Trener Trakaija: Putujemo od ponedeljka, igraćemo napadački

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.07.18. | 22:59

„Partizan je kvalitetan tim“, poručuje Španac na klupi litvanskog tima

Na tri julske utakmkice Trakai nije primio gol. Nije Partizanu potrebno veće upozorenje do tog da je defanzivna glavni argument litvanskog predstavnika uoči duela drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Mada, njihov trener najavljuje da će napasti crno-bele.
Pokušaćemo da igramo ofanzivno. Napravite plan, nekad ga okolnosti na terenu menjaju. Pokušavamo uvek da forsiramo svoj stil, ali i Partizan je kvalitetan tim: od golmana do napadača. Spremni smo, trudićemo se da stvorimo što više šansi“, napomenuo je  Hoze Antonio Vikunja Očandorena, pre nego što je izvao svoje fudbalere na teren stadiona u Humskoj.

Izabrane vesti

Španski stručnjak imaće naspram sebe španskog đaka u liku Miroslava Đukića.
„Drago mi je što smo u Beogradu i što igramo protiv Partizana. Daćemo sve od sebe da pružimo kvalitetnu igru i pobedimo, iako crno-beli imaju i dobar tim, kao i pojedince i trenera. U fudbalu je, naravno, sve moguće“.

Za razliku od Parnog valjka, ukočenog u Surdulici, Trakai je za vikend odmarao pošto se prvenstvo Litvanije nastavlja tek 4. avgusta.
„Tačno je da je Partizan imao utakmicu više, ali smo, praktično, na putu od ponedeljka i vraćamo se kući tek u subotu. Zato, ne smatram da je to naša naročita prednost“, zaključio je popularni Kibu.

 


tagovi

Trakaikvalifikacije za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara