Komentari na vest

Tužno je i ružno kad se veliki klub tako bruka... (VIDEO)

S

Sta se cudite

pre oko 2 meseca

Ovi ukrajinci redko odvratan narod
G

Gfr

pre oko 2 meseca

Ajd sada kada dođu Ukrajinci u bg lizite im duže.. k tome vam još najavljuju da će se rugati s vama a vi ih lepo dočekate širokog radno.. budalom nikada necete nauciti
B

Boris iz Beograda

pre oko 2 meseca

kao Zvezdaš i istinski protivnih krezubih glava koje na odeći, kolima i ostalim odevnim i neodevnim predmetima nose Z, najiskrenije se nadam da će fašistički klub iz fašističke zemlje kolko već na pisti našeg aeridroma dočekati ogromno Z iscrtano preko cele piste, da celim putem duž autoputa budu istaknute ruske zastave. da se preko geneksa razvuče ogromno Z, da im se u hotelu u kom budu smešteni niko od osoblja ne obraća na drugom jeziku sem srpskom (po mogućstvu južnjake da uposle za tih par dana), da ceo trening kamp koji budu koristi bude u ruskim zastavama, kao i da Grobari napune JNA, da svuda budu istaknute ruske zastave i slova Z i da se 90 minuta usklikuje Rusiji. Nisam rusofil, naprotiv, uopšte nisam fan istih, niti smatram da su nam neka braća, ali ovo što su ovi smrdljivci uradili je krajnje nepoštovanje, ne samo sportske selkcije koja prrdstavlja našu zemlju i njenih zvaničnika i igrača, nego omalovažavanje cele naše nacije. Nadam se najiskrenije da će imati 10 puta gori tretman nego što je imala Partizanova ekspedicija i naši novinari. eto...
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Naravno.
S

Stavio

pre oko 2 meseca

Nik boris iz beograda da se fol vidi a ono pise boris iz banja luke. Providan si.
G

Grobar 73

pre oko 2 meseca

Ovako lično ne znam šta misle oni pravi navijači Partizana i Zvezde ( sebe svrstavam u pravog navijača Partizana) , mislim na nas navijače koji smo oduvek nalazili načina da se koškamo, skandiramo, a i frajerski potučemo onako pesnicama, bez sačekuša, toljaga itd., ali znali smo isto tako da zajedno stanemo jedni uz druge kada je trebalo.Znali smo da se radujemo pobedama iako nisu naše, jer igrali smo protiv nekih drugih jakih ekipa i država. Išli smo zajedno da bodrimo, a kada se vratimo kući opet nastavimo da branimo svoj klub.Međutim mi smo znali šta je sport, znali smo mnogo toga, nismo zanje sticali sa neta iz kreveta i poslednje generacije mobilnih telefona.Znali smo igrače, pobede, poraze, sudije, trenere bez da moramo tražiti koja to godina beše.Malo nas je ostalo takvih Partizanovaca i Zvezdaša, ovo sada i sadašnji navijači su produkt ko zna čega.Ono što je očito da je mržnja ono što imaju i osećaju,i da bez obzira koliko komentara ostave nisu svesni da oni nisu navijači, niti vole svoj klub, samo neke žabe koje su videli da se konji potkivaju pa i oni digli noge.Biti navijač i voleti svoj klub je jedno, ali biti čovek je drugo i jako teško danas.Tako da veliko poštovanje svakom Partizanovcu i Zvezdašu koji ostave normalan, obrazložen sportski komentar bez obzira da li je vest o Partizanu ili Zvezdi, koji bi i dalje voleli da budemo ono što smo bili, ostali koji imaju po 100 komentara sa različitim imenima, neka zapamte, mržnja nikome ništa lepo nije donela uvek dođe na naplatu.Nije dobro što se politika uvukla u sve sfere, tako i sport, a strašno je što tu politiku isto tako komentarišu oni koji čak ni osnovnu istoriju svoga naroda ne poznaju, a tek ostalo za njih je špansko selo.
G

Gost01

pre oko 2 meseca

Kada je doček?Pitam za frenda.Pozz iz Zagreba.
G

Gost -NLO

pre oko 2 meseca

To je malo sto vi zasluzujete..saljete ubice,dobrovljce koj ubijaju,pale,krade,razaruju i da vas postuju??!!
1

1958

pre oko 2 meseca

Politika je i ovde umjesala
@

@XD

pre oko 2 meseca

Pa ubijali su nam decu, ali se ne sećam bilo kakve podrške, a još manje da smo isto takve dočekivali kako su oni nas.Prema tom možeš da s...eš na tastaturi jer bi prvi pobegao u mišiju rupu da ti opet neko dođe ubijati decu. Svaka UŠ sebi daje za pravo da napiše nešto.
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

KOG MORE "VELIKOG KLUBA" KAD TITULE VIDELI NISMO 7-8 GOD A LS IGRALI NISMO PREKO 20 GOD,MI SMO KLUB ZA DRUGU LIGU!
E

E moja Srbijo

pre oko 2 meseca

Napisaću samo da je strašno koliko mi Srbi mrzimo sebe. Normalno je da će svaki navijač kluba za koji navija imati uvek nešto negativno da kaže, misli i oseća za suprotni klub.Nikada mi se nije sviđalo do kojih to granica može doći, ali valjda su došla neka takva vremena na našu žalost.Ne opravdavam, ali to je između nas i tu bi trebalo da ostane.Pisanje o sinoćnoj utakmici na ovom portalu o tome kako smo zaslužili da nas omaložavaju jer oni su u ratu sa Rusijom i još im dajete podršku je dno dna ma ko vi bili.Sinoć nisu ponizili Partizan ( ne pišem o rezultatu to je sportski poraz ) ponizili su sve nas.Pravo ko su oni morate malo pročitati, zašto ratuju nije na nama jer niko se za nas nije zabrinuo ni ono malo ispod nokta za sve vreme rata i nato bombardovanja ( malim slovom jer ne mogu napisati to zlo velikim ).Koga mi volimo ili podržavamo je pravo svakoga od nas, ali to ne znači da neko ima pravo da nas ponižava, a mi se još pridružimo ponižavajući sami sebe.Sinoć je ponižena Srbija po ko zna koji put, ali mislim da mnogi to ne shvaćaju gledajući samo da što više ispljuju Partizan, radujući se ne porazu Partizana nego porazu da se pridružuju pljuvanju po svom narodu.Sve u svemu što više pljujemo po sebi Srbin na Srbina, umesto da se radujemo pobedama, da sportske poraze podelimo zajedno kada se igra negde gde te ovako dočekaju ma za koga navijali mi još više mrzimo sami sebe.Naše prokletsvo bilo i ostalo.Zaboraviš šta se tebi dešavalo od tih isitih nećemo se zavaravati ko sve nije dolazio da ubija nas Srbe, ali patriote smo da branimo nešto i nekoga u nekoj drugoj zemlji pri tome i ne znamo ili ne znaju ništa o tome.Tako da mislim da mi nismo dotakli dno dna kao narod, mi smo dotakli ispod i nastavljamo dalje.Ne daj Bože da se Srbi slože !!!
T

Tasmanijski đavo

pre oko 2 meseca

A šta očekivati od Ukrajinaca da nas tapšaju po ramenu i da nam se keze a mi šurujemo sa njihovim najvećim krvnim neprijateljima. Kao da je moranje da igramo sa ruskim ekipama i reprezentacijom, a dok nije bilo rata u Ukrajini ni jedan naš klub nije išao u Rusiju da igra a sad kad su kažnjeni jedino mi im se uvlačimo u guzicu. A kad su nama bile uvedene sankcije 90-ih niko od ruskih klubova nije došao da igra sa nama samo su Grci dolazili koliko se sećam Olimpijakos sa Zvezdom i AEK sa Partizanom. Mogu samo da zamislim kako bi nama bilo kad bi nas Uefa naterala da igramo sa klubovima sa tzv. Kosova pa makar i na neutralnom terenu da li bi i nama bilo sve jedno ili bi pobesneli. Zato ne osuđujte Ukrajince kad niste u njihovoj koži.
N

N1n0

pre oko 2 meseca

Upravo tako
m

mare013

pre oko 2 meseca

Jeste tuđno i ruđno, ali gde je ovde veliki klub? Opštepoznata činjenica među ljudima u Srbiji je da u Srbiji postoji samo jedan veliki klub, a to nije Partizan.
С

Сале2323

pre oko 2 meseca

Када дођу у Србију, је.ите им мајку нацистичку! Нема комуникације на украјинском, само енглески или српски, нема у хотелу никакве привилегије, на аеродрому их држите 5 сати, па нека се зезају нацисти поново са Србима.
A

Azovci jug

pre oko 2 meseca

@Сале2323... A to sto su vase vodje sa juga ratovale za Azov u Mariupolju pa posle zarobljene oz strane Rusa,sta ce mo za to?
G

Gostina

pre oko 2 meseca

Koliko ja vidim ovde,markovic je cekao da se ovaj pozdravi sa sudijama,drzao ruku blize telu i kad je ovaj otisao,markovic je pruzio sudiji ruku. Ovo je ocigledno unapred znao i zato se nije trudio da se pozdravi. Ovo nije "moša" nego pogledajte malo drugacije snimak. Malo ovde novinari dodaju benzin na vatru. Nije to dobro sto radite.
G

Gostiona

pre oko 2 meseca

Ubacivanje jbn politike u sport je bilo stalno! Zbog svega toga moras biti jaci fizicki i psihicki na terenu ali ovaj Oartizan je nula,za sada!!!Bolje nema jer nema nicega u klubu i to je to
U

Uzsno

pre oko 2 meseca

Sve mogu da razumem ali ovako ponašanje.I opet prime 6 golova.Znači kidao bi dok ne dobijem crveni.Nemogu da shvati da nemaš želje volje dok te neko ponižava.
R

Raka

pre oko 2 meseca

Odgovor leži u činjenici koliko je bilo u timu legionara,zabole njih za Partizan,za odgovor ponižavanju...bitno je da novac legne na račun.Svima bih pokazao put van kapija stadiona,uveo u tim klince iz omladinske škole pa dokle stignemo.Dugo navijam za ovaj klub,gledao sam i divio se Šoškiću,Jusufiju,DamjanovićuĆurkoviću,Golcu,Vukotiću,Klinčarskom,Iviću,Iliću....To je bio moj klub,ovo sa ovim legionarima koji se dovode samo da bi neko oprao pare,to nije moj klub,daleko im lepa kuća...
r

ru7644

pre oko 2 meseca

Živeo predsednik Vućić
C

COOL

pre oko 2 meseca

Baš me nešto zanima gde su bili Ukrajinci kada su zločinci bombardovali moju Srbiju i uvodili joj neviđene sankcije i to po svim osnovima. Ugnjetavali nas od ekonomije do sporta,rušili i otimali. Da li su bili neutralni kao mi sada ili su im bili simpatični agresori?
s

sashki85

pre oko 2 meseca

napisao sam to juče, i nakon 5 sati vucela dao istu izjavu kao da je citao moj komentar.
f

fa

pre oko 2 meseca

Bili su gde i Rusi
G

G

pre oko 2 meseca

Bombardovali onako samo? Ili zbog Miloseviceve politike i etnickog ciscenja albanaca na Kosovu? Ukidanje prava 1987 pa onda zlocini 1997. Ne pricaj selektivno, reci kako jeste bilo
D

Djapex

pre oko 2 meseca

Mislim da novinari trebaju da malo spuste loptu, sirenje mrznje ne donosi dobro nikome. U Srbiji ljudi većinom podržavaju Rusiju... prodaju se majice sa likom Putina, sa slovo Z, vagner itd. Navijači redovno nose ruske zastave, podržavaju rusku vojsku, mnogi su otišli da se bore na strani rusa. Partizan je gostovao u Rusiji, slikao se, bila baneri Rusi i Srbi zajedno itd. Svako ima pravo na svoje mišljenje, da daje podršku kome hoće, ali malo je licemerno da se očekuje prijateljski doček Partizanu. Partizan kao klub je prihvatio poziv Rusa, bilo je za očekivati reakciju Dinama. Najbolji odgovor bi bio dobar doček Ukrajinaca u BG, da pokažemo da znamo da budemo dobri domaćini, bez mržnje i revansizma.
Г

Горан Гоги

pre oko 2 meseca

Грешиш брате треба их дочекати што бедније понизити на сваки могући начин на њихове кон.не треба ићи а ни превод на руски не дати... Навијачи су једно клуб нешто друго... они играју са такозваним косовим хрватском фашистима (што су и сами) и ти би да их дочекаш достојанствено...??!
I

Igore00

pre oko 2 meseca

Sad i mi treba da se ogrnemo Srpskim zastavama pred pocetak druge tekme
p

pomesao si nesto?

pre oko 2 meseca

Sta ce vama srpske zastave ??? Kakve vi veze imate sa Srbijom uopste?
h

hleb

pre oko 2 meseca

mamu vam nato placenicku...neka vas nato brani...dok su nas bombardovali sve je bilo ok? ajte sad polako u nestanak
1

1958

pre oko 2 meseca

Pa Vucic im salje municiju
G

Gott

pre oko 2 meseca

Po čemu je Partizan veliki klub? I na kojem kontinentu?Ajte molim vas
M

Ma

pre oko 2 meseca

nije. Nego to Grobari misle da jeste ili bi voleli da je tako.
@

@gott @ma

pre oko 2 meseca

nebi vam škodilo da sledeći pu tekst pročitate. veliki klub je usmereno dinamu. i svakako, što nebi bio veliki klub, realno manji smo od zvezde, ali veliki klub jesmo, mnogo šampiona je počelu u našoj školi, bili smo finalisti lige šampiona itd itd
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Doći će i oni ovde, zar ne? 🇷🇸🤷🏻‍♂️🇷🇺
B

BWN

pre oko 2 meseca

Čačkamo mečku, mečka odbrusi nazad. Mi: "Surprised Pikachu face".
A

Artur2

pre oko 2 meseca

Podržavate agresiju na njihovu drzavu skoro 3godine..trebali se posamarat sve te kretene lisem tih stranaca
N

Ne mešaj

pre oko 2 meseca

se u tuđu politiku.
?

???

pre oko 2 meseca

Na koji veliki klub mislite? Nešto sam biće propustio.
V

VAR

pre oko 2 meseca

Ni Panter nije hteo da se rukuje sa Zvezdinim igračima, ali on barem nije bio u velikom klubu tad.
B

BCS Šabac

pre oko 2 meseca

U revanšu će biti malo publike. Ponašanje uprave Dinama sramno i to im je hvala što Srbija isporučuje oružje Ukrajini. Očekujem odgovor uprave i publike, biće sigurno provokacija, Ruski zastava, transparenata. Jedna nesreća ne ide sama, Partizan će ispasti i verovatno kažnjen od Uefe.
A

Ajde sada

pre oko 2 meseca

Kazi koja ti svrha da lazes kako Srbija isporucuje oruzje Ukrajni.Kazi koje oruzje Srbija isporucuje Ukrajni.
I

Istina prava

pre oko 2 meseca

Nepriicaj neistinu neisporucuje oruzje samo municiju
L

Lee Addy

pre oko 2 meseca

Gde vam je ovakav tekst kada kosarkasi partizana odbijaju da se pozdrave sa kosarkasima Zvezde? Jel i to tuzno i ruzno?
P

Psihozza6

pre oko 2 meseca

Nit je tužno nit je ružno...trebali su vas pljuvati u lice bolje kao klub ni nezasluzujete!!
S

Sofronije III

pre oko 2 meseca

To me podseća na neke košarkaše koji umesto da se pozdrave sa protivnikom, šatro se zagrevaju. Karma je čudo!
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Bolje pišite o bruki vašeg mezimca. Njima neko iz Evrope stalno mora da otvara oči. Nema veze, posle evropskih bruka kreće kukumakanje kako su ovde ugnjetavani.
x

x122

pre oko 2 meseca

Pa pisu.Citas li ili samo mrzis?!
@

@vlado

pre oko 2 meseca

Nisam upucen u projekciju zreba za evropska takmicenja...platio bih da ovi dodju Zvezdi na noge
Z

ZrVj

pre oko 2 meseca

Ne lozi se mali, jos iz pelena nisi izasao
V

Vladaa

pre oko 2 meseca

U domaćem prvenstvu im je sve namešteno i uvek ih neko pokrade !! Pravu istinu smo videli sinoć !!!!!
G

Goust

pre oko 2 meseca

Hahahahahhahaha bravo za komentar, pravo u metu.
Н

Нешто ми познато ово

pre oko 2 meseca

да неки нацисти неће да пруже руку противничким играчима ....
m

miki34

pre oko 2 meseca

Treba da im se ovde dostojno oduzite.
j

janko j

pre oko 2 meseca

Živela pravoslavni braća
G

Gost1991

pre oko 2 meseca

Gresite, partizan nije veliki klub A da se bruka, pa na to smo navikli Hahahahahaa
U

Uprava napolje 1

pre oko 2 meseca

Misli na Dinamo ne na babe sa invaliditetom
v

vroom

pre oko 2 meseca

Skolski primer komentatora koji ne stigne dalje od naslova
1

13245

pre oko 2 meseca

Haha kolko si nepismen i glup...
С

Сербона

pre oko 2 meseca

Укро нацисте чека иста судбина као Хитлера. Руси не почињу, али завршавају ратове. И овај са укро-нациатима ће убрзо бити готов.
a

arroyo

pre oko 2 meseca

džabe se nadaš i gledaš Marića i balkaninfo, tvoji dragi orkovi su previše nesposobni za to
M

Moravac

pre oko 2 meseca

ajmo sad svi zahvalite velikom vodji .. sad ce opet ovi ucbasi a opet on kriv .. jok nego sam ja kriv covek preko svojih sluga nam je unistio skolu fudbala tribinu sa svojim krimosima ..ma razjebao celu zemlju i rasprodao ali udbasko mafijaski klub je sampion i onda nije on kriv ...
х

хахаххахах

pre oko 2 meseca

Шта је теби са главом друже?
V

Verovatno je

pre oko 2 meseca

AV kriv sto si ti lezilebovic i za tvoj promasen zivot.
C

COOL

pre oko 2 meseca

Ne znam na čemu si ali bi ti lečenje dobro došlo. I da znate svi vi što tako razmišljate mnogo mi je žao što vam plaća licence svake godine. Pucali ste i pre njega u Evropi,vaš sunovrat traje od šnajdera i Toleta pa na ovamo. Šta ste postigli u prošlosti koji su to veliki uspesi pa vam je sada A.V. kriv što tih rezultata više nema?
V

Vlada veliki

pre oko 2 meseca

I koja je sada preporuka za ponašanje u revanšu?!
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Тако смо ми требали са свима који су нас бомбардовали и признали Косово.Ми правимо неке компромисе,опраштамо,да би у будућности исти ти могли још горе да нам направе.Ми смо на страни њиховог окупатора,шта очекујете.То што је званичан став овакав,то су приче за малу децу,у пракси смо на страни Русије,само Украјинцима није јасно да смо на страни Руса против запада а не против Украјине.
B

Bgd 011

pre oko 2 meseca

Sport i politiku ne mesati . Treba biti dostojanstven. Ako ne zele da se pozdravljaju , nema problema, dostojantveno dati maksimum i pobediti ih ! Dati sve od sebe. Toliko.
K

Krk

pre oko 2 meseca

Naravno da će naši mediji da se bave ponašanjem Ukrajinaca, a ne brukom našeg predstavnika. Partizan je ponižen od jednog LE tima, mada smo isto to videli i prošle sezone. Međutim mi ćemo pričati o Ukrajincima, a vrlo brzo će krenuti tema i Ko to ne dozvoljava Partizanu da uzme titulu. E prvom koji pomene tako neku priču, pokazati ovaj rezultat ili onaj iz Danske!
g

gaks

pre oko 2 meseca

imali smo i u Srbiji istu situaciju pre par meseci u košarci, kada pojedini košarkaši KKP nisu hteli da se pozdrave sa košarkašima Zvezde🤷
P

Prolaznik1

pre oko 2 meseca

Glupo je što su ih odrali kao volove, pa je sada iluzorno pričati o bilo čemu, ali treba im se u Beogradu dostojno "odužiti"...
c

coki976

pre oko 2 meseca

sad navijaci zvezde i partizana i da se udruze i da zajedno dodju na revans,i da im se naebu one majke
X

XD

pre oko 2 meseca

Ako je neko prijetelj sa nekim ko ti na dnevnom nivou ubija decu i ruši gradove sasvim je normalno da nećeš poštovati istog. Bez obzira ko je u pravu i tom ratu. Mi bi odreagovali još gore da smo na njihovom mestu zato vas molim bez moralisanja.
i

ikos24

pre oko 2 meseca

Pa i oni ubijaju neciju decu, bombarduju gradove po rusiji, da ne kazem kako su masakrirali ruse dok ovi nisu krenuli sa specijalnom akcijom. Inace i nama su ubijali decu nato zlikovci pa se nismo ovako kretenski ponasali.
a

a ko je to

pre oko 2 meseca

ugostio Kulebu i Suprugu od Zelenskog i sa njom putuje po svetu..ili bi igracima zvezde pruzili ruku?

Ivan Komnenovic

pre oko 2 meseca

znas li ti da su Popu Simi svima nama ukrali biciklu
i

ikos74

pre oko 2 meseca

Kako te nije stid da to govoris. Po tvom pravilu trebali bi da se ne brane vec da sjede skrstenih ruku. Rusi su izvrsili invaziju na njih, ne obratno. Do sad su pobili desetine hiljada civila a ti prebacuje lopticu na drugu stranu.
i

ikos24

pre oko 2 meseca

Pa ti mislis Rusi su budale da gledaju kako im ukro nacisti ubijaju sunarodnike??? Izvrsio je i naro brutalnu agresiju na mnoge zemlje pa nesto ne kukas zbog toga koliko vidim? koliko je majki zaplakalo zbog nato bombi, znas li mozda?
i

ikos74

pre oko 2 meseca

Opet radis zamenu teza i prebacujes lopticu. Moj odgovor je bio na tvoj komentar za ukrajince. Gde su to oni nacisti? Cisto podrzavas rusiju i ignorises sve ostalo.
Z

Zarkovina

pre oko 2 meseca

Sad ce opet u prvenstvu traziti opravdanje,te krive sudije,kriv Terzic, Vucic namjestio,sto nesudi Jovanovic,te krivi zbog bonusa ,a sto ih osrednji klubovi po Evropi kantaju nikom nista.
A

Apapa

pre oko 2 meseca

Ispade se Dinamo obruka sa 6 gola glodarima.. Hahah
P

Plačko šamrov

pre oko 2 meseca

Pa to je samo dokaz da Partizan nije veliki klub nego jedan običan koji je uvek guran od političara
B

Becks

pre oko 2 meseca

Tužno? Tužno je to sto mi jedini u Evropi podržavamo diktatora i rat. To je sramota za svakog čoveka koji sebe smatra pametnim. Razumem ljude bez škole koji nemaju širinu da shvate neke stvari, ali ljude ne razumem ljude koji su imalo obrazovani.
G

Gost123453

pre oko 2 meseca

Nemoj to pisat druze udarices na srpstvo i mitomaniju. Ukrajinci su nacisti sjecas se?
I

Istina boli

pre oko 2 meseca

Ti sine ne samo da si nepismen, nego ti je i mozak ispran. Da imalo poznaješ istoriju, a iz tvog komentara se vidi da ne znaš, znao bi odakle dolaze diktatura, cenzura, robovlasništvo i sl. Sem toga, vidi se da ne pratiš ni nezavisne medije (kojih je sve manje zbog cenzure) koji prenose šta narod u Evropi misli o ratu.

Usput

pre oko 2 meseca

" Jedini u Evropi " nismo sigurno,samo što je stvorena slika da je "sramota" reći da podržavaš Ruse na zapadu,isto kao što je bilo urađeno za Vakcine pa ko god je bio protiv,bio sistemski ismevan,ravnozemljaš i slično. Tužno je što ti obrazovan nisi sposoban to da vidiš... Inače hvala bogu da ne pratimo mišljenje zapada još uvek,iako vas je sve više među nama nažalost
ш

шуми

pre oko 2 meseca

да си и мало образован не би писао овакве глупости
@

@Usput

pre oko 2 meseca

Ko to jos u Evropi podrzava Rusiju osim srba? Onako otvoreno sa zastavama i majicama putina? Zivis u zabludi
F

Fgh

pre oko 2 meseca

Pa igraci partizana redovno su izbegavali rukovanje na kosarkaskim utakmicama pa se slabo o tome pisalo ...u cemu je sada razlika?
N

Niki02

pre oko 2 meseca

Zato sto oni peru ruke!
r

rui costa

pre oko 2 meseca

a sta ste očekivali.....
N

Ne čačkaj mečku

pre oko 2 meseca

Mi sami čačkamo mečku. Baš bih voleo da čujem kako bi Zvezda postupila kada bi joj u kvalifikacijama za LŠ meč sudio ukrajinski trojac sudija. I koliko bi to suđenje bilo "pošteno". Jer sudije iz "bratske Rusije" sigurno nećemo da dobijemo. Ili neki sudija iz bilo koje zemlje koji potajno mrzi Rusiju i njene satelite. Pa posle će đavo da nam bude kriv. Bitno je da žvalavi uči ruski
D

Dzigi12

pre oko 2 meseca

Vratiti im istom merom,dosta vise popustanje,oni su zlo od naroda.I treba RUSI da ih zgaze.
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre oko 2 meseca

Nemojte da pravite problem da dođem u Zvezdinom dresu na stadion i ući ću sa njihovom zastavom (dok još postoji), spaliću je i izaći sa stadiona. A vi zviždite, vređajte, pevajte Rusiji, jer nacisti drugo nisu ni zaslužili!
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Dodji, dodji
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

Jako si "pametan", prijatelju....zbog takvih "pametnih" poput tebe, i pocinju svi ratovi u svetu. Batali ti stadione, zastave i politiku, i uzmi knjigu u sake, obrazuj se i vaspitavaj sebe.
Š

Šteta

pre oko 2 meseca

Navijač sam Partizana, ali iskreno, nisam očekivao neki drugi rezultat, a ne još da pobedimo. Žao mi je samo što nismo odigrali muški, i bar išli svom snagom na njih upravo zbog ovakvih poteza njihovog tima. Sve velike patriote, a među prvima su pobegli u drugu državu, čim se zapucalo. Voleo bih da ispadnu u sledećoj rundi ubedljivo i da se niko sa njima ne rukuje. UEFA naravno neće reagovati jer u ovom slučaju politika se ne meša u sport. Da je Partizan ili Zvezda u pitanju, itekako bi bilo reakcija.
L

Logikon

pre oko 2 meseca

Pa su im krivi Srbi sad i Rusi? Pa cekaj sta oni rade Ruskom delu stanovnistva od 2014 u Donbasu i tim republikama tamo, pa su ih palili i sta sve ne. I oces u Nato? Pa ne moze u Nato, jer samim tim postave se rakete koje ruse ruski sistem odbrane ili odvracanja. Zamislite stavite rakete koje lete na 4 minuta do Moskve sa nuklearnim punjenjem? Pa ko je lud da to dozvoli blizu svoje granice. A da se vratim na fudbal. Ovo je je jedno riglo da te Dinamo napuni 6 2 bez ijednog stranca sa nekim ne ispitanim igracima. Sramota za Partizan. Prosle godine Nordsejald( oni i ulazu novac pa ono) ali opet potkoci se malo. E tako ce i Zvezda da prodje, daj Boze da udje u grupu za Le. Da ne idu u Ls da im daje neko po 6,7 komada.
v

v1ad

pre oko 2 meseca

Sve politika naravno. Zbog politike i da bi dobili neki dinar Partizan ide u Rusiju, zbog politike se Ukrajinski fudbaleri ne rukuju sa Srpskim.
M

Manche

pre oko 2 meseca

Bas pomislih sta je sa novinarom, cuj veliki klub. A onda videh da misli na Dinamo. Sto se tice ponasanja Dinamovih igraca, komsije, znate sta vam je ciniti u revansu.
S

Samuilo3

pre oko 2 meseca

Nije. Tuzno je sto su prvenstva namestena, sto se uzima lova na trgovinu crnim igracima sa sumnjivim krstenicama. Sto ste zbog zoga upropastili generacije nase dece.. eto fa rezultat svega
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

jaka stvar i strasno bitno
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

Tužno i ružno , to je tačno ,, tačno je i to da je bruka velika, ali da je Partizan veliki klub. to je APSOLUTNO NETAČNO. PARTIZAN JE BIO VELIKI KLUB DO PRE 40 GODINA, A DANAS JE TO JEDAN OSREDNJI KLUB , KOJI NEZADRŽIVO IDE KA TOME DA BUDE , JEDAN SASVIM MALI KLUB,, ,, TAČNIJE KLUBIĆ. Klubić sa svojim malim navijačićima..... koji su ne tako davno likovali posrnuću Zvezde i koji su ne tako davno držali lopate u želji da je lično sahrane ,,, eeeeeeeee tako to biva, ko se raduje tuđoj nesreći dočeka noć u Lublinu,,,, ,,, ako se ne varam tako se zove poljski zaseok gde je sinoć igrao Partizan LŠ.
M

Makelele

pre oko 2 meseca

Pozdravlja njih Rusija svaki dan,, kad se zavrsi rat mislim da ce se svi oni trceci pozdravljat
B

Bg1

pre oko 2 meseca

Tužno je to što partizan nije ozbiljna ekipa pa ih za to ponašanje nije otresao kao budale.
D

Dejooo

pre oko 2 meseca

Koga ovo interesuje?Nikog.Normalnog coveka interesuje igra rezulat.Imali smo slicnu situaciju prosle godine kad su jednu ekipu molili da pocne derbi.Uvek komedija s ovim klubom
N

Ne razumete realnost.

pre oko 2 meseca

Svako drzi do sebe, samo Srbi ne, vi bi se sutra rukovali sa ekipom Kosova. Sta je sa vama Srbima?
r

rrrr

pre oko 2 meseca

Vratite um sa kamatom.
J

Ja1969

pre oko 2 meseca

A šta kaže Žex na to sve
K

Kalabasas

pre oko 2 meseca

Šta ima da se pozdravljamo,sto nisu pokazali na terenu da su ljudi a ne .... Najsmesnije u svemu je sto se ubiše svi u kritici partizana koji je kanalcina...Ali ovaj dinamo sa ovom trkom,pasom,kreacijom, 5 igraca sa EP... Nagruvali bi malo manje ili više I zvezdu,vosu...bilo koga iz SLS lige... Ne bavimo se istim sportom...
N

Ne laprdaj

pre oko 2 meseca

Zvezda bi dobila ovakav Dinamo laganizze!Ne upoređuj tvoj tim sa Zvezdom jer nije Dinamo toliko dobar koliko ste vi očajni!Da je kojim slučajem sutra derbi I da rešite da izađete iz peterca i igrate fudbal popili bi 7 UP bez problema!
Z

Zvzctc

pre oko 2 meseca

Ipak priznaj da vas boli što nisu hteli da menjate gaćice! Kažu da,su vaše bile pune sraćke!

pancevac992

pre oko 2 meseca

hahahshhs ne mesaj ti nikog ovde,nama Siti u dve utakmice dao kao vama u jednoj raspali kijev,ej Siti,najjaci tim evrope,cuti
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Ne laprdaj , kao sto vi niste igrali 10 godina evropu secas li se ?
P

Preža

pre oko 2 meseca

Dinamo Kijev je težak krš od ekipe a vi vidite gde se sada nalazite? Oni nemaju dva igrača da su klasa, o čemu vi pričate? Nije Šahtjor džabe godinama neprikosnoven klub u zemlji.
c

cirkus

pre oko 2 meseca

Ali kako je centrala naredila da se brze-bolje skrene fokus sa najveceg DEBAKLA U ISTORIJI na neke nebitne teme hahhaha..Kao da vas ne znamo odlicno..A nasi tzv " mediji " ne zasluzuju nista bolje..
a

ajaha

pre oko 2 meseca

Bar 3 teksta imas prozivci Partizana ne samo ovde... Ispran vam je mozak!
O

Objašnjenje

pre oko 2 meseca

Pojasni nam molim te kako je najveći debakl u istoriji,ako izgubiš 6:2 na gostujućem terenu sa timom koji nije uigran i dovedena bezveze pojačanja, a 6:0 izgubiti na svom terenu u sred Beograda i imaš tim u koji su upumpani milioni, nije?!?
N

Nbc????

pre oko 2 meseca

?????? Koja centrala panteru dali si priseban Od predsednika države,FS,Sudačke komisije,Vazure,medija,sve držite i ti lupiš ovako.Zaslužio si Darvinovu nagradu.
g

gost1990

pre oko 2 meseca

Kao prvo, ovo nije najubedljiviji poraz Partizana u Evropi. Bili su KPR i 6:2 u Londonu, pa Rapid u Beču, pa Slavija u Pragu, Petah Tikva u Beogradu itd itd. Kao drugo, ako vama život i sve ostalo kreće dolaskom Vučića na vlast, ne znači da je i kod drugih tako. Sportski pozdrav.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Ja verujem samo pronatovskim medijima. Razumite me, malou.an sam i zaradjujem da imam da idem u kafic i u Albaniju na more
m

miksea

pre oko 2 meseca

Samo ravnaj Vladimire, nisu za bolje.
G

Gost12342

pre oko 2 meseca

I ovo lajkalo preko 50 ljudi? Bolestan narod.
a

arroyo

pre oko 2 meseca

ma nemoj, a kad novak djokovid psuje publiku tad niko da kaže "ponašanje nedostojno sveckog broja 1" nego se odma okreće priča
t

toldo1908

pre oko 2 meseca

vrati pasos i da se ne ljubimo.
h

hahah123

pre oko 2 meseca

sta pisete bree kakav veliki klub sta je osvoijo pa sto pisete takav tekst
C

Conga98

pre oko 2 meseca

Kao navijac Partizana kazem da mi je zao sto Zvezda nije igrala sa njima pa da ih odere, ovo je bezobrazluk mesanje politike i sporta, stvarno sramota ali stvarno bez razloga
E

Ej bre

pre oko 2 meseca

GDE VAM JE OVA VEST BILA KADA SU IGRACI IGOKEJE NISU HTELI DA SE POZDRAVE?
k

ko o cemuuu

pre oko 2 meseca

"tuzno i ruzno kako se veliki klub ponasa igraci partizana se ne rukuju sa igracima zvezde" Takav tekst necemo videti jer ste vi sponzor.
Š

Škrabotina

pre oko 2 meseca

Dva kagebeovska kluba cmizdre oko stanja apartmana u hotel luksu.
L

Luja

pre oko 2 meseca

JSDP se bruka ali to nije veliki klub.
M

Mali jsd

pre oko 2 meseca

"tuzno i ruzno kako se veliki klub ponasa igraci partizana se ne rukuju sa igracima zvezde" Takav tekst necemo videti jer ste vi sponzor.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Postoje na ovom svetu mali ljudi, mali klubovi, i ne mislim mali u sportskom smislu, vec po svom ponasanju, po manjku sportskih i ljudskih vrednosti. Prepoznacete ih po konstantnom kukanju, zalbama, samopromociji i samovelicanju, zabludama i niskim potezima nedostojnim jednog sportiste i coveka od integriteta i postenja.
V

Vojvodinas

pre oko 2 meseca

Postupili su tacno kako je trebalo. zvezda i partizan treba da budu srecni sto uopste igraju u evropi posto ocigledno po svom sistemu nevrednosti tamo ne pripadaju.
B

Becki konjusari

pre oko 2 meseca

Ne razumes Stipe covece. To treba reci Dinamu i Hajduku, Zrinjskom a i Balkaniju. Oni ne pripadaju evropskim takmicenjima zbog ponasanja navijaca :)
@

@becki

pre oko 2 meseca

On je navijac Videotona, a inace je pola/pola, ako me razumes...
s

sendeimaster

pre oko 2 meseca

Jedino što nisu ponizili srpski klub
r

riđobradi

pre oko 2 meseca

Pa jesu. Albanski klub koji sebe promoviše da je srpski nije ni igrao
B

Bljak

pre oko 2 meseca

Nije vam bilo tuzno i ruzno kada su to radili igraci lazne insitutcije? AHahhaha boze koliko je ovo jadno i licemerno

Pamti i vrati

pre oko 2 meseca

Nemoj da mi neko kenja kako mi treba u BG da pokažemo gostoprimstvo, ferplrj i ostale gluposti. Isto, i tri puta gore. Videćete, ovo će postati obrazac ponašanja prema našim timovima. Zato, bez mnogo filozofije i ko ih hebe. Pozdrav sudijama, a njima prst.
B

Bkvgc

pre oko 2 meseca

Kakav obrazac? Misliš da će jedan Bajern na Marakani da,sledi primer ove ukrajinske boranije?Heh...e moj ti..Ajde i nije tako loše..Moglo je biti 8 ko u košarci.
s

srka

pre oko 2 meseca

Stavi se u njihovu poziciju. Igraš Bratski Kup na teritoriji njihovog neprijatelja, protiv kojeg ratuju. Nisam ninačijoj strani i ne podržavam nikakve ratove i protiv sam svakog oružanog sukoba. Ali ih na neki način za ovaj postupak razumem. Čak mislim da se ne bi toliko iživljavali, da nije bilo tog Bratskog Kupa. Koji nam je u stvari dao lažnu sliku, jer smo tamo dve utakmice odigrali nerešeno, jednu čak pobedili na penale. Bolje da smo igrali sa nekim timovima koji bi nas ispeglali na pripremnim utakmicama. Možda bi iz toga izvukli neke pouke. Ovako smo bili u zabludi. Ma baljezgam i ja koješta. Vreme je za spavanje.
H

Hvhv

pre oko 2 meseca

Pa ispegla vas ,,bracki" Csk
P

PDK

pre oko 2 meseca

Nas zapad ne voli, ma koliko se mi trudili da se priblizimo njemu. Oni su umislili da su zapadnjaci i sad moraju da se dokazu. Ne znam sto bi ovo nekog trebalo da tangira. Njima na cast, a komsije da oteraju VV iz kluba, ubace klince i naprave reset da se sa njima ne sprdaju ovako.
P

Pa da

pre oko 2 meseca

"tuzno i ruzno kako se veliki klub ponasa igraci partizana se ne rukuju sa igracima zvezde" Takav tekst necemo videti jer ste vi sponzor.
S

SezonskaJakarta

pre oko 2 meseca

Ovo je više materijal za Marića i Krunino klimanje glavom iz neznanja. Ili za što lakše potiranje činjenice da srpski fudbal, i van politike bičara na vlasti, samo ignorisanje i zaslužuje od strane iole ozbiljnih svetskih klubova. Što se tiče političkih konotacija, ti ljudi se osećaju izdanim od strane naše države (a država je narod, ne jedan čovek ili stranka). U nekoliko tekstova koji su se doticali ove vesti, komentari su neretko bili neprijateljski nastrojeni prema ukrajinskom narodu. 1999, Ukrajina je već u martu osudila bombardovanje tadašnje Jugoslavije. Učinili su to predsednik Ukrajine, premijer i predsednik njihove skupštine. Građani su organizovali mirovne demonstracije i tražili da se ukine zakon o kažnjavanju dobrovoljaca u ratovima na drugim teritorijama, jer su planirali da se sa nama bore protiv aviona (ludo, ali tako bilo je). Slali su nam humanitarnu pomoć (i Srbima i izbeglima sa Kosova, bili to Šiptari ili Srbi), a naše avione su čuvali na svojim aerodromima, kako ne bi bili bombardovani. Nisu priznali nezavisnost lažne države Kosovo. Pritom, to nije narod naše vere i oduvek su znali da ovde ima što rusofila, što potomaka zlikovaca iz SDB-a, što aktivnih ruskih agenata. Ako na nas krenu Hrvati, zato što hoće da nas očiste od nacista, npr, pa nam sruše porodilište i Kališ, ubiju nekom brata, npr, a Zenit ode da igra prijateljske utakmice sa Dinamom iz Zagreba, kako bi tamo mogli to koristiti u svrhu medijskog rata, da li biste zamerili kapitenu nekog tima iz Srbije to što se ne pozdravlja sa kapitenom Zenita?
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

1999 je bila proruska vlada nije bio tvoj Zelenski. Al dobro mal.uman si.
s

sashki85

pre oko 2 meseca

Da, zato su 90ih poslali hrvatskoj Sistem S-300 pošto nas puno vole. nemoj da me shvatiš pogrešno. ja volim ukrajinski narod isto koliko i ruski. problem je to sto ovo nije ukrajinska vlast na čelu države vec izdajnička vlast koja radi u interesu zapada a ne ukrajinskog naroda. nije ovo rat između Ukrajine i Rusije vec rat između dve svetske sile, rusije i zapada.
d

delije1234567

pre oko 2 meseca

Ratovali su dobrovoljno, nije im zakon bio smetnja, samo sto je to bilo u Bosni na strani Hrvata!
K

Koan

pre oko 2 meseca

I Srbija je osudila napad na Ukrajinu. I Srbija priznaje integritet i celovitost Ukrajine. I Srbija šalje humanitarno pomoć. I Srbija je primila izbeglice. Ukrajinci, i pre rata, su vređali Srbe zajedno sa pripadnicima NDH. Ukrajinci su podržavali i imaju bliske odnose sa zemljama koje su ubijala srpsku decu. I, da li se to ne sme reći?
1

12345678900

pre oko 2 meseca

partizai nije veliki klub, a obrukao se dosta
p

pa da

pre oko 2 meseca

"tuzno i ruzno kako se veliki klub ponasa igraci partizana se ne rukuju sa igracima zvezde" Takav tekst necemo videti jer ste vi sponzor.
S

Stopiil

pre oko 2 meseca

Takoo i treba sa onima kojo podrzavaju agresore
7

777

pre oko 2 meseca

Gde je ovaj tekst bio kada igraci kk partizan nisu hteli da se pozdrave sa igracima zvezde?
1

125

pre oko 2 meseca

Putin je sve vreme u pravu. Retko hrabar i pametan čovek, sreća da postoji inače bi lgbt liberali osvojili svet.
J

Jbhvvz

pre oko 2 meseca

Jbt on da Big da ti bio kući! Za bolje i niste!,Trebali su vam 9 staviti!
D

Dzi

pre oko 2 meseca

drazi mi je svaki lgbt liberal od orbana, erdogana,, bajdena trampa, putina, kadirova, kineskih komunista i slika predsednika po skolaama.
T

Tinu ninu

pre oko 2 meseca

Mogu samo da cvile Dolar se raspada, Amerika u opštem rasulu, sprema se kolaps bankarskog sistema (Crowdstrike virus je samo priprema) i verovatno građanski rat, ono što ostane od Ukrajine će dugove vraćati decenijama.
e

exe

pre oko 2 meseca

A nije tuzno i ruzno kada se igraci kk partizan ne rukuju sa igracima zvezde, onda je to ok? kako ovaj narod sve zaboravi posle dve nedelje sto je najgore to zvezdasi zaborave
T

Tacno

pre oko 2 meseca

Tako. Ovi makar imaju neki "razlog" ali ovi nasi nemaju ni jedan. Ali opet videlo se ko je ko i sta je sta. Metla odradila posao, dzaba njima i mediji i spinovanja
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Prestanite vise sa ovom propagandom! Nisu se oni nista obrukali. Ljudi su u ratu sa Rusima dok mi idemo da igramo prijateljske utakmice sa njima i to kao jedna od rijetkih zemalja koje to rade. Sta smo ocekivali? Mi bi se ponijeli drugacije da smo u njihovoj situaciji? Da je neko npr. igrao prijateljske utakmice sa timovima sa Kosova uoci takmicarske utakmice sa nama? Kako bi se ponijeli? Nebi to kao jednako osudili? De, malo objektivnosti. De, budimo bar jednom ljudi i pricajmo o tome kako su nas ljudi danas oducili od fudbala umjesto sto stalno skrecemo temu na tu glupu politiku.
S

Stefan1313

pre oko 2 meseca

Igrali su sa Madjarima,igrali su sa Svajcarskom,sa Jordanom...i sa svima smo se pozdravili. Pod jedan. A pod dva, o cemu bre pricas? 😂 Jer sam ja prijatelj sa Miletom, Zika ce me gledati preko nišana - samo zato sto su njih dvojica neprijatelji? Ako oni ratuju i ako je ili ako nije(uopste nije bitno), drzava zauzela neciju stranu, kakve to veze ima sa fudbalom i sa dva KLUBA? U Albaniji bi nas manje prozivali-a to mnogo vise govori o tim ljudima nego o nama. Em sam frustriran zbog rezultata em jos ovo pretvaraju u takvu spansku seriju da je zalosno, jer je igrana prijateljska utakmica sa drzavom sa kojom oni ratuju odmah drama, mama,mama uzeli su mi igracku, idite tuzite nas kod amerikanaca,bednici jadni
а

аха

pre oko 2 meseca

са могу 10 минуса да ти дам .једна реч:другосрбијанац
D

Dijon

pre oko 2 meseca

Stefan… pa zato sto vi Srbi nemate cast i nacionalni ponos. Sutra ce te se rukovsti sa albancima…. Ej pa vas bobsrdovli, cepaju na sve strane a vama dolazi sulz, NATO vam vodi armiju, Albanci prolaze kroz SRB.. vi niste normalno koliko sebe nevidite u svemu
U

Uvek protiv nato gnjida

pre oko 2 meseca

Lobanovski se prevrce u grobu...
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Ko gubi (državu) ima pravo da se ljuti. Ko im kriv kad su ispali naivčine.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Jadnici gadni
t

tifo

pre oko 2 meseca

sportski i ferplej nema šta. Šta bi se desilo da se tako mi Srbi ponašamo. Evropo šljamu.
R

Realni batica

pre oko 2 meseca

Koliko nereda i incidenata su srpski navijaci godinama i decenijama unazad pravili, a koliko ukrajinski? Sasvim je logicno da su posebno strogi prema nama...
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Šta te briga primao pare zato sto na internetu braniš Ukrajince, pravi si heroj kafica.
B

Becki konjusar

pre oko 2 meseca

@Realni batica Ljubi te brat gde smo mi pravili nerede i incidente? Bila je Djenova pre 15 godina a pre toga od 80ih i sranja po Ex Yu ama bas nista. Osim ako ne aludiras na ovo skorije u Nemackoj gde su nas napali divljaci iz Albanije pa smo se morali braniti? :)
O

Obraz gde?

pre oko 2 meseca

Daj boze da i mi pokazemo tako dostojanstvo
s

sasa70

pre oko 2 meseca

a sta bi dao da mozes u "toj evropi" da zivis i dobro zaradujes!!!!! ali dobro nije lose da se za dorucak jede parizer!!!!!!!
S

Severna Armija!

pre oko 2 meseca

Nama se za onaj tenk u koreografiji na Marakani trubilo i kmecalo kako smo srbocetnici a ovo ce kao po obicaju da prodje ispod radara...
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

A kmečali su prvi grobari što je najtužnije, ništa ovo nije slučajno
i

ikk

pre oko 2 meseca

zato navijajte ponovo za partizan kad igra protiv ukropa iskreno nadam se da će pući petardu na jna
R

Realni batica

pre oko 2 meseca

Potez sasvim na mestu, ipak Srbi generalno podrzavaju ruske agresore. Da li bi igraci Zvezde ili Partizana pruzili ruku... Hah, ne mogu da napravim analogiju jer nas nijedna drzava nije napala u skorije vreme, samo NATO pakt, a oni nemaju tim.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

NATO pakt je skup država i napali su nas bez ijednog razloga. Rusija brani svoj narod na svojoj teritoriji koju im je Staljin oduzeo.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Kamo sreće da smo mi 90tih znali malo više o kolektivnom Zapadu pa da postupimo kao Rusija na vreme.
R

Realni batica

pre oko 2 meseca

Donjeck i Lugansk sastavni deo Ukrajine. Pozele da se otcepe. Ukrajinci ne dozvole. Rusija napadne Ukrajinu. Kosovo sastavni deo Srbije. Pozele da se otcepe. Srbi ne dozvole. NATO napadne Srbiju. Mnogo smo licemeran narod...
K

Kamala Haris je novi Željkp Pantić

pre oko 2 meseca

Neverovatno je koliko idiota daju plus ovom liku koji knjigu u životu nije pročitao, samo gleda CNN. Obrazujte se ljudi.
t

tifo

pre oko 2 meseca

koliko ispranih mozgova ima..kapiram sa nisi iz Srbije..pre će biti lepa vaša ali vi ste slični sa Ukrima… Znaš ono njima je Bandera postao heroj, a vama…da ne produbljujemo. Sportski pozdrav!
p

prc

pre oko 2 meseca

Donjeck i lugansk su nekad bili u sastavu Carske Rusije a Kosovo nikad nije bilo albansko to je velika razlika ujko
D

Delija NBGD

pre oko 2 meseca

Fasizam.