Komentari na vest

U fudbalu više ni jutro ne postoji

F

Fußballspieler

pre 2 meseca

Terza preko Džaje i Piksija da progura za sledeće svetsko prvenstvo pravilo dva bonusa u svakoj reprezentaciji pa možda i mi vidimo nekog našeg mladog igrača!
Л

Лазар

pre 2 meseca

По мени је Мбапе најгори играч турнира и највеће разочарење
3

367

pre 2 meseca

Sigurno je sa slomljenim nosom morao da bude najbolji igrac na prvenstvu. Svasta ovde moze da se napise a da se, bar malo, ne razmisli zasto su neki igraci igrali slabije nego sto smo od njih ocekivali. Fudbal, sport, nije igrica niti su igraci roboti.
n

nerazuri kv

pre 2 meseca

belingem je bio najgori igrac engleske na turniru, jedan od glavnih razloga vise nego tuzne igre te reprezentacije
A

Aleksejko

pre 2 meseca

Znam da cete da me ispljujete maksimalno, ali moram da kazem da kod Francuza niti jednog trenutka nije bio problem Mbape(pokazace u Realu) Francuzi nemaju dva igraca u vezi ili bar jednog koji je dobar plej, kosarkaski receno, nemaju coveka koji daje ozbiljne, pametne i precizne lopte Mbapeu, e sad cu da kazem ono oko cega cu biti ispljuvan, Mbape nema Pogbu, jer kakav god bio Pogba je imao neverovatan pas napred i to se videlo i dokazalo. Da su Francuzi imali dobrog pleja a ne Grizmana iza, igrali bi mnogo bolje. Da se razumemo nisam obozavatelj ni jednog ni drugog, Francuskoj nedostaje takav tip igraca samo, ostatak reprezentacije je brutalan.
P

Pakal II

pre 2 meseca

Voleo bih da je novinar napisao gde je to Mbape igrao sa 15 godina, pošto je, jelte, prisutan na velikoj sceni već desetak godina.
A

Aleksejko

pre 2 meseca

Pa u Monaku, onda je sa 15 otisao na pozajmicu u PSG, vratio se u Monako dve sezone i sa 18 ga je Psg kupio za tipa 150mil ne znam tacno.
M

Mitrandir

pre 2 meseca

Suština je da moraš imati brze afrikance ili afro brazilce. Sad može da se okoliša ali fudbal je evoluirao na taj način da je brzina postala najvažnija, što je negde i logično ako se uzme u obzir veličina terena. Što je teren veći u nekom sportu potrebno manje veštine a više brzine. Čak je i Španija morala da odustane od tradicionalne spore igre kroz posed i da uzme dva naturalizovana afrikanca bez kojih ne bi pobedili. Mi belci retko imamo tu brzinu, zalomi se neko kao Roben ponekad ali retko.
M

Mikac678

pre 2 meseca

Meni se čini da je ovaj tekst verovatno jedan u nizu koji će da služe za promociju "podmalđivanja" naše reprezentacije, kako eto mladi bolje grizu od "starijih" igrača. Možda nekih drugih reprezentacija ali naši teško pa tako popijemo devet golova od Engleza rutinski, u ligi nam godinama igraju bonusi koji služe samo za prodaju i teško ko od njih je za širi spisak a kamoli za prvih jedanaest. Evo malopre prođoh pored omladinaca 15-16 godina jednog Beogradskog kluba čekaju na stanici svi koka kole, girose i cuclaju vajp!
Н

Ненад

pre 2 meseca

Шта је то вајп?
S

Statler

pre 2 meseca

Većina naše populacije sanja o velikim parama "na foru" , pa ni fudbaleri nisu izuzetak. Svi sebe vide u besnim kolima, okružene dobrim ribama i u velelepnim vilama ali niko ne želi da radi na sebi, da se trudi, odriče i posveti tom cilju. Ovde ne postoji kultura rada već kultura nerada, estrade, starleta, rialitija, korupcije, kriminala i javašluka. U skladu s tim, kod nas je sve baš onako kako treba, taman po meri.
S

Srbenda 77

pre 2 meseca

Pa bas ti čuamen i kamavinga bili čista nula,isto kao naš vlahović, foden,belingem,šeško,leao,doku,..istina je kao uvek između,lepota fudbala je njegova nepredvidivost,pedri da se nije povredio,olmo ne bi toliko igrai,a može pričati ko šta hoće,ali olmo je bio iks faktor španije
M

Maestro

pre 2 meseca

Malo je igraca ovde nesto pokazalo jer sustina je u motivaciji a svi oni su maksimalno motivisani kad uzimaju silne milione u klubovima,tu kidaju celu sezonu sa nikad vecim brojem tekmi i onda im je veliko opterecenje i balast da igraju za reprezentaciju tako iscedjeni kao limun!
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

Gde li bi tek bili da imaju pravilo 2 bonusa u LA LIGI?!
c

coki976

pre 2 meseca

nešto španci preplanuli
I

Igorgost

pre 2 meseca

Propustili ste da napomenete da je na takmičenju igralo nekoliko desetina "mladih talenata" navodno vrednih od 50 do 150 miliona evra i da su od njih samo 3-4 pokazala klasu, pre svih Vilijams i Jamal, dok ostali nisu pokazali ništa, ili su čak pokazali koliko su precenjeni poput Fodena, Vlahovica, Šeška...
Z

Zgembo u kost

pre 2 meseca

U fudbalu više ne postoje ni pravi muškarci, ili su barem u ogromnoj manjini, možda ih je svega 1%. Gledam jutros Messi plače kao curica u finalu Copa Americe. Igrači su uglavnom feminizirani, na najblaži kontakt padaju i vrište kao da ih kolješ. Namešta frizuru i dobar dio energije i vremena troše na to kakva im je frizura. Halo bre, kakva frizura, obrij glavu žiletima! Lepe igre i dobrog fudbala ima, Španija je primer, ali pravih muškaraca kao što su bili Vidić, Mandžukić, Škrtel, Pepe itd više nema.

Bojan Lordinho

pre 2 meseca

Vise me zanima kako izgleda ovaj JEDAN debil sto je stavio minus nego sta ce biti sutra...Sve od reci do reci u pravu covek!!! Feminizirane male,razmazene barbikice,e to je danasnji fudbal.Pozdrav za brata 💪
G

Gost2345667

pre 2 meseca

I tebi nalupase minuse jer se djecurlija sa ovog portala valjda prepozanala. Sve bih ja ovo u obaveza vojni rok od minimum 18 mjeseci sa rezimom JNA.
G

Gost2345667

pre 2 meseca

Samo jos da dodam za messija. Ono sinoc je bilo i opravdano. Pogledaj na netu slike zgloba sinoc nakon sto je izasao iz igre
S

Statler

pre 2 meseca

Kad se samo setim naših fudbalera u plavim šortsevima i crnim čarapama, minivala Vlahovića i Luj Viton torbe....nekako me emocije preplave.
S

Saturn

pre 2 meseca

Fudbal je postala industrija , sve je vise prosecnih igraca koji sa svojom fizikom mogu da pokriju veci prostor na terenu , a onda kad uzmu loptu ne znaju sta ce s njom i tako u krug osvoje loptu s loptom ne mogu nista , nema vise pozicije desetke , sve vise se igra s 2 6-ice i fudbal postaje dosadan , bekovi trce iznad 35 kmh ,stoper itd , svaka utakmica je bam bam bam fajt , nigde one lepote u sta smo se zaljubili kad smo s infraredom prebacivali snime Ronaldinja , Anrija , Ibre i cuvenog Serijala s Cantonom Joga Bonito...Sad sve klonovi igraci... AfroEvropejci kako ih ja zovem sto su dosli iz Afrike a malo ih taktiki obucili Francuzi , Englezi i oni igraju fudbal , nema tehnike al zato ima fizike...

Lemi

pre 2 meseca

Matori su vec dali od sebe dobar deo - i sad igraju za pare. Igranje za reprezentaciju se ne placa ni blizu kao za neki klub. Mladi igraju da se dokazu, za slavu, i da bi se posle turnira, nadaju se, dobro prodali. Zato vise zapinju i igraju sa 110%. To je cela nauka, rekao bih.
r

rln

pre 2 meseca

Po titulama Jamal je već bolji od Kejna
7

777

pre 2 meseca

Realno da mi neko ponudi karijeru Kejna ne bih se bunio.
k

katamaran

pre 2 meseca

@777 tebi neko da ponudi karijeru Petra Orlandica bio bi najsrecniji covek na svetu. Kakav Kejn covece. Au kakav trip.
S

Saturn

pre 2 meseca

Kod nas bi zavrsili u Graficaru na kaljenju
B

Belgrano

pre 2 meseca

Kod nas sa 21 vaze za talenat i idu na "kaljenje" u Loznicu i Vranje, jer jelte, lako je njima igrati EP u tim godinama, Super Liga Srbije je ipak druga dimenzija...
L

Lako je...

pre 2 meseca

....nekom da sedi i kuca poruke dok mama i tata rade za njega....