Komentari na vest

Treći paraf u Humskoj, za čvršći manevar Partizana

O

OciglednoDaImNekoPoturiRecenice

pre 2 dana

Koliko je očigledno kako crni dečki podmetnu papir novim igračima sa koga moraju nekoliko puta da ponove da su došli u veliki klub:))))Kompleksi malog kluba rade svoje i zato uporno pokušavaju da ponavljaju bajke za laku noć. Još kada ovaj priča o Derbiju, a zadnji Derbi crni dečki izašli sa terena napunjeni:)))

Alo

pre 1 dan

Vi ste još gori kada pratite taj mali klub i zaluđeni ste njime više od na u glavi formirate ono što normalnom ne bi palo napamet.I kad smo kod derbija poslednjeg pozdravite vašeg najboljeg igrača Pavla Ilića.
G

Gost Djape

pre 2 dana

Jeli ovo Foden, da li je zato morao da napusti englesku reprezentaciju. Laze da ima porodicni problem, a on pod laznim imenom potpis za gromadu.
S

S'one strane brda

pre 3 dana

Brzo ce on da pobegne,čim bude video gde je dosao.
J

Just

pre 3 dana

Nema srba u blizancima Nemojte pljuvati repku
@

@

pre 3 dana

Pa ono iz "repke" je i doslo maltene sve iz Pfc, tako da shut the fcuk up
N

Nego sta

pre 3 dana

para ima pare misu problem, vec dvanaesti stranac
B

Bljak

pre 3 dana

Sad su mnogo glasni da "ciste FSS" od starih kadrova grobari a ovako su nekad cuvali Toleta pa im se Tole zahvaljivao "Navijači Partizana su još jednom dokazali da su najveći stimulans u bitisanju svakog kluba i zbog njih se fudbal igra. Partizanov navijač je bio i ostao nešto posebno u svetu fudbala, nešto najbolje što fudbal može da ima. To je publika kojoj dugujem najveću zahvalnost za sve godine podrške kada sam bio izložen besmislenim napadima i uvredama od strane onih koji su na fudbal gledali pogrešnim očima, a ne na igru koja Srbiji, klubovima i reprezentaciji može podariti bolje sutra", kaže Karadžić u razgovoru za Novosti A sad im Dzajic smeta? Oni traze promene u fss?
m

merllin_pfc

pre 3 dana

I sve ti to istres na vijestima o partizanovom pojacanju. Jeli se osijecas lakse sto si to izbacio iz sebe. Po tvom komentaru pripadas onima koji su okrenuli ledja jednom Vidicu a podrzali covijeka koji je jedini uspio da udje u legendu i onda da izadje iz nje. Ne pricati nego samo spomenuti ovaj FSS je kazna sama po sebi. Zato I jesmo tu gdje jesmo. Selektoru je draze sto je Partizan drugi nego uspijeh na evropskom prvenstvu. Covijek koji je zatvor izbijegao i unistio Ofk do temelja , bio na intetpolovoj potjernici , bio u bjekstvu od svih policija Sveta..... je covijek u kojeg se kune vecina Srbije Nista nam se ne desava bez razloga u fudbalu Samo da napomenem da ne podrzavam ni Toleta , Zecevica , Djurica .... Da nebi doslo do zabune I da se iz mraka pojavi onaj 🤡
S

Soko

pre 3 dana

Djajic nikom ne smeta jer se nista i ne pita smet nam onaj koji se u sve razume a sve se vise tone.
j

jsd zlo

pre 3 dana

500.000+ 900.000 + onaj iz Uba 500.00 a nikoh nisu prodali, sistematsko unistavanje 🤡
а

а јел интересује

pre 3 dana

тебе или твоју сестру да зарадите 50 евра?? добијете и по сок
L

Laker

pre 3 dana

10m za hvanga i serifa
N

Nenad1246

pre 3 dana

Odakle lova. A da državni projekat nema limit.
t

to je to

pre 3 dana

500.000+ 900.000 + onaj iz Uba 500.00 a nikoh nisu prodali, sistematsko unistavanje 🤡
m

metalika moj dobar

pre 2 dana

haha odakle pare ...pa mi kupujemo za 500 soma a vi dovodite za 5 miliona .Brate bolje jurite lopova koji vas strovalio u 100 miliona duga
o

odakle

pre 3 dana

para vise covece
P

Pa

pre 3 dana

Uzeli na kamatu 10m. evra.