Komentari na vest

Tražio sam od Granita da ne igra protiv Srbije

H

Heavy metal

pre 9 minuta

On da ignoriše provokacije? On koji je provocirao nešto treba da ignoriše?
J

Jbg

pre oko 2 sata

cuo da Vanja povredjen,pa dolazi da igra .....
M

Maresca

pre oko 2 sata

Ne treba niko da mu.pruzi ruku od naših fudbalera...i to.je to..dokle vise mi.nesto da popustamo...treba da se napravi ozbiljna atmosfera na onom stadionu..baklje,petarde,dinamitare....da se vidi gde su došli da znaju...pritisak od početka utakmice i ds ih zgazio 3 0
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Ima da nasednemo ko francuske sobarice opet.
v

vzz

pre oko 3 sata

A na sta smo naseli? Vuce i gura Milenkovica i logicno da ce ga ovaj gurnuti, tako i treba. Onda se hvata za k i gleda ga klupi??? Za to je trebao crveni da dobije mtr mu
G

Granit

pre oko 3 sata

Džaka za razliku od naših manekena iz inata ali i mržnje koju gaji prema Srbiji to sve pokazuje na terenu u odnosu na nas.Problem je što mi nemamo motiv i snagu da ih pobedimo.
v

vzz

pre oko 3 sata

Evo i ovi nasi igraci siguran sam da imaju motiv: Rajkovic, Pavlovic, Milenkovic, Mitrovic, Lukic.. siguran sam, svi su i usli u klinc u Kataru kad je provocirao, Rajkovic i zuti dobio sa klupe.
V

Vlada79

pre oko 3 sata

Ništa tu ne bi bilo sa "visokim rizikom" da niste provocirali u svakoj utakmici. U Beogradu, meč sa Albanijom je čist bezobrazluk i bruka UEFA-e jer nije sankcionisala upad drona sa zastavom velike albanije, koja je nepostojeća drzava. To je isto kao kada bi mi igrali u Zagrebu i ubacili dron sa zastavom Srbije sa Republikom Srpskom i Rep.Srpskom Krajinom, naravno da bi susjedi poludeli. A posle toga dva puta prave onog petla sa rukama i kao nemamo pojma o cemu se radi a igraju za Svajcarsku? I sad kao visoki rizik....e svašta!
D

Doks

pre 37 minuta

Nemaš pojma o pravilima. Publika ni pod kakvim izgovorom ne sme da uđe u teren. Jurili smo ih po terenu i gađali stolicama kao u kanal ligi. I na sve to izašli su da odigraju utakmicu. Ajmo malo objektivnosti.
V

Vlada79

pre 15 minuta

Prijatelju, koliko se ja sećam nisu izašli da nastave utakmicu, ne znam o čemu pričaš, ako ćemo o objektivnosti. Drugo, organizacija meča je bila evidentno loša ali je incident nastao kada su oni navodno branili tu zastavu i sakrivali je od delegata i Martina Atkinsona sudije, pri tom su napali Mitrovića koji je dohvatio tu zastavu napominjem nepostojeće države! Pri tome, da se razumemo, na toj zastavi su pored Kosova i drugi delovi Srbije, Crne gore, Makedonije pa čak i Grčke....prema tome malo objektivnosti....
G

Gost5589

pre oko 3 sata

Ja bih napravio montažu džake sa šajkačom i u narodnoj nošnji našoj u ogromnom formatu, razvio na tribinama i skandirao mu povremeno Granite Srbine. Ipak je rodom iz srca Srbije. Ne znam dal mogu da nas kazne za to. Mogu sigurno.
V

Vlada79

pre 4 minute

Brate vrh....to bi bilo stvarno top! Ahahhah carski!
a

aliii

pre oko 3 sata

Tek sto se igra u Leskovcu msm Stadion je ok ali okolo srusena neka stala ili zadruga zapusteni park, zapusten pruzni prelaz sve u svemu sramota da neko vidi ono.
a

aliii

pre oko 3 sata

Tek sto se igra u Leskovcu msm Stadion je ok ali okolo srusena neka stala ili zadruga zapusteni park, zapusten pruzni prelaz sve u svemu sramota da neko vidi ono.
M

Mitrandir

pre oko 3 sata

Šta god mi mislili o Džaki on je bolji igrač i ima veću karijeru od bilo kod našeg veznjaka. O srčanosti da ne govorim, možda je Matić mogao da mu stane na crtu jedino po karijeri i učinku.

Mali peca

pre oko 3 sata

Matic je sigurno ispred njega kao i Stankovic , + svi ovi sto su igrali 90 tih
@

@Mali peca

pre oko 3 sata

Govorim o trenutnoj generaciji

Mali peca

pre oko 2 sata

Za ovo generaciju si upravu
R

Rtnade

pre oko 1 sat

Stankovic ne, Matic da
M

Manji je nego što se misli

pre oko 3 sata

Treba ga ignorisati,gledati sa podsmehom.Da se razumemo,vrhunski je igrač ali previše mu se pažnje posvećuje.
F

Forlan

pre oko 3 sata

Možda za promenu da ih nekad pobedimo, onda nas zabole za provokacije
C

CZ***

pre 35 minuta

Bravo.
l

lzr

pre oko 4 sata

Neka dodje, objasnice mu neke stvari Bleki.
D

DušanRSrpska

pre oko 4 sata

Na žalost mi nemamo igrača kao što je Dzaka i možemo biti samo ljubomorni na Švicere sto imaju ekipu za razliku od nas.
F

Fontana9

pre oko 1 sat

Svicere,bravo Srbine,u Srbiji mi njih zovemo Svajcarci,ti tu u RS Svicarci,bas po naski.
K

Krme

pre 29 minuta

Mogu da budem ljubomoran recimo na Špance, pošto lepo igraju i imaju dosta mladih igrača, jer bih to voleo da vidim u našoj reprezentaciji, svi smo željni da bar jednu odigraju normalno, a kamoli nešto da urade. Na Švajcarce ne mogu da budem ljubomoran nikako (to svakako nije reprezentacija Švajcarske), pogotovo ne na Džaku ljaksea.