Stadion Dragan Džajić (©Starsport)
Stadion Dragan Džajić (©Starsport)

Ub spreman za istorijski dan: U prodaji 2.500 ulaznica, deo na istoku za navijače Partizana

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.07.24. | 15:47

Jedinstvo u subotu prvi put domaćin u Mozzart Bet Superligi

Bilo je priča da će početak debitantske sezone u Mozzart Bet Superligi ubsko Jedinstvo kao domaćin igrati u Lazarevcu, na stadionu Kolubare, ali nema potrebe za tim. Ubljani su stigli da završe sve radove kako bi njihov stadion Dragan Džajić ispunjavao uslove za domaćinstvo u najjačem rangu srpskog fudbala, te će u subotu od 20 časova moći kod kuće da ugoste Partizan.

Iz kluba najavljuju da je sve spremno za istorijski dan. U prodaji će se naći 2.500 ulaznica i to 1.100 za zapadnu, po ceni od 500 dinara, a 1.400 za istočnu tribinu, po ceni od 300 dinara. Deo kapaciteta na istočnoj strani biće odvojen za navijače Partizana.

Izabrane vesti

Prodaja ulaznica vršiće se na stadionu u prostorijama kluba i počinje u četvrtak u 09.00.

"Ulaznice će se kupovati uz ličnu kartu, najviše tri po čoveku, a s obzirom da je reč o utakmici visokog rizika, karta je obavezna i za decu svih uzrasta", navodi se u saopštenju Jedinstva.

Podsetimo, Ubljani su u prvom kolu Mozzart Bet Superlige igrali protiv Crvene zvezde u gostima i poraženi su sa ubedljivih 0:4, dok je Partizan sezonu otvorio pobedom nad Napretkom kao gost, ali na svom stadionu. Bilo je 1:0 za crno-bele, pogotkom Mateusa Saldanje u trećem minutu nadoknade.



tagovi

Mozzart Bet SuperligaJedinstvo UbFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara