Komentari na vest

Tri nedelje do početka Serije A: Napoli i dalje ispred svih, Lacio bure baruta, Milan se približava, Juve je misterija

n

nR

pre oko 1 godinu

Jedva cekam. Arena je nabavljena! Forza Roma! Los prelazni rok ali valjda ce neko kao Dibala doci. Bojim se da decak ne moze sam.

mratinkovic86@gmail.com

pre oko 1 godinu

Jadan ovaj Lazio. Nikad dva po dinar i večito natezanje sa Lotitom. Sramota. Što se tiče ostalih, još tu nije sve gotovo, biće iznenadjenja u 5-12 poslednjeg dana prelaznog roka. Milan se pojačao sjajno, samo da se to lepo uklopi na terenu. Forza Milan.

francuskapresuda@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ne svidja mi se to sto dolazi Musah jer on nije defanzivni vezni tako da bismo tu morali da dovedemo jos nekoga pored njega. Ako i ne dovedemo desnog beka, moramo levog beka (zamena za Gabiu moze iz sopstvenih redova jer peti stoper nije toliko bitan mada nije bas ni potpuno nebitan), moramo i spica cak i ako ostane mali Kolombo. Nisi napisao da je Pioli odbio da dovede Singa i stavio veto na taj transfer jer smatra da je previse ofanzivan i da ne moze u formaciji u kojoj cetvorica odrambenih igraca stoje u liniji.
G

Gostivoj

pre oko 1 godinu

Supersonicni Milan! Samo da Pioli ne kombinuje sastav u manjim utakmicama bice najveci konkurent Napoliju. Ostali svi klasa ispod.

francuskapresuda@gmail.com

pre oko 1 godinu

I Interu.
z

zastava 35.8

pre oko 1 godinu

Ajoj konkurencija Napoliju. Druže, Napoli je imao prošlu user sezonu i ponovo će za jedno 15 godina. Još ako im odu Osimen i Hviča, neće videti ni ligu konferencija. Milan je ubedljivo najkvalitetniji, i tu nema dileme, jedino što imaju balast u vidu Piolija, kao i Juve sa Alegrijem. Jednostavno, Pioli nije dirastao da vozi Ferari, a Milan je Ferari.

francuskapresuda@gmail.com

pre oko 1 godinu

Zastava, ne preteruj, UBEDLJIVO najkvalitetniji sasvim sigurno nismo, a jos neke stvari moraju da se poklope i odredjeni transferi dogode da bismo bili i najkvalitetniji uopste.

francuskapresuda@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nisu to nikakvi zli jezici, Paolo Maldini jeste sabotiran na najgori moguci nacin, pruzene su mu garancije da cemo ovog leta imati ozbiljan budzet za pojacanja i upravo na konto tog obecanja je i potpisao novi ugovor pre godinu dana. Onog momenta kada je cuo da cemo u ovom roku imati samo tricavih (bednih/mizernih je adekvatniji izraz) 35 miliona evra na raspolaganju, covek je ponovo javno progovorio protiv vlasnika i prozvao ih je na potpuno isti nacin kao i pre vise od godinu dana njihove prethodnike.
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Milan najveca enigma, ili potom kao sto su Kinezi pokusali (kupovinom celog novog tima) ili jedna dominacija u Italiji na malo duzi period. Svakako jaci nego prosle godine, i to tamo gde su najtanji bili, ofanzivno vezno i i desno. Zal je prodaja Tonalija ali bar je vlasnik ulozio te pare, dobro ili lose, sudice se tamo u maju dogodine.

francuskapresuda@gmail.com

pre oko 1 godinu

Razlika je u tome sto smo tada cak 8 ili 9 igraca doveli za prvi tim, samo za Antonia Donarumu i Borinija se znalo da nece biti redovni (starteri) mada je Borini jos i igrao i cak i nije ni bio toliko los u odnosu na ocekivanja navijaca. Ako nista drugo, barem se trudio dosta za razliku od mnogih drugih koji sasvim sigurno nisu davali sve od sebe, a bili su tada odlicno placeni. Ovog leta smo doveli Sportiela i Romera koji 100% nece biti starteri, pitanje je da li ce to biti i RLC, Pulisic i Okafor (sva trojica izuzetno podlozni povredama) pa cak i Musah, jedino sam za Cukvuezea siguran da ga niko nece pomeriti sa njegovog mesta u timu jer od njega najvise i ocekujem, Rejnders je dobar, ali, pitanje je i sta ce biti sa njim kada se vrati Benaser.
A

Aruna Dindane

pre oko 1 godinu

Kako je samo ekipa Anjeli-Nedved-Paratici ugrobarila Juventus,doveli Ronalda,a oterali Marotu

elmagico

pre oko 1 godinu

Skamaka i Renato Sancez i Roma moze

Joco Inter

pre oko 1 godinu

Panteliću, legendo! :)) Prvo, ne stavlja Inter u naslovu, a sve druge stavlja. Drugo, kaže da su otkupili Lukakua rešili bi pitanje centarfora za naredne 3,4 godine - čovek da se nasmeje, ali iskreno. U par navrata priča kako je Napoli prvi favorit, a na internetu je lako pronaći i videti da se Inter kotira kao prvi favorit i po kladionicama i po mišljenjima nekih bivših asova Serije A.

elmagico

pre oko 1 godinu

a Roma jel u naslovu? ajde na placi xd
А

Алекса Торино

pre oko 1 godinu

Наполи и даље испред свих!? Побеће им Интер ове године 15 бодова, и њима и осталима.
z

zastava 35.8

pre oko 1 godinu

Inter da ako izbori Lš.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Realno Milan najaci ali sa Piolija se nikad ne zna dali ce izabrati pravu formaciju da svi budu na visokom nivou.

francuskapresuda@gmail.com

pre oko 1 godinu

*najjaci, da li Milan ce biti najjaci tek kad dovede pravog desnog beka, klasicnog zadnjeg veznog (ili bar Kesija) i nekog (mladjeg) centarfora koji garantuje makar tih 15-20 golova u sezoni. Takodje, pozeljan je i neki bolji trener od Stefana Piolija...
I

I’m going back

pre oko 1 godinu

1.Milan 2.Inter 3.Napoli 4.roma 5.juventus 6.lacio
R

Roby Baggio99

pre oko 1 godinu

Milan ako uspije ovoliku kolicinu igraca da uigra skidam kapu.Pioli je strucnjak

francuskapresuda@gmail.com

pre oko 1 godinu

Jos uvek Milan nije najjaci, Inter i Napoli su ozbiljniji od nas, nisam siguran ni da smo od juventusa bolji, a i Roma je sve kvalitetnija...
A

Arnaut Cecen

pre oko 1 godinu

Napoli nece biti ni senka onog tima nije tu Sapaleti . Milan komičan , Roma bljak , Juventus borba za 10 mesto . Mozda Inter i Lazio ovo ostalo bice kao Ražnjici menjace se do kraja ko gaće .
R

Roby Baggio99

pre oko 1 godinu

Svaka cast cekao sam neko da napise......ko stavlja Napoli sa Garsiom kao nisu imali nikakve promjene....
N

Napolo

pre oko 1 godinu

Ko je vidio prosle sezone Napoli u vrhu sa raspalim Spaletijem? Niko... Isto ide i ove sezone sa Rudijem.