Komentari na vest

U Napulju najavili transfer leta, PSŽ spreman da plati 120.000.000 evra za Osimena

p

pola

pre 10 dana

A svima najvise pase 9. Nisu normalni
P

PDK

pre 11 dana

Bolje bi im legao Leao kad vec ide Mbape. Imaju dva spica realno koji mogu da bljesnu. Mada bi im najpametnije bilo da sacekaju rasplet kad ode Mbape u Real kako ce Vinisijus proci. Pa njega ako tamo pukne uzmu. Realno imaju mozda i najbolji tim do sad, cak i bez Mbapea.
V

Veljko9

pre 11 dana

Doveli Kolo Muanija za 95M i Gonzala Ramosa za 75M(valjda), pa sada jos Osimena za 120M, sta rade ovi ljudi covece...?
H

Hranca

pre 11 dana

Pa bacaju pare...
I

IskoAlarkon

pre 11 dana

Zar nemaju vec Ramosa i Kolo Muanija?
g

gost1978

pre 11 dana

iz godine u godinu sce prosecniji, ovo su mu limiti, kao haland
S

Sandman

pre 11 dana

Dobar je Osimen ali je sklon povredama. PSZ moze da stvori dosta jaku ekipu iako im ide Mbape. Leao i Osimen,vraca se i Simons iz Lajpciga moze to biti top ekipa Donaruma Markinjos Skriniar Lukas Ernandez Hakimi Zaire-Emeri Simons Vitinja Leao Osimen Dembele
D

Delija NBGD

pre 11 dana

I opet ne uzmu LS 😉
M

Mighty King

pre 11 dana

Pa, naravno. Zar je iko pomislio da će sad PSG biti slab. Uvek će imati ekipu za napad na LŠ. Možda čak homogeniju i timski jaču.
R

Realno je jako

pre 11 dana

Opao broj kvalitetnih igrača, pa evo da se sada pojavi igrač kao što je Mesi ili Ronaldo, pa pored ovih ne da li bi više vredelo za jednog od njih dati 500 miliona ili kupiti 4 Osimena.
D

Dorcolac

pre 11 dana

Kakav Ronaldo izvikan igrac koji nista bolji nije od Lewandowskog samo je imao bolji tim oko sebe i naravno bolji marketing koji ga je doveo tu gde jeste
@

@Dorćolac

pre 11 dana

Hajde ne zezaj, pa nije Levandovski igrao za Hamburg nego za ubedljivo najbolju ekipu u Nemačkoj. Ronaldo bi tamo dao pa bar 50 golova više. Čuj nije ništa posebno, čovek dao najviše golova u istoriji fudbala.