TREĆA SMENA: Kili na novom zadatku, Čiko se čupa, Leon juriša na titulu

Vreme čitanja: 3min | pon. 02.11.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Paragvaj 1)

Sol de Amerika je sezonu startovala sa dva trijumfa, dok Gvajirena ima polovičan učinak posle 180 minuta prvenstva, ali je u prethodnom kolu savladala gigant paragvajskog fudbala, Olimpiju. Dva tima će se ove sezone boriti za učešće u Kopa Sudamerikani. Ove godine u slabijem južnoameričkom takmičenju učestvuje samo domaćin, gde je pre tri dana remizirao sa Univerzidad Katolikom. U prethodna tri međusobna susreta oba tima imaju po pobedu i remi.

ROSARIO SENTRAL - GODOJ KRUZ, 01.15

(Fudbal, Argentina kup)

Lopta se konačno kotrlja i u Argentini posle dugih sedam i po meseci pauze. Klupsko takmičenje krenulo je Liga kupom, gde učestvuje 24 najboljih argentinskih ekipa. Pitanje je u kakvoj su formi Rozario Sentral i Godoj Kruz, mada je domaćin nedavno odigrao prijateljski meč sa Kolon Santa FE, kada je pretrpeo težak poraz od 4:1. U prethodnih pet međusobnih duela oba tima imaju po dve pobede i remi.

GREMIO - BRAGANTINO, 00.00

(Fudbal, Brazil 1)

Red Bulov projekat u Brazilu ne ide u željenom smeru poput Lajpciga i Salcburga. Bragantino se na sredini sezone nalazi u zoni ispadanja, sa samo četiri trijumfa iz 18 mečeva, mada se naslućuju nešto bolji dani, s obzirom da je polovinu trijumfa upisao u prethodna dva kola, a pride je rundu ranije remizirao, pa tri uzastopna kola ne zna za poraz. Gremio je identičnim rezultatima u prethodna tri kola ušao u zonu koja vodi u Kopa Sudamerikanu i planira da se tu zadrži. Timovi su se do sada sastali samo jednom, davne 1998. godine, kada je Bragantino slavio minimalcem.

ČIKO - BUKARAMANGA, 00.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

Bukaramanga se na vreme probudila i nada se da može da se domogne nokaut faze prvenstva. Gost u prethodna četiri kola ima tri pobede, a zanimljivo je da je svaku ostvario minimalnom razlikom. Čiko tone sve dublje. Iako je postigao makar po gol na poslednjih šest prvenstvenih mečeva, domaćin plaća ceh loše odbrane, te je na minula tri meča u šampionatu Kolumbije osvojio samo jedan bod.

MAKARA - GVAJAKIL, 00.30

(Fudbal, Ekvador 1)

Četvrto kolo Ekvadorske Pro Lige zatvara se mečom između Makare i gradskog kluba Gvajakila. Na stadionu Belavista u Ambatu, pola sata nakon ponoći Makara će ugostiti jednog od najmlađih članova elitnog ranga Gvajakil Siti, klub koji predstavlja iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva i trenutno se sa 7 osvojenih bodova nalaze na deobi drugog mesta sa Aukasom. U napadu dobro funkcioniše urugvajac Gonzalo Mastriani, nekadašnji član italijanskog Krotonea, koji je do sada postigao tri pogotka na isto toliko mečeva. Sa druge strane Makara je iskusila sve ishode u prva tri kola te sa sa četiri boda nalazi na deobi šestog mesta. Osvrt na pređašnje duele ovih ekipa, u poslednjih 15 susreta Makara je ostvarila sedam pobeda, Gvajakil samo tri, dok su pet puta remizirali i to četiri puta u Gvajakilu.

KLUB LEON - SANTOS LAGUNA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Leon hita ka osmoj tituli prvaka Meksika! Zeleno-beli su na 12 utakmica bez poraza u prvenstvu, imaju pet vezanih pobeda i deluje nezaustavljivo. Međutim, deluje da bi baš Santos Laguna mogla da im stane na put. Klub sa severa Meksika je u poslednje vreme upalio motore i trenutno je na pet vezanih mečeva bez poraza. I tradicija im ide na ruku. Savladali su Leon na tri od poslednjih pet mečeva.

RASING MONTEVIDEO - TAKVAREMBO, 01.45

(Fudbal, Urugvaj 1)

Iako već četiri kola ne zna za trijumf, akvarembo se i dalje nalazi u zoni koja vodi u plej-of za ulazak u elitu. Međutim, mora da se probudi što pre kako tu poziciju ne bi ispustio. Posebno jer je večerašnji rival proradio u poslednje vreme i već pet vezanih mečeva nema poraz. Ruku na srce, samo je jednom slavio u tom periodu. Ono što ga čuva od poraza je čvrsta odbrana, koja je mrežu sačuvala netaknutom na tri od poslednjih pet mečeva.


tagovi

Treća smenaklađenjeInternet klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara