Fudbaleri Malmea (©Reuters)
Fudbaleri Malmea (©Reuters)

U Mozzartu najveće kvote na svetu u kvalifikacijama za LŠ i LK

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.07.24. | 10:44

Nigde nećete naći veće

Ovog utorka su na programu drugi mečevi 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu konferencije, a bukmejkeri Mozzarta su probrali po jednu utakmicu sa oba takmičenja na kojima će biti najveća kvota na svetu.

Reč je o susretima koji se igraju u Jermeniji i na Farskim Ostrvima, mečeve Pjunika sa makedonskom Strugom, opdnosno KI Klaksvika sa Malmeom. Trijumfi Pjunika i Malmea nigde neće nositi tako veliku kvotu kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Videli smo malo iznenađenje pre nedelju dana u Ohridu, Struga je golom Stefana Spirovskog u 73. minutu naplatila igrača više, kojeg je imao od 60. minuta i stigao do pobede sa 2:1. Sada su Jermeni ti koji moraju da jure rezultat u Jerevanu i da traže pobedu ako žele da ostanu na međunarodnoj sceni. Obe ekipe su bile u sličnoj situaciji i u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su poraženi. Pjunik je kod kuće izgubio od Dinama iz Minska sa 1:0, posle 0:0 u prvom susretu, dok je Struga dvaput poražena od Slovana iz Bratislave, sa 4:2 u Slovačkoj i 2:1 u Makedoniji.

KI KLAKSVIK - MALME (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,43

Pravo čudo bi moralo da se desi pa da se šampion Švedske ne nađe u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Deklasirao je Malme kod kuće KI Klaksvik sa 4:1, a sav posao je završio još u prvom poluvremenu, kada je postigao tri gola. Malme od napadačkog pristupa sigurno neće odstupiti ni na Farskim Ostrvima, ali to ne znači da će lako doći do još jedne pobede. U poslednjih nekoliko nedelja igra sa ogromnim oscilacijama u domaćem prvenstvu, od početka meseca je savladao Halmptad sa 5:1 i Sirijus sa 4:3, ali je imao i poraze od Mjelbija (1:2) i pre tri dana Sirijusa (0:1). S druge strane KI ne briljira u prvenstvu Farskih Ostrva, posle 16 kola je tek treći na tabeli sa devet poena manje od lidera Vikingura.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara