Komentari na vest

U Parizu otaljavaju posao: Umesto proslave titule - čupanje protiv davljenika Avra (VIDEO)

N

Nemanja8989

pre 12 dana

Potpuni imbecili! Drugoligas im daje 3 gola u gostima na mecu gde mogu da slave titulu?!? Pa to je sramotno…Treba ih kazniti sve od plate i igrace i Enrikea.
4

44444444

pre 11 dana

To sto ti nemas mozga pa igras tiket na tim koji je lagano prvi a za 3 dana igra polufinale lige sampiona niko ti nije kriv :)
N

Nemanja8989

pre 11 dana

Izvini ti sa “mozgom”,ljudi bi pobedom slavili titulu(sto je isto neki motiv jelte),a nije bas da je igrao slab tim(da ne kazemo da je igrao skoro najjaci),a AVR bi pobedio i Cukaricki a kamo li tim sa Muanijem-Asensiom,Dembelom,Markinjos,Hakimi itd.,tako da,ne pravi se mnogo pametan jer ocigledno nisi.
G

Gost0799

pre 11 dana

Cukaricki da pobedi AVR? mozda u 10 dobijenih jednom pa Zvezda sa njima bi bila mozda 6-4 za Zvezdu na 10 dobijenih..
S

Stranac1

pre 12 dana

Bice interesantno ako stvarno bude Mbapps otisao.Nista jaci nece biti od Monaca,Rena,Marseja i td.
H

Haxer

pre 12 dana

Videcemo..PSZ ima mnogo novca, ocekujem da tokom leta budu aktivni i dovedu zvucna pojacanja, posebno sto Mbape odlazi
4

444444444

pre 11 dana

Druze pa oni su sad bolji od one verzije sebe sa neymarom, mesijem i drugarima setacima... ovo je za 13 god od kad su Katarski vlasnici tamo najbolji PSG.... vec statistika da im je ova sezona ubedljivo na prvom mestu kad se radi o presingu i vracanju lopte u posed... u polufinalu su zasluzeno....vec i to govori koliko ce biti ubitacni kad Mbape ode je to sto i ove sezonu u najtezim utakmicama gde se Mbape i nije nesto posebno video, radio je tim. Garantujem da ce sledece sezonu mnogo lakse resiti Francusku, u aprilu ce vec matematicki imati titulu videces...