TREĆA SMENA: Derbi u Kolumbiji, igra se u Argentini, Meksiku, NBA ligi...

Vreme čitanja: 3min | čet. 18.02.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SAN LORENCO – LINIERS, 01.10

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Argentine)

San Lorenco ne bi trebalo da ima težak zadatak u prvoj rundi argentinskog kupa. Velikan iz predgrađa Buenos Ajresa dočekuje niželigaša Liniers i sve sem rutinskog prolaska u narednu fazu takmičenja bilo bi ravno senzaciji. Ukoliko ne bude iznenađenja, i San Lorenco i osvajač Kopa Sudamerikane, Defensa i Hustisija, opravdaju očekivanja, zakazaće mali derbi u šesnaestini finala najmasovnijeg takmičenja.

MILJONARIOS – PASTO, 00.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Miljonarios je bolje otvorio kolumbijsku Aperturu, ali daleko od toga da beleži iznadprosečne rezultate. Nalazi se na ivici plej-of zone, a Pasto je jedan u nizu timova koji su pikirali to mesto i pobedom bi mogao da se bribliži na bod zaostatka. U prethodnih pet međusobnih susreta oba tima su po dva puta slavila, a poslednji se radovao Pasto.

AMERIKA KALI – SANTA FE, 02.05

(Fudbal, Kolumbija 1)

Amerika kali igra toplo-hladno na startu Aperture, dok je Santa Fe posle uvodnog poraza od Atletiko Nasionala povezao četiri trijumfa. Novim bi mogao da iskoči iz vozića i probije se do druge pozicije. Ne popušta bes navijače Santa Fea od poraza u finalu. Amerika Kali je slavila u prvom susretu sa 3:0, ali je u revanšu umalo prokockala sve. Ipak, Santa Fe je stao na 2:0 i morao je da gleda velikog rivala kako diže pehar.

SAN LUIS – SANTOS LAGUNA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Santos Laguna je uz Tihuanu jedini neporaženi tim u meksičkoj Klausuri i sa svega dva primljena gola spada u najbolje odbrane lige. Na utakmicama San Luisa uvek se mogu očekivati golovi, najčešće u obe mreže. Oba tima u dobrom raspoloženju dočekuju direktan okršaj pošto su u minulom kolu bila uspešna. San Luis je nadigrao Mazatlan, a Santos Laguna ekipu Montereja.

REAL MADRIZ – JUVENTUS MANAGUA, 02.00

(Fudbal, Nikaragva 1)

Sudar timova iz donjeg doma. Real Madriz drži „fenjer“, a tek nešto bolji je Juventus. Biće to derbi začelja. Real Madriz je slavio samo protiv Činandenge, a Juventus je na svom kontu upisao trijumf više. Poslednji međusobni duel završen je podelom podova, a prethodno je Juventus povezao dve pobede bez primljenog gola.

MILVOKI – TORONTO, 01.30

(Košarka, SAD, NBA)

Drugi put u tri dana Milvoki i Toronto će deliti megdan, a prethodni okršaj pripao je Reptorsima. Kanadski predstavnik u najjačoj ligi na svetu je počeo sitnim koracima da se kreće ka vrhu, a Baksi su u slobodnom padu. Doživeli su četiri uzastopna poraza i više nisu vodeći tim Istočne konferencije.

LA LEJKERS – BRUKLIN, 04.00

(Košarka, SAD, NBA)

Duel Los Anđeles Lejkersa i Bruklin Netsa biće dobra uvertira za ono što će uslediti u plej-ofu. Skupoceni timovi puni zvezda naciljali su titulu i sve ispod toga biće razočaranje. Lejkersi su bili u seriji od sedam trijumfa, a onda su šampionu krunu skinuli Denver i Nikola Jokić. Protiv Minesote se tim iz Los Anđelesa vratio na pobednički kolosek, a sada će mu na crtu stati zahuktali Bruklin sa fantastičnim trilingom Durent – Irving – Harden.

SAKRAMENTO – MAJAMI, 04.00

(Košarka, SAD, NBA)

Sakramento i Majami u poslednje vreme dele istu sudbinu – loši rezultati i 11. mesto za oba tima, svaki u svojoj konferenciji. Kingsi su pretrpeli poraz na četiri utakmice u nizu, dok neuspešna serija Hita traje jedan meč manje. Posle večerašnjeg sudara u jednom taboru će se lakše disati.


tagovi

Treća smenaJužna AmerikaNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara