Komentari na vest

TSC počeo pripreme sa pojačanjima od 6.000.000 evra: Pored Lazetića i Gordić u Bačkoj Topoli!

R

Roditelj

pre 7 dana

A gde su igrači iz sopstvene Omladinske škole 😄😝😅😂
B

Bane15

pre 10 dana

U svakom slucaju TSC ce opet biti jaci od partizana kao i prosle godine samo im nisu dali
8

87

pre 10 dana

Kako nije uspeo u Mancesteru da se izbori za mesto? :) Zar nije logicnije da iz Mancestera ode na pozajmicu u neku jacu ligu od nase? Milan i Mancester salju igrace na pozajmicu u Topolu... Nema dalje.
O

Ovaj Gordić

pre 10 dana

Kao da su ga Željko Mitrović i Anđus zajedno pravili😄
V

Vuk sa kozare

pre 10 dana

Mučenice ko li je tebe sklepo
V

Vanecious

pre 11 dana

Ne vidim nista lose ovde.Ni iz dzepa ni u dzep.Sta bude bice..Ne mogu da verujem da se lozite na ovakve vesti.Mozda ce biti dobri bonusi za nase livade i oranice. Zar stvarno neko misli da tsc vidi u njima pojacanja za evropu? koliko ovakvih transfera zvezde,partizana i ostalih malo vecih klubova u evropi prodje ispod rada samo kod nas se sve zivo komentarise i sve je nea vest,neka niva BOMBA!
G

Ggostt

pre 11 dana

Nadam se da će najzad prestati povici da ne kupujemo strance već samo našu decu bez iskustva za evropu.Birmančević jedina svetla tačka a i on se mučio u francuskoj tek u češkoj proigrao.Za banjca godinu dana trajala hajka, za gordića pola godine, te štarta kao lud te mi nemamo oči.Dosta.
l

lazeta

pre 11 dana

Srpski Van Basten i Modric, auuu sta radi TSC
С

Сале2323

pre 11 dana

Е зато је штета што велики и стари клубови код нас са јаком базом навијача типа Раднички Ниш и Крагујевац, Напредак, Војводина немају јаке финансијере или компаније иза себе, па да улажу у фудбал како треба. Јер овакве инстант сеоске приче као што је ТСЦ не би главу привириле. У супротном, читамо овакве смејурије, екипа која игра Европу се буквално зеза и паре које зараде не улажу у тим, но ко зна у шта, а доводе играче из трећих лига. Срамота над срамотама!
A

Asterix BT

pre 11 dana

@Sale2323 Sale, ajde se malo edukuj prvo, pa dodji da pises komentare. Za tvoju informaciju TSC je osnovan 1913. godine. A sto se tice finansija, prvo pitanje koje mozes da postavis jeste koliko su dva drzavna koministicka udruzenja gradjana iz Beograda od osnivanja pa do sada dobili novca pireskih obveznika. E tu analizu prvo uradi, pa dodji nazad sa komentarom.
A

Asterox@

pre 11 dana

Vidi brate... Terza je lepo rekao Žamberiju, ako hoćeš rezultate, uloži u tim. Ali avaj, briga njega za Evropu. Igraće je još ovu sezonu i više nikad! Da postoji TSC, tj AIK se zvao ako se ne varam ranije odavno. Igrao 3, 4 rang, nikad ništa nije postigao, dok Madjari nisu ušli u tim. Ali to je nedovoljno za Evropu, samo tavorenje i propadanje ujedno i ništa više.
V

Vanecious

pre 11 dana

Na kojoj ti planeti zivis druze? Tsc (ranije AIK) je klub sa tradicijom i postoji od 1914 god.Backa topola je mala varosica,moze da se kaze i selo..Ali je super povezana sa svim Centrima u srbiji a i sa evropom..Imaju i infrastrukturu.Sto se tice navijaca samo djavoli tu postoje.Onih 20 carapana i 30 meraklija ne mogu vise da se ubrajaju u navijacke grupe.Ali to su navodno ultrasi samo..Naroda nema niti je bilo od recimo 89-te pa do danas.
r

reaguj

pre 11 dana

obavezno dovesti Đekića iz Gorice ili Boranijaševića, jer ne mogu Jovanović i Vlalukin da igraju ozbiljne mečeve, ni u ligi, a kamoli u inostranstvu. Takođe, obavezno dovesti Romanića, pogotovo ako ode Pantović, jer je dečko sjajan igrač i kao nacrtan za fudbal TSC-a. Ako ode Veljko Ilić, a deluje da će otići, Strahinja Manojlović je pravi izbor
g

gh

pre 11 dana

kakav skauting pakao...
v

vrlo interesantno

pre 11 dana

ZA SADA Ilić - Bagnack - Pejić- Stevanović - Milosavljević - Radin - Đakovac - Petrović Jovanović - Pantović - Ćirković - Simić - Krstić - Capan - Đorđević - Jovanović - Vulić - Kuveljić -Sos Stanić - Gordić- Lazetić pa još ako dođu Banjac, Mituljikić, Đekić ili Boranijašević... opasnu ekipu skockao TSC
G

Gost iz CH

pre 11 dana

Ako hoces kao mlad igrac da igras u Italiji onde moras prvo da treniras u Italiji. Jer takticki su oni daleko ispred nas. A od tih pozajmica u druge zemlje nema nista. Bolje otici u Serie B ili C.
l

laker

pre 11 dana

jaka pojacanja u pm, ovaj Lazetic isteran iz poslednjih timova Austrije i Holandije...
V

Vrvek

pre 11 dana

Ti kao strucnjak ocenjujes Lazetica?
D

Dex15

pre 10 dana

A ti si igrao gde? U lejkersima?
m

metalika moj dobar

pre 11 dana

voleo bih da nadjem moj komentar od prosle sezone kad je odlazio ...rekao sam da ovaj nemoze da prodje u ni jednom ozbiljnijem klubu ili ligi .
M

Mitrandir

pre 11 dana

Lazetić čist primer zašto je i pored neopsorne dominacije Zvezda u zadnjih 5 sezona izbacila tek dva prosečna igrača za evropsko tržište (Eraković, Ilić) . Guraju se mamini i tatini sinovi sa vezama kao što su Lazetić i Leković, oni jedini dobijaju šansu sa 17-18 godina, ostali ma koliko talentovani bili jako teško dobiju neki minut i posle više pozajmnica (braća Mituljkić, Knežević) jer im roditelji nisu lovatori ili iz sveta fudbala pa da lično znaju trenere, Terzu da bi ih neko gurnuo. Sve do pre nekih 5-6 godina nije bilo ovoliko vezara u Zvezdi i našem fudbalu uopšte, sad mi deluje da je svaki drugi klinac sin nekog ex igrača ili trenera i naravno samo oni igraju. Brzo ćemo biti provaljeni i niko neće kupovati ove vezare više.
o

opkuh

pre 11 dana

ovi su svoje Odigrali
S

SimeoneS

pre 11 dana

Ova dva momka će opet procvetati, baš tu na severu Bačke. Biće topolčani opet odlična ekipa, koja gaji igru na gol više. Puno sreće. Napred TSC Bačka Topola. I naravno. sve najbolje srpskom fudbalu u Evropi
R

Rotkvica

pre 11 dana

Svaka cast TSCu koji promovise nase igrace i daje sansu mladima. Drugi, zna se koji, bi malo mogli da se ugledaju na njih u tom smislu.
B

BokiUSA

pre 11 dana

Polako da ih vidimo u Evropi. Ako vrede super a ako ne onda duplo golo... to vazi za sve.
d

drljopuz

pre 11 dana

Ovaj desno kao da je sin Dejana Andjusa....
и

или

pre 11 dana

Жељка Митровића....
D

Drvo

pre 11 dana

Ćerka Željka Šašića
S

Sima Arauho

pre 11 dana

Čitaj prodati KINEZIMA u Milanu i ARAPIMA u Sity-u i kao što su "tementovana braća Ilić" videla unutrašnjost svlacionice Sitija tako ce i ova dvojica nastaviti karijere u Kremonezeu i Peskari ili nikad jačem Borcu iz Banjaluke.A ovaj drugi će kao Dača Pantić u Slovačku.
о

овај десно

pre 11 dana

изгледа као фан бенда-" Оружјем против отмичара" који је купио неки но нејм дрес у секонд хенду.....
R

Rubikova kocka

pre 11 dana

Za koju godinu očekuje naslov Jovan Mijatović pred vratima Čukaričkog 🤷‍♂️
п

прво у

pre 11 dana

Дебрецин па у Олимпију....
j

jdjdj838

pre 11 dana

Zasto korak unazad,Tsc ima zagarantovanu evropu.
g

ghost11

pre 11 dana

Gordić isti Anđus
t

ta frizura

pre 11 dana

to se sad nosi ...
j

just

pre 11 dana

jako mlada i talentovana ekipa

Zvezda ispred svih!

pre 11 dana

Mislim da ovo nije dobar potez ni za klub, a ni za igrace. Klub ako misli da ih razigrava, a posle vrati u svoje klubove, od toga nema nista. A momci nece puno dobiti od igranja u nasoj ligi.
V

Vrli svet

pre 11 dana

Ako zaista tako mislis kao sto pises, zbog cega onda navijas za Zvezdu?
Н

Неко из масе

pre 11 dana

За клуб је добар посао. Шта мислиш колико кеша треба за оваква двс играча ? Овако ТСЦ-у требају победе у ЛЕ, могуће да ће обојица доста показати. Зарадиће у том случају ТСЦ неку кинту од УЕФЕ, па ће моћи да доведу неке крштеније играче.
G

GostLazar

pre 11 dana

Mozzart, kada mozemo ocekivati Transfer vesti svakog dana? Nemam sta da citam na poslu ahahaha
N

Nenad1246

pre 11 dana

Verovatno kad krene prelazni rok 1.7.
S

Sherlocked

pre 11 dana

Dva promasaja. Momci ne igraju ozbiljno bar dve godine. Al ovo je stara prica prodaj lepo , upropasti ga , pa ga vrati za sitne pare. Ako ga opet uvalis nekoh Ihaaa lepota.
N

Nenad1246

pre 11 dana

A dreka na Terzu što Gordića nije kupio prošlo leto. Sad je za Sremčevića poslušao i kako smo prošli. Jednostavno igraju jer morajh zbog pravila,a ne kvaliteta.
9

999

pre 11 dana

A pravila donosi Terza. Sve sto on najavi u intevjuima, tako Savez i liga to usvajaju kroz par dana. Zna da pare moze uzeti samo na mladim igracima, ali se boji da ih gura ako nema pravila bonusa, jer bi se moglo desiti neki kiksevi mozda. Ovako mu je win-win situacija, igraju klinci upitnog kvaliteta na kojima uzima novac, a rezultat bar u domacim okvirima nista ne trpi.
L

LFCC

pre 11 dana

Ako ne postoji pravo otkupa za realnu cenu, koja je poenta ovoga, da se razigravaju igraci za vece klubove?
A

Astrogigant

pre 11 dana

Mene zabole. Sta ti nije jasno?
D

Deyan X

pre 11 dana

Ako TSC hoce rezultate onda mora da ima i igrace za to. Dovesti ove klince je ok, ali u neku filijalu TSC a ne u prvi tim. TSC ce igrati grupu LK, zar klubu nije u interesu rezultat,koji ce doneti novac i jos bolji koeficijent, koji ce doneti u buducnosti povlasceni polozaj a time jos novca...
K

Kalabasas

pre 11 dana

oni samo ovo naše SLS rekreativno i mogu da igraju...jos Kabic i bog da ih vidi... Nzm kako se naslednik Ibrakadabre u milanu tako brzo vratio a žiru ode ... A Hendriks iz Belgije ekspresno,zaboravili da mu kažu da je jupiler liga sada kao francuska, predvorje pakla crna braća lome kosti ne pitaju,ako prođeš ideš u West hem,Romu,Napoli...ako ne...povratna..
E

Evo on.....

pre 11 dana

.....je pljuvanjem po deci,sebi promenio život nabolje jedno bezbroj puta,šta mislite?
G

Gost22

pre 11 dana

Iz godine u godinu sve vise primera mladih igraca koji jednostavno nisu dovoljno kvalitetni da igraju u Evropi, a guraju ih konstantno, cist primer ova dvojica koja nisu mogla da imaju bitniju ulogu u Fortuni Sitard i Belgijskoj 2.ligi....to dosta govori o njihovom kvalitetu, a masa je mladih igraca koje guraju a jednostavno ne mogu i to pre ili kasnije dodje na naplatu i vrate se u srpski fudbal....
I

I ti....

pre 11 dana

.....si verovatno sredio život ovim komentarom?
G

Gordicu, Gordicu, sivi ticu

pre 11 dana

@I ti Dobro bre Gordicu, smiri se, sta se odmah ljutis?
U

Upopastise

pre 11 dana

Dobri igraci dok su bili u nasoj ligi, ali nije to to kada tako mlad odes preko, u veliki klub i mislis da ces nesto da uradis. Secam se da je Gordic ozbiljne slalome pravio pre dve godine cak i protiv vecitih, ali prevelike zalogaje su uzeli obojica. Sigurno ce im biti bolje u TSC
A

Astoria

pre 11 dana

Tanak tim, barem za sada. Sve nedokazana imena dolaze. Ako odu dvojica od ove trojice nosilaca ige (Đakovac, Pantović, Ćirković), TSC nema šta da traži u sledećoj sezoni kada je u pitanju ozbiljniji plasman na tabeli. Očekivao sam od njih više, da odreše kesu za kvalitetna pojačanja, jer bez toga nema napretka kluba. Da naprave iskorak dalje i oslobode se palanačkog načina razmišljanja. Za mene su ovo sve do sada zamene, a ne pojačanja.
S

Srbue

pre 11 dana

Gordic je pokidao ligamente i zato nije igrao prvenstveno.. I njemu nije Ramadani menadzer ili bilo koja od tih grupacija
G

Goust

pre 11 dana

Sigurno da su mladi i imaju prostora za napredak, pitanje je koliko ce im vremena trebati da se vrate u formu..
Z

Zvlat BG

pre 11 dana

Plači fudbale!
K

Kalabasas

pre 11 dana

Pa oni samo ovo naše SLS rekreativno i mogu da igraju...jos Kabic i bog da ih vidi... Nzm kako se naslednik Ibrakadabre u milanu tako brzo vratio a žiru ode ... A Hendriks iz Belgije ekspresno,zaboravili da mu kažu da je jupiler liga sada kao francuska, predvorje pakla crna braća lome kosti ne pitaju,ako prođeš ideš u West hem,Romu,Napoli...ako ne...povratna..
T

Tegusigalpa

pre 11 dana

Menadzerske kombinacije u povratku na domace livade gde im je i mesto. Kad Lazetic ode ovaj TSC ce se vratiti na nivo Cukarickog, Vojvodine i slicnih klubova. Covek cedi suvu drenovinu. Ovo sto mu dovode je boze me sacuvaj.
V

Vrhuska

pre 11 dana

Pa kad bi jos neki klubovi sem BG blizanaca dobijali novac iz budzeta kao Zvezda i Partizan, onda Lazetic, a i drugi nabrojani klubovi, ne bi cedili suvu drenovinu.
T

Tegusigalpa

pre 11 dana

Domaci skart. Nikakva to pojacanja nisu nego menadzerske kombinacije koje se vracaju kuci.
u

ustanik

pre 11 dana

A gde je Uroš Milovanović
K

Kamikaza Lučani

pre 11 dana

Za sve ne obaveštene(‘pametne’)!Đorđe Gordić je imao odmah po dolasku tešku povredu ligamenata kolena i bio je na operaciji.A,vi dušebrižnici,on je dobio za taj ugovor koliko vi nećete za ceo život
V

Viki Miljković

pre 11 dana

Hvala za Mozzart na svemu što radi za srpski fudbal. Jedna zamerka - navedeno je da je bolje da Gordić i Lazetić naprave 'korak nazad' u karijeri kako bi se skočilo dva napred. Kako je ekipa koja igra Evropu i bori za visok plasman u ligi korak nazad u odnosu na Fortunu Sitard i Leven?
G

GOST 510

pre 11 dana

Pa za Evropu se bore i oni sa Gibraltara, iz San Marina ..iz Andore. Naravno da je veliki korak nazad kada se vratiš u srpski fudbal.
V

Viki Miljković

pre 11 dana

@Gost 510 - ove sezone CZV i TSC imaju zagarantovanu grupunu fazu u Evropi.
M

Matori dilea

pre 11 dana

Dosta više o tim super talentovanim biserima. Pre ovamo nego tamo. Stvarno su biseri. Onaj Jamal sa 16 god. igra u reprezentaciji a mi se još zanosimo sa našim večitim talentima.
z

zaks

pre 11 dana

Jamal je jedan od 10 hiljada u tom uzrastu koji je uspio .
A

ApsolutnoJa

pre 11 dana

Nije ni cudo sto nam je U21 u rasulu, mega pop zvezde
B

Burek

pre 11 dana

Au pa ovaj lik nije odigrao ni 90 minuta seniorskog fudbala u Belgiji. Ovo već nije dobar potez
F

Forza TSC!

pre 11 dana

Bravo!!!
H

Heey

pre 11 dana

Ako cak ni u drugoj belgijskoj ligi nisi se nadigrao onda ces tesko nesto ozbiljno uspeti
V

Vrvili

pre 11 dana

Nasa liga je egal sa belgijskom 5. ligom, tako da, mozda i uspe ovde.
G

Gladiola

pre 11 dana

Zabraniti prodaju igrača ispod 21 godine u Srbiji! Naročito Siti grupi, Benfici i sl. !!!
A

Avramopolous

pre 11 dana

Reci to brat Faljiju i njegovim satelitima ovde u Srbiji...
U

Uefa

pre 11 dana

@Gladiola Kako ces to da zabranis ? Zabrane to i da vidis kako UEFA odmah kaznjava nas savez.
:

:) :)

pre 11 dana

Po svim mogućim zakonima svako ima pravo na rad gde god poželi… To što ti predlažeš je kao da ti neko zabrani da odes u inostranstvo da radiš
N

Nije ti tito vise ziv...

pre 11 dana

Vi ljudi i dalje zivite u socijalizmu, ne mozete da pohvatate kako svet funkcionise...
R

RealNo1

pre 11 dana

Јако паметна ствар ТСЦ.
g

ghost11

pre 11 dana

Igraci Milana i Mancester Sitija. Svaka cast Tsc-u
T

Tegusigalpa

pre 11 dana

Sta vredi kad su to domaci vezari. Nista oni nece doneti TSC-u.
n

nick kerr

pre 11 dana

Бањац дакле не долази
A

Akonkagva

pre 11 dana

Dosao je. Pratis li sportske vesti?
n

nick kerr

pre 11 dana

Није дошао. Дај линк вести да је потписао ако јесте. Гордић и Петровић су дошли на његову позицију. Њима треба резервни шпиц и десни бек. Можда и штопера доведу.