Komentari na vest

TSC “ubio” lepu Lazetićevu tradiciju

n

neutralac

pre oko 2 meseca

ono što se jasno vidi je da je novi trener sa svojim idejama mnogo usporio igru TSC-a, nevezano za ovaj poraz, kao i da je razbio mehanizme koje je gradio Lazetić. Razbio je navalni trio koji je bio sjajan prošle sezone ( Ćirković - Pantović - Jovanović), Đakovac je povučen defanzivnije i time se izgubilo njegovo najjače oružje, odnosno ulazak u kazneni iz drugog plana. Preskače se igra i previše se igra na duge lopte na Lazetića, što je šteta s obzirom za verovatno najbolji vezni red uz zvezdin u ligi ( Vulić, Banjac, Stanić, Gordić, Đakovac, Kuveljić... ). Nije rešenje menjati trenera u julu mesecu svakako, ali deluje po idejama da nije ni Klafurić ono što treba TSC-u. Iako nisam ljubitelj stranih trenera kod nas, a uzimajući u obzir profil igrača TSC-a i neke mogućnosti istih, jako bih voleo da vidim trenera i španske škole fudbala u Bačkoj Topoli
L

Logitech

pre oko 2 meseca

Taj Klafuric je los trener, gde njega iskopase da mi je znati..Bolje da su angazovali Milosa ili Aleksandra Veselinovica ili Nebojsu Vignjevica, nego tog anonimusa koji nije vodio veci klub od Osijeka.
K

Kumovi Vrbas

pre oko 2 meseca

Logitech@ Covek nije bio trener Osijeka, zivimo u svetu savremenih tehnologija, dovoljno su dva klika da proveris biografiju trenera, ali dzabe kada ti hoces da ostanes neinformisani penzioner
S

Sivilo 1989

pre oko 2 meseca

Pa nije valjda da napadate čovjeka jer vas žulja to što je Hrvat? Čovjeku tek druga natjecateljska utakmica koju vodi a vi rigate vatru.
G

Gost555

pre oko 2 meseca

Nema veze sto je Hrvat, vec sto je los trener, onaj Fedja Dudic je za njega Karlo Anceloti licno.
K

Kendisport

pre oko 2 meseca

Nije klafuric nista losiji od laze prevariole, nista ne znaju ni jedan ni drugi nego klafuric nema brata u fss da mu zatvara sudjenje. Covek je ako nista drugo kulturan za razliku od celavog koji psuje majku sudijama a onda dodje Lala i vrati ga na fabricka
m

miliki

pre oko 2 meseca

klafiricu uruciti otkaz i zahvalit se na saradnji.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Poslije 2 utakmice od kojih je jednu pobjedio, a jednu izgubio (u gostima)? Pa, da su amaterski klub, nebi to uradili.
G

Gagi197

pre oko 2 meseca

Postaje bolesna ova mržnja Mocarta prema TSC u,a ovi klinci po komentarima kao ovce napadaju Klafurića,a pojma o životu nemaju
K

Komentator

pre oko 2 meseca

A bukvalno je gotivan klub, zdravije posluje nego večiti
T

Topolis1913

pre oko 2 meseca

O kakvoj ti mržnji pričaš? neko se setio rekorda ili neke tradicije i odmah je mrznja. zamisli tekst na primer o tome kako Barsa nije pobedila Hetafe godinama u gostima i posle pobede neko napiše pao rekord, kakva je to mržnja?
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Mozda je covjek malo pretjerao sa izborom rijeci, ali definitivno je u pravu da su se navalili na TSC od kako je klub preuzeo taj Klafuric. Kao da je toliko cudno da jedan TSC izgubi utakmicu u gostima. Pa, valjda je cudnije sto je proteklih sezona ostvario rezultate koje je ostvario. Tako da ti ta paralela sa Barselonom i Getafeom i nema bas puno smisla. Usput receno, procitaj malo komentare. TSC se “mrzi” vec odavno, a i ovaj novi trener je docekan na noz i prije nego sto je covjek prvi trening odradio. To su jednostavno cinjenice.
V

Vanecious

pre oko 2 meseca

Pa druze poslovati zdravije od blizanaca i nije bas tesko..U tsc-u radi neka struka a ne beogradska manguparija. Svakom treneru treba dati sansu da uugra tim ali mene brine pristup igraca,mnogo se setaju,pogtovo djakovac,jedva dise..
p

pedjabg12

pre oko 2 meseca

TSC ce jod da pada sa Klafuricem, covek pojma nema, a ima uslove i igrace kao da vodi Real.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Koje igrače? Bukvalno hrkljuš tim.
p

pedrinjo

pre oko 2 meseca

ljudi hajmo realno Klafuric je unistio ekipu.
j

jrži

pre oko 2 meseca

za sve je kriv klafuric, los trener dobri igraci
D

Dragan 1985

pre oko 2 meseca

Najgori trener od kada je TSC usao u Super ligu, a bilo ih je troje pre njega. Odbrana komplet losa, i defanzivni vezni. TSC nije imao igru. Kao Englezi 60tih godina preskakanje pola terena. Nisu uspeli dva pasa da spoje.
B

Baneee

pre oko 2 meseca

Al vam zabio Radnički.
D

Dzi

pre oko 2 meseca

murinjov celzi colov atletiko i lazeticev tsc to je to
к

кикоман

pre oko 2 meseca

Осцилације су очекиване после промене тренера, посебно након промене тренера који је ту јако дуго. Имао је ТСЦ шанси, да су отворили Раднички у првом полувремену, другачија би била утакмица. Не треба сад правити фаму.