Komentari na vest

U susret žrebu za Ligu šampiona: Prvi put kompjuter određuje ko s kim igra

V

VARdrid

pre 22 dana

Namestice realu ko svake godine jos lakse.
D

Djurkopiano

pre 22 dana

To ko na olimpijadu kad zu namjesteli Francuzima.
L

Loš Konj

pre 22 dana

Sistem kao takav zvuči ok, realno je bilo da naprave neku promenu jer je baš krenuo da smara stari format. Jedino što mi se ne svidja jeste što su obesmislili šešire jer svaka ekipa vuče isto, nezavisno u kom šeširu se nalazi. Jesam Zvezdaš i to odgovara slabijim ekipama poput naše (igraš protiv dve ekipe iz 3/4. šešira), ali mi je nekako antisportski. Ispada da je kompletan Uefa koeficijent za klubove relevantan jedino u kvalifikacijama.
G

Gost68289

pre 22 dana

Vise nije bitno dal si prvi ili cetvrti šešir
C

Copa

pre 22 dana

Kompjuter?!! Pa to u startu znači da možeš šteliti kako hoćeš.
m

molim?

pre 22 dana

Naprotiv.
C

Cipiripi LE2

pre 23 dana

Najbolje da iskljucimo i sudije i igrace iz fudbala nek kompjuter izbaci rezultate
R

Robert Lewandowski

pre 23 dana

Sudije kako dele pravdu i bolje da ih izbacimo. 😅
V

Vanecious

pre 23 dana

Steta sto zvezda nece ucestvovati u ovakvom formatu..(26.08.2024)
F

Familija

pre 23 dana

Jok ti ćeš da učestvuješ za vas smo spremili spektakl preko malih ekrana to ti je mera TUŽNO JE BITI NAVIJAČ partizana ŠTO SREDOM SEDI KRAJ MALOG EKRANA I GLEDA ZVEZDU SVETSKOG ŠAMPIONA KAKO IDE PRAVO DO LONDONA
h

halo

pre 23 dana

Savršeno, pošto teoretičari zavere nisu već imali dovoljno materijala za dodatno zatupljivanje iovako zatupljenog naroda :D
z

zukiic

pre 23 dana

to je i bio cilj,da moze da se manipulise kompom

angry_chainsaw

pre 23 dana

Neka bude kako bude, Zvezda mora biti u trećem ili možda i bolje u četvrtom šeširu!!! Sve osim pobede Zvezde na našem stadionu protiv Bodo/Glimta gde je već sada rasprodat skoro ceo stadion bi značilo - ogromnu bruku!!! Pa ajde, posle onoliko nesretnih okolnosti, da podsetim samo, Omonija - gol iz kornera, Šerif Tiraspol - koji umalo da prođemo u revanšu i Makabi Haifa i čuveni gol našeg svemogućeg napadača, koji je Liverpulu zabio dva komada za manje od 15 minuta... Ajmo Zvezdo, samo jako i srce na teren da pokažemo šveđanima gde su došli i koliko je veliki klub, sa velikom istorijom i tradicijom, naša Zvezda... Sastav sličan onom, nakon izmena u 75 minutu prbe utakmice, bez Rodića na beku, on može da uđe zadnjih 20 minuta kao treći štoper i to pod uslovom da vodimo 3:0...
G

Gost3223

pre 23 dana

Norvezani!
m

ma

pre 23 dana

Potpuno ti je svejedno u kom si sesiru,nema razlike.
D

Deki iz kafica

pre 23 dana

Samo cu reci da ovo nije pravi svajcarski sistem. Svojevremeno sam se takmicio u sahovskim turnirima i drugim sportovima, i u svajcarskom sistemu, protivnik se saznaje tek nakon zavrsenog kola. U prvom kolu su svi ravnopravni, i onda u zavisnosti gde se nalazis na tabeli, bira se protivnik koji je po tvojoj meri na tabeli u tom trenutku. A ako kasnije da kazes naletis na nekog sa kim si vec igrao, bira se sledeci koji je tu u komsiluku. Tako je konstantno "fer", ovo su opet neke malverzacije. Apsolutno ISTA grupna faza samo sa vise utakmica, nasminkano kao da je drugacije, jeste, ali isti k... drugo pakovanje.

angry_chainsaw

pre 23 dana

Ufff ala će obo biti zanimljivo, pa kompjuter tek može mnogo lakše da se namesti ali mi tu nismo ni u petom planu... I da, što neko reče, pa četvrti šešir jači od trećeg šešira...

Bojan Urosevic

pre 23 dana

Jel primećuje neko da 4 šešir jači od 3 šešir
m

ma

pre 23 dana

I kakve to veze ima sa bilo cim?

Bojan Urosevic

pre 23 dana

Nikad to nije bilo uvek ima jedan ili dva ozbiljna kluba u 4 šešir ali ne znam sad šta su radili da budu sve jaki klubovi u 4 šešir.
I

Idealna Stela

pre 23 dana

Interesuje me koje utakmice daju najvecu zaradu. Ko treba da prodje dalje.
N

Nenad1246

pre 23 dana

Sad je bukvalno lakše namestiti nego sa kuglicama.
U

U kojem bobnu je

pre 23 dana

JSD NK patlidzan pitam za druga
V

Vanecious

pre 23 dana

U kom bubnju je zvezda????
Б

Бане 2

pre 23 dana

Биће ово много узбудљивија ЛШ! Ајде Звездо! Можеш ти то!
R

Ris

pre 23 dana

Meni je lično format LŠ bio najbolji od 1999 do 2003 godine. Isto se igralo kao sada 8 grupa po 4 tima, samo nakon toga nije bilo 1/8 finala nego je tih 16 ekipa što je prošlo išlo u nove četiri grupe po četiri ekipe, po dve išle dalje i igralo se 1/4 finale nakon toga. Dobiješ četiri grupe smrti i ne znaš koju bi utakmicu prije gledao, a isto tako produžiš kalendar za četiri kola tj,opet dobiješ više utakmica. Ako su nešto kontali mijenjati možda bi ovaj sistem bio bolji.
N

Nenad1246

pre 23 dana

Nebi ni jednu. Šta me boli paja ako nema Zvezde.
К

Кол центар

pre 23 dana

у Новом Саду би тај жреб завршио очас посла....
R

REALNO GLEDANO

pre 23 dana

Nemam pojma kako ce ovo biti, sto nisu namestili LŜ ili LE po sistemu svako sa svakim, kao neka vrsta normalne lige, znaci igras domacu ligu i kup uz to i neku evropsku ligu i cao. Ajde da vidimo i ovu promenu.
P

Piglu

pre 23 dana

Znaci Ls od 32 ekipe, svaka bi igrala po 62 utakmice u sezoni + domaca liga 38 utakmica + kup.. plus reprezentativne obaveze. Znaci 120+ utakmica godisnje, taman na svaka tri dana po jedna. Odlicno zapazanje majstore, totalno izvodljivo
A

Ada cus

pre 23 dana

Sjajan predlog, tako bi igraci, pogotovo ovi bolji imali po 100 i nesto utakmica godisnje, pa kad krenu jos vise da padaju po terenu, da pricate ,,A ovo im je od vakcina, pogledajte sto cini mafija, ja radim svaki dan ovo ono...". Posalji im ovaj predlog da ti ga ko ne ukrade
S

Spa

pre 23 dana

Nema ukrštanja nego prvih 8 direktno idu u osminu finala dok od 9. do 24. igraju međusobno i tu se izvlači, tj. opet kompjuter bira nasumične protivnike, a onda se 8 pobednika odatle pridružuju ovima gore u osmini finala. Pozdrav
G

Grupa JNA

pre 23 dana

Tetrapak Zoki ce da se potrudi da svoju FK Crvenu avzvezdanuCeferinTetrapak stavi u najlaksu mogucu grupu. Ali ne bih se bunio da im dodje Real pa da im se smejem malo kada im uvale 7 golova na rupi tj stadionu Slavka Sajbera tj Slavka Komara tj Krcuna pozdrav!
Z

Zaza Paculia

pre 23 dana

Zeljko Pantic ti je pojeo mozak!
B

Bane1989Ns

pre 23 dana

pazi se ti Kijeva
M

MiskoR

pre 23 dana

Vama ce da uvaljuju ovi domaci klubovi i naravno mi posto ne igrate evropu po obicaju
@

@grupa jna

pre 23 dana

...sve i da primi 14 od reala, manja je bruka nego ono sto je partizan doziveo protiv dinama. zvezda je sa sitijem igrala 3-1 i 3-2 prosle sezone, od njih tesko da ima mnogo jaci. a po komentaru se vidi da si panticev svedok, pa je tesko i ocekivati komentar sa mnogo smisla.
P

Penzioner

pre 23 dana

Hahaha, koja budala, sta uradi ludi Žeks sa ovom decom. Citiraju svaku njegovu bljuvotinu i pri tome nemaju pojma o novom formatu LS i LE. Kakva grupa? Jedna je grupa, jedna tabela sa 36 ekipa. Postoje 4 sesira sa po 9 ekipa prema rejtingu. Svako dobija po 2 protivnika iz svakog sesira i sa svakim igra po jednu utakmicu, itd. Ovo je za tebe nauka. Jedino LK ima 4 grupe, nista se ne menja u sistemu takmicenja ali i to nema veze sa vama!
B

Bog Kocke

pre 23 dana

Volio bi da real izvuce Šturm Mitland ili slovan Dinamo zagreb Sparta Brest Šahtjor Seltik I da se ukine dogodine
@

@

pre 23 dana

sefe, ne moze da se desi zbog koeficijenta, si pglu
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 23 dana

Jel si se krstio ili i dalje nemaš vremena od kaficu ili jednostavno neces
R

Raša P

pre 23 dana

Zvezda će svakako biti deo istorije. LŠ i LE isti sistem takmičenja. Svaka utakmica ima veliku važnost bodovnu ali i gol razlika će biti veoma važana. Biće i puno visokih rezultata i manje nerešenih. Bilo bi lepo da i Partizan uđe u LK i da Beograd gleda 7 Evropskih utakmica uživo!
e

e

pre 23 dana

Kod kuce: Inter,Benfika,Seltik,Brest u gostima: lajpcig,Briz,Midtiland,Sturm
M

Mrzim Partizai!

pre 23 dana

A koji to klub? Mislis na BODO?
e

e

pre 23 dana

Nema ja sta da mislim,znam da ce ih Zvezda pregaziti u revansu.
J

Ja i

pre 23 dana

Sve čime kompjuter upravlja može biti i kodirano da radi baš šta želiš
R

Raša P

pre 23 dana

Ne određuje kompjuter parove sam već i ćup iz koga se nasumično izvlače kuglice.
A

Apoel

pre 23 dana

Mislim da ce ovaj sistem takmicenja biti mnogo zanimljiviji od starog!
t

tampiii

pre 23 dana

Ovo bi trebalo da bude mnogo realniji format, gde nece biti kalkulacija, jer ako dobro razmislim, zreba sem ovog u cetvrtak vise nece biti? Nego ce se ukrstati prema plasmanu nakon grupne faze, kao u kosarci pred pley of? Ako je tako, to je mnogo postenije! Molim da mi neko odgovori ako zna odgovor da li je ovako?
G

Gost69420

pre 23 dana

Više bih verovao Football Manageru da odredi nego bilo kom uefinom "kompjuteru"
f

footbal manager

pre 23 dana

i onda izvuces ekipu sa kojom si radio transfere te godine 👍
N

Nije lose

pre 23 dana

Ne crnjacite nostalgicari, ovaj sistem ce bas bolji da bude 100 posto, posebno za slabije ekipe dje se nadam da ce se i Zvezda kvalifikovat. Ovako se desavalo da budu jedna, dvije grupe zanimljive, dok ostale tesko i pratis, jos ako tvoj klub zapadne u grupu smrti kao Zvezda sto je one jedne godine, nemas se cem ni nadat bez sto je spektakl. Sad znas da ces imati minimum 2-3 protivnika tvog ranga dje ces juriti bodove i sa tim bodovima nadat se da ces upast od 9 do 24 mjesta. Velike ekipe ce takodje igrati cesce izmedju sebe, plus klanica za svaki bod, gol, da bi se laksi protivnik dobio, a da se ne pominje vise para. Zato je bitno da se Zvezda nekako ugura odje, a to ce biti moguce ako se prestane pricati o Marakani i navijacima, i skoncentrisat na Bodo i kako ugasiti tu ekipu i suprostaviti se njihovom brzom modernom fudbalu. Marakana nikog nije progutala zadnjih godina, cak ni Baharov Makabi nije progutala (pustite da nije Kanga ovo ono, cinjenica da nismo ih dobili), a nece ni ove Norvezane, nije ovo tek oformljena ekipa koja prvi put izlazi na evro takmicenja. Jaka borba pa da se udje u istoriju kao ucesnik prve nove lige sampiona.
E

Eseks

pre 23 dana

Imamo solidne sanse protiv Norvezana.Mozda se oni nece uplasiti marakane al ce nasi igraci valjda osetiti tu podrsku i zaigrati mnogo bolje.Nas problem je sto su oni najjaci tamo gde smo mi tanki,mislim na njihove bocne napadace koje treba da cuvaju nasi bekovi..Tako da,njima treba pomoc veznih i stopera..Ako ispadnemo krivica ce biti na upravi koja nije dovela levog beka i zadnjeg veznog i koja kupuje i prodaje kao da smo STR a ne ozbiljan FK

Ivan Komnenovic

pre 23 dana

i sta ce uprava uraditi i ako ispadnemoni ako ih budu kritikovali da nisu odradili dobro prelaznibrok sta ce biti, da nece mozda ostavke da podnesu, boli njih uvo za navijace za zvezdu njima su bitni samo dilovi kao sto sunnapravili za ovog jadnog stoica
s

samo

pre 23 dana

16 bivsih prvaka Evrope i 20 onih koji to zele prvi put da urade.
S

Samo jedan covek

pre 23 dana

Bodo je u ovih 20? :)
S

Samo

pre 23 dana

Bolje vi grobari navijajte da Zvezda prodje taj Bodo,posto cete pomreti ako Zvezda ode u Le .Tamo se nece boriti za opstanak nego za cetvrtfinale.
S

Samo jedan covek

pre 23 dana

Pa da igra protiv 11 Hitlera, aj pogodi za koga bih navijao? :)
S

Samo

pre 23 dana

Kad pogoedam vasu postavu na osnivanju,nemam nikakvu dilemu za koga bi mogao da navijas.Koeni su to.
S

Sima Arauho

pre 23 dana

Znači tetrapak Zoki i Ćelafuto Čeferin namestaju kako im odgovara ne bi li PSZ posle MILIJARDI spucanih u pojačanja svoju prvu LŠ?!
K

Kazablanka

pre 23 dana

Jao tebra gde se gasite? Jel vi stvarno mislite da PSZ-u odavno ne bi namestili da osvoje da su hteli? Ma ne, nego su ih Katarci kupili 2011, ali ce 14 godina kasnije da im nameste da osvoje LS. Koliko ste paranoicni, izadjite napolje malo.
g

ghost11

pre 23 dana

Šta hejtujete i kukate samo. Vreme je bilo za promene, realno je dosadio onaj format lige šampiona i gledanost je bila sve manja.
+

+

pre 23 dana

Realno nije i opet nije. Svakako je novi format debilan
E

El ghost

pre 23 dana

Format je bio odlican. A to sto je gledanost opala, govori mnogo vise o danasnjem fudbalu nego o formatima takmicenja. Recimo, ja sam ranije obozavao LS. Sada gledam samo nacionalne lige, eventualno neku zanimljivi kup tekmu. Evro takmicenja iskljucivo sa ortacima, a to je vise druzenja radi nego zbog same utakmice.

Proficap

pre 23 dana

Znaci, posedsis kompjuter i namestas ko s kim igra. Kuglice su imale dusu, zbig tih kuglica sam i gmedao zreb.
P

Pera genije

pre 23 dana

Da li misliš da kuglice nisu nameštane?
G

Gost34234

pre 23 dana

S obzirom na 36 ekipa i 8 utakmica i gol razlika bi mogla da ima veliku ulogu, tako da Zvezda ako prodje u ls treba da vodi racuna o tome
K

Komentator

pre 23 dana

Laković je umešao prste :)
E

El ghost

pre 23 dana

Zna se da je Lakovic tamo ki Riselje. Siva eminencija xD
G

Grupa A

pre 23 dana

Mančester siti, Inter, Leverkuzen, Benfika, ZVEZDA, Fejnord, Brest, Djirona.
Ј

Јјјј .

pre 23 dana

Слабо ти изгледа схваташ, ни када ти се нацрта ти не разумеш прво нема групе а друго сви играју против 8 противника а не 7
M

Maestro

pre 23 dana

@Recimo Dok je bilo takmicenje po grupama tad nisi mogao ako si u trecem sesiru da izvuces nikog iz tog sesira,sad iz sva 4 sesira izvlacis po 2 ekipe,znaci dobijas dva protivnika i iz tvog treceg sesira!
m

miki34

pre 23 dana

Ovo vise nije liga sampiona vec liga bogatasa..sve je izgubilo smisao.
E

Eseks

pre 23 dana

Terza bogatas to ima smisla!!
G

Gost13

pre 23 dana

Znaci bice stela na maksimum, samo daj vise para.
e

ekspert78

pre 23 dana

Odličan sistem. Svaka utakmica je važna, svaki gol je važan. Do sada ekipa dobije prve 4 utakmice u grupi i prošla je pa poslednje 2 igra sa pola gasa i rekreativno. Svi će želeti da posle 8 kola budu u prvih 8 i da imaju lakšeg protivnika u 1/8 finala i prednost domaćeg terena.
C

Cuni mi se

pre 23 dana

Da li se samo meni cini, ili je liga sampiona ove godine prepuna "malim" ekipama? Nekako mi izgleda nikad slabije?
a

aha994

pre 23 dana

nema junajteda, totenhema, celzija, napolija..
S

Samo jedan covek

pre 23 dana

Logicno, i igraci sve vise lice na robote, a navijaci na botove! Divna buducnost je pred nama!
H

Hidzuama

pre 23 dana

Daj nemojte zezati, ovo je odlicno ako ce biti kako najavljuju. Bilo ja kranje vrijeme za promjene, grupna faza je svake godine bila sve losija i manje gledana. Nekad se desi da imas grupu smrti a ostale nema sanse da gledas. Sad su svi u jednoj tabeli, bice i manje kalkulisanja i svega.
R

Recimo

pre 23 dana

Nijedan tim iz lige 5 nije u 3 šeširu LŠ, potencijalno Zvezda ili neki klub iz 3 šešira bi mogao da izvuče sve protivnike iz najjačih liga.

suaddjoz@gmail.com

pre 23 dana

Nije bitno u kom si šeširu, dobijaš po dva protivnika iz svakog šešira uključujući i svoj. Tako npr Siti može dobiti Reala, Bajerna, Atletilko M, Juventusa, Sportinga, Fejnorda, Monaka i Štutgarta. Na neki način šeširi su obesmišljeni. Loše za klubove iz prvog šešira , ali dobro za slolidne ekipe u zadnjem šeširu. Npr. Aston Vila može imati lakše protivnike od Sitija. Sad je bitno plasirati se u ligu šampiona, što se težine protivnika tiče sve jedno je da li si u prvom ili zadnjem šeširu
К

Кјјј

pre 23 dana

Само ми реци како ако у трећем шеширу нема ниједног, сваки тим добија по 2 противника из свих шешира па и свог
K

Kokinxisma

pre 23 dana

Sad ce lepo da se namestio, kako treba. Dosta su kugle bile u zamrzivacu.
G

Gost99

pre 23 dana

Ima onaj snimak kad lik uhvati kuglu,drzi je u ruci i sa njom mesa ostale.I na kraju izvuče Real.Sad ce se bar lakse namestati
G

Gost99

pre 23 dana

Evo ga nasao sam.Samo ukucate na yt Zaneti ucl draw
J

Jjjj

pre 23 dana

Требало је то давно урадити а нарочито пребацивање из такмичења у такмичење
h

hahahjah

pre 23 dana

smejurija
R

Rubikova kocka

pre 23 dana

Sve je izgubilo draž 🤷‍♂️