentator

pre 28 dana

Pusti ti Zvezdu, gledaj šta se dešava sa tvojim klubom
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

@Mauro Brkas par stvari. Prva, za rasizam... sve te igrace koje si naveo dovodi klub, a ne navijaci. Tako da ne mozes da to uzimas kao argument. Ko fol, pogledaj koliko nam je igraca u timu crno, kako mozemo biti rasisti? Pa, mozemo, druze. Ponovicu jos jednom, nismo ih mi doveli nego klub, a to su, ako samo malo razmislis, dvije veoma razlicite stvari. Mislim, ne skandira niko iz uprave te rasisticke stvari nego navijaci na tribinama. Druga stvar, pa cuje se fino na utakmicama sta se skandira. Znaci, ne izmislja niko nista. Imas bukvalno fizicke dokaze za to sto tvrde da radimo. Pa, ne mozemo se bas toliko praviti ludi, ljudi. Ili mozemo? A sto se tice patriotizma... jel ti stvarno mislis da je skandiranje "Kosovo je srce Srbije" na utakmicama gdje vrlo dobro znamo da ce biti prisutni Albanci partiotizam, a ne najobicnija provokacija? Znamo mi vrlo dobro sta radimo, druze, samo se pravimo ludi. Dobro, neki od tih kretena sto to skandiraju na utakmicama i jesu sto ludi, sto glupi, pa mozda ni ne kontaju sta rade i na koji nacin nam stete, ali zato, druze, stranci razumiju vrlo dobro sta se radi. I na kraju krajeva, fino su nam rekli milion puta do sad, "nemojte, ljudi, to raditi". I sad su oni krivi sto su nas toliko puta upozorili, a mi i dalje tjeramo po svom? I jos smo mi ljuti na njim zbog tog? Ja stvarno ne mogu da razumijem sta ovde vise nije jasno.

Dorcolac

pre 28 dana

sve ce to narod platiti
s

scarecrow

pre 28 dana

неприкладни транспаренти - застава нема предаје, расизам - скандирање Косово је срце Србије, Партизан је сигурно рекордер по количини уефиних казни, човек би помислио да се константно дивља на утакмицама а реалност је таква да се за певање управи и скандирање оскару добија казна
A

Ako koza laže..

pre 28 dana

Morao bih vas demantovati.. Rekord po broji kazni drži Poljska Legija a odmah iza nje je Crvena zvezda. Za razliku od njih Partizan je prvi po broju pomilovanja. Preko 50 puta mu je "progledano kroz prste" i dobijao je uslovne kazne.
k

kondor007

pre 28 dana

Terapakt mali zoki radi punom parom , ali nije ni svestan sta ga ceka kada oskar izgubi vlast . Tada pocinje ples ili bolje receno udri Mujo u tamburu .
M

Miloš 1970

pre 28 dana

Zoki Lakovic Delija odlično radi posao za oca nacije !!Sa druge strane mogu da ubiju sudiju na sred meča,dobili bi zahvalnicu ... Sve će se ovo vratiti jednom...
N

Nenad1246

pre 28 dana

Lupaš kao otvoren prozor.
@

@milos1970

pre 28 dana

Nece, ovo je vracanje za Toletovo vreme… Brzo ste ga zaboravili, mi nismo i necemo!
@

@Miloš 1970

pre 28 dana

A inače da nije bilo kazne napunili biste tribine protiv Genta ? Evo prijateljskog saveta - umesto što slušaš Željka Pantića bolje pročitaj neku kvalitetnu knjigu i tako se edukuješ (ne mora nužno da bude od Lotara Mateusa ako ti je psihički teško, ali moraš da znaš štivo Tolstoja, Andrića, Nušića...)
Z

Za goste

pre 28 dana

Ja bi voleo da pročitam ali nigde ne mogu da nađem ajde malo nas edukujte vi nacitani šta je to Mateus pisao kakve on ima veze sa Toletom ali vi znate sve bolje od svakog i vi znate da li bi mi napunili stadion i koliko bi navijača došlo,svakako bi došlo dovoljno da arena mora ponovo da smanjuje zvuk.
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

@@Miloš 1970 Garantujem da ti prvi nisi nikad u zivotu nista procitao od Tolstoja. 'Ajde, sad budi covjek, imaj toliko obraza, pa reci da nisam u pravu. Najbolji su mi ovi koji idu kao na neku kartu obrazovanosti, a u najboljem slucaju od obrazovanja imaju samo srednju skolu.
@

@Grga Cvarak

pre 28 dana

Ako se nisi obratio Milošu, ja ću ti reći za sebe da imam više od samo završene škole, a knjiga nisam malo pročitao.
@

@za goste

pre 28 dana

Sam pocetak tvoje poruke (ja bi) daje odgovor na sva tvoja pitanja...nepismen si jezivo...
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Nisam se obracao Milosu nego tebi. I hvala na odgovoru. Znaci, nemas obraza. Nisam ni najmanje iznenadjen. A ako si kojim slucajem stvarno nekad nesto procitao, od Tolstoja ili od bilo koga, onda ocigledno da ti se nista od procitanog nije zadrzalo u glavi. Da jeste, nebi sigurno ostavljao ovako prizemne komentare.
@

@Grga Cvarak

pre 28 dana

Ne brini ti za mene, Andrića i Nušića sam čitao, verujem da ti nisi čak ni to :)
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Slobodno vjeruj sta hoces. Komentari su ti i dalje prizemni.
@

@Ufff

pre 28 dana

Što se praviš blesav?! Prosto si bezobrazan. Seti se Generala Mladića. Partizan kažnjen zvezda nije.
K

Komentator

pre 28 dana

Zašto bi Zvezda bila kažnjena sada, ne razumem ?
A

Asad

pre 28 dana

Platiće vrh države a oni će da kažu jedno veliko HVALA i da pomenu vrh države i da mu se zahvale od srca a onda će da dođe Tekstilac, IMT ili neki drugi gigant, otkine im bodove pa će opet da kukaju na vrh države :)
d

d.g.

pre 28 dana

Jeste uefa sa dvojnim aršinima ali očigledno je da i to malo navijača bolje ne dolazi na utakmice. Znači i idiot bi shvatio da svoj klub uništavaju.
.

.......

pre 28 dana

Увек само српске клубе кажњавају... Шта је са оним Албанцима што су скандирали уби Србина против Борца?
I

Izborili su

pre 28 dana

...se za to da im cute dok vi danasnji Srbi to niste i samo se svadjat oko vecitih dok vam cepaju zemlju....razumes sad?
A

Azevedo

pre 28 dana

Pa to Zvezda namestila u Uefa da ih kazne i izbace iz Evrope, sto posto. Cekamo izvestaj malog Stanoja da kaze kako se sve radi u korist Zvezde, evo i Uefa mafiosi i oni rade za Zvezdu protiv Partizana. Svi su im krivi samo oni nevinasca jadna.
c

cv

pre 28 dana

hahaha smešno je
U

Ufff

pre 28 dana

Lakovic ponovo namestio ? Zar ne?
P

Perinco

pre 28 dana

Zar je uradio nesto da ga ne kazne!?Ne verujem,a ni ti!!!
Ч

Чопер

pre 28 dana

Нек се ј.бе више ова уефа са кажњавањем српских клубова. Имају неки јак фетиш на кажњавање српских клубова...
d

dejanera

pre 28 dana

Imaju fetis da nas kaznjavaju. A i mi im pomazemo i vise nego sto treba! Evo primera: Kaznjavaju za upotrebu pirotehnike! Mi znamo da kaznjavaju i sta uradimo? Toliko pirotehnike se zapali da izgleda kao da ce stadion eksplodirati! Rezultat toga: Kazna! Znamo da kaznjavaju za mesanje politike i sporta. Citav stadion vice "KOSOVO - SRBIJA"! Opet Kazna! Za njih su Ratko i Radovan ratni zlocinci i za njihovo pominjanje sledi kazna. Mi cestitamo rodjendan Generalu ili pominjemo noz i zicu! KAZNA! A najveca budalastina je da vredjamo obojene a pola ekipe nam takva. KAZNA! I posle oni imaju fetis?!? A imamo li mi fetsi da budemo kaznjavani?

Пол Џорџ

pre 28 dana

@dejanera Па шта ако певамо о Српској покрајини? Зар и то да нам забране? Ајде да је не помињемо уопште... Косово је Србија и фала Богу да ће се певати о томе. Вређање на расној основи код нас никад није била нити ће, то они имају проблеме са расизмом, нама је увек симпатично кад видимо неког друге боје коже.
d

dejanera

pre 28 dana

@Pol Dzordz Prijatelju ti si nesto pomesao! Oni nemaju nikakav problem sa tim da ni jedan klub iz Srbije vise ne zaigra u Evro takmicenjima! Dakle igramo nasu ligu i nista drugi i ne pevamo osim Kosovo - Srbija i zabole nas za njih i njih za nas! Ali mi bi da igramo Evropu. Mi bi da uzmemo lovu od njih. Mi bi da nam opet dodje Liverpul, Bajern, Psz, Real, Barselona...e pa za takvo sta moramo da postujemo njihova pravila jer mi hocemo u njihovu kucu. Da tebi sada dodje neko u tvoju kucu i mase sa onim ukrstenim rukama i kaze da je kosovo drzava ti bi ga isterao naglavacke iz tvoje kuce (a i ja bih iz moje). Ali ako ti odes kod njega kuci i on to isto kaze mozes da se bijes sa njim, ali ces robijati sto si napao nekoga u njegovoj kuci, ili da se okrenes i odes! A sto se diskriminacije tice za njih je isto verska, rasna, polna, seksualna....i jos ko zna koliko tih nekih vredjanja. Da li zaboravljas da su Partizan kaznili zato sto su Donaldu govorili da je Ciganin. Nista nije vredelo sto je i on rekao da ga to nije vredjalo uopste jer je on bio kapiten Zvezde i da mi sami kazemo da smo cigani! Kad se vice Vucicu p...ru. oni i to smatraju diskriminacijom i vredjanjem! Jedino sto jos nije kaznjeno, a siguran sam da ce i to biti skoro, je Mars na Drinu! Jer kad budu ovi iz Federacije skontali da bi i tu mogli da nam napakoste eto im izgovora da ta pesma poziva na osvajanje Bosne.
l

lol12

pre 28 dana

Pa oni zavrsise u minusu od uefa takmicenja s obzirom da poispadase u svim takmičenjima a kaznjeni novcano u svakom kolu
t

tetrapak zoki

pre 28 dana

Ne znam brate sta radis komentarisajuci vest o Partizanu. Mozda imas komplekse, mozda ne znas da imas komplekse, mozda samo mrzis, mozda si samo bot. U svakom slucaju zalim te, molim se za tvoj spas:)