TREĆA SMENA: Traži se poslednji putnik u brazilsku elitu, igra se u Kolumbiji i Meksiku, Jokić u San Antoniju

Vreme čitanja: 3min | pet. 29.01.21. | 23:08

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 2)

Utakmica poslednjeg kola Serije A nema nikakvog rezultatskog značaja. CRB je ostvario cilj, ostao je u drugoligaškoj konkurenciji, dok je Kujaba napravila najveći uspeh u istoriji kluba, kolo pre kraja je obezbedila ulazak u brazilsku elitu. Kujaba je klub koji postoji samo 20 godina, a sledeće sezone u ovom gradu igraće najbolji klubovi iz zemlje fudbala. Novi član elite odbio je CRB na poslednje tri utakmice. U prvom delu sezone je bilo čak 3:0 za tim koga zovu još i "KujaBajern".

AMERIKA MINEIRO – AVAI, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Amerika je odavno izborila povratak u elitni rang, a u poslednjem kolu će pokušati da bude šampion Serije A. Ima isti broj bodova, pobeda i gol-razliku +19 sa Šapekoenseom, pa će tim iz Belo Orizontea pokušati da slavi sa što većim brojem pogodaka i da prekine seriju od četiri remija. Avai takođe nema motiv, nalazi se na šestom mestu, a stiže na noge lideru sa dva uzastopna trijumfa.

GUARANI – ŽUVENTUD, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Meč sezone za Žuventud. Ako zeleno-beli pobede u Kampinasu Guarani obezbediće ulazak u najbolju brazilsku ligu. Domaćin je u lošoj formi, ima četiri poraza u nizu. Gosti mogu do elite i sa bodom, ali ako CSA ne pobedi Nautiko u gostima u meču koji se igra u isto vreme. U prvom delu sezone Žuventud je na svom terenu slavio protiv Guaranija sa 1:0.

NAUTIKO – CSA, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

CSA mora da slavi protiv rasterećenog CSA i da se nada kiksu Žuventuda ako želi da naredne sezone igra najjači rang. Domaćin je prvi iznad crte, kolo pre kraja je obezbedio opstanak, pa je motiv na strani CSA koji je dobio tim iz Resifea u prvom delu šampionata sa 3:1 pogocima Bilua, Jaga i Rafinje.

DEPORTIVO KALI – ENVIGADO, 02.00

(Fudbal, Kolumbija - Apertura)

Deportivo je počeo novu sezonu u Kolumbiji sa dve pobede i to obe sa minimalnih 1:0. Envigado u Kali stiže bez bodova, i bez postignutog gola u prva dva kola, pa je jasno da domaćin ima ulogu favorita. Deportivo je na poslednje dve utakmica na svom stadionu dobio Envigado i to bez primljenog pogotka. U novembru prošle godine bilo je 3:0 za domaćina u Kaliju.

MAZATLAN – PAČUKA, 04.30

(Fudbal, Meksiko - Klausura)

Domaćin ima solidna četiri boda u prva tri kola meksičke Klausure, dok je Pačuka i dalje bez pobede, sa samo dva boda i jednim postignutim pogotkom za 270 minuta nove sezone. Proteklog leta u Aperturi ova dva kluba su odigrali zanimljiv meč sa čak sedam golova, a slavila je Pačuka sa 4:3 golom Guzmana u poslednjim trenucima susreta.

VESTERN JUNAJTED – MELBURN VIKTORI, 07.05

(Fudbal, Australija 1)

Oba tima su skromno počela novu sezonu u Australiji. Vestern ima četiri boda iz tri meča, dok je Melburn Viktori startovao sa dva poraza, ali je prošle nedelje pobedio Pert Glori na svom terenu sa 2:1, a oba gola postigao je Džek Brimer u finišu utakmice. Vestern je dobio tim iz Melburna na poslednje tri utakmice, a uvek je dolazila kombinacija GG3+.

SAN ANTONIO SPARS – DENVER NAGETS, 02.30

(Košarka, NBA)

Nikola Jokić igra na MVP nivou i uz Kanađanina Marija je pokretačka snaga Denvera. Nagetsi imaju skor 11-7, a ove noći idu u Teksas na noge San Antoniju. Mamuze Grega Popovića imaju takođe pozitivan skor od 10 pobeda i osam poraza. Tim iz Kolorada je u seriji od pet pobeda. Tradicija poslednjih godina je Denver koji je vezao tri trijumfa protiv Sparsa.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara