Komentari na vest

TSC se još traži posle odlaska Lazetića, igrači su sputani

T

Trener pro licenca

pre oko 2 meseca

Realno,Tsc je mogao izabrati i u Srbiji trenera...Ozbiljan klub,sa ozbiljnim igračima za ove prostore i timom koji nije pretrpeo velike izmene.Kao što smo skloni da nekoga ukopamo,tako i vrlo brzo od pojedinaca pravimo ,,ikone""...Činjenica je da je Lazetić odradio dobar posao,ali je u karijeri imao i lomove i padove( što je normalno) tako da je glupa konstatacija da ovaj tim nemože da igra dobro jer nema njega!!! I ,mi neznamo zašto napadački trio nije počeo...možda su ljudi bili pivredjeni,umorni....a možda i deo taktike da se protivnik slomi u završnici,što je na kraju i uspelo!!! Ne čini tim samo prvih 11...
T

Traze se

pre oko 2 meseca

Ali u Madjarskoj
n

novi trener

pre oko 2 meseca

i nove ideje. A u praksi, promenjeni automatizmi u igri uigravani godinama kod Lazetića, usporena igra drastično, razbijen trio napred Jovanović - Pantović - Ćirković koji je funkcionisao sjajno, a pitanje je da li će se odraziti na Đakovca i ovo što nije napustio klub i što ne ide u Partizan, a ako on padne, pada ceo TSC. Vlalukin nažalost ispada previše i mislim da neće moći da zameni Cvetkovića, ali raduje što je najzad Krstić postao startna opcija na štoperu. Sve u svemu, na papiru dosta pojačani, ali dosta slabije deluju trenutno nego prošle godine. Možda je Klafuriću samo potrebno vreme, a možda je vreme da TSC preuzme ludi Lale i prodrma ravnicu i celu superligu
G

GostVP

pre oko 2 meseca

Zato glavni trener pravi asistenta da preuzme njegov posao kad za to dodje vreme. Tako je barem i biznis svetu, ne vidim sto fudbal ne moze.
Ј

Јане,

pre oko 2 meseca

шаљи Форинте за нова појачања....
M

Makks

pre oko 2 meseca

Tsc je pobedio 1:0, a novinar u pokusaju pise da se "mogla pevati i druga pesma" da je igrac Tsc-a Bence Sos dao gol u dubokoj nadoknadi za 2:0. Svako je danas novinar.
М

М21

pre oko 2 meseca

А да су голове дали играчи ИМТ-а ћти су имали шабсе од 75 до 85 минута, било би 1:3
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Nije ti fer komentar. Novinar je samo zelio da kaze da je na kraju utakmice pisalo 2:0 za TSC, da bi i kritike igre bile daleko manje. Znaci, nije nista napisao/rekao sto nije istina. E sad, od sta bi bilo kad bi bilo se ne zivi – za to se slazem.