TREĆA SMENA: Palmeiras neefikasan, Emelek ne gubi kod kuće, Tolima pod sumnjom

Vreme čitanja: 3min | ned. 05.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 1)

Kujaba je na poslednjoj poziciji na tabeli brazilskog prvenstva. Ekipa je izgubila sva tri meča na startu Serije A i u veoma je lošem funkcionalnom stanju. Pored toga, ima užasnu gol-razliku 0:8, što znači da još čeka na prvi pogodak u sezoni. Palmeiras je na 12. mestu na tabeli brazilskog prvenstva. Verdao je počeo pobedom, ali je onda zastao. Zanimljivo je da su mečevi aktuelnog branioca titule najneefikasniji u aktuelnom takmičenju. U četiri meča koja su odigrali izabranici Abela Fereire, zajedno su postignuta samo dva gola.

SANTA FE - TOLIMA, 00.15

(Fudbal, Kolumbija 1)

Independijente Santa Fe i Deportes Tolima sukobljavaju se na stadionu El Kampin u Bogoti u 1. kolu Grupe B kolumbijskog Kvadrangulara, u kojem oba kluba dele grupu sa Onse Kaldasom i La Ekidadom. Kardinali će nastojati da iskoriste domaći teren i uzmu tri boda protiv rivala koji je završio na drugom mestu u osnovnoj fazi Aperture. Tim iz Bogote na ovaj meč dolazi posle poraza od Jaguaresa koji je izazvao neke sumnje u ekipu. Sa druge strane, sastav iz Ibagea je poražen na poslednjem meču od Atletiko Nasionala sa 3:1 i propustio priliku da završi na prvoj poziciji u ligaškom delu. Poslednji put timovi su se sudarili sredinom marta u duelu koji je završen nerešenim rezultatom 1:1.

SIJETL - LA GALAKSI, 00.45

(Fudbal, MLS)

Posle deset odigranih mečeva Sijetl Saunders je 12. na tabeli Zapada sa devet bodova. U prošlom kolu je savladao Filadelfiju sa 3:2 u gostima. Vodio je sa 3:0 na poluvremenu, ali je primio dva gola u 55. i 57. minutu. Zatim je usledio snažan napad rivala, ali je Sijetl uspeo da zadrži pobedonosni rezultat. Bilo je to prvo slavlje Sijetla posle dva vezana poraza. Los Anđeles Galaksi je na četvrtom mestu na tabeli Zapadne konferencije. U deset odigranih mečeva klub ima 18 bodova, i na tri poena je iza lidera Solt Lejka. U prošlom kolu Galaksi je izgubio na gostovanju od Ostina rezultatom 2:0.

EMELEK - UNIVERSIDAD KATOLIKA, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Universidad Katolika namerava da izvrši pritisak na gornji dom u ekvadorskoj Ligi Pro kada se u 11. kolu prve faze sastane sa Emelekom u gostima. Universidad Katolika je pretrpela prvi poraz u prošloj rundi kada ga je Barselona savladala sa 1:0. Tako je Katolika prekinula niz od osam mečeva bez neuspeha, i sada je petoplasirana sa 18 bodova iz devet mečeva. Emelek je na šestom mestu sa 17 poena posle 10 mečeva. Emelek je zaradio bod u poslednjem meču Lige Pro, remizirajući na svom terenu protiv Barselone 1:1, produživši seriju bez poraza kod kuće na 11.

O'HIGINS - AUDAKS ITALIJANO, 02.00

(Fudbal, Čile 1)

O'Higins je bez slavlja u tri uzastopne utakmice čileanske Primere i to će pokušati da ispravi protiv Audaks Italijana. Domaći O'Higins je na 10. mestu sa 14 bodova u 10 kola. O'Higins je osvojio bod u poslednjem meču Primere, remizirajući 2:2 na svom terenu protiv Union Espanjole. Audaks Italijano je u poslednjem duelu Primere poražen kod kuće od Kobresala sa 1:0, što ga je stavilo na 14. mesto sa osam bodova.

PAČUKA - NEKAKSA, 03.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Klub Amerika, najbolji tim ligaškog dela meksičke Klausure, čeka svog rivala u plej-ofu. On će biti poznat posle dvoboja Pačuke i Nekakse, koji se sukobljavaju u plej-inu za poslednju osmu ulaznicu za doigravanje. Pačuka je osnovni deo kampanje završila na sedmoj poziciji osvojivši 29 bodova, dok je Nekaksa bila devetopalsirana sa osvojenih 27 poena. Pačuka je poražena posle penala od Pumasa u trci za sedmu poziciju u plej-ofu, dok je Nekaksa bila uspešnija od Keretara posle penal lutrije. Pačuka i Nekaksa sukobili su se u februaru i remizirali 1:1.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara