Komentari na vest

Trojica moraju na operaciju, ali Piksi ne brine: Naučili smo lekciju, povređeni ne igraju makar ih nokat boleo

O

Odma zovi

pre preko 1 godinu

MILOSEVIC, RATKOV.
D

Dex15

pre preko 1 godinu

Zasto nema Dragovica na spisku
d

deda...

pre preko 1 godinu

ga prijavio u Beču zbog socijalne pomoći
v

vddd

pre preko 1 godinu

Pa ako nije zvao ove zbog povrede sto treba da bude normalna stvar i slazemo se sa tim, zasto nije pozvao naknadno Ratkova, sledeci je po ucinki Zlatanovic, ovaj iz Francuske lige KLermonta Komnen Andric bio je solidan. Ipak da pojaca napad i mislim da je konkretno Komnen Andric ozbiljniji napadac od ove dvojice pozvanih, jos bih dodao tu Birmancevica koji takodje igra top ligu za Tuluz i ako nije starter ali takav nam igrac treba.
Č

Čika Dača

pre preko 1 godinu

Nadam se da su svi iz reprezentacije odgledali finale LŠ. Inter, iako je nažalost izgubio, pokazao je kako se igra formacija sa 3 štopera
Č

Čika Dača

pre preko 1 godinu

Lepo ako ste ispratili finale LŠ, nadam se da su i reprezentativci, pa da nauče od Intera( iako su izgubili igrom slučaja) kako se igra formacija sa 3 štopera
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

"Da biste pobedili morate da date gol..." reče Pixy... Suština fudbala i jeste u tome da se da gol, ali za pobedu je potrebno na prvom mestu da se primi gol manje... To je pokazalo i poslednje SP, mogli smo da damo i 27 golova, primili bismo 32 jer je odbrana, tj igrači u istoj, najblaže rečeno katastrofa.
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Covek pece trenerski zanat u 60oj godini ,na celu jedne od 10 najvrednijih reprezentacija Evrope …
f

ff

pre preko 1 godinu

Cumic je igracina, sve najbolje ovom momku!
M

Mag

pre preko 1 godinu

Pixeta i treba da se izda u Sergeja koji je karijeru i počeo kao centarfor pa je kasnije sa 17 g prešao vezni red. Zato ima takav osećaj za gol. Pre on neg ova preostala 2 centarfora sa spiska a može i Duća ko i Ajaxu lažnog centarfora ili da pozove Jovana ića iz Vojvodine tj sad Štutgarta jer je već sad sa 18 od ova 2 bolji
?

???

pre preko 1 godinu

Moje misljenje da cemo sa piksijem napraviti neki veliki rezultat. Nije mlad-nije star, al covek svaki ceo zivot uci, tako i on. Svi u zovotu svatimo neke stvari tek kad se nama dese. Realno gledamo nemamo mi neki bomba tim da bi ocekivali takav uspeh, ali i pored toga ja verujem da u piksi pravi uskoro veliki uspeh sa reprezentacijom. Zivi bili pa videli. Srecno! Srbija do tokija!
Z

Zovotu svatimo

pre preko 1 godinu

Pa i napravili smo uspeh u Kataru. Punio nas ko je stigao.
j

jel

pre preko 1 godinu

Krstajić zvao Petruševa???
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Song zvao Lesora
t

tviter.glavatan

pre preko 1 godinu

Mope, x-1, 555. Nije, vec je zvao je Ilijeva.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Misliš TI SI NAUČIO LEKCIJU, i to na uštrb reprezentacije.
А

Александар1

pre preko 1 godinu

Лепо је кад можеш да учиш на Светаком првенству. Дођеш неук на Мондијал и извучеш поуке. За резултат нема везе.
I

Ironican

pre preko 1 godinu

Nepravda za Šilju!
B

Bata Krstaja

pre preko 1 godinu

Ima dil sa Krstajom, mozemo i sa Omladincima, Bata Krstaja ionako leti posle nas, a mozda posle Litvanije.
I

Ivan OL 91

pre preko 1 godinu

Ne igraju Mitrović, Vlahović i Jović. E ako znam ko će dati gol bez njih, jedino možda Tadić. Na SP kad nije bilo ni Mitrovića ni Vlahovića na terenu, ne da nisu dali gol, nego nisu ni stvorili ni najmanju priliku.
d

del.pje

pre preko 1 godinu

veliki mag pikseta se uzda u sms-a 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣tanan da ima procenat kad ovaj pređe iz Lacija u Juventus za 150.000.000 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
k

kaposdkaspodk

pre preko 1 godinu

izgleda da smo barabar sa Mancester Sitijem... dobro smo napredovali za tako kratko vreme, s obzirom da smo grupu zavrsili sa jednim bodom!
I

Ivan82

pre preko 1 godinu

A ako insistiraju da igraju i prete odlaskom kući?
A

Aron

pre preko 1 godinu

Prvo da resis svlacionicu i da izgradis timski duh, koji ne ne da nemamo nego smo daleko od toga. Da pojedine igrace naucis moralnim vrednostima, ovde mislim najvise na Vlahovica i zbog onoga sto je ucinio, a svi znamo odlicno sta je uradio i sa kim, to nam je poremetilo sve u reprezentaciji. Da uvedes karantin, a ne da se Gudelj svadja u pola noci 2h ispred hotela noc pred glavnu utakmicu. Da pogledas kako se Argentina borila i kako su odigrali sa kojom zarom i zeljom, pa mogu zamisliti samo da jednom igracu Argentine devojka ili zena dodje ispred hotela sa se raspravlja sa njim noc pred utakmicu, pa ispucao bi je kao sto je Peredes onu loptu u klupu Holandije! Srce, hrabrost, postenje a ne lazni moral!!!
В

Вили Вонка

pre preko 1 godinu

Извини, ја морам да питам без трунке ироније за мишљење - да ли стварно верујеш да је Влаховић то урадио, а Рајковић то трпи без речи, седи на 4м од њега на ручку, ради тренинге итд? Ако је то заиста истина, шта то говори о Рајковићу ако не изађе јавно и каже да не жели да види репрезентацију док је Влаховић ту? Ако је истина, ја то подржавам, имамо пример Икардија којипоказује како пролазе људи без части.
i

ilke don

pre preko 1 godinu

Realno jeste tako, gudelj se svadjao da devojkom ispred hotela do ujutru, i kako da bude motivisan i fokusiran na utakmicu. I za Vlahovica si u pravu, decko nema sramote ni stida. Uzas.
t

tri cuge za drustvo

pre preko 1 godinu

``Vili Vonka,, druze pa gde ti zivis, verovatno si jedini koji misli da je Vlahovic nevino optuzen. Rajkovic je gospodin i zbog profesionalizma je ostao u reprezentaciji.
д

др Ко

pre preko 1 godinu

Немојте нас упоређивати са Ситијем...
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Za one koji nisu razumeli, mislio je na bivse zvezdine igrace koji se ponasaju kao zvezde a u stvarnosti su straletani najobicniji. Primer: Erakovic.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Erakovic najbolji srpski stoper
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Za kradljivce nikova, mislio je na Mitrovica, Vlahovica i Kostica koje je povredjene forsirao i na kraju smo za to platili cenu na svetskom. Ajde na cas, zvonilo je.
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

Tebi je samo u mislima kako da izvredjas nekog fudbalera Zvezde.. Erakovic je napredovao i bice srpski najbolji stoper...
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Ja bas mislim da je mislio na kiksaru Milenkovica zbog kojeg Fiorentina ne uze trofej i onu kiksaru Pavlovica sa dvije lijeve noge...najgoreg stopera Austrijske lige