(©Stuttgart twitter)
(©Stuttgart twitter)

U kontinuitetu i poverenju leži uspeh: Mataraco produžio sa Štutgartom do 2024. godine

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.02.21. | 19:58

Švabe imaju dugoročno rešenje na klupi

Trener Štutgarta, Pelegrino Mataraco, produžio je ugovor sa Švabama do 2024. godine. Američki strateg je preuzeo Štutgart 2019. godine, vratio ga u Bundesligu i kupio poverenje na duge staze. Učenik Julijana Nagelsmana pokrenuo je Švabe sa mrtve tačke, posrnuli nemački velikan ne strepi za opstanak. Naprotiv, ponovo vodi bitke za izlazak na evropsku scenu.

Izabrane vesti

“Rino uvek ima dobre ideje kako da nadigramo protivnike i izuzetan je kada radi sa našim talentovanim fudbalerima. Srećni smo što je pristao da nastavi saradnju do 2024. godine”, navodi se u saopštenju Štutgarta.

Zadovoljni su učinjenim čelni ljudi Švaba, pozitivna atmosfera i rezultati su tu, a Mataraco ima priliku da u sredini bez prevelikog pritiska dođe do zapaženih rezultata i skrene pažnju timova sa najvećim mogućim ambicijama.

„Osećam se veoma dobro kod kuće u Štutgartu. Zajedno sa Tomašom Hiclšpergerom, Svenom Mislintatom i Markusom Rudom pokrenuo sam niz pozitivnih promena. Zaista uživam u radu sa celim timom. Želimo da preduzmemo sledeće korake zajedno. Želeo bih da se zahvalim svima iz Štutgarta za ukazano poverenje“ rekao je Pelegrino Mataraco.



tagovi

Štutgart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara